Mert geçen sene de vardı, keza Gedson, Cenk oynatsaydı bunları Ismael. Açık ara falan değil en fazla denk kadrolardır. Takımı İleriye götürecek adamları almadık malesef.
Weghorst u keşke alsaydık geri, hücumda alternatif olurdu Abou ile birlikte çok can yakarlardı. Oralara uymadı tam bu ligin adamıydı.
VI tartismasina girmek istemiyorum ama Mert uzerinden VI’e gereksiz yere cok elestiri geldi.
Mert gecen sene sezona sakat girdi, 8 yada 9. haftadaki Fb macina dogru takimla calismalara basladi. Iki mac sonrada zaten yollari ayirmistik herifle. Ozellikle bir diger algida Gedson uzerinden yurutuldu gecen sezon- ama gecen sene VI doneminde en cok sure alan oyuncular listesi yapilsa eminim Gedson ilk 5’te olur.
Cenk uzerinden yapilacak elestirilere karsi cikmam ama Mert ve Gedson konusundada biraz adaletli olunmasi gerekiyor.
Ayrica gecen seneki kadronun denk olduguna kesinlikle katilmiyorum.
Gecen seneki ilk bes mactaki orta sahamiz:
1- Gedson - Salih - Kartal
2- Gedson - Salih - Berkay
3- Gedson- Salih - Berkay
4- Gedson - Salih - Dele
5 - Gedson - Salih - Dele
Yedeklere hic gelmek istemiyorum ama deginmeden gecemeyecegim…
- Emre Bilgin
- Necip
- Tyler Boyd
- Kenan Karaman
- Oguzhan Akgun
- Montero
- Emrecan Uzunhan
- Umut Meras
- N’Koudu
- Welinton
- Cenk
- Emirhan Delibas
….
Redmond falan alindiginda 6. haftaya girmistik zaten. VI’e Redmond uzerindende cok vuruldu ama Redmond’un geldiginde ve klube, takim arkadaslarina ve ulkeye daha yavas yavas alisirken VI ile yollar ayrilmisti.
Weghorst yorumuna katiliyorum - Abou ile iyi bir ikili olabilirlerdi. Sahada yuruyen Abou’nun uzerine birde Cenk’i kaldirmak zorunda kaliyor takim. Weghorst ile rakip savunmayi yipratip Abou’yu kolay pozisyona sokabilirdik.