geçen sene de ligin 2. haftası yasin koldan sonra yangın yeri olmuştu. yukarda da yazdım hataları muhakkak var laz inadı falan var ama eldeki oyunculara göre de değerlendirmek lazım. yardıran oyuncu yok. cenk ve rebic çok yavaş bu arkadaşlarla nasıl yapıcan. eldeki kreatif adam bi ghezzal bi masu. masu açılınca arka taraf şenlik oluyor. bunlar tabikide yüzde yüz bahane olmamalı ama bunlarıda göz önüne alalım.
ayrıca şenol hoca yerine tavsiyeniz kimdir kim gelebilir? bu yönetimi göz önüne alıp cevaplayın
Bak iste tam o macta'da hakemden cok oyuncu degisiklikleri ile VI elestirilmisti burada.
Hakem (
Hakaret Yasak)₅ daha 8. saniyede cat diye N'Koudu'ya aninda sari karti gostermisti. Ardindan Weghorst'a faul yapildiktan sonra bize faul verilecegi yerde Weghorst'a sari gelmisti. Faul bile olmayan iki pozisyonda Emrecan iki sari gorup sanirim daha 30. dakikada kirmiziyi yemisti.
O macta Ghezzal sakatlik gecirip uzun bir sure takimdan ayri kaldi ama herkes VI nasil olurda Ghezzal'i cikartir diye yuklenmisti. Daha 8. saniyede sari yiyen N'Koudu'yu cikardi diye yerden yere vurulmustu. Kimse cikipta ulan bu nasil bir kadro, yedek klubesinden Kenan Karaman, Boyd, Necip, Oguzhan Akgun yada Kartal mi gelip oyunu tutacak dememisti - sakat Ghezzal ve sari karti cebinde olan N'Koudu neden cikti diye VI'e girilmisti. Salih'te cikmisti sanirim o konuda hakli bir elestiri olabilirdi. Ayrica inan o macta kendi kalemize macin sonlarina dogru golu biz atmasak Alanya alamayacakti o maci. 70 dakika 10 kisi oynamamizia ragmen dogru duzgun pozisyonlari yoktu adamlarin - sahane bir frikik golu attilar, savunmamiz pozisyon yokken kendi kalemize golu atti, ustunede Masuaku sanirim pozisyon yokken gidip penalti yaptirmisti.
Neyse, o mactan sonra mesela bir Ist maci yasadik, kalemize bir sut gelmisti o macta ama sagolsun Ersin bir sekilde 2 gol yemeyi basarmisti. Adamlarin 1. yada 2. golunden once topu bizden elle aldiktan sonra golu attilar - VAR - devreye girmedi ve bir kisi bile cikip iki kelam etmedi.
Basaksehir macinda daha skor 0-0 iken adamin teki denize baliklama atlar gibi yapip ayagina gelen topu iki eliyle hakemin gozleri onunde kesti - kimse cikip iki kelam etmedi ve VI sucluydu o mactada.
Hatayspor macinda 1-0 onde ve iyi giderken, rakip ceza sahasi icerisinde sanirim N'Koudu'ya arkadan darbe ile indirdiler - 100'de yuzluk penaltiyi vermediler. Ustune sanirim yine o macta - nizami bir gol attik ama iptal edilmisti - gol neden iptal oldu ne maci anlatan spiker anladi nede bizler. Yine cikip kimse iki kelam etmedi ve hemen macindan ardindan VI'ye yol verildi.
Aklima suan gelen sadece bu dort macta hakemler tarafindan tami tamina 10 puanimiz calinmisti ama neyse...
Eldeki oyuncular diyorsun guzel kardesim, o konuda kendimi durmadan tekrar etmek istemiyorum... o konudaki dusuncelerimi uc bes mesaj oncesinde detayli olarak yazdim onlara bakabilirsin. O konuda da sana kesinlikle katilamiyorum, su ana kadar ligde ve Avrupa'da oynadigimiz hicbir takimin bizden daha kaliteli bir kadroya sahip oldugunu dusunmuyorum ve oyun olarak hicbirine karsi net ustunluk kuramadik.
Son olarak, bu yonetimi goz onunde bulundurarak demissin guzel kardesim - biri kalsin yada digeri gitsin seklinde degil - ben baska klupte yoneticilik yapmis ve o klubun basarisi icin ter dokmus olan baskan ve yonetiminin, ve ayni sekilde baska takimda gonlu olan TD'nin el ele verip Besiktas'imizdan gitmesini istiyorum.