Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 780743 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı podgorica

Şenol Hoca' ya sallayanların hoca adayları kimler bir yazsınlar hele. Avrupa' da 0 çektiren, sözleşme konusunda oyalayan, Bjk taraftarlarına küfür etmişliği olan, 4 büyük takıma giden Sergen mi? Kim bir söyleyin hele.

Bu ligi epeydir yerli hocalar kazanıyor. İnanın bu tesadüf değil.

Zamanında getirdik işte. Vazelin İsmail, Schuster, Bilic.. Noldu? Hepsi 0 çekip gittiler.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Şenol Hoca' ya sallayanların hoca adayları kimler bir yazsınlar hele. Avrupa' da 0 çektiren, sözleşme konusunda oyalayan, Bjk taraftarlarına küfür etmişliği olan, 4 büyük takıma giden Sergen mi? Kim bir söyleyin hele.

Zamanında getirdik işte. Vazelin İsmail, Schuster, Bilic.. Noldu? Hepsi 0 çekip gittiler.
Saçma sapan bir mevzu var. Herkes sallıyor ama farklı şekilde sallıyor. Kimisi diyor altyapıdan genç oyuncu çıkarıp oynatalım, scout sistemi kuralım genç potansiyelli oyuncu bulup getirsinler şampiyon olmasak da olur . Kimisi diyor sistem kuralım bu sistemi 5 senede oturtacak kültür haline getirecek Hoca bulalım şampiyonluk önemli değil. Kimisi sen ne yaparsan yap böyle bir yönetimle şampiyon olmak imkansız (Bu fikre katılıyorum bu arada. Bu yönetim takımı şampiyonluktan mahrum bırakmak için her türlü hamleyi yaptı yapıyor. Uzun bir konu nedenlerini teker teker saymaya gerek yok) . Kimisi  beni ilgilendirmiyor o şu bu; ben takıma şampiyonluk kazandıracak teknik direktör arıyorum yapamadıysa başarısız diyor. Kimisi de ortaya karışık bu maddelerden 2 tanesini savunuyor ya da 1 maddeyi hararetli savunurken sonra bakıyorsun diğer maddeye geçiş yapıyor. Örneğin genç oyuncu oynatalım diyor; genç oyuncuyu oynatıyorsun bu sefer de 'Neden oynattın genç oyuncuyu' diyor.  Böyle tutarsız yazanları elimine edeceksin. 19 yaşındaki oyuncu iyiyse Brugge'ye karşı da takır takır oynar. Şenol Güneş Trabzon'un çocuğu deyip Valerien'e, Bilic'e Beşiktaş'ın çocuğu gibi muamele yapanları da elimine edeceksin.  Tutarlı olanları, nedenlerini maddeler halinde ortaya koyabilenlerin fikirleri benim için okunmaya değer o fikre katılsam da katılmasam da. En azından sana bir bakış açısı sunuyor. Tutarsız olan ise zaten kendi kendini çürütüyor.   

Çevrimdışı KartalınGücü

Bu arada yapılanma projesi için yabancı hoca seçilecekse de bu büyük düşünen, geçmişte şampiyonluk görmüş büyük takım tecrübesi olan hoca ile yapılmalı. Kimi bulurlar getirirler bu taraftarın problemi değil ama zaten bu yönetimle olmaz, sen 8 tane wonderkid bulup takıma dahil etsen bile bu yönetimle bu ligde seni 3 maçta dağıtırlar.

Beşiktaşın 1. Problemi hakkını koruyamayan güçsüz yönetimidir. Galatasarayın tffyi mhkyı siyasi odakları medyayı elinde tuttuğu şu ortamda yabancı teknik adam getirelim yapılanalım 3 sene sonra lige ambargo koyalım diye planlama yapmak tatlı ve boş bir hayalden öteye gidemez.

Çevrimdışı podgorica

Bu arada yapılanma projesi için yabancı hoca seçilecekse de bu büyük düşünen, geçmişte şampiyonluk görmüş büyük takım tecrübesi olan hoca ile yapılmalı. Kimi bulurlar getirirler bu taraftarın problemi değil ama zaten bu yönetimle olmaz, sen 8 tane wonderkid bulup takıma dahil etsen bile bu yönetimle bu ligde seni 3 maçta dağıtırlar.

Beşiktaşın 1. Problemi hakkını koruyamayan güçsüz yönetimidir. Galatasarayın tffyi mhkyı siyasi odakları medyayı elinde tuttuğu şu ortamda yabancı teknik adam getirelim yapılanalım 3 sene sonra lige ambargo koyalım diye planlama yapmak tatlı ve boş bir hayalden öteye gidemez.
Hakkını korumayan yönetim goy goyu da bitmedi gitti he. Ne demek mesela hakkını korumak? Gs taraftarları da aynı şeyden şikayetçi. Yönetim hakkımızı korumuyor diyorlar. Fb taraftarı da öyle.

Mesela ne yapmalı yönetim? Hakemlere, bizi kayırın mı demeli? TFF' ye gidip, bize ayrıcalık gösterin mi demeli?

Senelerdir aynı muhabbet.

Yönetim hakkımızı korumuyor  :D

Çevrimdışı podgorica

Saçma sapan bir mevzu var. Herkes sallıyor ama farklı şekilde sallıyor. Kimisi diyor altyapıdan genç oyuncu çıkarıp oynatalım, scout sistemi kuralım genç potansiyelli oyuncu bulup getirsinler şampiyon olmasak da olur . Kimisi diyor sistem kuralım bu sistemi 5 senede oturtacak kültür haline getirecek Hoca bulalım şampiyonluk önemli değil. Kimisi sen ne yaparsan yap böyle bir yönetimle şampiyon olmak imkansız (Bu fikre katılıyorum bu arada. Bu yönetim takımı şampiyonluktan mahrum bırakmak için her türlü hamleyi yaptı yapıyor. Uzun bir konu nedenlerini teker teker saymaya gerek yok) . Kimisi  beni ilgilendirmiyor o şu bu; ben takıma şampiyonluk kazandıracak teknik direktör arıyorum yapamadıysa başarısız diyor. Kimisi de ortaya karışık bu maddelerden 2 tanesini savunuyor ya da 1 maddeyi hararetli savunurken sonra bakıyorsun diğer maddeye geçiş yapıyor. Örneğin genç oyuncu oynatalım diyor; genç oyuncuyu oynatıyorsun bu sefer de 'Neden oynattın genç oyuncuyu' diyor.  Böyle tutarsız yazanları elimine edeceksin. 19 yaşındaki oyuncu iyiyse Brugge'ye karşı da takır takır oynar. Şenol Güneş Trabzon'un çocuğu deyip Valerien'e, Bilic'e Beşiktaş'ın çocuğu gibi muamele yapanları da elimine edeceksin.  Tutarlı olanları, nedenlerini maddeler halinde ortaya koyabilenlerin fikirleri benim için okunmaya değer o fikre katılsam da katılmasam da. En azından sana bir bakış açısı sunuyor. Tutarsız olan ise zaten kendi kendini çürütüyor.

Club Brugge deplasmanında dünyadaki takımların %90' ı zorlanır. Tıkır tıkır top oynayabilmek zordur o deplasmanlarda. Messi Mbappe Neymar' lı PSG' de kazanamamıştı orada. Yani biz de yenilmeden döndük.

Trabzonspor deplasmanı da ülkemiz içinde en zor deplasmanlardan birisidir. Yani fb ve gs' de takır takır top oynayamıyor ve puan kaybediyorlar Ts deplasmanında.

Yani o kadar abartıldı ki bu kayıplar. Şubat' tan bu yana yanilmiyoruz diyorsun, şans ve bal diyorlar. İlk yenilgide topa tutuyorlar.

Çevrimdışı mellfred

Club Brugge deplasmanında dünyadaki takımların %90' ı zorlanır. Tıkır tıkır top oynayabilmek zordur o deplasmanlarda. Messi Mbappe Neymar' lı PSG' de kazanamamıştı orada. Yani biz de yenilmeden döndük.

Trabzonspor deplasmanı da ülkemiz içinde en zor deplasmanlardan birisidir. Yani fb ve gs' de takır takır top oynayamıyor ve puan kaybediyorlar Ts deplasmanında.

Yani o kadar abartıldı ki bu kayıplar. Şubat' tan bu yana yanilmiyoruz diyorsun, şans ve bal diyorlar. İlk yenilgide topa tutuyorlar.
sorun yenilmek değil ezilmek
ts maçında şutumuz yok
brugge maçında tarihi farktan kurutulduk

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ben eleştiriye karşı değilim ama bu yapılanın adı eleştiri değil. Birisi çıksa dese 'Bu takım aşırı pas yapıyor çünkü oyuncu profili buna müsade ediyor. Senin elinde sakatlıklarla boğuşan olgun oyuncular var. Üstüne merkezde oynayan 3 futbolcun iyi profilde olsa da bunlar birbirinden kopuk oynuyor. Bu orta sahada bir boşluk yaratıp merkezin aksamasına, ileri direkt oynayamamaya  bütün bu etkenlerin toplamı da takımın  daha çok pas yapıp oyunu kanatlara yığmasına neden oluyor, üretken olamıyoruz' şeklinde soruna direkt parmak basan bir eleştiri olsa bunda Hoca'nın payı olduğuna da inanıyor ve nedenleri ile ortaya koysa bir itirazım olmaz örneğin. Ama şu an yapılanın adı eleştiri değil

Çevrimiçi kartalizma190399

Yahu geçen sezon ilk 5 hafta iyi diye VI övülüyor. VI, Şenol Güneş' in getir götürünü yapar.

Fb ve Gs yine 13-14 maçlık seriler yapacaklar. Türkiye Kupası çok daha gerçekçi bir hedef şu an.

FB ve GS'nin boyle bir seri yapacagini on gorebiliyorsan (ki on gorulur birseydi) Pendik macinda laubali sekilde oynamayacaktin.
Bir zahmet 1-0'dan sonra yarim saat Allah'in Pendigi tarafindan kendi sahana hapsolmayacaktin. Ve Trabzon deplasmaninda dalga gecer gibi rotasyon yapmayacaktin, ligde puan kaybina tahammulun olmayacagini bilecektin.

Herseyden evvel GS ve FB'den sampiyonluk alamayacagini dusunuyorsan bu yatirimlara girmeyecektin.

Rashica 5.5 milyon
Zaynutdinov 4.5 milyon
Onana 4.5 milyon

Rebic 2.5 milyon maas
Chamberlain 3 milyon maas
Bailly 2.5 milyon maas
Amartey 2 milyon maas

Bunlar en nihayetinde 3. olacak bir takim ve 2 sene sonra takiminda olamayacak oyuncular icin cok buyuk paralar.

Ligi hep yerli hocalarin kazanmasinin nedeni yerli hocalarin daha fazla sans bulmasi ve yabanci hocalarin hem medya hem taraftar hem yonetim tarafindan rahat biralikmayip deli gibi elestirilmesi. Gunlerdir VI-Senol kiyaslamasi yapiliyor, bunu insanlar VI super hoca olarak gordukleri icin yapmiyor, sadece ikisine yaklasimin farkli oldugunu ve sartlarin esit olmadigini gostermek icin yapiyor. Valerien Ismael yeni sezonda daha resmi maca cikmadan Sampdoria maci donum maci ilan edildi, el insaf. Atmosfer iyi degildi ama puan olarak sampiyonluk yarisinin icindeyken zorla gonderildi. Su an Valerien Ismail kovuldugunda ayni puan farki var ve daha sezon yeni basladi. Adana Demir ve Konya deplasmanlari, ondan 2 hafta sonra GS deplasmaniyla ne olacak gorecegiz. Simdiden insanlar FB ve GS seri yapar vs diye kazi cevirmeye baslamis bile. Seri yaparlarsa ve puan farki kapanmayacak duruma gelirse alacaksin Senol Gunes'i koyacaksin kapi'nin onune, tipki Valerien Ismael'de yaptigin gibi.

Ha, kim mi gelecek?

- yabanci
- belki ulke'nin en iyi takiminda degil, ama 2./3./4. takiminda bir futbol anlayisi oturtmus
- basarmis veya basarabilecegini gostermis
- ofansif, zevk veren karakteristik bir futbol oynatan
- takimlarini gelistiren

Birisi gelsin. Isim olarak istersen Favre olur, Peter Bosz olur, Preud'Homme olur, Rudi Garcia olur, Marcelo Bielsa olur, olur da olur.
Sanki yeterince isim yok. Bunlarin hicbirini begenmediyseniz tutar kolundan Ilhan Palut veya Cagdas Atan'i getiririm. Buyuk takimda birsey ispatlamamislar, ama
takimlarina karakteristik futbol oynatmis, gelistirmis, deli gibi calistigi belli olan isimler en azindan.

Çevrimiçi Samet Demir

Geçen sene VI gitsin Şenol hoca gelsin, Şenol hoca gelirse şampiyonuz dediniz. Geçen sene neden şampiyon olamadık sen bunu yaz diyeceğim de bu soruma da cevap vermeyeceksin.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Yahu geçen sezon ilk 5 hafta iyi diye VI övülüyor. VI, Şenol Güneş' in getir götürünü yapar.

Fb ve Gs yine 13-14 maçlık seriler yapacaklar. Türkiye Kupası çok daha gerçekçi bir hedef şu an.
Aynı yönetim kafası. Aynı taraftar ile birleşince durumumuza fazla şaşırmamalı. Küçük düşünen insanlar büyük şeyler başaramaz.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Sen bir yabancı hoca portföyünü söylesene? Ona göre cevap vereyim. He hoca kavramın Sergen ve Şenoldan ibaretse konuyu fazla uzatmamak lazım.

Çevrimiçi gokhans

Hakkını korumayan yönetim goy goyu da bitmedi gitti he. Ne demek mesela hakkını korumak? Gs taraftarları da aynı şeyden şikayetçi. Yönetim hakkımızı korumuyor diyorlar. Fb taraftarı da öyle.

Mesela ne yapmalı yönetim? Hakemlere, bizi kayırın mı demeli? TFF' ye gidip, bize ayrıcalık gösterin mi demeli?

------

Hakaret olarak algılama lütfen ciddi şekilde merakımdan soruyorum, yönetim yada şenol güneş trollüğü'mü yapıyorsun? bunun için yönetimden para alıyormusun? yoksa gerçekten bu şekilde mi düşünüyorsun? Yani yönetimin, beşiktaş'ın hakkını yedirmeyen, savunan bir yönetim olduğu fikrindemisin? Hani sen sormuşken söyleyim, bu konuda gerek aziz yıldırım, gerek fikret orman, gerekde gs başkanlarını bir hatırla istersen.. fener stadında kesilen yayıncı kuruluş kabloları, devre arası, maç sonlarında hakem odası basmalar, bu staddan nasıl çıkar, ben taraftarı nasıl durdurabilirim söylemleri, federasyona yürüyüş organize etmeden tut,elimizdeki belgeleri açıklarız, bildiklerimizi söylerizlere kadar, hatta sahaya takım çıkarmamadan, tff binası kurşunlatmaları falanda var... Son şampiyonlukda Sergen bunları tek başına yaptı bak, o hakları, o gözdağları tek başına verdi, sergen yerine guardiola-morinho olsa o takım ilk 3e giremezdi, sahaya girip hakemlere yrüyor, gözlemciyi sıkıştırıyor, basın açıklaması, röpörtajlarda atarını yapıyordu. Evet yönetimin bunları yapması lazım, sen sustukça ensene vurup ekmeğini alan çok olur. 2 yıldır yaşananların baş sorumlusu yönetimdir. İkincisi sen psg brugge maçını seyrettin mi? Psg o maçda dünyaları kaçırdı ayrıca o kadronun belkide %50'si lang'dı psv'ye gitti 15milyon'a. Jack Hendry ve mata gibi savunma lideri adamların yerine şu anda 19-20 yaşında tecrubesiz bebeler oynuyor ve beşiktaş tek bir atak pozisyonu olmadan maçı tamamladı. Maç 6-0, 7-0 bitebilirdiki adamlar İtalya'nın san marino'ya kurduğu hakimiyet gibi hakimiyet kurdular maçda. Keza trabzon'a karşıda atağın yok, zor deplasmanı geç, kaç haftadır elek olmuş bir takım trabzonspor, yeni transferleri 6 hafta bekleyip alıştırmadılar ama ilk maçında sahaya çıkıp çatır çatır ezdiler beşiktaş'ı. Takımın taktiği, hücum aksiyonu yok, halısaha gibi herkes bireysel yetenekleri ile birşeyler yapmaya çalışıyor. Sen bu durumlardan memnunsan zaten fanatikliğini yaptığın şenol güneş avatar'ına bakıp gururlu gurulu mutluluğuna devam et, nediyim..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı KartalınGücü

Hakkını korumak bizi kayırın demek değil, eşit davranılmaması. Aynı pozisyonda sana penaltı verilmiyor, rakibe veriliyorsa bunu engellemek, o hakemleri cezalandırmak. Senin iptal edilen nizami golün varsa rakip ofsaytımsıya gol atıyorsa onu engellemek. Bu da güçlü yönetimle olur, senin başkanına camiana konulan postalar rakibin yöneticilerine konulamıyor bunları engelleyeceksin. Ortada somut gerçekler var her hafta izliyoruz bunun nesini anlayamadın da saçma buldun?

Çevrimdışı Çağrı Öz

Hakkını korumak demek bal gibi de bizi kayırın demek. Yoksa başka ne yapacaklar? Gidip federasyon temsilcilerini kafes dövüşüne mi çağıracaklar.?

Kayırma işlerini bu ligde yapan tek takım Galatasaray. O da sürekli değil dönem dönem. Taraftar sayısı kalabalık olduğu için siyasi bir ayrıcalık kazanıyor, malı mülkü satıp astronomik yatırımlar yaptığı için de Avrupa'da başarı beklentisi ile spor bürokrasisinin ayrıcalığını kazanıyor.

Hiçbir kulübün yöneticisi tek başına bu ayrıcalığı sağlayamaz veya karşı duramaz. Mevcut şartlar onlara bunu sağlar ya da mahrum bırakır.

Senelerdir sayıklanan haklarımızı koruyun ye muhabbeti de kabak tadı verdi artık. Kaç yaşında adamlar neden sonuç ilişkisi kurmaktan aciz.

[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2023, 14:49:32 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı Sefa Kara

Arkadaş haklı ;

misal pendik real madrid ile eş değer evimizde 1 puan iyidir.

Barcelona kayserispor girmiyorum bile çok çok zor yendik ama barcelona kadar güclü bir ekip normal.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'ın stat ismi, "Beşiktaş Tüpraş Stadyumu" oldu.

Stadyumun çatısı, Tüpraş tarafından yenilenecek. Yaklaşık maliyeti 60 milyon TL'yi buluyordu. (Sercan Dikme)

Çevrimdışı KartalınGücü

Hakkını korumak demek bal gibi de bizi kayırın demek. Yoksa başka ne yapacaklar? Gidip federasyon temsilcilerini kafes dövüşüne mi çağıracaklar.?

Kayırma işlerini bu ligde yapan tek takım Galatasaray. O da sürekli değil dönem dönem. Taraftar sayısı kalabalık olduğu için siyasi bir ayrıcalık kazanıyor, malı mülkü satıp astronomik yatırımlar yaptığı için de Avrupa'da başarı beklentisi ile spor bürokrasisinin ayrıcalığını kazanıyor.

Hiçbir kulübün yöneticisi tek başına bu ayrıcalığı sağlayamaz veya karşı duramaz. Mevcut şartlar onlara bunu sağlar ya da mahrum bırakır.

Senelerdir sayıklanan haklarımızı koruyun ye muhabbeti de kabak tadı verdi artık. Kaç yaşında adamlar neden sonuç ilişkisi kurmaktan aciz.

Gsnin neden kayrıldığını biliyoruz ama bu derece kollanamadığı zamanlar da oluyor. Özellikle Büyükekşi geldiği dönemlerde kör gözüne parmağım açık açık gizleme ihtiyacı bile duymadan yapıyorlar.

Bu yönetimle önlerinde averajla şampiyon olabildik, o zaman Sergen başta olmak üzere her mecrada çok savaş verildi. Fb ile de çekişip şampiyon olduk o zaman da masabaşında ve sahada şimdikinden daha güçlüydük ama kayrıldık da mı şampiyon olduk? Fb harcama yapmadı mı o sezon? İtelenmedi mi? Ayrıca taraftar sayısının ve marka değerinin artması için projeler yapılıyordu.

Demek ki kafes dövüşü yapmadan da bir şeyler yapılabiliyormuş. Öbür türlü bırakalım dükkanı kapatalım  nasılsa her sene şampiyon olacaklar diye.

Bir de neden bu ifadeler "kaç yaşında adamlar neden sonuç ilişkisi kurmaktan aciz" falan? Pasif agresif laf sokmadan iki kelime görüş beyan edilemeyecek mi bu forumda bu da moda oldu herhalde. Kaç yaşında adamlar olarak önce ortamı gereksiz germeden seviyeli tartışmayı yapalım.

Çevrimdışı podgorica

Hakaret olarak algılama lütfen ciddi şekilde merakımdan soruyorum, yönetim yada şenol güneş trollüğü'mü yapıyorsun? bunun için yönetimden para alıyormusun? yoksa gerçekten bu şekilde mi düşünüyorsun? Yani yönetimin, beşiktaş'ın hakkını yedirmeyen, savunan bir yönetim olduğu fikrindemisin? Hani sen sormuşken söyleyim, bu konuda gerek aziz yıldırım, gerek fikret orman, gerekde gs başkanlarını bir hatırla istersen.. fener stadında kesilen yayıncı kuruluş kabloları, devre arası, maç sonlarında hakem odası basmalar, bu staddan nasıl çıkar, ben taraftarı nasıl durdurabilirim söylemleri, federasyona yürüyüş organize etmeden tut,elimizdeki belgeleri açıklarız, bildiklerimizi söylerizlere kadar, hatta sahaya takım çıkarmamadan, tff binası kurşunlatmaları falanda var... Son şampiyonlukda Sergen bunları tek başına yaptı bak, o hakları, o gözdağları tek başına verdi, sergen yerine guardiola-morinho olsa o takım ilk 3e giremezdi, sahaya girip hakemlere yrüyor, gözlemciyi sıkıştırıyor, basın açıklaması, röpörtajlarda atarını yapıyordu. Evet yönetimin bunları yapması lazım, sen sustukça ensene vurup ekmeğini alan çok olur. 2 yıldır yaşananların baş sorumlusu yönetimdir. İkincisi sen psg brugge maçını seyrettin mi? Psg o maçda dünyaları kaçırdı ayrıca o kadronun belkide %50'si lang'dı psv'ye gitti 15milyon'a. Jack Hendry ve mata gibi savunma lideri adamların yerine şu anda 19-20 yaşında tecrubesiz bebeler oynuyor ve beşiktaş tek bir atak pozisyonu olmadan maçı tamamladı. Maç 6-0, 7-0 bitebilirdiki adamlar İtalya'nın san marino'ya kurduğu hakimiyet gibi hakimiyet kurdular maçda. Keza trabzon'a karşıda atağın yok, zor deplasmanı geç, kaç haftadır elek olmuş bir takım trabzonspor, yeni transferleri 6 hafta bekleyip alıştırmadılar ama ilk maçında sahaya çıkıp çatır çatır ezdiler beşiktaş'ı. Takımın taktiği, hücum aksiyonu yok, halısaha gibi herkes bireysel yetenekleri ile birşeyler yapmaya çalışıyor. Sen bu durumlardan memnunsan zaten fanatikliğini yaptığın şenol güneş avatar'ına bakıp gururlu gurulu mutluluğuna devam et, nediyim..

Ben kimsenin trollüğünü yapmıyorum. Para falan da almıyorum.

Geçen sezon VI böyle uzun bir galibiyet ve yenilmezlik serisi yapsa onu övüyor olacaktım.

Kaç haftadır elek olmuş Trabzon yeni transferleriyle toparlandı ve bizi yendiler. İyi de konsantre olmuşlar. Yani 7 aylık namağlup olan takımın yenilme ve kötü oynama hakkı da olsun değil mi? Trabzon gibi zor deplasmanda üstelik?

Avatarıma baktığımda ise gururlanıyorum evet. Şampiyonluklar aklıma geliyor.

Şenol Hoca iyi ki geldi..

Çevrimdışı podgorica

Arkadaş haklı ;

misal pendik real madrid ile eş değer evimizde 1 puan iyidir.

Barcelona kayserispor girmiyorum bile çok çok zor yendik ama barcelona kadar güclü bir ekip normal.
Ne alakası var şimdi bunun?

Real Madrid, Barça ile Pendik, Trabzon kıyasları ne alaka?

Sadece abartmayın diyorum. Üst üste Trabzon ve Club Brugge deplasmanlarında puan kaybetmek çok anormal bir durum değil demeye çalışıyorum.

Çevrimdışı podgorica

Gs ve Fb' liler de herkesin kendilerine karşı olduğu düşünüyorlar. Yönetimlerinin pasif olduğunu düşünüyorlar.

Ee biz de aynı şeyi diyoruz?

O zaman kim haklı?

Nefret ediyorum şu hakem, tff muhabbetlerinden. Çık oyna topunu. Gerekirse hakemi de sok kaleye. Kazan maçını.

Rahmetli Vedat Okyar' ın dediği gibi; "Hakem golünü mü vermedi? Bir daha atacaksın! Ofsayt mı verdi? Gerekirse 30 metreden gol atacaksın! Hakemi de kaleye sokacaksın! Sen Beşiktaş’san hakemi de yeneceksin!"

Çevrimdışı podgorica

Beşiktaş'ın stat ismi, "Beşiktaş Tüpraş Stadyumu" oldu.

Stadyumun çatısı, Tüpraş tarafından yenilenecek. Yaklaşık maliyeti 60 milyon TL'yi buluyordu. (Sercan Dikme)

Tüp sevdamız bitmiyor he.. Demirören, Milangaz, Tüpraş..

Hayırlısı olsun..

Çevrimdışı Karabay

Rahmetli Vedat Okyar' ın dediği gibi; "Hakem golünü mü vermedi? Bir daha atacaksın! Ofsayt mı verdi? Gerekirse 30 metreden gol atacaksın! Hakemi de kaleye sokacaksın! Sen Beşiktaş’san hakemi de yeneceksin!"
Ben de işte bu ve efendi Beşiktaş hamasetinden nefret ediyorum. Bir kulüp kendisine ancak bu kadar isabetsiz vizyon edinebilirdi, edinmiş.  Hiçbir şey normal olmasın hep uçlarda gezelim.

Yahu tutturmussunuz maglubiyet de maglubiyet. Mesele yenilmek degil. Mesele sezon basindan beri takimin grap top oynamamasi.
O kadar transfere ragmen gecen sene'ye gore bir gram ilerlemedik.
Tutturmussunuz gecen seneki galibiyetler vs. Gecen sene de adam gibi top oynamiyorduk. Kalede eli olan kaleci olunca ve forvete Aboubakar gelince takim canlandi, stressiz hedefsiz maclarin rahatligiyla galibiyetler aldik.
Ha, birde Gedson Fernandes tabii. 2 tanesi (kaleci ve forvet) hoca'nin elinde olmayan seyler zaten. Senol Gunes'in tek katkisi Gedson oldu, onu da Saiss'e karsi olan tutumu ve kaybetmemiz goturdu zaten.
Ama bunlarin hepsi oyuncu tercihi. Hoca organizasyon olarak ne verdi takima, taktiksel olarak ne degisti desek kocaman bir hic. Takim fiziksel olarak geriye gitti, organizasyon hala tirt, ligin en zayif takimlarini bile ezemiyoruz oyunla (hadi Trabzon Brugge iyi takim diyelim, Pendik Karagumruk ne olacak), hala cikmissiniz yok Trabzon maglubiyeti normal vs.

Adana Demirspor'u yenemezsek lige 2-3 hafta'ya havlu atmamiz kuvvetle muhtemel. O zaman ne diyeceksiniz?

Çevrimiçi Samet Demir

Yahu tutturmussunuz maglubiyet de maglubiyet. Mesele yenilmek degil. Mesele sezon basindan beri takimin grap top oynamamasi.
O kadar transfere ragmen gecen sene'ye gore bir gram ilerlemedik.
Tutturmussunuz gecen seneki galibiyetler vs. Gecen sene de adam gibi top oynamiyorduk. Kalede eli olan kaleci olunca ve forvete Aboubakar gelince takim canlandi, stressiz hedefsiz maclarin rahatligiyla galibiyetler aldik.
Ha, birde Gedson Fernandes tabii. 2 tanesi (kaleci ve forvet) hoca'nin elinde olmayan seyler zaten. Senol Gunes'in tek katkisi Gedson oldu, onu da Saiss'e karsi olan tutumu ve kaybetmemiz goturdu zaten.
Ama bunlarin hepsi oyuncu tercihi. Hoca organizasyon olarak ne verdi takima, taktiksel olarak ne degisti desek kocaman bir hic. Takim fiziksel olarak geriye gitti, organizasyon hala tirt, ligin en zayif takimlarini bile ezemiyoruz oyunla (hadi Trabzon Brugge iyi takim diyelim, Pendik Karagumruk ne olacak), hala cikmissiniz yok Trabzon maglubiyeti normal vs.

Adana Demirspor'u yenemezsek lige 2-3 hafta'ya havlu atmamiz kuvvetle muhtemel. O zaman ne diyeceksiniz?
O zamanda VI olmadığı için yönetim ve TFFye sallayacaklar.

Etiketler: