2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991792 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

bana hala flick gelecekmiş gibi geliyor

muhabirler 2 haftaya hoca belli olur falan diyor ve adam ocak ayında iyileşiyormuş, onu bekliyorlar bence

favre gelmeye okdir diye düşünüyorum ama gerek yok

Flcik gördüğüm en dominant Bayerni yaratmıştı. Gelse muhteşem olur ama mutlaka Bayernden teklif bekliyordur.
Tuchel için sepet havasi çalması yakındır.

Çevrimdışı levitate

Flcik gördüğüm en dominant Bayerni yaratmıştı. Gelse muhteşem olur ama mutlaka Bayernden teklif bekliyordur.
Tuchel için sepet havasi çalması yakındır.
manu durumunu takip ediyormuş diyorlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Serdar3444

Almanya'da ki futbol ortamı ile Türkiye'nin futbol ortamının kesişim kümesinin bile olduğunu düşünmüyorum.
Almanya'nın sürekli bir başarı elde edememiş, kısa vadeli çıkışları olan stresten uzak takım çalıştırıcılarının burada başarılı olacağından eminmiş gibi keşke olsa demelerimizle bu iş olmuyor.
Bence ya yerli ya da Türkiye'nin atmosferini bilen, disiplinli Türkiye tecrübesi olan adam olmalı. Neden Türkiye'de iş yapacağı garanti Nuri Şahin, Pirlo, Lucescu, Sumudica, İlhan Palut gibi adamları kimse istemiyor. Bunların hepsi de başarılı olur. Çok çok farklı modeller ama hepside bize uyar ve hiçbiri bu atmosfere uyum süresi geçirmez.
Türk futbol atmosferi bambaşka bir atmosfer, bu farklılığa ayak uyduramayan cihanın kralı olsa burada iş yapamaz. Türkiye'de hangi Alman hangi Hollandalı, hangi yugoslav başarılı oldu ki. Bizden kafa olarak çok farklılar. İtalyanlar'ın neredeyse tamamı ışık verdi. Romanyalılar keza öyle, aynı kuyuya düşmenin anlamı yok.

Çevrimiçi Necmi

Almanya'da ki futbol ortamı ile Türkiye'nin futbol ortamının kesişim kümesinin bile olduğunu düşünmüyorum.
Almanya'nın sürekli bir başarı elde edememiş, kısa vadeli çıkışları olan stresten uzak takım çalıştırıcılarının burada başarılı olacağından eminmiş gibi keşke olsa demelerimizle bu iş olmuyor.
Bence ya yerli ya da Türkiye'nin atmosferini bilen, disiplinli Türkiye tecrübesi olan adam olmalı. Neden Türkiye'de iş yapacağı garanti Nuri Şahin, Pirlo, Lucescu, Sumudica, İlhan Palut gibi adamları kimse istemiyor. Bunların hepsi de başarılı olur. Çok çok farklı modeller ama hepside bize uyar ve hiçbiri bu atmosfere uyum süresi geçirmez.
Türk futbol atmosferi bambaşka bir atmosfer, bu farklılığa ayak uyduramayan cihanın kralı olsa burada iş yapamaz. Türkiye'de hangi Alman hangi Hollandalı, hangi yugoslav başarılı oldu ki. Bizden kafa olarak çok farklılar. İtalyanlar'ın neredeyse tamamı ışık verdi. Romanyalılar keza öyle, aynı kuyuya düşmenin anlamı yok.
türkiyeye gelen almanlar genelde başarılı oldu

Çevrimdışı Talisca1903

şimdi ne durumdayız komple gençler oynayacak öze dönüş kıvamına gelmedik değil mi? Ben söz verildiği gibi net kaliteli topçularımı bekliyorum.Bu gençleşme özkaynak söylemi bana biraz ANÇ tarzı söylemleri hatırlattı.
Ben kitabın ortasından konuşayım da sonra kral çıplak olmasın üzülün biz oluyoruz

Onur Küçük

• Ziyaretçi

şimdi ne durumdayız komple gençler oynayacak öze dönüş kıvamına gelmedik değil mi? Ben söz verildiği gibi net kaliteli topçularımı bekliyorum.Bu gençleşme özkaynak söylemi bana biraz ANÇ tarzı söylemleri hatırlattı.
Ben kitabın ortasından konuşayım da sonra kral çıplak olmasın üzülün biz oluyoruz
Hedefleri olan takım hazır olan genç futbolcuyu oynatır. Diğer türlüsü romantizme kaçar. Bana göre en hazır oynayabilecek 2 futbolcu var. Demir Ege ile Semih. Semih aslında en hazır olanı ama onun sorunu mantalitesi, o kafa yapısını değiştirmeli. Genç oyuncular etraflarında tecrübeli oyuncular varken kendilerini geliştirebilir. Örneğin Real Madrid'e transfer olan Arda Güler kendini geliştirecekse bunda Kross ve Modric  gibi oyuncular büyük pay sahibi olacak. Genç oyuncunun etrafını kendi gibi genç tecrübesiz oyuncularla doldurursan o oyuncular gelişemez.
Kısaca bizim daha realist hareket etmemiz gerekiyor.

Çevrimdışı Talisca1903

Hedefleri olan takım hazır olan genç futbolcuyu oynatır. Diğer türlüsü romantizme kaçar. Bana göre en hazır oynayabilecek 2 futbolcu var. Demir Ege ile Semih. Semih aslında en hazır olanı ama onun sorunu mantalitesi, o kafa yapısını değiştirmeli. Genç oyuncular etraflarında tecrübeli oyuncular varken kendilerini geliştirebilir. Örneğin Real Madrid'e transfer olan Arda Güler kendini geliştirecekse bunda Kross ve Modric  gibi oyuncular büyük pay sahibi olacak. Genç oyuncunun etrafını kendi gibi genç tecrübesiz oyuncularla doldurursan o oyuncular gelişemez.
Kısaca bizim daha realist hareket etmemiz gerekiyor.
+1903

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/korayceliker/status/1735749359541629264?t=mxZlTSt9It7dMcwSnaWDWw&s=19

Şu dakikadan itibaren hayallerimin kahramanı belli oldu
bizim karşımıza çıksa kesin eleriz gs nin taktiğine karşı taktik geliştirmiş bizim taktiğimiz yokki beyni yanar 😂

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Umutcan Kaya

https://twitter.com/korayceliker/status/1735749359541629264?t=mxZlTSt9It7dMcwSnaWDWw&s=19

Şu dakikadan itibaren hayallerimin kahramanı belli oldu
o gün ki gs kadrosuna bak çok mucizevi bir olay değil yani, tudor atak futbolu sevdiği için boşluklar verdi, takım zaten tudorun taktiğini kaldıracak seviyede değildi
ayrıca o gün ki oster kadrosunda olan herkes diplerde şuan

ve bu adam buraya düşmez cok yüksek ister
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2023, 01:02:10 Umutcan Kaya ]
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

bir maç üzerinden taktik videoları, röportajları çeken hocaları anlam veremiyorum, ts fbyi yendi diye avcıya kaç dakikalık video yaptılar şaka gibi
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

o gün ki gs kadrosuna bak çok mucizevi bir olay değil yani, tudor atak futbolu sevdiği için boşluklar verdi, takım zaten tudorun taktiğini kaldıracak seviyede değildi
ayrıca o gün ki oster kadrosunda olan herkes diplerde şuan

ve bu adam buraya düşmez cok yüksek ister

Rakibin kadrosunu da koyda ne kadar objektif olduğunu görelim. Kendi ağzınla söylemişsin kadroda olanlar şuan dipte diye. Demekki hoca oyunculara direk etki etmiş. Bizede max fayda sağlayan hocalar lazım.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Rakibin kadrosunu da koyda ne kadar objektif olduğunu görelim. Kendi ağzınla söylemişsin kadroda olanlar şuan dipte diye. Demekki hoca oyunculara direk etki etmiş. Bizede max fayda sağlayan hocalar lazım.
iyi de bizim kadromuz böyle kalmayacak bu oyuncuların hepsi gidecek neredeyse, bize büyük takım nasıl oynar, onun ağırlığı altında kalmayacak td lazım, ona bakarsak rıza da sivas ile Avrupa'da ne başarılar yaptı
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

bu greenwood'a çökmek lazım demiştim getafe ile fena işler yapmıyor kendini tekrardab göstermek isteyecek yazın yapışsak alır mıyız acaba
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

iyi de bizim kadromuz böyle kalmayacak bu oyuncuların hepsi gidecek neredeyse, bize büyük takım nasıl oynar, onun ağırlığı altında kalmayacak td lazım, ona bakarsak rıza da sivas ile Avrupa'da ne başarılar yaptı
Kardeşim sen bizim ligi düşün biraz, az kafası çalışan kondisyona önem veren bir hoca bu ligde her türlü işi götürür. Büyük takım hocası muhabbetini Şenolseverler yapıyor. Aynı familya şimdi Sergeni istiyor. Bu algıya gelmeyin bence. Disiplinli bir hoca burada her türlü işini götürür. Yabancı hocaya yardım edecek Feyyaz ve Samet hocada olacak. Onlar beklenen katkıyı verirse iyi bir ekip, iyi bir oyuncu grupu ile her türlü işi kotarırız.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Etiketler: