2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991877 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/ogiczv/status/1737563501428646114
adam 21 şut çektikleri maçta yeniliyor diye kovuluyor, anlık 1 puan geride 2. sırada bırakacak takımı

şl'de koca koca takımlara ezilmeden topunu da oynattı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Hemen gönderelim. Beklediğimize değmez.
Bu paraya alırlarsa, rus takımına çok fena sempati duyarım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Hemen gönderelim. Beklediğimize değmez.
sallayan iyi sallamış genç sağlıklı abunun değeri oydu zaten

Çevrimdışı Sefa Kara

Salih & cenk ile sözleşme uzatırsa yönetim istifasını versin bu 2 vasat futbolcunun Beşiktaşta işi yok.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Salih & cenk ile sözleşme uzatırsa yönetim istifasını versin bu 2 vasat futbolcunun Beşiktaşta işi yok.
+++++

Çevrimiçi tolga1903

Vallahi billahi yok. Salih cenk onur umut tayfur muleka amartey bu adamların bu takımda işi yok anlasinlar bunu YOK. Necip'e bile tahammülüm kalmadı benim hala cemianin evladı diye tff 2.ligde oynayamacak yeteneksizlikte birini görmeye tahammülüm kalmadı. Şöyle 9 futbolcunun sözleşmesinden çıksa yönetim kimseyi almasın bundan kötü olamaz bu takım

Çevrimiçi Mehmet57

Welinton gittiginde cok sevinmistim. Simdi ayni sevinci Onur, Cenk, Salih, Muleka ve ozellikle Tayfur gittiginde yasayacagim.

Çevrimdışı levitate

bu takıma ciddi 100 milyon euro falan harcamak gerekiyor galiba işimiz zor
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Welinton gittiginde cok sevinmistim. Simdi ayni sevinci Onur, Cenk, Salih, Muleka ve ozellikle Tayfur gittiginde yasayacagim.
welinton kadar stoper yok şu an kadroda o kadar söyleyeyim ben de gittiğine üzülmüştüm çünkü daha kötüsünü alacaklarından emindm şaşırtmadılar

Çevrimdışı qp 383

Cenk ve Salih ile sözleşme uzatmazlar umarım. Rıza hocanın da bugün istifası istenmeli.
Demir Ege, Semih, Emrecan Terzi, Tayyip Talha, Rashica, Mert, Colley, Amir, Bahtiyar dışındakileri gönder gitsin.
Özellikle Onur, Tayfur, Amartey, Muleka...
Aslolan hayattır hayat da Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

Cenk ve Salih ile sözleşme uzatmazlar umarım. Rıza hocanın da bugün istifası istenmeli.
Demir Ege, Semih, Emrecan Terzi, Tayyip Talha, Rashica, Mert, Colley, Amir, Bahtiyar dışındakileri gönder gitsin.
Özellikle Onur, Tayfur, Amartey, Muleka...
rashica ne iş yapacak anca yedek olur amir de

Çevrimiçi Mehmet57

Gedson ve Ox haric tum yabacilar gidebilir, ozellikle gecen yaz alinan. Ha, iyi bir hoca ile Rashica ve Rebic faydali olur mu? Bence olur. Ama su ana kadar onlar da hic farkindalik gosteremediler.

Bu sene tek hedef yapilanma olsun. Avrupaymis falan biraksinlar bunu. Once en bastan baslamak gerek.

Çevrimdışı kahyaoglueren

bu takıma ciddi 100 milyon euro falan harcamak gerekiyor galiba işimiz zor
Bu maaşları bağlamışken kimse de sözleşmesini bırakıp gitmez.

Finansal olarak sadece borclarin faizinin ödemesi bugünkü kurla 48 49 milyon euro.

100 milyon eurodan daha fazla para gerekiyor...

Çevrimdışı Unnamed

2025-2026 sezonuna kadar bir şey beklemeyin. En az 2 sene kayıp. Tekrar söylüyorum Hasan Arat'ın çok fazla bir katkısının olacağına zerre inancım yok.

Çevrimiçi Samet Demir

Gelenlerin hepsi Welintonu arattı

Çevrimdışı Talisca1903

bizde herkes ilk yürüdüğü adam weliydi dursun hızlı rosierin  tüm açıklarını kapatıyor ilk topların çoğunu basıp alıyor dedikçe inandıramadık

Çevrimiçi Mehmet57

Welinton da inanilmaz kotuydu, ozellikle gecen sene bu elkdekilerden fazlaligi yoktu.

Çevrimdışı Talisca1903

Welinton da inanilmaz kotuydu, ozellikle gecen sene bu elkdekilerden fazlaligi yoktu.
100 kat iyiydi en azından temaslıydı bunlar refakatçı

Çevrimiçi Mehmet57

100 kat iyiydi en azından temaslıydı bunlar refakatçı

Abi gozunu seviyim tamam simdikiler kotu ama onu bile iyi gostermez 😂 Ben ne izledigimi biliyorum gecen sene. Sahada oldugu her mac bizi yakti. Olumlu tek hareketi fener macinda kirmizi almakti 😂

Çevrimdışı Talisca1903

Abi gozunu seviyim tamam simdikiler kotu ama onu bile iyi gostermez 😂 Ben ne izledigimi biliyorum gecen sene. Sahada oldugu her mac bizi yakti. Olumlu tek hareketi fener macinda kirmizi almakti 😂
oyunu ilerde oynarsan gayet iş görüyordu baily cam adam amartey saymıyorum bile

Çevrimdışı Talisca1903

aybaba devam etsin -1-2 maç sonra da hoca kimse gelsin yardımcısı da olur ama bu eksi yazıyor

Çevrimiçi Mehmet57

Gecen PSV’i izliyorum ve imrendim. Peter Bosz Galataray’in kovalayarak gonderdigi Van Aanholt’dan 6’da bile verim aliyor. Arsenal macinda siir gibi top oynadilar, ozellikle Malik Tillman (burda bir arkadas tum yaz ismini yazmisti).

Yedek o oyunculardan biri benim cok begendigim Obispo. Boyle oyunculara odaklansinlar. Welinton daha fiziki, daha beyinlisi, ayagi daha iyi olani ve fazla forma sansi bulamiyor.

https://youtu.be/Txz02Q2MNOY?si=ZnzWTZlGqbFMrl1y

Etiketler: