şenolu beşiktaşın üstünde tutuyorsunuz demek hakaret değil tesbit oluyor ben şenolu tanımam etmem ondan nefret ediyorsam beşiktaşa yaptıkları için nefret ediyorum gerekçelerinide söylüyorum ta milli takımla dünya kupadı zamanında üstelik hiçmi mantığınız yok sizin adam burda hocayken yarım dönem milli takımı çalıştırdı caneri asla çağırmadı caner beşiktaştan ayrıldığı günün ertesi günü milli takıma çağırdı ne oldu bir günde iyi sol bekmi oldu dünya kupasında bitik himmetçileri₁ oynatmak için kimleri yedek bıraktığına yedekteki beşiktaşlı oyuncuların form durumuna bak beşiktaş menfaatine yaptığı tek şey yok ama adil olanıda yapmadı bütün türkiye beşiktaşlılar değil herkes ilhanı nihatı oynatmıyor diye küfür ediyordu ilk geldiğindede ikinci geldiğindede beşiktaşı rezil etti senin gibi talisca severi hiç anlamıyorum sırf quaresma orta açsın diye uzaktan şut vurdurmadı raket gibi ayağı olan adama kafa çalıştırdı ortalara gir içeri kafa vur dedi ben geldiği sene şampiyon yaptığında gönderilmeli dedim takımdaki sıkıntıları gördüm ikinci sene talisca abu geldi yine şampiyon yaptılar ama takımdaki düşüş görünüyordu üçüncü sene dahada düştü artık yarışamaz olduk dördüncü sene bitti takım ikinci gelişinde zaten iyi takım yoktu vi nin yüklemesiyle diri kalmıştı ama kör topal sezon sonunu getirdi üstelik devre arası yapılan transferlerle sezonu zor bitirdik hiç bir kritik maçı alamadık bu seneyi konuşmaya gerek yok herşey ortada benim nefretim nedeni belli beşiktaşa yaptıkları yüzünden nefret ediyorum beşiktaşın üstüne koymuyorum peki siz yaptığı bunca berbat şeye ramen neden görmezden gelip şenol diyorsunuz siz şenolu beşiktaşın üstüne koyuyorsunuz ben yere gömüyorum burda şenol olmazsa beşiktaş şampiyon olamaz bile dendi üstelik önümüzde sergen şampiyonluğu varken bu beşiktaşın üstüne koymak değilmi
Ben hakaret etmem kızarım tepki veririm ama hakaret etmem çok hak eden olsada ama insanlar futbol eleştirisi yaparken şenol adını geçirince hemen insanlara saldırmaya başlıyorsunuz bu şenol geldiğinden beri böyle şenola eleştiri kelimesine bile tahammülünüz yok şenolu rızayla mukayese edecek kadar terbiyesizleşiyorsunuz size yapılan herşeyi hak ettiniz insanlar beşiktaş diyor siz şenol diyorsunuz şurda şenolu savunduğunuz kadar beşiktaşı savunmadınız gep şenolu temize çıkartmak için birilerine çamur atıp durdunuz şenolu aklamak için beşiktaş oyuncusuna hocasına hakaret etmekten bile çekinmiyorsunuz sonrada beşiktaşın üstüne koyuyorsunuz diyince size hakaret etmiş oluyoruz dedim ya her şenol diyene saldırıyorsunuz diye bak ispatı burda onura yazdığım cevaba sen saldırdın çünkü şenola laf çaktım duramazsın değilmi illaki cevap vermek zorundasın bunu şenol geldiğinden beri eleştiren herkese yapıyorsunuz hiç ıskalamadan
sen öyle diyorsan öyle mi olacak abi küfür edildi burada bana sen sırf Şenol Güneş hakaret ediyor diye taraftra gerizekalı diyen insanlara hakarte etmeden yazmayan tiplere ses çıkarmıyorsun da
biz şenolu temize çıkarmaya neden çalışalım asıl sen günah keçisi yaparsan ortada tek suçlu kalır tek suçlu Şenol Güneş ise
bu kadro dışılar neden o zaman ,ANÇ ve yönetimini neden gönderdik o zaman ,Ck sütten çıkmış ak kaşık o zaman
asıl siz transfer başlığında bile yazı yazmaya izin vermiyorsunuz şuraya bir futbolcu ismi yazsak dönüp dolaşıp işi Şenol Güneş getiren sizsinz
Rıza hocanın yetersizliği B17 kadar inisiyatif alamayışını anlatınca B17 aklıyoruz öyle mi sap ile samanı karıştıran kim acaba
Rebic mobbing diye tutturdunuz adam antrenmana çıkmıyacak kafasına göre görüyoruz işte saha da yok adam
Bailly savundunuz papaz çıktı
Şenol Güneş göm göm de bunu yaparken kullandığın argümanlarda Beşiktaşa zarar verenlerden olmasın
Kullandığın argümanlar kendi içerisinde çelişkili kafa vurmaya öğretmiş Taliscaya iyi ya işte repertuarı genişledi adam futbolcudan verim aldı mı aldı
ŞL den lider çıktığında orta sahan senin beğenmedin ozzy dürümcü torpilli denilen nejip kondisyonsuz takım 3-0 dan benficayı ikinci yarı 3-3 getirdi ama olsun şans bu
leipzig deplasmanda yedek kadroyla yendi buda şans
kadro çok iyiydi ya defansta serdar kurtuluş rhodolfo (bu adam kral) beğenilmeyen alexis köybaşı sonra küme düşen hannoverden marcelo
uçuyor kadro
Israrla tekrar ediyorum Beşiktaş sevgimiz üzerinden kimse gelmesin derdimiz Beşiktaş olmasa burada işimiz ne? Sen ne kadar seviyorsan başarısızlıkta üzülüyorsan bende üzülüyor dertleniyorum
ne kadar inkar edersen et son 3 şampiyonluk Sergen 1 Şenol Güneş 2 yok deyince yok oluyor mu
daha iyisi yapılana kadar en iyileri bu