2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991865 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı ferdi1903

söyleniyoru geç bilmeyen mi kaldı bunu abi :D

bizde kavga edeceği yıldız yok ama gider bahtiyar'la falan kafayı bozarsa hiç şaşırmam
Ne bilim arada unutulmasın diye yazdım

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Onur Küçük

• Ziyaretçi

şenol güneş iyi birteknik direktörse neden anç ile aynı işleri yapamadı.şenol güneş başarılı olduğu dönemlerde hep hazıra konmuştur.portakalı sıkıp içmiştir geriye posasını bırakıp gitmiştir.şenol güneşin arkasını toparlamak kolay değildir.geldiğitakımların gelmeden önceki son iki ezonu ve gittikten sonraki 3-4 sezonu incelemek lazım.
Senin yorumlarını objektif buluyor ve saygı duyuyorum. Bu sezon yaşanan, olan biteni anlamak analiz etmek için bol zamanımız olacak. Bakalım görelim ne olmuş ne bitmiş. Herşeyin iç yüzünü görelim hatalı olan hatasını kabul eder. Böyle şeyler için hiç kimse birbirini kırmamalı. Hepimizin isteği takımı tepede görmek

Çevrimiçi sefaköykartali

Şu an şahsen Mert ve Gedson dışında kimseyi 11e yazmam kadrodan ve kalan 9 mevkiye de devre arasında transfer yapılmayacağını biliyoruz. Zaten o kadar adamı devre arasında getirmek de mümkün değil. Şu anki ekonomide getirebiliyorsak Flick veya Glasner isterim ama büyük bütçe ayıramayacaksak Vitor’ un scoutinginden faydalanarak 3-4 tane kaliteli ama ucuz isim getirebiliriz. Birkaç tane de başkanın bağlantılarından(Chelseaden Madueke, Psgden Danilo, Al nassrdan seko fofana gibi) kiralık adam çözsek yaza en azından 6-7 pozisyonda oynayacak oyuncuları net ve kaliteli bir iskeletle yaza girebiliriz. Tabii eldekileri elden çıkarmak da kolay değil. Ben Vitor un kötü hoca olduğunu düşünmüyorum, ilk gelişindeki kadro kağıt üzerinde çok kaliteli olsa da ego sorunları olan problemli adamlar vardı ve sorun yaşanmıştı, bizde şu anda o adamların hepsini elden çıkartmaya çalışıyoruz. Kaliteli bi takımla hem yarıştırabilir hem de satışla kar ederek ekonomiyi toparlayabileceğimiz bir dönem yaşatabilir.

Çevrimiçi sefaköykartali

Şu an şahsen Mert ve Gedson dışında kimseyi 11e yazmam kadrodan ve kalan 9 mevkiye de devre arasında transfer yapılmayacağını biliyoruz. Zaten o kadar adamı devre arasında getirmek de mümkün değil. Şu anki ekonomide getirebiliyorsak Flick veya Glasner isterim ama büyük bütçe ayıramayacaksak Vitor’ un scoutinginden faydalanarak 3-4 tane kaliteli ama ucuz isim getirebiliriz. Birkaç tane de başkanın bağlantılarından(Chelseaden Madueke, Psgden Danilo, Al nassrdan seko fofana gibi) kiralık adam çözsek yaza en azından 6-7 pozisyonda oynayacak oyuncuları net ve kaliteli bir iskeletle yaza girebiliriz. Tabii eldekileri elden çıkarmak da kolay değil. Ben Vitor un kötü hoca olduğunu düşünmüyorum, ilk gelişindeki kadro kağıt üzerinde çok kaliteli olsa da ego sorunları olan problemli adamlar vardı ve sorun yaşanmıştı, bizde şu anda o adamların hepsini elden çıkartmaya çalışıyoruz. Kaliteli bi takımla hem yarıştırabilir hem de satışla kar ederek ekonomiyi toparlayabileceğimiz bir dönem yaşatabilir.
Youcef Atal, Çağlar(kiralık), Sarr(kiralık), Fofana(kiralık), Madueke(kiralık), Weghorst veya Werner gibi birkaç transfer yapıp ikinci yarıya girsek güzel olur mesela.

Çevrimiçi Samet Demir

Youcef Atal, Çağlar(kiralık), Sarr(kiralık), Fofana(kiralık), Madueke(kiralık), Weghorst veya Werner gibi birkaç transfer yapıp ikinci yarıya girsek güzel olur mesela.
Werner çok gereksiz bir adam bence. Nedense pnu hiç beğenemedim. Forvet dediğin biraz ürkütücü olması lazım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

hoca önerisi olarak barak bakhar diyorum adam saçma sapan takımlar ve kadrolarla şl'de direnç göstermeyi başardı

sezon ortasında salmaları çok zor ama bize hayır diyeceğini düşünmüyorum belki sene sonu olur
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

yanıldığınız bir konu var tek oyuncu bile takımın düzenini psikolojisini bozar bu takımdaki her oyuncu kötü değil üç dört tane kaliteli transferle beğenmediğiniz oyuncular başka boyuta geçer 4-5 maç oynamış insanları kötü diye çöpe atıyorsunuz sana söyleyim yeni kaliteli isimler geldiğinde rebiç bahtiyar ox raşitsa taraftarın gözdesi olacak tabi futboldan anlayan bir hocada gelirse abu cenk ortada yok muleka yetersiz bu ox rebiç raşitsa gedson kim oynasa hepsini bozar hücumun iskeleti bunlar yatınca arkadakilerin psikolojisini düşünsene it gibi koşacak topu ileri götürecek ama ilerdeki adam kıçını kıpırdatmadığı için top rakibe geçecek sen yine o topu kapıp ileri taşımak için çabalayacaksın kaç defa yaparsın üstelik kimse onları tutmak zorunda kalmadığı için seni tutanlarında sayısı artıyor iki katı yoruluyorsun zincir en zayıf halkası kadar güçlüdür büyük ihtimal bir partide sezon sonu gidecek

Çevrimiçi Necmi

hoca önerisi olarak barak bakhar diyorum adam saçma sapan takımlar ve kadrolarla şl'de direnç göstermeyi başardı

sezon ortasında salmaları çok zor ama bize hayır diyeceğini düşünmüyorum belki sene sonu olur
bu dönemde hemde 😳
Bırak eksik olsun bu kadar sorun varken başka sorunlarıda kucağımıza almayalım linç yer burda

Çevrimiçi sefaköykartali

yanıldığınız bir konu var tek oyuncu bile takımın düzenini psikolojisini bozar bu takımdaki her oyuncu kötü değil üç dört tane kaliteli transferle beğenmediğiniz oyuncular başka boyuta geçer 4-5 maç oynamış insanları kötü diye çöpe atıyorsunuz sana söyleyim yeni kaliteli isimler geldiğinde rebiç bahtiyar ox raşitsa taraftarın gözdesi olacak tabi futboldan anlayan bir hocada gelirse abu cenk ortada yok muleka yetersiz bu ox rebiç raşitsa gedson kim oynasa hepsini bozar hücumun iskeleti bunlar yatınca arkadakilerin psikolojisini düşünsene it gibi koşacak topu ileri götürecek ama ilerdeki adam kıçını kıpırdatmadığı için top rakibe geçecek sen yine o topu kapıp ileri taşımak için çabalayacaksın kaç defa yaparsın üstelik kimse onları tutmak zorunda kalmadığı için seni tutanlarında sayısı artıyor iki katı yoruluyorsun zincir en zayıf halkası kadar güçlüdür büyük ihtimal bir partide sezon sonu gidecek
Çöpe atmıyorum, saydığın adamlar Beşiktaşta en fazla rotasyonda olabileceklerini düşünüyorum en azından benim fikrim bu. Zaten devre arası 8-9 transfer yapılmayacağını ben de biliyorum devre arası 4-5 mevkiyi yazın da kalanları doldurup sağlam bi iskeletle başlayabiliriz. Ox, Rashica, Bahtiyar, Salih, Talha, Necip, Muleka vs rotasyonda süre bulurlar zaten. 2.5 maaş alan adamı yedekte oturtamayız o yüzden elden çıkarsak daha iyi olur tabi.

Bu ekonomik koşullarda da Vitor un getireceği fiyatı uygun ama potansiyelli birkaç oyuncu da takımın borcunun ödenmesine büyük katkıda bulunur. Fenerde Ferdi, Osayi, Arda, Crespo-Zajc(ikisi de çok verimli olduğu dönemlerde iyi paralara satılabilirdi), Kim min jae gibi oyuncularla 100 milyona yakın bonservis getirecek neredeyse.

Çevrimiçi murat

Bütün oyuncuları çöpe atmaya gerek yok.biz ilk füğmeyi yanlış ilikledik(anç) doğal olarak(ck),(sg)(by)(rç)hepsi yanlıştı.önce burayı düzeltmekle vaşlarsak futbolcularda düzelir.direk futbolcu yemeyi yanlış buluyorum.

Çevrimiçi kartalizma190399

Futbol akli olduktan sonra az ama oz transferle yarismaci olabiliriz. Bahsettigimiz lig de Turkiye ligi. Avrupa'nin vasat takimlari tarafindan tokatlanan FB ve GS gule oynaya tum maclarini kazaniyor, o kadar da abartmaya gerek yok. Biz sadece inanilmaz kotuyuz ve konsantre olamadik. Yoksa bu ligde 10 numarasi Atiba, sagbeki Sabri ve Ekrem Dag, solbeki Ismail Koybasi, kalecisi Ersin falan olan da sampiyon olabiliyor.

Ben Weghorst'u mesela cok isterim. Cift forvetli bir sistemde Muleka'yla birlikte oynarsa ligi dagitabilirler. Ben mi abartiyorum bilmiyorum, ama gozumun onune geliyor.
Weghorst'un bizde oynadigi gibi tek basina bogusmayacagi, destek gorecegi, Muleka da kanatta izole edilmis sekilde oynamak yerine ceza sahasi icinde pozisyon kovalarsa bence birbirlerini iyi tamamlarlar.

Mesela Gedson-Ox'un arkasina saglam bir 6 ve onune yaratici bir 10 bulursak 4-4-2 guzel olabilir. Sagbeke de teknigi iyi olmasa da iyi cigere sahip bir Fransiz veya Iskandinav bulabilirsin.
10 tane oyuncu alamayacagimizi biliyoruz, ama dogru taktigi bulacak kaliteli bir hoca ve 5-6 saglam transfer bazi oyuncularin performansini da yukari cekecek. Bu kadro'nun tamami bu kadar kotu olamaz.

Çevrimdışı Unnamed

Hâlâ transfer falan yazanlar var şaka gibi. Adamlar 2 gün ligleri ertelediler fikstürü GS'ye göre dizayn ettiler. Başkan dediğimiz yere göğe sığdırılmayan Hasan Arat çıkıp tek bir açıklama dâhi yapmadı. Neden geldiniz kardeşim, neden susuyorsunuz. Çıkıp iki kelime etmiyorsunuz. Yazıklar olsun.

Çevrimdışı levitate

bu dönemde hemde 😳
Bırak eksik olsun bu kadar sorun varken başka sorunlarıda kucağımıza almayalım linç yer burda

arada kaynar çaktırmayız şşşş
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bence bunlar hansi flick'i bekliyor ya, şu tv röportajında aralık sonu-ocak başı gibi demiş başkan

haa bu akşam rezalet çıkarsa hemen gelir mi yoksa başkası mı olur bilemiyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

bence bunlar hansi flick'i bekliyor ya, şu tv röportajında aralık sonu-ocak başı gibi demiş başkan

haa bu akşam rezalet çıkarsa hemen gelir mi yoksa başkası mı olur bilemiyorum
bu akşam rezalet çıkmayacak tersine rezil bir durumu sonlandırmış olacağız ben bu geceyi bir rezillikten kurtulduğumuz gece olarak görüyorum maçın sonucu ne olursa olsun

Çevrimdışı levitate

bu akşam rezalet çıkmayacak tersine rezil bir durumu sonlandırmış olacağız ben bu geceyi bir rezillikten kurtulduğumuz gece olarak görüyorum maçın sonucu ne olursa olsun

öyle de oldu başkan 10. gününde ilk avrupa grup galibiyetini aldı, anç 4 yılda yapamadı xdd
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

İlk aday: Biliç

İkinci Aday: Conte

Üçüncü aday: Zinedine Zidane
Zidan dordmund un hocalığını yaptı mı?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Ravenman

Zidan dordmund un hocalığını yaptı mı?

Pardon, üçüncü aday Lucien Favre.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Pardon, üçüncü aday Lucien Favre.

Bu 3 lü icerisinde bize en uyacak Favre

Çevrimdışı levitate

Bu 3 lü icerisinde bize en uyacak Favre
en olmayacak adam abi bazı tercihleri kanser eder
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

en olmayacak adam abi bazı tercihleri kanser eder

Valla benim gönlüm Glassner dan yana ama adı bile geçmiyor.
Favre nin Dortmund da biraz saçmaladığı doğrudur ama yine de bu 3 lü içerisinde en gerçekçi olan gibi.

Çevrimdışı levitate

Valla benim gönlüm Glassner dan yana ama adı bile geçmiyor.
Favre nin Dortmund da biraz saçmaladığı doğrudur ama yine de bu 3 lü içerisinde en gerçekçi olan gibi.

bana hala flick gelecekmiş gibi geliyor

muhabirler 2 haftaya hoca belli olur falan diyor ve adam ocak ayında iyileşiyormuş, onu bekliyorlar bence

favre gelmeye okdir diye düşünüyorum ama gerek yok
bipbipbupbup

Çevrimiçi Akil Emre

bana hala flick gelecekmiş gibi geliyor

muhabirler 2 haftaya hoca belli olur falan diyor ve adam ocak ayında iyileşiyormuş, onu bekliyorlar bence

favre gelmeye okdir diye düşünüyorum ama gerek yok
Takımda net kimsenin şüphe duymayacağı bir hoca istiyorum artık, Conte’ yi 3 lü oynatıyor diye topa tutarlar ama ben gelmesini isterim, Biliç gelse yine gs ve fb güzellemesi yapar gelmesine gerek yok, favre hakkında fazla fikrim yok Dortmunt harici büyük takım geçmişi yok. Flick olayının gerçek olmasını isterim.

Etiketler: