2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991875 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yanlış anlaşılmak istemiyorum ama

Senol iyi veya kötü veya rezil. Su ana ne faydası var?
Zaten genetik en büyük problemlerimizden biri geçmişe takılı kalıp tartışmaktan büyük haz aliyoruz. Hele fikrimizi kabul ettirirsek kral biziz.
Bence artık önümüze bakmalıyız.
Doğru; önümüze bakmak lazım.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Sinan23

Vavro çok iyi stoper. Fena. Onun lazio da çok iş yapacağını düşünüyordum ama gençti.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Vavro çok iyi stoper. Fena. Onun lazio da çok iş yapacağını düşünüyordum ama gençti.

Kuzey takımlarını biraz mercek altına alsak çok sağlam oyuncular var.
O ligde parladiktan sonra da alamazsın, yakından izleyip 5-6 maç sonra karar vermelisin.

Çevrimiçi Samet Demir

İsimli, çürümüş ve eski sevgili sendormundan çıkamadığımız sürece düzlüğe çıkmamız zor.

Kadro dışı olaylarından sonra takımın disiplin seviyesinin arttığını var sayıyorum. Bu nedenle teknik kadro konusunu bir an önce halletmeliyiz. İş ve karar yine yönetime düşüyor. Oyuncu konusu yani planımız bu sene iş görecek seviyede hazırsa Rıza hocayla vedalaşmak lazım. Aksi halde oyuncu grubuna ayar vermeden hoca getirirsek yeni gelen ekibi de harcamış oluruz.

Sene başı molde şimdi de kopenhag oyuncularının kondisyonlarına hayran kaldım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ferdi1903

ne varsa yollayın konuşacak şey bulamayınca şenol geliyor aklımıza durduk yere fırça yiyoruz sonra

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi Necmi

Anlaşılan Şenol'dan sonra yeni hedef benim. Rıza bizim semtin çocuğu, insan olarak da severim ama teknik direktörlüğü, Talisca1903'ün de belirttiği biçimde bize rakip iken yaptıkları ayrı mevzu. Yuvarlak ya da senin tabirinle geoid dünya sadece senin bakış açını göstermek için verdiğim bir örnek. Bir şeye kendini inandırdıktan sonra onu çürütecek yeni deliller olsa dahi inançlarına bağlı kaldığını göstermek amacıyla verilen bir örnek. Bu takımın başına Guardiola gelsin sonuç yine aynı olacak. Afrika kupasının yapıldığı sene takımı Fransızca konuşan kendini kupaya hazırlayan gurup maçlarında oynayıp lige dönünce sakatlanan sene sonu sözleşmesi bitip gidecek çete olmuş Afrikalılarla doldurursan , gs liseli bir sportif direktörün önderliğinde menajer transferleri yaparsan sonuç zaten belli. Ben de burada Şenol Hoca'yı eleştirdim masaya yumruğunu vurmayıp pasif kaldığı için.
Bu arada tatlı tatlı yemenin acı acı çıkarmasını ben de güzellemeler yaptığınız Rıza Hoca için uygulayayım. Sabah öğle akşam Rıza Rıza Rıza diye sayıklayayım konuyu dönüp dolaştırıp Rıza'ya getireyim . Siz Şenol diyin ben Rıza diye cevap vereyim.
hahahha sen okuduğunuda anlamıyorsun yada tamda yukarda tarif ettiğin şekilde davranıyorsun nerde rıza güzellemesi yapmışım şenolla gireni rızayla çıkartamazsın rızayı sevmediğimi ve bu forum açıldığından beri eleştirdiğimi bütün forum bilir burdan gelirsen güidürürsün kendini başka şey bul ama konu beşiktaş olunca benim tuttuğum destek verdiğim insan sayısı yok denecek kadar azdır yani zorlanacaksın birinde ufak bir kusur görsem beşiktaşa yakıştıramam öylede pis huyum var  o yüzden herşeye eleştirisel yaklaşırım

Çevrimiçi Necmi

bu minvalde yazmak benimde hoşuma gitmiyor ama sende biliyorsun ki katranı ısıtmayla olmaz şeker çok ısıtırsan olacağı zifttir.O arkadaşın özrünü de kabul eetim çünkü tenhada yapılan kabahatin özrünü kalabalıkta yaptı bu büyük bir erdemdir.
Mesele o değil insanların bu kadar hırslanabilmesi düşündürücü Adalıya matruşka gibi benzetmeleri yapanların kaos çıkartmak istediğini belirttim arkadaş farklı algılamış onunla lgili br konu yoktu orada
seninle de atışırız ama bu bana keyif de vermiyor değil yapılan atışmalar belki seninle aramızda belli bir üslüpta gider ama senin yada benim durabildiğimiz noktalarda bazıları duramadı duramayacak ben bunlara fırsat vermem
Özür dileyip helalleştğimiz arkaşla o noktada sulh olduk farklı düşünürüz sonra ama o kadar bir daha biribirimizi kırmayız

Ama ısrarla hakaret eden tipler var devam ediyorlar onlar cevabını alacak kimse kusura bakmasın
Transfer konuşmak istiyorumizin verilmiyor fubolcu ismi yazıyorum lafı dönüp dolaşıp Şenol Güneş getiriyorlar kardeşim futbol dağarcığınız Şenol Güneş den ibaret galiba konuşmayı biz başlatmıyoruz oradan çıkamayanlar var
Bu da bir yere kadar kabul edilebilir çünkü bu yaş grubu sanıyor ki Şenol Güneş geldi ve takım dağıldı öncessini merak edenler son fener maçını izlesin işte biz tam olarak onu yaşıyorduk derby galibiyeti nedir desen cevap veremez hale gelmiştik buda realite yok dersen yok olmuyor hep gerçeklerden gidelim o zaman
Ben bugünü ve takımın gelecek yapılanması için fikirlerimi beyan etmek istiyorum fikri olmayıp dön dolaş Şenol Güneş sarmalına girip her yazdığımın altında biteceklerin futbol bilgisi Şenol Güneş ile kısıtlıysa da yapacak bir şey yok o minvalden giderim hakarete hakaret nezakete nezaket
burda birşey atlamışım matruşka lafını başkan söyledi söyleyenler onun yalancısı ben demedim ama adalıda doğrulamak için elinden geleni yaptı

Çevrimiçi Necmi

Yanlış anlaşılmak istemiyorum ama

Senol iyi veya kötü veya rezil. Su ana ne faydası var?
Zaten genetik en büyük problemlerimizden biri geçmişe takılı kalıp tartışmaktan büyük haz aliyoruz. Hele fikrimizi kabul ettirirsek kral biziz.
Bence artık önümüze bakmalıyız.
yok ya eğleniyoruz şurda yoksa yemişim şenolu gidenin topuğuna bakmayacaksın konuşacak birşey yok hiç bilgide gelmiyor eğleniyoruz işde onur uzun zamandır yoktu gelmiş kaçmadan yapışayım dedim 😂 taliscayı çok hırpaladım onuru boş bırakmak olmaz adil olmak lazım 😂 gerçi taliscada araya dalıp kaşınıyor ama 🤔

Çevrimdışı Talisca1903

yok ya eğleniyoruz şurda yoksa yemişim şenolu gidenin topuğuna bakmayacaksın konuşacak birşey yok hiç bilgide gelmiyor eğleniyoruz işde onur uzun zamandır yoktu gelmiş kaçmadan yapışayım dedim 😂 taliscayı çok hırpaladım onuru boş bırakmak olmaz adil olmak lazım 😂 gerçi taliscada araya dalıp kaşınıyor ama 🤔
saat sabahın 3:30 olmuş hala buradamısınız harbiden ruh hastasısınız gerçek Beşiktaşlı  da zaten ruh hastası olur sağlıklı adamın bizle işi ne

Akıllısı bizi bulmaz Delisi peşimizi bırakmaz

Yaşasın tam bağımsız ruh hastası Beşiktaşlılar :tabe: :tabe: :tabe:

Çevrimiçi Samet Demir

saat sabahın 3:30 olmuş hala buradamısınız harbiden ruh hastasısınız gerçek Beşiktaşlı  da zaten ruh hastası olur sağlıklı adamın bizle işi ne

Akıllısı bizi bulmaz Delisi peşimizi bırakmaz

Yaşasın tam bağımsız ruh hastası Beşiktaşlılar :tabe: :tabe: :tabe:
Necmi abiyle sizi darlama konusunda nöbetleşiyoruz. :) o istirahate çekildi şuan.

Çevrimiçi sefaköykartali

Alayım Vitor Pereiramı artık neyi bekliyoruz.

Çevrimiçi Samet Ç

Vitor Pereria bizde şampiyonluk yaşar

Çevrimdışı Sefa Kara

sanmıyorum şenola bile yenilip şampiyonluğu vermişti kendisi.Kadrosu bizimkinden 2-3 kat daha iyiydi.

Nani,Rvp,meireles cart curt vardı kadrosunda.

Çevrimdışı BlackEagle16

sanmıyorum şenola bile yenilip şampiyonluğu vermişti kendisi.Kadrosu bizimkinden 2-3 kat daha iyiydi.

Nani,Rvp,meireles cart curt vardı kadrosunda.
Çıtır peraira işine bende sıcağım. Adam iki kere geldi fenere hep mücadele edecek bı yıldız oyuncu vardı ve başkan mudehalesi vardı. Eğer dedikleri gibi Bayern modeli futbolu futbol bilenler yonetecekse kesinlikle almamız gereken td lerde ilk 3 e yazarım kendisini
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı BlackEagle16

Ayrıca pereiranin geniss ve maliyetisz yaabanci havuzundan çokça faydalanıp işine karisilmaz ise güzel basarilara imza atabilir bizde isterim kendinisi
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı levitate

sportif direktör falan olsa olmuyor mu
bipbipbupbup

Çevrimiçi kartalizma190399

Samet Aybaba altyapi koordinatoru.
Vitor Pereira sportif direktor ve scouting ekibinin basi.
Herhangi bir Alman potansiyel vaad eden hoca.

Ben bu ekibe tamamim.

Ama Riza Calimbay'la, Feyyaz Ucar'la falan olacak is degil. Anadolu takimlarinda somut basari yakalayamamis kapi disari edilmis kisilerin bizde yapabilecegini dusunmek fazla iyimserlik. Samet Aybaba'nin altyapi bilgisine ve gelistirici yanina saygi duyuyorum, ama futbol subesi kendisine emanet edilmeyecek kadar buyuk ve onemli. Kisitli bir rolu olsa agzimi acmam.

Vitor Pereira asiri mantikli olur. Oyle veya boyle ucuz et de kullanamiz gerekecek. Ucuz etin kralini bulabilecegini FB'de gosterdi zaten. Ileride satabilmek acisindan da mantikli. Teknik direktor olarak yarismaci kimligini hic gosteremedi, ama sahadaki butun oyunculara dokundu ve gelistirdi.

Çevrimdışı ferdi1903

Vitor Pererianin iletişimde sıkıntılı oldunu söyleniyor

Çevrimiçi murat

İşte bildiğin Skolastik düşünce yapısı bu. Ben bir şeye inanırım sonra onu temellendirmeye, anlamlandırmaya çalışırım. Örneğin dünya düz derim, onu temellendirdikten sonra isteyen bana istediği kanıtı sunsun isterse beni roketle uzaya yollasın gözümle göreyim yine inanmam. Kısacası ne dersen de, itiraz et ispat sun yine aynı yanıtı alacaksın.
Meselenin halen Şenol Güneş olduğunu sanıyorlar. Öyle olmadığını anlatsan da onlar bildiklerini söyleyecek. Benim için Lucescu da Beşiktaş'ın tarihinde büyük Hocadır. Yeni bir Hoca gelsin Beşiktaş'ı Uefa'da en az çeyrek final oynatsın Şampiyonlar Ligi'nde guruplarda namağlup tur attırsın şampiyonluklar kazandırsın onu da o payeye taşırım. Fikret Orman'a da gerek yok böyle başarıların kazanılması için.
şenol güneş iyi birteknik direktörse neden anç ile aynı işleri yapamadı.şenol güneş başarılı olduğu dönemlerde hep hazıra konmuştur.portakalı sıkıp içmiştir geriye posasını bırakıp gitmiştir.şenol güneşin arkasını toparlamak kolay değildir.geldiğitakımların gelmeden önceki son iki ezonu ve gittikten sonraki 3-4 sezonu incelemek lazım.

Çevrimiçi murat

bu arada kadro kesilip biçiliyor hepsi gönderilsin deniyor vs.tamam birçoğu vasat oyuncu olabilir ama şu kadro düzgün bir yönetim ve düzgün bir teknik direktör elinde olsa federasyon ve hakemlere rağmen şampiyonluk kovalıyor olurdu.sözde beşiktaşın 3 kuruşunu koruyan ahmet nur lüpen oyuncuları geç getirdi doğru oyuncular vardı alamadı yanlış futbolcuları yüksek bedellerle ve geç getirdi.hem yanlış oyuncu hem geç hemde pahalıya getirdi.şenol da taraftara attı suçu baskı yüzünden onanayı almışlar.bahtiyarı yerli diye aldılar birde amir var.3 oyuncunun maliyeti yaklaşık 30 milyon euro.geldiklerinden beri 50 transfer var sadece satabildikleri fikret orman dönemi yetişen gençler .onlarda kaçarak gittiler.iyi bir başkan bu transferleri yapmazdı ama velev ki yaptı yine de bu takım bu durumda olmazdı.takımın en iyi 4 oyuncusu abubakar rosier gezzal ve ox.
abubakar fikret orman döneminde takımı satıp arabistana gidebilirmiydi velev ki gitti geri gelebilirmiydi.

rosier bu duruma düşermiydi.en kötü 10 milyona okuturdu.

sezona kötü başlayınca günah keçisi aranır.takım fiziksel olduğu kadar mental olarakta göçtü.ben birkaç oyuncunun kadro dışı kalmasıyla takımın düzeleceğini sanmıyorum.geçiş dönemi için taktik dehası gerine biraz gazlayan td lazımdı.rıza hoca ise tam tersi.umutsuzluk yüklüyor.sergen daha doğru seçim olurdu.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı levitate

Vitor Pererianin iletişimde sıkıntılı oldunu söyleniyor

söyleniyoru geç bilmeyen mi kaldı bunu abi :D

bizde kavga edeceği yıldız yok ama gider bahtiyar'la falan kafayı bozarsa hiç şaşırmam
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

söyleniyoru geç bilmeyen mi kaldı bunu abi :D

bizde kavga edeceği yıldız yok ama gider bahtiyar'la falan kafayı bozarsa hiç şaşırmam
Bizim taraftar çiğ çiğ yer bunu. :) Menejerle çalıştığını ima eder ilk, daha sonra da büyük takım üçlü oynamaz diyerek kapanışıda ya Sergen ya da Şenolla yaparlar.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Başkan Hasan bey ilk sınavından kalmak üzere. Hala Rıza takımın başında ????

Vitor kesinlikle bize uygun biri değil. İlk olarak başarılı değil zaten başarılı olsa şuan fbde olrudu. Evet iyi oyuncular çıkarttı falan ama yetiştirmeci bir hocayla şampiyon hoca arasında fark var. Bu adam 3lü savunmayla başarılı oalbilir o da bizde yok ki valerien oynatmaya çalıştı adamı asmadıkları kaldı.

Bize şampiyonluk yaşamayı bilen şampiyon yapıcak hoca lazım yetiştirmeci hoca tavırlarını geçelim benim de hayalim o ama 1 yıl başarısız olalım bizi önceki sene sigara paketinden bir şey yapan Sergen'i bile bu taraftar tahamül edemedi.

Etiketler: