Şu an sosyal medyada dönen ve Hasan Arat'ın açıklamasıyla daha da alevlenen ''Yönetim İstifa'' kampanyasına anlam veremiyorum. Mevcut yönetimin yetersizliği ve beceriksizliği konusunda hem fikir olmakla birlikte ligin daha 2. haftası oynanmışken ve transfer döneminin bitimine 20 gün kalmışken alınacak Seçimli Olağanüstü GK kararı bu kulübe yarardan çok zarar getirir. Zira yönetim bugün istifa etse tüzüğe göre seçim en erken Eylül ayı sonunda yapılabilecek. Dolayısıyla transfer dönemi bitmiş olacak ve devre arasına kadar mevcut yönetimin kurduğu kadroyla lig ve Avrupa maçlarına çıkılacak. Seçimde yönetim değişse bile yeni yönetimin devre arasına kadar hiçbir hamle şansı olmayacak. O zaman neden bu yangın ve sezon başında yaratılan kaos ortamı ? Evet ANÇ ve YK istifa etmeli ve kulüp seçime gitmeli ama bunun zamanı şimdi değil devre arasında olmalı ? Mevcut başkan adayları da o zamana kadar kadrolarını kursunlar, plan ve projelerini hazırlasınlar.
Zararin neresinden donulurse kardir. Bu klup bu yonetim varken hicbir dalda basarili olamaz, e o zaman neden bekleyelim?
Bizim hangi bolgelere transfer ihtiyacimiz oldugu gecen senenin basindan beri belliydi zaten. 1.5 senedir bekledik ve sonuc?
Sorun sadece transferlerde degil, klup birkac capulcunun cirit attigi bir mekana burundu. Onune gelen klube posta koyuyor. Klubun resmi yayin organlarimdan paylasilanlar ne kadar rezil ve basiretsizler tarafindan yonetilmeye yada yonetilememeye calistigimizi acikca gosteriyor.
Sadece futbolda degil, hemen hemen butun amator branslarda vasata alistiriliyoruz.
Lig basladi, Avrupa ligi basladi ve halen koca klubun sponsoru yok. Daha yazilacak o kadar cok sey var ki… su noktada daha ligin basinda bunlardan kurtulabiliyorsak ne ala, belkide bu sezon icin sansimiz olur. Bu yonetimin yonetimde kaldigi hergun biz hedefkerimizden uzaklasiriz- bence bu cok acik ve net.
En kisa zamanda bunlardan kurtulmak dilegi ile