2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991453 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sefaköykartali

Klaassen yerine Berhuis yazsak daha güzel olur. :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Berghuis de olur ama açıkçası benim izlediğim Berghuis i alırsak Rashica yerine çizgiye yakın oynar gibi geliyor. Daha çok Amir’ in soğukkanlılığı, Gedson’ un temposuyla beraber daha böyle inceci, teknik işleri yapacak bir 8-10 arası bir şey cuk oturur.

Çevrimiçi Samet Demir

Berghuis de olur ama açıkçası benim izlediğim Berghuis i alırsak Rashica yerine çizgiye yakın oynar gibi geliyor. Daha çok Amir’ in soğukkanlılığı, Gedson’ un temposuyla beraber daha böyle inceci, teknik işleri yapacak bir 8-10 arası bir şey cuk oturur.
Klaassen böyle biri değilki. O daha çok 10.5 numara

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi yaço58

RAMOSU Alıyormuyuz 10 küsür milyon yıllık ücret isteyen adamın ismini medyaya nasıl düşürürsünüz bu taraftar salak değil ilk gün şartları sorup muhabirlere deselerdi böyle böyle maliyeti var kimse zaten istemez git ninoyu al 7milyona elinde sağlam stoper olur gelecek sağ stoper önemli colleyin de performansını artıracaktır.10 numara talisca maliyeti yüksek tamam piyasada adam mı kalmadı ya başka orta saha adı geçmiyor nasıl olabilir bu aklım almıyor sağlam 10 no kalmadı mı 4 eylül son günmüş galiba liste bildirmek için az zaman var 2 net transfer lazım bu takımda ayrıca solda cenk oynar kadro mert onur-x-colley-masuaku-amir-gedson-x-rashica-aboubakar-cenk olur sağlam 2 transfer lazım yönetim istifada edecekse yapsın şu net 2 hamleyi şu iki hamleyi yapmamak ihanet olur

Çevrimiçi sefaköykartali

Klaassen böyle biri değilki. O daha çok 10.5 numara

Klaassen i Arkasında Amir ve solda Gedsonla beraber oynatınca daha ince işi yapacak fazla savunma yükü binmeyecek şekilde oynatabilirsin. 10.5 gibi oynatsan da katkı verir ama kaleye dikine gidebilmesi için sağ iç 8 gibi de oynatsak verimli olacağını düşünüyorum. Ayrıca sağ kenarda Rashica gibi tabiri caizse savunma tarafını da yapan koşan basan “hamal kanat” diyebileceğimiz biri var. O yüzden Klaassen i daha serbest bi şekilde merkezde dolaştırabiliriz.

Çevrimiçi Samet Demir

Klaassen i Arkasında Amir ve solda Gedsonla beraber oynatınca daha ince işi yapacak fazla savunma yükü binmeyecek şekilde oynatabilirsin. 10.5 gibi oynatsan da katkı verir ama kaleye dikine gidebilmesi için sağ iç 8 gibi de oynatsak verimli olacağını düşünüyorum. Ayrıca sağ kenarda Rashica gibi tabiri caizse savunma tarafını da yapan koşan basan “hamal kanat” diyebileceğimiz biri var. O yüzden Klaassen i daha serbest bi şekilde merkezde dolaştırabiliriz.
O zaman şöyle yapalım.

Rachica-Klaassen-Berghuis

İkimizinde gönlü olsun :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sefaköykartali

O zaman şöyle yapalım.

Rachica-Klaassen-Berghuis

İkimizinde gönlü olsun :)

Hahaha olursa ne ala tabii, Berghuis çok beğendiğim bir oyuncu, Rashica gelince daha almazlar diye saymadım. Aslında şimdi rakip güzelleme gibi olacak ama ne tadic ne o bu şu hiçbir transfer üzmedi ama, Szymanski gibi orta saha lazım bize. Çok iyi çektiler adamı oradan.

Çevrimdışı murat baltacı

Eylül oldu daha stoper alınacak on numara alınacak tadici rakibine kaptırdın belkide şampiyonluğa etki edecek oyuncu bari yerini doldur rebic ne zaman form tutacak mulekadan bişey olmaz abou sakatlansa formu düşse forvet yok gedsona yada amire bişey olsa yedek yok onanaya mahkumuz Allah Şenol hocaya sabır versin.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Çağrı Öz

Talisca geldiğinde "bu boyda orta saha mı olur, kafayla gol atmak dışında hiçbir şey yapamaz" yazıldı forumlarda. Bakın bu münferit bir yorum değildi, herkesin genel kanısıydı. En olumlu yorumlar bile "iyi oyuncu ama aradığımız profil değil" şeklindeydi.

Futbol spontane bir şekilde gelişen ve yer yer kervanın yolda düzüldüğü bir oyun. O yüzden kuantum fiziği tartışır gibi yaklaşmaktan vazgeçmenizi öneririm.

Çevrimiçi Necmi

Talisca geldiğinde "bu boyda orta saha mı olur, kafayla gol atmak dışında hiçbir şey yapamaz" yazıldı forumlarda. Bakın bu münferit bir yorum değildi, herkesin genel kanısıydı. En olumlu yorumlar bile "iyi oyuncu ama aradığımız profil değil" şeklindeydi.

Futbol spontane bir şekilde gelişen ve yer yer kervanın yolda düzüldüğü bir oyun. O yüzden kuantum fiziği tartışır gibi yaklaşmaktan vazgeçmenizi öneririm.
taliscayı yerden yere vuruyorlardı neymiş efendim savunmaya gelmiyormuş orta sahada oyun kurmuyormuş ben gol atıp maç kazandırıyor dediğimde hayır orta sahada pas dağıtmalı diye direniyorlardı 😂

Çevrimiçi Samet Demir

40 milyon maliyeti olacak değer mi değmez mi çok iyi düşünmek lazım. Bence değmez.

Çevrimdışı Talisca1903

40 milyon maliyeti olacak değer mi değmez mi çok iyi düşünmek lazım. Bence değmez.

sanki alabildiler de maliyeti kaldı

Çevrimdışı Talisca1903

Bonuccciii

Bu adam bizi 2 sene götürür

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/demarkesports/status/1695089825425052093
Bugün yazmıştım öneri olarak, ben önceliği buna vermem ama gelirse de doğru profilde bir oyuncu olur.

Çevrimiçi Samet Demir

transfer bitene kadar bütün stoperlerle ilgileniriz artık
Her gün onlarda menejer bize oyuncu öneriyor. Bizde onların içerisinden seçim yapıyoruz. Gidip oyuncu izleyelim v.s. işlerine girmiyor bizimkiler.

Çevrimiçi Samet Demir

sanki alabildiler de maliyeti kaldı
Bu maliyete almasınlarda zaten.

Çevrimdışı KartalınGücü

güzel adam ama ck hala transferde aktif diye yorumladım

Amartey den ne artısı var, iyi pasör mü daha mı teknik? tanımadığım için soruyorum.

Çevrimiçi annoca

bugün çok sessiz. alexis sanchez inter haberleri var. bize gelse çok iyi olurdu. solu sağı ve forvet arkasını doldururdu. afrika kupası zamanı da forveti doldururdu.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Emirhan İlkhan gelsin ister misiniz?

Çevrimiçi annoca

isterim. imza atarken özür diler kartal işareti yapar salihin tıkanık olduğu maçlarda girip katkısını gösterir.

Çevrimiçi sefaköykartali

Opsiyonlu kiralık ve özür dileyip efendi efendi işine odaklanacaksa isterim yoksa gerek yok.

Etiketler: