2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991416 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

isterim. imza atarken özür diler kartal işareti yapar salihin tıkanık olduğu maçlarda girip katkısını gösterir.
Murat Özen de açıklama yaptı şimdi, bizimkiker opsiyon koydurmak istemiş, kulübü de olumsuz yaklaşınca transfer iptal olmuş. Başakşehire gider bütük ihtimalle.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi annoca

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1695146837886279939

bize ilk 11 e adam lazım. tayfur masunun yedeği olur dersek bahtiyar ilk 11 oynamak durumunda. bir başka yedeğe de 4.5 vermemişdir inş.
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2023, 21:55:00 annoca ]

Çevrimdışı beno1903

Opsiyonlu kiralık ve özür dileyip efendi efendi işine odaklanacaksa isterim yoksa gerek yok.

niye ozur dilesinki serbest kalir maddesini kabul etmeseydi buyuk baskan

Çevrimiçi Samet Demir

niye ozur dilesinki serbest kalir maddesini kabul etmeseydi buyuk baskan
Serbest kalır maddesi kabul etmeme diye birşey yok. Adı üzerinde o parayı verdiğin zaman oyuncu serbest kalır.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi COB

Emirhan'ı istemem.

Gittiği takımda oynayamadı, kiralık gitti gene fazla oynayamadı, bizi hakedecek bir performansı yok. Gitsin o çok sevdiği saydığı menajeri Sırbistan'dan takım bulsun ona. Vlahovič ile aynı anda bireysel performans antrönörüyle çalıştığında hepimiz umutlanmıştık ama işin aslı ortaya çıkınca kahrolmuştuk.

Çevrimiçi annoca

Emirhan'ı istemem.

Gittiği takımda oynayamadı, kiralık gitti gene fazla oynayamadı, bizi hakedecek bir performansı yok. Gitsin o çok sevdiği saydığı menajeri Sırbistan'dan takım bulsun ona. Vlahovič ile aynı anda bireysel performans antrönörüyle çalıştığında hepimiz umutlanmıştık ama işin aslı ortaya çıkınca kahrolmuştuk.
anç çocuğa italyaya git-gel parasını özel antrenör parasını konaklamasını beslenmesini karşılasaydı menajerinin etkisi altına girmezdi. sergen hoca açıkladı rıdvan ersin aylık 20 bine oynuyorlardı diye. sen futbolcu olsan aylık 20 bine oynasan naparsın. ben şahsen kendimi göstermişsem kısmen geri çekerim çünkü bu meslekten yiyeceğim para 35 yaşına kadar hele birde sakatlnırsam aç kalırım diye. anç diyordu gel sana torinonun verdiğini verelim diye torino geldikten sonra değil gelmeden önce vereceksin ki senin kıymetini bilsin.

amaç tepki koymaksa en çok tepki koyulması gereken adamlardan biri aboudur. sözleşmesindeki maddedn dolayı maçlara çıkmıyordu nerdeyse şampiyonluktan oluyorduk. arabistandan  gelirken 3 milyondan 2.5 a düşmedi 1 hafta bekledik taraftar baskısıyla tekrardan anç 3 yaptıda da aldık.

diğer tepki koyulması gerekenlerden biride şuan şenol hocanın yardımcılığını yapan burak yılmaz. gs de iken nasıl bizim puanımızı çaldığını unutmayalım.

hee emirhan altyapıdan çıktı falan dersen doğrudur ama altyapı oyuncularına yönetimin imkan sağlayıp destek olması lazım o imkanları menajerler sağlarlarsa onların etkisi altına girer.

Çevrimiçi Samet Demir

anç çocuğa italyaya git-gel parasını özel antrenör parasını konaklamasını beslenmesini karşılasaydı menajerinin etkisi altına girmezdi. sergen hoca açıkladı rıdvan ersin aylık 20 bine oynuyorlardı diye. sen futbolcu olsan aylık 20 bine oynasan naparsın. ben şahsen kendimi göstermişsem kısmen geri çekerim çünkü bu meslekten yiyeceğim para 35 yaşına kadar hele birde sakatlnırsam aç kalırım diye. anç diyordu gel sana torinonun verdiğini verelim diye torino geldikten sonra değil gelmeden önce vereceksin ki senin kıymetini bilsin.

amaç tepki koymaksa en çok tepki koyulması gereken adamlardan biri aboudur. sözleşmesindeki maddedn dolayı maçlara çıkmıyordu nerdeyse şampiyonluktan oluyorduk. arabistandan  gelirken 3 milyondan 2.5 a düşmedi 1 hafta bekledik taraftar baskısıyla tekrardan anç 3 yaptıda da aldık.

diğer tepki koyulması gerekenlerden biride şuan şenol hocanın yardımcılığını yapan burak yılmaz. gs de iken nasıl bizim puanımızı çaldığını unutmayalım.

hee emirhan altyapıdan çıktı falan dersen doğrudur ama altyapı oyuncularına yönetimin imkan sağlayıp destek olması lazım o imkanları menajerler sağlarlarsa onların etkisi altına girer.
Bu durumda Emirhanın suçu 1 ise yönetimin 4-5'dir. Emre Kocadağ canlı yayında söyledi. Bizi isteyen bir oyuncunun fedekarlık yapması lazım dedi sonra söylediğini düzeltti gerek varsa bizde yaparız diye. Durum tamamiyle bundan ibaret. Özellikle yerli ve alt yapı oyuncularına karşı da aidiyetleri yüksek diye tutumları çok kötü. Salih ve Cenk ile hala sözleşme yenilemediler. Bu oyuncularla bir sıkıntı çıksa direk taraftarın kucağına atacaklar. Yok tellere işedi yok bilmem ne diye.. Çok enteresan yaklaşımları var. Sözlü olarak anlaştıkları adamla tekrar pazarlığa oturuyorlar falan..

Çevrimdışı Ravenman

Talisca Cincon'da diyorlar.

Çevrimiçi Samet Demir

Talisca Cincon'da diyorlar.
Ziyech den sonra almazlar. 6-8 numara alacaklar. Alabilme ihtimali olsa ziyechi bekletirlerdi.

Çevrimdışı levitate

Amartey den ne artısı var, iyi pasör mü daha mı teknik? tanımadığım için soruyorum.

daha agresif ve lider bir karakter, newcastle taraftarı seviyor + kaptan diye hatırlıyorum

standart biri aşırı balta değil ama ayağı iyi değil

newcastle'lılar en az 5-6'dan gitmesi gerektiğini savunuyorlar, adam giderse sağ stoper yedekleri kalmıyor galiba ondan dolayı
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

daha agresif ve lider bir karakter, newcastle taraftarı seviyor + kaptan diye hatırlıyorum

standart biri aşırı balta değil ama ayağı iyi değil

newcastle'lılar en az 5-6'dan gitmesi gerektiğini savunuyorlar, adam giderse sağ stoper yedekleri kalmıyor galiba ondan dolayı
Bize ayağı iyi adam lazım :)

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı beno1903

Ziyech den sonra almazlar. 6-8 numara alacaklar. Alabilme ihtimali olsa ziyechi bekletirlerdi.

Alirlar hocam 50m gelir gelio adamlara

Çevrimdışı beno1903

Serbest kalır maddesi kabul etmeme diye birşey yok. Adı üzerinde o parayı verdiğin zaman oyuncu serbest kalır.

Arttirsaydi o zaman

Çevrimiçi Samet Demir

Arttirsaydi o zaman
O kadarını akıl edebilseydiler adamı elimizden kaçırmazdık.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi COB

Vaktinde Aboubakar'ın transferine en karşı olan üye bendim, bizi biz yapan değerlerimiz artık yeni jenerasyonda yok.

Emirhan konusunda yönetimin yaptığı amatörlüğü çok konuştuk ama Arda Güler gibi Real yada Barça yapsaydı, ağzımı açmazdım, ve senin de dediklerin doğru olurdu ancak Torino'yu bize tercih ediyorsan sıkıntı var. Kaldı ki Italya serüveninde ne yapmış ta bize tekrar gelmeyi haketmiş?

Çevrimiçi annoca

Vaktinde Aboubakar'ın transferine en karşı olan üye bendim, bizi biz yapan değerlerimiz artık yeni jenerasyonda yok.

Emirhan konusunda yönetimin yaptığı amatörlüğü çok konuştuk ama Arda Güler gibi Real yada Barça yapsaydı, ağzımı açmazdım, ve senin de dediklerin doğru olurdu ancak Torino'yu bize tercih ediyorsan sıkıntı var. Kaldı ki Italya serüveninde ne yapmış ta bize tekrar gelmeyi haketmiş?
geçen dorukhan muhabbeti döndü boştayken gelse faydalı olur gibisinden dendi. dorukhan es-este vasat biriyken bizim sayemizde ışıkları üzerini çekti bonservis bile kazandırmadı. ben olaya profesyonel bakıyorum tabi değerlerimizi çiğnemeden. bu çocuk serdar saatçi gibi artistlik yapmadı aslında torinoyuda tercih etmedi, avrupayı tercih etti. menajeri çocuğa o kadar para harcadı yatırım yaptı, ailesi çocuğun eline bakıyor ayrıca  yaşı da 18, kanın hızlı aktığı yanlış kararlar alınmaya müsait yaşlar. sen onun yerinde olsan ne yapardın.

1 yıldır hiç bir şey yapamadı ama bizde oynarken yaptıklarını gördük. hızlanması, yaşına göre ikili mücadeleri, ilk başlarda pas opsiyonları yanlıştı ama son maçlarında doğru noktaları hedefliyordu, ceza sahası içine deneyen özgüveni yüksek çocuk.

burak geldi o yaptığından sonra kendini affettirdiyse 4.9 milyon bonservis kazandırmış bu çocukta kendini affettirebilir. tabi bonservisiyle gelecekse. artık kiralayıp milletin oyuncusunu parlatmak can sıkıyor.

Çevrimiçi COB

Dorukhan örneği alakasız olmuş. Emirhan bu kulübün altyapısından yetişti ve en az 1 yıl daha oynayıp gitmesi lazımdı, ama kendisi daha doğrusu menajeri çocuğu yaka paça bizden alıp götürdü.

Bu kulübün bir ağırlığı olması lazım ama mevcut yönetim camia değerlerimizi yok etti. Emirhan gelse de şaşırmam, imza attığı andan itibaren bizim oyuncumuz olup desteğimi esirgemem. Gelmesini açıkça istemiyorum.

Çevrimdışı KartalınGücü

Aboubakarın paşa, Burak Yılmaz'ın kral olduğu takımda Emirhan da prens olur. O dediğiniz eskidendi.

Çevrimiçi annoca

Dorukhan örneği alakasız olmuş. Emirhan bu kulübün altyapısından yetişti ve en az 1 yıl daha oynayıp gitmesi lazımdı, ama kendisi daha doğrusu menajeri çocuğu yaka paça bizden alıp götürdü.

Bu kulübün bir ağırlığı olması lazım ama mevcut yönetim camia değerlerimizi yok etti. Emirhan gelse de şaşırmam, imza attığı andan itibaren bizim oyuncumuz olup desteğimi esirgemem. Gelmesini açıkça istemiyorum.
altyapısında yetişti Beşiktaş sayesinde bu şansı buldu ama bu çocukları tesislere götürüp getiren servis bile yoktu bu açıdan da bakmak lazım. altyapı ne sağladı ki. psg'nin barçanın arsenal altyapılarıyla bizimkini bir tutmayalım. orda 9-10 yaşındaki çocukların yedikleri içtikleri hesaplanıyor yeri geliyor özel testlere tabi tutuluyor. bizde ise eskiden  Beşiktaşta oynamış kişiler çocukları koşturup terletiyolar. bilimsel bir teknik taktik çalıştırılmıyor. atınç nukan a atıkam çıktığında şenol güneşin ona nasıl kafa vurmasını gösterdiğini gördüm.

dorukhanı niye alakasız buldun anlamadım. dorukhan her ne kadar Beşiktaş sayesinde kendini gösterdiyse emirhanda Beşiktaş sayesinde kendini gösterdi. altyapıda yetişmesi onun aylık 12 bine(internette yazan) oynamsı anlamına mı geliyor. çocuk 4.9 milyon da kazandırdı larine veya dorukhana kıyaslarsak fena para değil. bu yöneticiler dünya kupasında yarı final oynamış takımın stoperini bile 2.5 a anca satabildiler. bu açıdan da bakmak lazım.

son olarak ben emirhan kusursuz demiyorum hatalı ama abartıldığı kadar değil. 18 yaşında olup ailenizin eline baktığını düşünün sonra avrupadan bir takımın size yıllık 900 bin euro verildiğini diğer teklifin  ise 144 bin tl olduğunu düşünün. elinizi vicdanınıza koyup söyleyin ne yapardınız. kendinden düşün 2-3 kat maaş teklifi gelse yok ben işimi değiştirmem özel sektöre bu şirket sayesinde mi başladım dicen. güncel kur ile 900 bin euro nere 5050 euro nere.
çebi emirhan hakkında taraftarın gazını almak için yok paracı maracı muhabbetleri çıkardı onların söylemlerine göre kendileride başarılı yöneticiler.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2023, 03:21:25 annoca ]

Çevrimdışı beno1903

cetinkaya madem ramosu ikna etmis kendi getirseymis. sponsorlukla ugrasiomus once sponsor bulsaymis. oyle sonradan resim koyup prim yapmasin. yok oyuncularin maasi hepsi ayni olcakmis mis burasi besiktas kaliteli topcu ucuz topcudan fazla kazanicak. bi firmada mudurle sofor ayni parayimi aliyo. madem 5 kurus paran yok neden taliyle ramosla gorusuyosun. kadroya bak 2 tane oyuncu sakatlansa kadro kuramayacaksin.

bu takimin 3 senedir kadrosu yok. sergen olmasa sampiyon olamazdik. senolla sergeni getirende taraftardir. sergene kadro vermediniz adam taraftari kirmamak icin tekrar imza atti kapisinda surundunuz. gene les gibi kadro verdiniz eline. ADAM YOK KAYIP TATILDEMI NERDE ANC REIS YA. boyle baskanmi olur beyler siz nasil rahatsiniz ben burda kafayi yiyorum. 100 tane les gibi adam getirdin 3 tanesi tuttu. getirdikleri iyi adamlarda gozumuzun onunda tr de oynamis oyuncular. YONETM ISTIFA﹗ EDENE KADARDA SUSMAYACAGIM ben cildiriyorum sizde cildirin

Çevrimiçi annoca

cetinkaya madem ramosu ikna etmis kendi getirseymis. sponsorlukla ugrasiomus once sponsor bulsaymis. oyle sonradan resim koyup prim yapmasin. yok oyuncularin maasi hepsi ayni olcakmis mis burasi besiktas kaliteli topcu ucuz topcudan fazla kazanicak. bi firmada mudurle sofor ayni parayimi aliyo. madem 5 kurus paran yok neden taliyle ramosla gorusuyosun. kadroya bak 2 tane oyuncu sakatlansa kadro kuramayacaksin.

bu takimin 3 senedir kadrosu yok. sergen olmasa sampiyon olamazdik. senolla sergeni getirende taraftardir. sergene kadro vermediniz adam taraftari kirmamak icin tekrar imza atti kapisinda surundunuz. gene les gibi kadro verdiniz eline. ADAM YOK KAYIP TATILDEMI NERDE ANC REIS YA. boyle baskanmi olur beyler siz nasil rahatsiniz ben burda kafayi yiyorum. 100 tane les gibi adam getirdin 3 tanesi tuttu. getirdikleri iyi adamlarda gozumuzun onunda tr de oynamis oyuncular. YONETM ISTIFA﹗ EDENE KADARDA SUSMAYACAGIM ben cildiriyorum sizde cildirin
10 numara gelirse orta sahaya alınan onana yedeğin yedeği konumuna düşmüş olacak ve yıllık 1.5 alıyor, salih ve cenke yarım milyon mu teklif ettiler naptılar. bunlarının amacı ne anlamadım. bunu başarısızlıkla açıklayamazsın. bunlara bir şey mi söylendi direktif mi aldılar acaba kulübü iyice batırıp bir kanun mu çıkacak kulüplerin satılabilirliği ile alakalıda bizi pilot kulüp mü yacaklar.

Etiketler: