Vaktinde Aboubakar'ın transferine en karşı olan üye bendim, bizi biz yapan değerlerimiz artık yeni jenerasyonda yok.
Emirhan konusunda yönetimin yaptığı amatörlüğü çok konuştuk ama Arda Güler gibi Real yada Barça yapsaydı, ağzımı açmazdım, ve senin de dediklerin doğru olurdu ancak Torino'yu bize tercih ediyorsan sıkıntı var. Kaldı ki Italya serüveninde ne yapmış ta bize tekrar gelmeyi haketmiş?
geçen dorukhan muhabbeti döndü boştayken gelse faydalı olur gibisinden dendi. dorukhan es-este vasat biriyken bizim sayemizde ışıkları üzerini çekti bonservis bile kazandırmadı. ben olaya profesyonel bakıyorum tabi değerlerimizi çiğnemeden. bu çocuk serdar saatçi gibi artistlik yapmadı aslında torinoyuda tercih etmedi, avrupayı tercih etti. menajeri çocuğa o kadar para harcadı yatırım yaptı, ailesi çocuğun eline bakıyor ayrıca yaşı da 18, kanın hızlı aktığı yanlış kararlar alınmaya müsait yaşlar. sen onun yerinde olsan ne yapardın.
1 yıldır hiç bir şey yapamadı ama bizde oynarken yaptıklarını gördük. hızlanması, yaşına göre ikili mücadeleri, ilk başlarda pas opsiyonları yanlıştı ama son maçlarında doğru noktaları hedefliyordu, ceza sahası içine deneyen özgüveni yüksek çocuk.
burak geldi o yaptığından sonra kendini affettirdiyse 4.9 milyon bonservis kazandırmış bu çocukta kendini affettirebilir. tabi bonservisiyle gelecekse. artık kiralayıp milletin oyuncusunu parlatmak can sıkıyor.