2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991839 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi mayguntr

Kardesim ruyadan uyan bence. Bu kadroyu ancelottiye ver sampiyon olamaz. Kanat ve forvet yedeklerimiz kazma muleka, müzmin sakat cenk, genc semih. Ortasaha yedegimiz doldur bosalt salih ve kazma onana. Defans yedegimiz bahtiyar, sol bek yedegimiz nargile tayfa umut meraj. Senol hoca da cok üst bir hoca olsaydi pendik macinda rashicayl baslar öndeyken mulekayi sokar en azindan kontradan gol arardi ama bunu bile dusunemiyor. Sen bu kadroyla rakipleri ve hakemleri nasi yeneceksin? Hele hele hakkini koruyamayan yönetim ile :D

Tolga - Beck, Ersan, Rhodolfo, I.Koybasi, Ozi, Atiba, Sosa, Olcay, Q7, Gomez bu kadroyla sampiyon olduk biz.

Bazi oyuncular kariyerlerinin en iyi donemini oynadi diye cok iyi kadroydu zannediyoruz.

Çevrimdışı beno1903

Tolga - Beck, Ersan, Rhodolfo, I.Koybasi, Ozi, Atiba, Sosa, Olcay, Q7, Gomez bu kadroyla sampiyon olduk biz.

Bazi oyuncular kariyerlerinin en iyi donemini oynadi diye cok iyi kadroydu zannediyoruz.

O zamanki gs kadrosu ile simdiki aynimi? Ryan donk chedjou falan vardi bi sneijder ile podolski vardi. Fener? Van persie, meireles, ozan tufan :D :D aynen beyler siz inanin bu sene kesin sampiyonuz.

Çevrimdışı Karabay

Yani diyorsun ki kadromuz gomezli sezonun kadrosundan iyi? Hocamız da böyle diyorsa ikna olurum bak.
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2023, 08:10:22 Karabay ]

Çevrimiçi sefaköykartali

2 tane kulube topcusuna 8-9 milyon euro bonservis bedeli gomdun.
Halil Dervisoglu’na 3 kurus fazla vermemek icin kacirdin, gittin yerine Cenk Tosun dondugunde yedek oturacak Rebic’e 2.5 milyon euro maas gomdun. Saiss gibi takimi taniyan, maasi absurt olmayan bir stoperi ikna edip takimda tutmak varken 3 kurus icin gonderdin, takimda 1 acik daha yarattin. Redmond keza aynen oyle.
Rashica kotu transfer olmasa da 5 milyon euro ona gitti.
Hangi parayla alacaksin? Bu saatten sonra anca 1 stoper gelir, o da belese veya kiralik gelecek en fazla Amartey/Colley ayarinda adam olur.
Talisca yı alıp getirebiliriz diyen adamlar o paraya 3 tane ligi aldıracak topçu getirirsin.

Çevrimiçi umutow

(...) çarşı neredesin ya sen ? 3.3 milyonluk sosyal medya hesabın var bir tane paylaşım yapmadın. Alın işte bide neden başarısız oluyoruz diye soruyoruz. (...) bide bu taraftarın öncüsüyüz diye geçiniyorlar..

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/deportesreports/status/1694435525636014143?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw
Kendi egoları üzerinden Beşiktaşda birşeyler deniyorlar. Dün gece geç saatlere kadar space yayınlarını dinledim. İnanmak istemiyorum fakat ANÇ hala CK'dan görüş alıyormuş, daha doğrusu bir kişiden görüş alınıyor dendi bu kişinin ismini açıklamadılar, hatta bu kişi Ramosun alınmaması gerektiği hakkında öneride bulunmuş başkana.  Bu kişininde CK olabileceği konuşuluyordu. Ramosun maliyeti kulübe 6.5milyon civarıymış bahsedildiği gibi 15 falan hikaye. Avrupada gruplara kalındığı taktirde istifa seslerinin kesileceğini düşünüyormuş yönetim. E.Kocadağın söyledikleri birebir doğru. Kendilerini kesinlikle başarısız görmüyorlar. Takımı borç batağından alıp şuan sürdürebilir düzeye geçtikleri için bu düzeye gelmişken bırakmak istemiyorlarmış.

Bunları söylemek istemiyorum ama bizleri aptal yerine koyuyorlar. Başka bir açıklaması yok bu durum. Keyifleri gelirsede kongreye giderler.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Kendi egoları üzerinden Beşiktaşda birşeyler deniyorlar. Dün gece geç saatlere kadar space yayınlarını dinledim. İnanmak istemiyorum fakat ANÇ hala CK'dan görüş alıyormuş, daha doğrusu bir kişiden görüş alınıyor dendi bu kişinin ismini açıklamadılar, hatta bu kişi Ramosun alınmaması gerektiği hakkında öneride bulunmuş başkana.  Bu kişininde CK olabileceği konuşuluyordu. Ramosun maliyeti kulübe 6.5milyon civarıymış bahsedildiği gibi 15 falan hikaye. Avrupada gruplara kalındığı taktirde istifa seslerinin kesileceğini düşünüyormuş yönetim. E.Kocadağın söyledikleri birebir doğru. Kendilerini kesinlikle başarısız görmüyorlar. Takımı borç batağından alıp şuan sürdürebilir düzeye geçtikleri için bu düzeye gelmişken bırakmak istemiyorlarmış.

Bunları söylemek istemiyorum ama bizleri aptal yerine koyuyorlar. Başka bir açıklaması yok bu durum. Keyifleri gelirsede kongreye giderler.

Ayrıca bu resimden bahsettiler sitede göremeyince çok şaşırdıklarını söylediler
Bahtiyar ı 1 milyon daha aza aldırdığını Serhan beyin söylediler
Ayrıca istifa tagı yada tezahüratlarının hiç bir şekilde karşılık görmediğini muhalefet deyip geçtiğinden bahsettiler
Yani olağanüstü kongre talebine sanırım karşılık verilmeyecek

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Şu an sosyal medyada dönen ve Hasan Arat'ın açıklamasıyla daha da alevlenen ''Yönetim İstifa'' kampanyasına anlam veremiyorum. Mevcut yönetimin yetersizliği ve beceriksizliği konusunda hem fikir olmakla birlikte ligin daha 2. haftası oynanmışken ve transfer döneminin bitimine 20 gün kalmışken alınacak Seçimli Olağanüstü GK kararı bu kulübe yarardan çok zarar getirir. Zira yönetim bugün istifa etse tüzüğe göre seçim en erken Eylül ayı sonunda yapılabilecek. Dolayısıyla transfer dönemi bitmiş olacak ve devre arasına kadar mevcut yönetimin kurduğu kadroyla lig ve Avrupa maçlarına çıkılacak. Seçimde yönetim değişse bile yeni yönetimin devre arasına kadar hiçbir hamle şansı olmayacak. O zaman neden bu yangın ve sezon başında yaratılan kaos ortamı ? Evet ANÇ ve YK istifa etmeli ve kulüp seçime gitmeli ama bunun zamanı şimdi değil devre arasında olmalı ? Mevcut başkan adayları da o zamana kadar kadrolarını kursunlar, plan ve projelerini hazırlasınlar. 

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Şu an sosyal medyada dönen ve Hasan Arat'ın açıklamasıyla daha da alevlenen ''Yönetim İstifa'' kampanyasına anlam veremiyorum. Mevcut yönetimin yetersizliği ve beceriksizliği konusunda hem fikir olmakla birlikte ligin daha 2. haftası oynanmışken ve transfer döneminin bitimine 20 gün kalmışken alınacak Seçimli Olağanüstü GK kararı bu kulübe yarardan çok zarar getirir. Zira yönetim bugün istifa etse tüzüğe göre seçim en erken Eylül ayı sonunda yapılabilecek. Dolayısıyla transfer dönemi bitmiş olacak ve devre arasına kadar mevcut yönetimin kurduğu kadroyla lig ve Avrupa maçlarına çıkılacak. Seçimde yönetim değişse bile yeni yönetimin devre arasına kadar hiçbir hamle şansı olmayacak. O zaman neden bu yangın ve sezon başında yaratılan kaos ortamı ? Evet ANÇ ve YK istifa etmeli ve kulüp seçime gitmeli ama bunun zamanı şimdi değil devre arasında olmalı ? Mevcut başkan adayları da o zamana kadar kadrolarını kursunlar, plan ve projelerini hazırlasınlar.
Evet zamanlama olarak doğru değil. Yönetim madem istifa edecekti Haziran ayında etmeliydi; şimdi istifa etmeleri kulübün aleyhine olur ama böyle bir hareket de başlamalıydı çünkü bu yönetim başka türlü silkineceğe benzemiyor. Kendilerine muhalif kimseyi görmeseler gs liseli Ceyhun Kazancı'nın aklıyla İngiltere'den kronik sakat bir stoperi gs lisesinden menajer arkadaşı aracılığıyla yüksek bedellerle getirip transferi kapatacaklardı. Ondan sonrası da var. Bu transferler patladığında ihaleyi Şenol Güneş'e yıkacak ve o istifa etti denilen gs liseli FM'ci Ceyhun Kazancı tekrar kulübün başına dönecekti. Şimdi o işlerin o kadar kolay olmadığını anlayacaklar. Yaptıkları her hareket adım adım izlenecek yaptıkları her yanlış kafalarına vurulacak.

Çevrimdışı Talisca1903

keşke Hasan Bey bir önceki seçimli genel kurulda çıksaydı kimseyi küçük görmüyorum ama Hasan Arattan daha az popüler olan Fuat Çimen bile hatrı sayılır oy aldı ayrıca kendisine de tek adaylı bir seçime izin vermediği için teşekkür ederim

Çevrimdışı sEuL

Zararin neresinden donulurse kardir. Bu klup bu yonetim varken hicbir dalda basarili olamaz, e o zaman neden bekleyelim?

Bizim hangi bolgelere transfer ihtiyacimiz oldugu gecen senenin basindan beri belliydi zaten. 1.5 senedir bekledik ve sonuc?

Sorun sadece transferlerde degil, klup birkac capulcunun cirit attigi bir mekana burundu. Onune gelen klube posta koyuyor. Klubun resmi yayin organlarimdan paylasilanlar ne kadar rezil ve basiretsizler tarafindan yonetilmeye yada yonetilememeye calistigimizi acikca gosteriyor.

Sadece futbolda degil, hemen hemen butun amator branslarda vasata alistiriliyoruz.

Lig basladi, Avrupa ligi basladi ve halen koca klubun sponsoru yok. Daha yazilacak o kadar cok sey var ki… su noktada daha ligin basinda bunlardan kurtulabiliyorsak ne ala, belkide bu sezon icin sansimiz olur. Bu yonetimin yonetimde kaldigi hergun biz hedefkerimizden uzaklasiriz- bence bu cok acik ve net.

En kisa zamanda bunlardan kurtulmak dilegi ile

Çevrimdışı beno1903

(...) çarşı neredesin ya sen ? 3.3 milyonluk sosyal medya hesabın var bir tane paylaşım yapmadın. Alın işte bide neden başarısız oluyoruz diye soruyoruz. (...) bide bu taraftarın öncüsüyüz diye geçiniyorlar..

Carsi bilete para vermeye karsi :D kulübe katkiya karsi

Çevrimiçi annoca

https://twitter.com/agacliyol_/status/1694673687432094194?t=07BrQSeFnr0EGcMPPmcihg&s=19

zararın neresinden dönülürse kardır. şimdi bunlar 4 aldık 3.5 a satarsak taraftar bizi linçlerler diyip satmıcaklar 1.5*4 den yıllık maaşıda bize saplanacak diyim. ayrıca Beşiktaş bu yıl 6 resmi maç oynayıp 4 gol yedi. bu 4 golün 3'ü onana oyuna girdikten sonraki 107dk (uzatmalrıda ekle 120dk) yedi. bu çocuk ölü doğdu derler ya onana transferi tam olarak öyle. senin en oturmuş yerin orta saha iken, kanat ihtiyacın varken, üstüne takımından kanat oyuncusu da ayrılmışken, bir de onun üstüne tadic transferi için yüzüp yüzüp kuyruğuna gelip 1-2 milyonla oyuncuyu elinden kaçırıp onanayı 4 milyona alıp  + yıllık 1.5'ta verirsen taraftarın beklentisi çok yüksek olup üstüne de necipten kötü oynarsa bu olur. böyle devam ederse 3-4 maç sonra yuhalanmaya başlanır.

Çevrimiçi Necmi

Aslında kendi ayaklarına sıktılar şimdi para yokda diyemiyorlar

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1694739229467644167
Bunlar Abu ile beraber oynarken kanatta hangisi duruyordu

Çevrimdışı levitate

4-4-2 oynuyorlardı

ama kenarlara vs. inen buydu
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

4-4-2 oynuyorlardı

ama kenarlara vs. inen buydu
İstesek en az 2.5 maaş ister bizden.

Çevrimdışı Talisca1903

Eskiden çok güçlüydü ama son durumu nasıl ki? İyiyse gelsin başlasın

Çevrimiçi tolga1903

Bu umut meraş ve muleka satilmadan bu takım izlenmez artık midem bulanıyor bu heriflerden sahada oldukları her an izlenmez oluyor bu takim

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Su sola yerli Duhan Aksu, Cemali Sertel birini alsak Umuttan daha fazla iş görürdü.

Çevrimdışı Talisca1903

bakasetas alsak verirler mi raşit out muleka out stoper artı bakasetasa fitim ben siz?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Etiketler: