2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991321 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi kartalizma190399

Salih veya Gedsondan biri sakatlansa yedek kulübesinde iki pas yapabilecek orta saha yok. Bu sezon 50 maça çıkacağız, teknik bir orta saha her türlü şart.

Ekstra bir oyuncu bence de lazim, ama adi gecenler ve cogu kisinin istedigi futbolcu yuksek profilli, normal sartlarda kulubeye koyamayacagin 10 numara tarzi bir adam.
Bence ekstra bir oyuncu lazim da, daha dusuk profilli, orta saha karakterli bir oyuncu daha mantikli olur.
Istesek de istemesek de butce kisitli, 10 numara'a odeyecegin para diger transferlerden kisiliyor.
Yedek 8'i uygun maliyete alip parayi sag acik ve stopere gommek bana daha mantikli geliyor. Hala Zajc'i kacirdigimiza yanarim, bence takima cuk otururdu.
Ya yonetimin aklina gelmedi ya da taraftar Tadic sonrasi FB'den o tarz bir oyuncu almaya cekindi.

https://twitter.com/EKGedik/status/1687760676024979456?t=4IASnG4pshE_NrplhhIb2w&s=19

Ali Ece duygularıma tercüman olmuş. Şu ortamda ne gerek vardı Onana'ya. Ağustos 15'inden sonra alırdın. Takımda kanat yok. Ofansif oynayacak orta saha oyuncun yok. Abu 'ya birşey olsa Anadolu takımından hallice takım haline geliyoruz.

Parayı ileriye gömeceksin. Bu ligin dinamiği bu. Abunun yanına iyi kötü Rebic geldi sağ tarafada tüm parayı bassınlar yeterki defansda Neciple v.s. idare ederiz.

Konferans liginden elenmememiz en kötü hedef çerek final olmalı. Kadroda buna göre kurulmalıdır.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim 2 gun evvel soylediklerimin aynisini soylemis zaten. Onana tarzi bir transfer kulube gucu acisindan mantikli. Klasik bir 6 takimda olmadigi icin one gectigimiz maclarda kilit olarak. Ilk sezonunda da bu sekilde Necip'i kullaniyordu, skoru aldigimizda Sosa-Oguzhan'dan biri cikip Necip giriyordu son yarim saat. Ama bu para'ya ve bu zamanda gereksiz oldu. Ilk yaptigimiz transfer siralamada son transfer olmaliydi ve muhtemelen en cok bonservis bedeli odeyecegimiz transfer en az bonservis bedeli odememiz gereken transfer olacak.

Bu arada ne demis? Amir'i almissin 6 numara'ya. 6 numara. Six. Bazi arkadaslara gore Amir 1.90 boyunca Diarra adinda zenci olmadigi icin 6 degil, ama Ali Ece de dogru'yu soylemis. Amir bir 6 numara. Gerci bazi arkadaslara gore Ali Ece de futbol'dan anlamiyordur ya, neyse.
Benim sinirimi bozan sey fakir edebiyati yapmalari bir de. Butcesi olmayan takim yedek 6 numara'ya 4.2 milyon euro gomemez. Gomuyorsan da para'yi bahane edemezsin, o bahane kendini yokeder.
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2023, 21:09:46 kartalizma190399 ]

Çevrimdışı Savaş

https://twitter.com/EKGedik/status/1687760676024979456?t=4IASnG4pshE_NrplhhIb2w&s=19

Ali Ece duygularıma tercüman olmuş. Şu ortamda ne gerek vardı Onana'ya. Ağustos 15'inden sonra alırdın. Takımda kanat yok. Ofansif oynayacak orta saha oyuncun yok. Abu 'ya birşey olsa Anadolu takımından hallice takım haline geliyoruz.

Parayı ileriye gömeceksin. Bu ligin dinamiği bu. Abunun yanına iyi kötü Rebic geldi sağ tarafada tüm parayı bassınlar yeterki defansda Neciple v.s. idare ederiz.

Konferans liginden elenmememiz en kötü hedef çerek final olmalı. Kadroda buna göre kurulmalıdır.

Ceyhun transferi bu çok net. Muhtemelen Amir'i saticam şimdiden alayım diye düşündü. Amir kalınca patladı.

Bu kadar plansız programsız. Bakkal yönetemeyecek adamlar kulübe direktör oldu.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

çeyrek final diye bir hedefmi olur diyelim hedefine vardın bu sana ne kazandıracak 🤔
Hedeflerimizide küçülttü bunlar

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Ceyhun transferi bu çok net. Muhtemelen Amir'i saticam şimdiden alayım diye düşündü. Amir kalınca patladı.

Umarim oyle bir seye kalkisamazlar. Takimda zaten 2-3 tutunacagin dal var, biri de Amir-Gedson ikilisi.
Ikisi de kariyerinin en verimli donemine girecekler, kafadan 5 sene yuksek performans saglarlar. Uyumlular, biri teknik oyun kuran, digeri tempolu driplingci, tam buyuk takim orta saha ikilisi. Ikisi icin de reddemeyecegin teklif olmadigi surece hicbir sekilde gordermemen lazim, zaten Gedson'dan gelecek para'nin tamami bize kalmayacak.
Kale, bekler ve orta saha tamam zaten, hem kaliteli hem yasi musait oyuncularimiz var. Bir sekilde olan varliklara tutunmak lazim.
Sadece bu sene'yi degil, uzun vade'yi de dusunmek lazim.
Aboubakar kafadan 2 sene gider. 1 tane iyi stoper ve 1 tane iyi ofans lideriyle onumuzdeki 2-3 sene'yi fazla transfer ihtiyacimiz olmadan gecirebiliriz.
Sadece kulube ve yan parcalara yama seklinde idare ederiz.
Amir'den nereye getirdim konuyu, ama anlasilmistir herhalde.

Çevrimdışı Talisca1903

https://twitter.com/ajanshaber_1903/status/1687897015705886721?s=46

Gerceklesiyor galiba.
zaten hafta sonunda değil miyiz? Bu nasıl bir hafta sonu ne zaman gelecek bu hafta sonu?

Kafayı bozdurdular iyice hep aynı terane çok yakın hemen biraz sonra hafta sonu
Zaman dilimlerimiz böyle

Çevrimiçi Samet Demir

çeyrek final diye bir hedefmi olur diyelim hedefine vardın bu sana ne kazandıracak
Hedeflerimizide küçülttü bunlar
Gruplara kalsak sevinecek düzeydeyim şuan.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

zaten hafta sonunda değil miyiz? Bu nasıl bir hafta sonu ne zaman gelecek bu hafta sonu?

Kafayı bozdurdular iyice hep aynı terane çok yakın hemen biraz sonra hafta sonu
Zaman dilimlerimiz böyle
haftasonları bitermi biri biterken yenisi başlıyor 😂
Masa başında yapılmış haber işde

Çevrimiçi Necmi

Gruplara kalsak sevinecek düzeydeyim şuan.

sevinmek başka her gole sevinirsin her galibiyete sevinirsin ama hedef koymak başka birşey

Çevrimiçi Samet Demir

sevinmek başka her gole sevinirsin her galibiyete sevinirsin ama hedef koymak başka birşey
Şu kadroya mantıklı kimse hedef bile koymaz. :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Savaş

Hayır biri çıkıp açıklama da yapmıyor.

Ulan bari çıkın yuvarlayın lafı. Hem transferde hem sponsorlukta taraftarın içi rahat olsun falan diyin.

O da yok. Bunlar kendilerinden bile kesmiş ümidi. Seçim olsa da gitsek kafasında bunlar.

Daha yüksek sesle! YÖNETİM GİTSİN﹗ 

Çevrimiçi gokhans

Trabzonspor’da emirates’i elimizden almış. 5 yıl için 47milyon’a anlaşmışlar. Emirates bizle masadayken, çebi’nin memleket sevgisimi ağır bastıda, eski yöneticisi olduğu kulübemi pasladı acaba? Dorukhan’ın trabzonspor’a gitme mevzusundada ilginç bir şaibe var ama ıspatta yok. Bilemiyorum benim burnuma gerçekten kötü kokular geliyor. Sanki 2 büyük takımlı bir lig dizayn ediliyor ve çebide bu plana uyması için atanmış gibi.. diğer 2 takım zaten akıl mantığa sığmayan paralar harcıyorki, gözükende buzdağının görünen yüzü. Arka kapıdan çevrilen işler, yıllık 10milyona varan maliyetler ödemeler falan söyleniyor bazı transferlerde. Sonumuz hayrolsun gerçekten, hiç bu sezondaki gibi ümitsiz ve karamsar olmamıştım. Her zaman bir ümidimiz olurdu ama sanki dış mihrakların darbeci generalle ülke yönetimini ele geçirdiği ülkenin vatandaşı gibi hissediyorum kendimi. Sanki tüm kalelerimiz zaptedilmiş gibi..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Ravenman

Çebi bana samimi bir Beşiktaş düşmanı olarak geliyor.

Bir vidyo paylaşıldı tribünlerden bugün. Beşiktaş şampiyonluk golünü atıyor. Sırasıyla Demirören, Fikret Orman, Serdar Bilgili ve daha çok yöneticiler ayağa kalkarak zıplıyor hopluyor.

Tek sevinmeyen Çebi. Ne alkış ne gülümsemek.

Çevrimdışı mellfred

mert
Onur-baniya-Colley/Amartey-Masuaku
Haci/Onana
Gedson
————Malinovsky
Pepe-Abou-Rebic

Su kadroyu kurabilsek keske.
şu ön hattı kursunlar defansta necip talha oynasın

Çevrimiçi murat

Çebi bana samimi bir Beşiktaş düşmanı olarak geliyor.

Bir vidyo paylaşıldı tribünlerden bugün. Beşiktaş şampiyonluk golünü atıyor. Sırasıyla Demirören, Fikret Orman, Serdar Bilgili ve daha çok yöneticiler ayağa kalkarak zıplıyor hopluyor.

Tek sevinmeyen Çebi. Ne alkış ne gülümsemek.
onun içinde vardır geçersiz bir sebebi.Biz Beşiktaşı sevinmek için sevmedik mesela.

Çevrimiçi murat

şu ön hattı kursunlar defansta necip talha oynasın
pektemek  çekerler yerli

Çevrimiçi mayguntr

Senol Hocada transfer sezonu acildiginda ilk defansif orta saha istiyorum dedi sanki, ben mi yanlis hatirliyorum?

Çevrimiçi Samet Demir

L.moura yıllık 870bine imza atmış.

Çevrimiçi yaço58

Stad sponsoru ne oldu ya unutuldu mu hani dünyanın sayılı güzel stadlarından birine sponsor bulamamak nedir

Çevrimdışı Savaş

Bir gün daha geçti. Beceriksizler ordusu. En son Rahmi Koç'a gidip yalvarır bunlar. Abi stada sponsor ol diye.

gidin₁ artık yeter.

Etiketler: