Bu yönetim mi taraftar tepkisine göre hareket ediyor? Beşiktaş tarihinde bu denli taraftarı iplemeyen başka bir yönetim olmamıştır.
Taraftar en başından beri sais ve redmond kalsın 1 kanat ya da 2 tane alınsın yeterli kafasındaydı.
Şimdi kadroya baktığın zaman yönetim kendi bildiğini mi okumuş yoksa taraftarı mı dinlemiş?
10 numara konusuna gireceğim de konu uzar diye korkuyorum. Forvet ve orta sahaya bağlantı kuracak adamımız yok farkında mısın?
Dua et de abuya birşey olmasın...
M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
10 numara mi? Sene 1998 falan mi, 10 numara mi kaldi? De Bruyne haric dunya'da 10 numara yok, ki o da eli belinde gezen oyuncu degil.
Son sampiyonlugumuzda kim kuruyordu baglantiyi? Atiba mi, Mensah mi, Josef mi?
Ertesi sene Pjanic ve Teixeira gelince ne oldu, kurdun mu baglantiyi? Ne oldu?
Estetik gozukuyor ve 3 macta 1 uzaktan sut cekecek diye cakma bir 10 numara'ya gerek yok. Zamaninda 1000 tane denedik zaten, Sergen'den sonra Talisca haric tutani olmadi.
Amir-Gedson-Salih gayet dinamik, uyumlu oynuyor. Ikinci yarida 2.5 puan ortalamasini bunlarla tutturduk, derbileri de bunlarla kazandik. Her iki derbide de orta sahada ezdik rakibi, FB'ye karsi 10 kisi kaldiktan sonra bile vermedik oyunu. Orta saha'dan bundan fazlane beklenir daha anlamiyorum. Amir oyun kuruyor iyi oynuyor, Gedson dripling yapiyor top tasiyor, adam eksiltiyor. Salih gorece olarak digerlerinin gerisinde tabii, ama tembel degil, en azindan Gedson ve Amir'i rahatlatiyor ve yabanci sinirindan dolayi oynamak zorunda zaten. Ara sira asist yapiyor. Salih'in yerine yabanci bir 8/10 alsan uyumu bozma riskin var ve belki 1-2 ekstra puan icin defansta Necip veya Onur'u oynatip orada sikinti cikaracaksin.
Fena olmayan Salih'ten iyi olabilecek bir orta saha'ya gecmek icin iyi bir Rosier/stoperden kotu bir defans oyuncusuna gecmeye degmez bence.
Yaraticilik tabii lazim, onu da sag kanatta alirsin iyi bir transfer yaparsan. Aboubakar da klasik santrfor degil, gayet oyun kurma becerisi olan, asist yapan oyuncu.
Bu orta sahayla zaten rakipleri bogarsin her anlamda. Rebic/Cenk-Aboubakar-Ghezzal/transfer normal sartlarda sana yeterince yaraticilik ve gol saglar.