2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991353 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Yonetim'de akil yok taraftarin genelinde de yok. Tutturmuslar yildiz 10 da yildiz 10. Dunya'da sanki 10 numara'nin yeri kalmis gibi.
Takima kim faydali olur, takimin ihtiyaci ne takan yok. Sadece sukse olsun, GS ve FB'yle sidik yaristirip altta kalmayalim dusuncesindeler.
Yonetim de maalesef futbol aklina gore degil de sosyal medya tepkilerine gore kulubu yonettigi icin sacmalamaya devam edecekler gibi.
Saiss ve Redmond'u tutabilseydik sadece Halil Dervisoglu ve belki 1 ekstra yedek 6 ve/veya 8'le kadro tamamlamacakti.
Bu yönetim mi taraftar tepkisine göre hareket ediyor? Beşiktaş tarihinde bu denli taraftarı iplemeyen başka bir yönetim olmamıştır.

Taraftar en başından beri sais ve redmond kalsın 1 kanat ya da 2 tane alınsın yeterli kafasındaydı.

Şimdi kadroya baktığın zaman yönetim kendi bildiğini mi okumuş yoksa taraftarı mı dinlemiş?

10 numara konusuna gireceğim de konu uzar diye korkuyorum. Forvet ve orta sahaya bağlantı kuracak adamımız yok farkında mısın?

Dua et de abuya birşey olmasın...

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Mehmet57

mert
Onur-baniya-Colley/Amartey-Masuaku
Haci/Onana
Gedson
————Malinovsky
Pepe-Abou-Rebic

Su kadroyu kurabilsek keske.

Çevrimiçi kartalizma190399

Bu kadar yabancı stoperi napıcaz acaba, üçlü falan mı oynatacak hoca? Gerek yok bence

Montero'nun dusunulmedigini var sayiyorum. Elinde 3 tane stoper var, 2'si yabanci 1'i yerli ilk devre yok.
Iki stoperle lige girilmez. Hadi Necip, Onana, Berkay 4. stoper olarak kadro'da bulunsun eyvallah, yine yedek stoperin yok.
Ki Colley-Amartey birbiriyle uyumlu da degil. Atletik, ama kritik hataya meyilli, oyun kurma becerisi olmayan 2 stoper.
Ayagi duzgun, sogukkanli, kaliteli lider bir stoper sart.

Bu yönetim mi taraftar tepkisine göre hareket ediyor? Beşiktaş tarihinde bu denli taraftarı iplemeyen başka bir yönetim olmamıştır.

Taraftar en başından beri sais ve redmond kalsın 1 kanat ya da 2 tane alınsın yeterli kafasındaydı.

Şimdi kadroya baktığın zaman yönetim kendi bildiğini mi okumuş yoksa taraftarı mı dinlemiş?

10 numara konusuna gireceğim de konu uzar diye korkuyorum. Forvet ve orta sahaya bağlantı kuracak adamımız yok farkında mısın?

Dua et de abuya birşey olmasın...

10 numara mi? Sene 1998 falan mi, 10 numara mi kaldi? De Bruyne haric dunya'da 10 numara yok, ki o da eli belinde gezen oyuncu degil.

Son sampiyonlugumuzda kim kuruyordu baglantiyi? Atiba mi, Mensah mi, Josef mi?
Ertesi sene Pjanic ve Teixeira gelince ne oldu, kurdun mu baglantiyi? Ne oldu?

Estetik gozukuyor ve 3 macta 1 uzaktan sut cekecek diye cakma bir 10 numara'ya gerek yok. Zamaninda 1000 tane denedik zaten, Sergen'den sonra Talisca haric tutani olmadi.

Amir-Gedson-Salih gayet dinamik, uyumlu oynuyor. Ikinci yarida 2.5 puan ortalamasini bunlarla tutturduk, derbileri de bunlarla kazandik. Her iki derbide de orta sahada ezdik rakibi, FB'ye karsi 10 kisi kaldiktan sonra bile vermedik oyunu. Orta saha'dan bundan fazlane beklenir daha anlamiyorum. Amir oyun kuruyor iyi oynuyor, Gedson dripling yapiyor top tasiyor, adam eksiltiyor. Salih gorece olarak digerlerinin gerisinde tabii, ama tembel degil, en azindan Gedson ve Amir'i rahatlatiyor ve yabanci sinirindan dolayi oynamak zorunda zaten. Ara sira asist yapiyor. Salih'in yerine yabanci bir 8/10 alsan uyumu bozma riskin var ve belki 1-2 ekstra puan icin defansta Necip veya Onur'u oynatip orada sikinti cikaracaksin.
Fena olmayan Salih'ten iyi olabilecek bir orta saha'ya gecmek icin iyi bir Rosier/stoperden kotu bir defans oyuncusuna gecmeye degmez bence.

Yaraticilik tabii lazim, onu da sag kanatta alirsin iyi bir transfer yaparsan. Aboubakar da klasik santrfor degil, gayet oyun kurma becerisi olan, asist yapan oyuncu.
Bu orta sahayla zaten rakipleri bogarsin her anlamda. Rebic/Cenk-Aboubakar-Ghezzal/transfer normal sartlarda sana yeterince yaraticilik ve gol saglar.
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2023, 17:11:16 kartalizma190399 ]

Çevrimdışı levitate

Biraz hayal kuralim
kanatlarda da oynayabiliyor çok mantıklı olur valla
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Bu kadar yabancı stoperi napıcaz acaba, üçlü falan mı oynatacak hoca? Gerek yok bence
rebic'i verdik bunu da alın muhabbeti bence
bipbipbupbup

Çevrimdışı autopsy

Pepe + Malinovskyi gelsin, arkama yaslanır rahat rahat ligi izlerim. Geçen de yazdığım gibi 2 iyi hücumcuya ihtiyacımız var. Ghezzal'a güvensem 1 yeter derdim ama onu yok sayıyorum. Bu ikisi dışında yerli rotasyon oyuncuları eklenebilirse süper olur. Ha bir de Pepe ve Kasımpaşa kelimelerini bir arada içeren cümleler gördüm. Allah taş yapar  :D

Çevrimdışı levitate

kural falan varken samsun'dan yunus emre'yi getirip sağ stopere koysunlar, hoca da idare etsin artık kalan mevkiler yabancı dolu zaten
bipbipbupbup

kanatlarda da oynayabiliyor çok mantıklı olur valla

Atalanta'da zamaninda bu, Alejandro Gomez ve sonradan futbolu birakan adini unuttugum Hirvat arkadas baya serbest oynuyordu.
Bu arkadas da kesinlikle orta saha'ya yapismiyordu, saha'nin her yerini dolasiyordu. Muazzam sutu, cok iyi top teknigi var.
Orta saha'dan ziyade alip sag kanada koymalik gibi geldi bana. Asist de yapar, iceri kat edip sut da ceker, Rosier'i de aktiflestirir. Ideal Ghezzal alternatifi.
Sikisirsan al Ghezzal'i kanada bu arkadasi da cek forvet arkasina.

Çevrimdışı Talisca1903

Pepe + Malinovskyi gelsin, arkama yaslanır rahat rahat ligi izlerim. Geçen de yazdığım gibi 2 iyi hücumcuya ihtiyacımız var. Ghezzal'a güvensem 1 yeter derdim ama onu yok sayıyorum. Bu ikisi dışında yerli rotasyon oyuncuları eklenebilirse süper olur. Ha bir de Pepe ve Kasımpaşa kelimelerini bir arada içeren cümleler gördüm. Allah taş yapar  :D
Raşite şöyle kemik suyu işkembe felan dayayacaksın bir canlansın adam
Millet ayak bacak kırıyor  dönüyor bizim oğlanda ne var ki bu kadar uzadı da uzadı

Çevrimdışı ankarakartal06

bu saatten sonra transfer felan beklemiyorum ben. 

Çevrimdışı celiker1

10 numara mi? Sene 1998 falan mi, 10 numara mi kaldi? De Bruyne haric dunya'da 10 numara yok, ki o da eli belinde gezen oyuncu degil.

Estetik gozukuyor ve 3 macta 1 uzaktan sut cekecek diye cakma bir 10 numara'ya gerek yok. Zamaninda 1000 tane denedik zaten, Sergen'den sonra Talisca haric tutani olmadi.

Amir-Gedson-Salih gayet dinamik, uyumlu oynuyor. Ikinci yarida 2.5 puan ortalamasini bunlarla tutturduk, derbileri de bunlarla kazandik. Her iki derbide de orta sahada ezdik rakibi, FB'ye karsi 10 kisi kaldiktan sonra bile vermedik oyunu. Orta saha'dan bundan fazlane beklenir daha anlamiyorum. Amir oyun kuruyor iyi oynuyor, Gedson dripling yapiyor top tasiyor, adam eksiltiyor. Salih gorece olarak digerlerinin gerisinde tabii, ama tembel degil, en azindan Gedson ve Amir'i rahatlatiyor ve yabanci sinirindan dolayi oynamak zorunda zaten. Ara sira asist yapiyor. Salih'in yerine yabanci bir 8/10 alsan uyumu bozma riskin var ve belki 1-2 ekstra puan icin defansta Necip veya Onur'u oynatip orada sikinti cikaracaksin.
Fena olmayan Salih'ten iyi olabilecek bir orta saha'ya gecmek icin iyi bir Rosier/stoperden kotu bir defans oyuncusuna gecmeye degmez bence.

Yaraticilik tabii lazim, onu da sag kanatta alirsin iyi bir transfer yaparsan. Aboubakar da klasik santrfor degil, gayet oyun kurma becerisi olan, asist yapan oyuncu.
Bu orta sahayla zaten rakipleri bogarsin her anlamda. Rebic/Cenk-Aboubakar-Ghezzal/transfer normal sartlarda sana yeterince yaraticilik ve gol saglar.

Şenol Güneş kurduğu takımlarda orta sahada iki sekiz numara bir 10 numaraya daha yatkın oyuncuyla oynamayı sever.Ayrıca bir ön kanat oyuncusuda her zaman forvet özelliklidir. Bu yönetimin alabileceğini zannetmiyorum ama Malinovski alınabilirse Gedson-Amir önlerine Malinovski ve sol önde Abou’ya yaklaşan Rebic veya Cenk,sağ önce Ghazzal veya Pepe tamda hocanın ön tarafıdır..Arka tarafada  mavi kartlı bir oyuncu geleceğini düşünüyorum.Lig maçlarında Mert harici Onur,mavi kartlı oyuncu,Salih ve Cenk’ten 2 si rotasyonda aralarında dönecek artık.

(...)
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı autopsy

Millet ayak bacak kırıyor  dönüyor bizim oğlanda ne var ki bu kadar uzadı da uzadı

7 gün 24 saat ilik çorbası da içse bir halt olacak gibi gelmiyor bana ama toparlar umarım. Tek başına tüm dengeleri değiştirir.

Çevrimdışı celiker1

Şenol Güneş kurduğu takımlarda orta sahada iki sekiz numara bir 10 numaraya daha yatkın oyuncuyla oynamayı sever.Ayrıca bir ön kanat oyuncusuda her zaman forvet özelliklidir. Bu yönetimin alabileceğini zannetmiyorum ama Malinovski alınabilirse Gedson-Amir önlerine Malinovski ve sol önde Abou’ya yaklaşan Rebic veya Cenk,sağ önce Ghazzal veya Pepe tamda hocanın ön tarafıdır..Arka tarafada  mavi kartlı bir oyuncu geleceğini düşünüyorum.Lig maçlarında Mert harici Onur,mavi kartlı oyuncu,Salih ve Cenk’ten 2 si rotasyonda aralarında dönecek artık.

Y Ö N E T İ M G İ T S İ N﹗
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Şu an ismini hatırlayamadığım İstanbul’da bir özel hastanede  futbolcu sakatlıkları ile ilgili bir doktor geçen gün Bülent Uslu’nun Youtube  yayınında Ghazzal’in ayak tabanındaki sakatlığınınn maalesef kronikleştiğini ifade etti.”Bundan sonra bir maç oynar bir maç oynayamaz,ağır zeminlerde yarım saat oynar” gibi bilgiler verdi.Ayrıca geçen sene Alanyaspor maçına çıkarılmasının yanlış olduğunu ifade edip ameliyata kadar olan süreçte yanlış tedavi olduğunu ima etti.Kendi adıma artık iyi bir hamle oyuncusu olarak düşünüyorum Ghazzal’i.

Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Buldum videosunu.Doktor Özkan Yükselmiş programın başında bağlanıp 10-15 dakikada Rebic,Ghazzal,Cenk,Tayyip,Emrecan ve hatta Lyanco’nun   sakatlıkları ilgili tüm bilgileri veriyor.

https://www.youtube.com/live/wbN0ItYmnJ8?feature=share

[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2023, 18:05:50 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

Şu an ismini hatırlayamadığım İstanbul’da bir özel hastanede  futbolcu sakatlıkları ile ilgili bir doktor geçen gün Bülent Uslu’nun Youtube  yayınında Ghazzal’in ayak tabanındaki sakatlığınınn maalesef kronikleştiğini ifade etti.”Bundan sonra bir maç oynar bir maç oynayamaz,ağır zeminlerde yarım saat oynar” gibi bilgiler verdi.Ayrıca geçen sene Alanyaspor maçına çıkarılmasının yanlış olduğunu ifade edip ameliyata kadar olan süreçte yanlış tedavi olduğunu ima etti.Kendi adıma artık iyi bir hamle oyuncusu olarak düşünüyorum Ghazzal’i.

(...)
satabilsek şöyle salaktan Araplara

Çevrimiçi annoca

ghezzal eskiden araplara satılabilirdi ama şimdi zor. arapların aldıkları adamlar first class oyuncular. eski bitmiş star peşinde değiller ki ghezzalın star olup olmadığı tartışmaya açık?

Çevrimdışı Talisca1903

ghezzal eskiden araplara satılabilirdi ama şimdi zor. arapların aldıkları adamlar first class oyuncular. eski bitmiş star peşinde değiller ki ghezzalın star olup olmadığı tartışmaya açık?
O zaman her vakitte Raşite de dua edecez Rabbim sağlık şifa versin sakatlıktan korusun işimiz Allah’a kaldı o yüzden hiç sıkıntı yok en sağlam yerden destek alıyoruz

Çevrimiçi sefaköykartali

Bu soylediklerin bana eski bir sezonu hatirlatti. Guti-Fernandes-Simao-Quaresma-Almeida 5'lisinin arkasina I.Toraman'i falan koyup rezil olmustuk.
Futbol boyle islemiyor maalesef.
Ki kurdugun on hatta Gedson haric pres yapabilen 1 tane oyuncuyu yok, tamami tembel oyuncu. Nasil baski kuracaksan artik.
Boyle abuk subuk dengesiz bir takim kurmaktansa daha dengeli, mantikli bir takim kurmak lazim.
Zaten Amir-Gedson-Salih orta sahasi iyi isliyor ve uyum sagladi, niye israrla bozmaya calisiyoruz anlamiyorum.
Lider bir stoper ve yaratici bir sag acik cogu sorunu cozecek zaten. Ghezzal ve Rebic de katilinca geriye dusuk profilli yedek bir orta saha kaliyor.
Malinovskyi veya herhangi luks bir 8/10'a hic gerek yok bence. Malinovskyi cok iyi futbolcu, cok begenirim o ayri mesele.
Yazdığım kadroda orta saha merkezi Amir-Gedson-Malinovskyi zaten. Hangisi tembel anlayamadım ama üçü de çok tempolu ve fizik konusunda yüksek orta sahalar. Amirle Onanayı rotasyona sokar daha da güçlendirirsin gerekirse. Rebic hiç tembel bir kanat değil. Pepeye de bekini kovalatırsın en azından. Saydığın portekiz çetesiyle bu kadronun profil olarak alakası yok. Ayrıca anadolu maçlarına sağ bekte Onur Bulutla veya Neciple çıkarsın, derbilere bile böyle çıkıp tokatlamışlığımız çok, anadolu maçlarında da bir sorun yaşayacağımızı sanmıyorum ki ara sıra çıkacağız zaten. Stoperde zaten Tayyip Talha iyileşince oynayacaktır, o gelene kadar bir stopere bonservis vermektense Neciple idare ederiz diye öyle yazdım. Tabii bu benim fikrim.

Çevrimiçi Samet Demir

Son şampiyonluğunun referans alınacak bir tarafı yok. Ömrü hayatında bir defa olur o iş. Son haftalarda Gökhan Töre forvet oynadı. Madem referans alacağız para saçmaya gerek yok. Getirelim töreyi. :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sefaköykartali

Salih veya Gedsondan biri sakatlansa yedek kulübesinde iki pas yapabilecek orta saha yok. Bu sezon 50 maça çıkacağız, teknik bir orta saha her türlü şart. 

Çevrimiçi annoca

O zaman her vakitte Raşite de dua edecez Rabbim sağlık şifa versin sakatlıktan korusun işimiz Allah’a kaldı o yüzden hiç sıkıntı yok en sağlam yerden destek alıyoruz
abi cümle tehlikeli cümle. ben senin niyetini tahmin edebiliyorum ama tepki çekebilecek bir cümle.

bunlar larini bile satamadı, 1 yıldır sakat adamı hiç satamazlar.

Çevrimiçi sefaköykartali

Mert
Rosier-Stoper-Colley(Amartey)-Masuaku
Amir(Onana)
Malinovskyi-Gedson
Pepe-Aboubakar-Rebic(Cenk)

Mert her maç 11 zaten,
Onur, Talha(iyileşince),Necip, Salih, Cenk aralarında sürekli değişecek artık formayı. Muleka ve Ghezzal da rotasyonda fırsat buldukça süre alırlar.

Şu iskeleti kurabilirsek çok çok iyi olur.

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/EKGedik/status/1687760676024979456?t=4IASnG4pshE_NrplhhIb2w&s=19

Ali Ece duygularıma tercüman olmuş. Şu ortamda ne gerek vardı Onana'ya. Ağustos 15'inden sonra alırdın. Takımda kanat yok. Ofansif oynayacak orta saha oyuncun yok. Abu 'ya birşey olsa Anadolu takımından hallice takım haline geliyoruz.

Parayı ileriye gömeceksin. Bu ligin dinamiği bu. Abunun yanına iyi kötü Rebic geldi sağ tarafada tüm parayı bassınlar yeterki defansda Neciple v.s. idare ederiz.

Konferans liginden elenmememiz en kötü hedef çerek final olmalı. Kadroda buna göre kurulmalıdır.

[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2023, 19:43:31 Samet Demir ]

Etiketler: