2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991381 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

daha dur acelen ne
Şu an oyuncuyla anlaşmaya çalışılıyor henüz eş durumuna bile geçilmedi
Oyuncuyu hallettikten sonra eş iknası başlayacak ikna ederlerse bittimi yok sonra türkiyeye çağıracaklar çebi masada bir pazarlık daha yapacak oda hallolunca geriye sözleşmeyi tff ye yetiştirmeye kalıyor bu arada kulübünü ikna etme işine girmedim onuda oyuncuya bırakmışlar
gelsin Türkiyeden kuma alırız ona hiç çekmesin hatun nazını :lol: :lol:

Çevrimiçi annoca

Transferi CK yönetiyormuş bu arada. O noktayıda atlamayalım.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
oyuncuya sonraki satışından %50 payı şimdiden görüyorum.

Çevrimdışı Talisca1903

Dünden beri videolarını izliyorum abi. Gelirde form tutarsa sen nickini Pepe1903 yapmak için hazırla kendini.

Taliscaya ihanet edemem

Çevrimiçi annoca

Taliscaya ihanet edemem
15 gol 10 asist derbilerden birini de direkt kendisi  alsa abi?

Çevrimdışı GökhanG

Ümraniyespor alınacak mı ?
Stada sponsor bulunacak mı ?
Issız transferler yapılacak mı ?
İmdi yürek yırtılır ?
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimiçi Samet Demir

İtalya'dan 1 stoperle anlaşma noktasına gelmişiz. Bedelsiz çıkış olabileceği için Murat Özen ismini yazmıyorum 2-3 güne belli oluyor demiş..

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

15 gol 10 asist derbilerden birini de direkt kendisi  alsa abi?
2 derbiye sattım gitti

Çevrimdışı Talisca1903

İtalya'dan 1 stoperle anlaşma noktasına gelmişiz. Bedelsiz çıkış olabileceği için Murat Özen ismini yazmıyorum 2-3 güne belli oluyor demiş..

İtalyan stoper candır bir aralar Rugani vardı ne oldu oNa? Matteo Ferrariyi saymıyorum kırmaydı o orjinal İtalyan olmalı

Çevrimdışı levitate

caldara
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimiçi Mehmet57

Ne tarz bir ön numara üstad? Oyun tarzı olarak bizim sosa tarzımı bilgi verebilirmisin?

Rakip defans ile orta saha bolgesinin arasindaki boslugun her yerinde oynatabilirsin. Atalanta da 3-4-2-1’in ikilisinde oynuyordu, orda ki bosluklari kullanan bir oyuncu idi. Bir nevi sahte 9 gibi. Mukemmel sol ayagi var, Talisca ile yarisabilecek seviyede. Uzun paslari da keza cok ust seviyede bir oyuncu.

Ama alamayiz bence. Marsilya 10 milyon opsiyon koymak istiyormus.

Çevrimiçi Mehmet57

iyi mi bu kardeşimiz iş yapar mı?

5 sene once kesinlikle, su anki haliyle en fazla gecen sezonun Montella’li ADS’u veya Pirlo’lu FK’nin yapacagi transfer olur.

Çevrimdışı levitate

iyi mi bu kardeşimiz iş yapar mı?
4-5 sene önce iyiydi şimdi napıyor bilmiyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Mehmet57

Çevrimiçi Mehmet57

Caldara o kadar mantiksiz olur ki. Oyle yapacagina Baniya icin Keren Atakan + Emrecan teklif et.

Çevrimdışı Savaş

Ben anlamıyorum beyler. Stopere gözü kapalı 6.5 gömen biz değil miydik ya.

Hem pepe'de hem ruslan'da çingene pazarlığı yapiyoruz yine.

Ya göm parayı indir arkadaş şu iki adamı yeter ya bıktım!

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

Malinovsky ve Pepe olur inşallah net şampiyon oluruz.

Çevrimiçi Samet Demir

Onanaya para var, lyancoya var pepe ve malinovsky'ye yok mu yani..

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sEuL

Amir ile Gedson Turk statusunde oynayacakta bizim mi haberimiz yok anlayamiyorum.

Bu kadar yabanci oyuncu ismi geciyor, iyi hos ama +3'te kimi oynatacagiz. Bari gidip Merih - Baniya'yi alsalarda ondan sonra butun orta saha ve ofansi yabancilardan olustururuz.

Beklerde Rosier ile Masuaku var, stoper'de Amartey - Colley - Montero... ustune yabanci stoper ismi geciyor - Amartey transferinin ne kadar sacma oldugu ve herseyin ne kadar plansizlikla yurutuldugu cok belli oluyor.

Bu arada FO olsaydi coraplarin onune arkasina farkli sponsor bile bulmustu bu beceriksiz gereksizler lig baslayacak stadyuma sponsor bulamadilar. YONETIM GITSIN﹗

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1687797933633122304?s=46

Keske
Malinovskyi Gedson orta sahada acayip bi dinamizm olur, rakipleri boğarız resmen. Önde de Pepe-Abou-Rebic olursa müthiş bişeyler izletir bize Şenol hoca eminim. Şunu kurabilsek, arkada isterse Onur-Necip oynasın farketmez.

Çevrimiçi kartalizma190399

Amir ile Gedson Turk statusunde oynayacakta bizim mi haberimiz yok anlayamiyorum.

Bu kadar yabanci oyuncu ismi geciyor, iyi hos ama +3'te kimi oynatacagiz. Bari gidip Merih - Baniya'yi alsalarda ondan sonra butun orta saha ve ofansi yabancilardan olustururuz.

Beklerde Rosier ile Masuaku var, stoper'de Amartey - Colley - Montero... ustune yabanci stoper ismi geciyor - Amartey transferinin ne kadar sacma oldugu ve herseyin ne kadar plansizlikla yurutuldugu cok belli oluyor.

Bu arada FO olsaydi coraplarin onune arkasina farkli sponsor bile bulmustu bu beceriksiz gereksizler lig baslayacak stadyuma sponsor bulamadilar. (...)

Yonetim'de akil yok taraftarin genelinde de yok. Tutturmuslar yildiz 10 da yildiz 10. Dunya'da sanki 10 numara'nin yeri kalmis gibi.
Takima kim faydali olur, takimin ihtiyaci ne takan yok. Sadece sukse olsun, GS ve FB'yle sidik yaristirip altta kalmayalim dusuncesindeler.
Yonetim de maalesef futbol aklina gore degil de sosyal medya tepkilerine gore kulubu yonettigi icin sacmalamaya devam edecekler gibi.
Saiss ve Redmond'u tutabilseydik sadece Halil Dervisoglu ve belki 1 ekstra yedek 6 ve/veya 8'le kadro tamamlamacakti.

Çevrimiçi sefaköykartali

caldara
Bu kadar yabancı stoperi napıcaz acaba, üçlü falan mı oynatacak hoca? Gerek yok bence

Çevrimiçi kartalizma190399

Malinovskyi Gedson orta sahada acayip bi dinamizm olur, rakipleri boğarız resmen. Önde de Pepe-Abou-Rebic olursa müthiş bişeyler izletir bize Şenol hoca eminim. Şunu kurabilsek, arkada isterse Onur-Necip oynasın farketmez.

Bu soylediklerin bana eski bir sezonu hatirlatti. Guti-Fernandes-Simao-Quaresma-Almeida 5'lisinin arkasina I.Toraman'i falan koyup rezil olmustuk.
Futbol boyle islemiyor maalesef.
Ki kurdugun on hatta Gedson haric pres yapabilen 1 tane oyuncuyu yok, tamami tembel oyuncu. Nasil baski kuracaksan artik.
Boyle abuk subuk dengesiz bir takim kurmaktansa daha dengeli, mantikli bir takim kurmak lazim.
Zaten Amir-Gedson-Salih orta sahasi iyi isliyor ve uyum sagladi, niye israrla bozmaya calisiyoruz anlamiyorum.
Lider bir stoper ve yaratici bir sag acik cogu sorunu cozecek zaten. Ghezzal ve Rebic de katilinca geriye dusuk profilli yedek bir orta saha kaliyor.
Malinovskyi veya herhangi luks bir 8/10'a hic gerek yok bence. Malinovskyi cok iyi futbolcu, cok begenirim o ayri mesele.
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2023, 16:55:59 kartalizma190399 ]

Etiketler: