2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991426 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Pepe 3 istemiş biz 2.5 maaş vermişiz, arsenal ile fesih gerçekleşmemiş. Transferi CK yönetiyormuş.

Malinovsky'i Marsilya gönderecek oyuncu da bizi istiyormuş 6-7milyon bonservis istiyormuş kulübü. Beşiktaş bu transferi çok istiyormuş.

Via. Murat Özen

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Pepe 3 istemiş biz 2.5 maaş vermişiz, arsenal ile fesih gerçekleşmemiş. Transferi CK yönetiyormuş.

Malinovsky'i Marsilya gönderecek oyuncu da bizi istiyormuş 6-7milyon bonservis istiyormuş kulübü. Beşiktaş bu transferi çok istiyormuş.

Via. Murat Özen

hiç olumlu bir haber yok yarın hepsinde patlarız

Çevrimdışı GökhanG

Bir anda havaalanına inen transferleri özledim baba..hele bu sene ilgileniyoruz,haber bekliyoruz,karısını ikna etmeye çalışıyoruz,teklifimizi değerlendirmek için 1 hafta süre istedi falan filan derken kafamıza huni geçirmeye çok az kaldı..
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimiçi Mehmet57

Malinovsky 10 icin mukemmel olur ama alamayiz. 6-7 milyon bonsveris vermeyiz, Torino verir.

Çevrimdışı Doğukan E.

Malinovsky 10 icin mukemmel olur ama alamayiz. 6-7 milyon bonsveris vermeyiz, Torino verir.
Ne tarz bir ön numara üstad? Oyun tarzı olarak bizim sosa tarzımı bilgi verebilirmisin?

Çevrimdışı Talisca1903

Emirates ts ye girmiş malinovsky gelmez pepe sakat pereyranın karısı yokuş yapar vallahi ben bıktım
Bunlar kimseyi alamaz hiç umutlanmayalım

Çevrimdışı AigleBordeaux

Transfer çalımından sonra birde sponsor çalımı yiyeceğiz galiba..
Bu yönetim transferin son haftası Dele tarzı 2 adam getirir, sonra hocadan mucize bekleriz.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Samet Ç

Malinovsky olmazsa kiralık Lo Celso yapalım onunlada ilgileniyoruz.

Çevrimiçi Samet Ç

Via. Murat Özen

Pepe'ye 3 verilir Malinovsky'i de 2 taksitle alabiliriz oyuncu söylendiği gibi bizi istiyorsa tabi.

Çevrimiçi Necmi

Pepe'ye 3 verilir Malinovsky'i de 2 taksitle alabiliriz oyuncu söylendiği gibi bizi istiyorsa tabi.
1 temmuzda marsilyaya transfer olmuş malinovsky bunu kim ortaya attı🤔

Çevrimiçi Samet Demir

1 temmuzda marsilyaya transfer olmuş malinovsky bunu kim ortaya attı
Zorunlu satın alma muhabbeti varmış abi. Murat Özen dün yayında söylemiş.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kartalizma190399

10 numara'yi ne yapacagiz anlamiyorum.
Amir-Gedson-Salih uclusu orta sahada var zaten.
Amir'e 4.5 milyon euro gommusken ve gayet iyi oynarken kesmek gereksiz, Gedson'a girmiyorum.
Salih iyi oynuyor, kaldi ki Cenk dondugu an bile 3. adam olmak zorunda. Salih'i kesip defansa Onur veya Necip'i koyup bu kadar kalite teslim etmeye gerek yok.
Hucumda iyi bir sag acik gelirse zaten Aboubakar, Rebic, Cenk Tosun, Ghezzal ve Gedson'la birlikte yeterince kalite oluyor.
Kaldi ki Amir-Gedson-Salih uclusu gecen sene cok iyi verim sagladi. Bu orta sahayla sampiyon GS'yi ezdin, 10 kisi FB deplasmaninda ayakta kaldin.
Isleyen bir duzeni sirf kagit ustunde guzel gozukuyor, sov yapacagim, ergen taraftari mutlu edecegim diye bozmak akla mantiga uymuyor.
Ki klasik tembel bir 9.5/10 alsan zaten cok ofansif bir orta saha olacak, klasik 6 olmadan zaten o is olmaz.
Yedekte Onana, Necip, Berkay, Demir Ege, Kerem Atakan var. Cogu defansif ve dusuk profilli oyuncu. Belki yabanci alternatif bir 8 iyi gider.
Ama yabanci alternatif bir 8, yuksek profilli kulubeye koyamayacagin bir 10 degil.

Niye Zajc topuna girmedik anlamiyorum. Turkiye'yi taniyor, yasi musait, bonservissiz, ucuk maas istemez. FB'deki haksizliktan sonra kendini gostermek icin can atacakti.
Kulube'ye koysan siritmaz. Profil olarak orta sahayi zayiflatmadan ofansif guc saglayan, skor gucu olan oyuncu. Eldeki orta saha'ya cuk otururdu.
Sirf taraftar tepki gosterecek diye gitmediler Zajc'a. Futbol mantigi yerine twitter ergenlerinin tepkisine gore yonetilen kulupte zaten mantikli karar beklememek lazim.

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1687544521767174144?s=46

Ya bu yonetimi ben harbiden anlayamiyorum yahu. Sirf elde patlayacagini dusundukleri icin ve "bedava'ya aldik zaten" diyebilmek icin uzatiyorlar isi.
Madem Pepe'ye bu kadar inandin, bas 3-4 milyon euro neyse al bonservis bedeliyle bitsin bu is, yetissin en azindan lige vs.
Aboubakar'da da boyle oldu, kulubune 300-500 bin vermemek icin kac gun beklettiler adami. Halil Dervisoglu'nu da 150 bin euro icin kaptirdik. Tamam Besiktas'in parasini cope atmayin eyvallah, ama 100 milyonlarca tl butceyle yonetilen kulupte bu tarz paralar icin kritik kararlari degistirmek veya riske atmak sacma oluyor.
Bir yandan cok kritik kararlari komik rakamlar icin riske atiyorsun, diger yandan kulube'den cikamayacak adam icin 4.2 milyon euro bonservis bedeli oduyorsun.
Dusuk profilli bir yedek orta saha/stoper alsaydin olmasi gerektigi gibi o para en azindan sag acik ve stoper transferinde elini rahatlatirdi.
Bu sacma cimrilikler ayri can sikiyor, futbol aklinin hic olmamasi ayri can sikiyor. Sabah sabah yine sinir ediyorlar insani.

Herifler trabzon gibi bir yerde stadına yıllık 10 milyon dolardan 50 milyon dolarlık sponsor buldu açıklıyor. Bizim şark kurnazı sponsordan sorumlu yönetici kum saati koyalı 1 haftayı geçecek utanması da yok millet alıntılayıp dalga geçiyor sil twiti de istifa et bari onu bile yapmıyor.

Bizim stadimizda bakanlar toplu halde siritarak selfie cekebilse biz de o tarz bir sponsor buluruz. Ama para kadar omurga da biraz onemli.
Yonetimde zaten beceri ve vizyon olsa dunya'nin en guzel yerinde tas gibi modern bir stadin sponsorlugu konu bile olmazdi.
Yalakaliga gerek kalmadan Vodafone gibi international bir sponsor bulurdun rahatlikla.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

10 numara'yi ne yapacagiz anlamiyorum.
Amir-Gedson-Salih uclusu orta sahada var zaten.
Amir'e 4.5 milyon euro gommusken ve gayet iyi oynarken kesmek gereksiz, Gedson'a girmiyorum.
Salih iyi oynuyor, kaldi ki Cenk dondugu an bile 3. adam olmak zorunda. Salih'i kesip defansa Onur veya Necip'i koyup bu kadar kalite teslim etmeye gerek yok.
Hucumda iyi bir sag acik gelirse zaten Aboubakar, Rebic, Cenk Tosun, Ghezzal ve Gedson'la birlikte yeterince kalite oluyor.
Kaldi ki Amir-Gedson-Salih uclusu gecen sene cok iyi verim sagladi. Bu orta sahayla sampiyon GS'yi ezdin, 10 kisi FB deplasmaninda ayakta kaldin.
Isleyen bir duzeni sirf kagit ustunde guzel gozukuyor, sov yapacagim, ergen taraftari mutlu edecegim diye bozmak akla mantiga uymuyor.
Ki klasik tembel bir 9.5/10 alsan zaten cok ofansif bir orta saha olacak, klasik 6 olmadan zaten o is olmaz.
Yedekte Onana, Necip, Berkay, Demir Ege, Kerem Atakan var. Cogu defansif ve dusuk profilli oyuncu. Belki yabanci alternatif bir 8 iyi gider.
Ama yabanci alternatif bir 8, yuksek profilli kulubeye koyamayacagin bir 10 degil.

Niye Zajc topuna girmedik anlamiyorum. Turkiye'yi taniyor, yasi musait, bonservissiz, ucuk maas istemez. FB'deki haksizliktan sonra kendini gostermek icin can atacakti.
Kulube'ye koysan siritmaz. Profil olarak orta sahayi zayiflatmadan ofansif guc saglayan, skor gucu olan oyuncu. Eldeki orta saha'ya cuk otururdu.
Sirf taraftar tepki gosterecek diye gitmediler Zajc'a. Futbol mantigi yerine twitter ergenlerinin tepkisine gore yonetilen kulupte zaten mantikli karar beklememek lazim.
Bu takımın eksik olan yeri 8 numara değil. Amir her ne kadar farklı bir görev alsa da yeri geldiğinde bir 8 numara gibi oynayabilir ve birçok kişi katılmasa da böyle oynadığında oyunu sırıtmaz. Herkes Onana'ya defansif orta saha gözüyle bakıyor ama Hoca Onana'dan tam o şekilde faydalanmayacak. Onana'nın fiziksel üstünlüğü ona topu saklayabilip pasla oyunu yönlendirme konusunda avantaj sağlıyor ve Hoca belli ki Onana'dan bu özelliğini kullanmasını hücuma yönelik daha dikine pas atmasını isteyecek hücum aktivitelerinde daha fazla rol almasını teşvik edecek. Ghezzal sadece bir kanat oyuncusu değil tempoyu ayarlayabilen oyunu yönlendirebilen bir oyun kurucuydu. Beşiktaş gibi sakatlık geçmişi bol oyunculardan kurulu takımda tempoyu ayarlayıp gerektiğinde set oyununa dökecek oyunu iyi okuyacak bir oyun kurucuya ihtiyaç var. Sağlam bir Ghezzal olsa belki de böyle bir oyun kurucuya ihtiyaç duyulmayacaktı. Hem kanatta hem de merkezde oynayabilen böyle bir oyuncu bulsak işimiz oldukça rahatlayacaktı. Kısaca bizim görmediğimiz ama teknik ekibin gördüğü şeyler var.

Bu takımın eksik olan yeri 8 numara değil. Amir her ne kadar farklı bir görev alsa da yeri geldiğinde bir 8 numara gibi oynayabilir ve birçok kişi katılmasa da böyle oynadığında oyunu sırıtmaz. Herkes Onana'ya defansif orta saha gözüyle bakıyor ama Hoca Onana'dan tam o şekilde faydalanmayacak. Onana'nın fiziksel üstünlüğü ona topu saklayabilip pasla oyunu yönlendirme konusunda avantaj sağlıyor ve Hoca belli ki Onana'dan bu özelliğini kullanmasını hücuma yönelik daha dikine pas atmasını isteyecek hücum aktivitelerinde daha fazla rol almasını teşvik edecek. Ghezzal sadece bir kanat oyuncusu değil tempoyu ayarlayabilen oyunu yönlendirebilen bir oyun kurucuydu. Beşiktaş gibi sakatlık geçmişi bol oyunculardan kurulu takımda tempoyu ayarlayıp gerektiğinde set oyununa dökecek oyunu iyi okuyacak bir oyun kurucuya ihtiyaç var. Sağlam bir Ghezzal olsa belki de böyle bir oyun kurucuya ihtiyaç duyulmayacaktı. Hem kanatta hem de merkezde oynayabilen böyle bir oyuncu bulsak işimiz oldukça rahatlayacaktı. Kısaca bizim görmediğimiz ama teknik ekibin gördüğü şeyler var.

Oyunu siritmaz baska sey, iyi oynadigi ve verimli oynadigi bolgede kullanmak baska sey. Son 2 sezon Amir Konya'da defansin onunde oynuyor, o sekilde sukse yapti. Bizde de defansin onunde oynayarak bu verimi sagladi. Sen Amir-Gedson-Salih orta sahasiyla gecen sene 2.5 puan ortalamasi tutturdun, 2 rakibini de yendin. Durum boyleyken orta saha'yi bozmanin anlami yok. Salih mecburiyetten oynayacaksa, Gedson ve Amir uyumlu ve iyiyse oraya saglam  transfer yapmazsin.
Hoca'nin 6'ya kalipli bir adam koyup Amir'i 8'e kaydirma dusuncesi olsa zaten bunu son 2 macta yapardi, yabanci kurali da yok. Keserdi Salih'i koyardi Onana'yi. Koymadi, persembe gunu koymayacak da. Gorecegiz bakalim. Ki bu zaten ana plan olamaz. Salih'i kesemeyecegine gore Onana'yi oynatmak icin ya Amir ya da Gedson'u keseceksin, bu da sacma olurdu zaten.
Onana faydalanabilecegimiz bir oyuncu. Oyuna atip oyunu kitleyecegin, takimi rahatlatacak klasik bir 6 transferini de anlarim, anliyorum. Ama benim sikintim baska yerlerde bu kadar eksik varken kulube oyuncusu olacak bir adam 4.2 milyon euro verilmesi.

Çevrimdışı Talisca1903

Advanced kelimesinin anlamini bilmiyorsun demek ki, o kadar da ust duzey degilmis Ingilizcen.
Bilmemek ayip degil, ogrenmemek ayip. Advanced ne demek bir aratabilirdin veya sorabilirdin. Advanced gelismis demek. Yani Pepe'ye Fall muamelesi cekmiyorum, oyuncu profili kiyaslamasi yaptim ve ayni seviyede olmadiklarini zaten belirttim advanced diyerek, ama demek ki Ingilizcen yetmedigi icin anlamamissin. Aciklamis oldum, simdi anlamissindir herhalde.
Postlarimi begenmiyorsan rapor et dugmesi orada, rapor edersin moderator varsa cezasi keser.
Fikrine karsi fikir sunup seninle ayni fikirde olmayan kisilerle tartisamayacaksak isimiz var.
deme ya gelişmiş demek mi oluyor bak sen yahu biz ne demişiz kasımpaşanın  sihalerinden iyice tam olarak ne yazalım progressive forward felan mı

yoksa senin mantığına göre ben bunu elementary pre intermediate intermediate advanced şeklinde ingilizce seviyesi mi anlamışım tuh bana
sana yazılanı bile anlayamayacak durumdasın tartışmak serbest ama kendi fikrini en iyi fikir olarak görmekte de bir sıkıntı yok ama ben akıllıyım herkes gerizekalı diğerlerinin düşündüklerinden ban her zaman daha iyi düşünürüm demek megalomanlık olur

bunu da kimse kabul etmez seviyeli tartışmalara her zaman varım ama kendini akıllı milleti saf sanıyorsan dikkat

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimiçi Necmi

geldimi pepe ?
daha dur acelen ne
Şu an oyuncuyla anlaşmaya çalışılıyor henüz eş durumuna bile geçilmedi
Oyuncuyu hallettikten sonra eş iknası başlayacak ikna ederlerse bittimi yok sonra türkiyeye çağıracaklar çebi masada bir pazarlık daha yapacak oda hallolunca geriye sözleşmeyi tff ye yetiştirmeye kalıyor bu arada kulübünü ikna etme işine girmedim onuda oyuncuya bırakmışlar

daha dur acelen ne
Oyuncuyu hallettikten sonra eş iknası başlayacak ikna ederlerse bittimi yok sonra türkiyeye çağıracaklar çebi masada bir pazarlık daha yapacak oda hallolunca geriye sözleşmeyi tff ye yetiştirmeye kalıyor bu arada kulübünü ikna etme işine girmedim onuda oyuncuya bırakmışlar

Arsenal sozlesmesini fesih ettikten sonra menajeri diger takimlari devre'ye sokacak, sonra biz teklif yukseltmeyip oyuncu'yu kaciracagiz, o nokta'yi atlamissin. :)

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Oyunu siritmaz baska sey, iyi oynadigi ve verimli oynadigi bolgede kullanmak baska sey. Son 2 sezon Amir Konya'da defansin onunde oynuyor, o sekilde sukse yapti. Bizde de defansin onunde oynayarak bu verimi sagladi. Sen Amir-Gedson-Salih orta sahasiyla gecen sene 2.5 puan ortalamasi tutturdun, 2 rakibini de yendin. Durum boyleyken orta saha'yi bozmanin anlami yok. Salih mecburiyetten oynayacaksa, Gedson ve Amir uyumlu ve iyiyse oraya saglam  transfer yapmazsin.
Hoca'nin 6'ya kalipli bir adam koyup Amir'i 8'e kaydirma dusuncesi olsa zaten bunu son 2 macta yapardi, yabanci kurali da yok. Keserdi Salih'i koyardi Onana'yi. Koymadi, persembe gunu koymayacak da. Gorecegiz bakalim. Ki bu zaten ana plan olamaz. Salih'i kesemeyecegine gore Onana'yi oynatmak icin ya Amir ya da Gedson'u keseceksin, bu da sacma olurdu zaten.
Onana faydalanabilecegimiz bir oyuncu. Oyuna atip oyunu kitleyecegin, takimi rahatlatacak klasik bir 6 transferini de anlarim, anliyorum. Ama benim sikintim baska yerlerde bu kadar eksik varken kulube oyuncusu olacak bir adam 4.2 milyon euro verilmesi.
Hoca mevkilere 6 numara 8 numara diye bakmıyor. Amir'i örneğin sen ve birçok kişi savunmacıların arasına girip oyunu kuran bir oyuncu olarak görebilir ama Hoca'ya göre oyuncu kendini belli bir görevle hatta mevkiyle  kısıtlandırmamalı. Hücum ve de savunmada evet bazı futbolcular belli görevlerde daha fazla sorumluluk alsa da Hoca'ya göre tüm oyuncular az ya da çok savunma ve hücum aksiyonlarının içinde olmalı. Dediğin gibi sezon içinde göreceğiz hep beraber Hoca'nın oyuncuları, kadroyu nasıl değerlendireceğini.  Bana göre Onana'yı çoğumuzun tahmin ettiğinden farklı kullanacak. Katılıyorum öncelikli transfer de değildi ama adam diğerlerinden önce kabul etti yapılan teklifi. Bizim hücum hattında Rebic,Cenk,Aboubakar gibi oyuncuları yönlendirip, tempoyu ayarlayabilen bir oyuncuya ihtiyacımız var . Zajc bence bu tanıma fazla uymuyor. Hoca'nın kafasındaki oyuncunun Talisca olduğunu da sanmıyorum. Pereyra misal bu tanıma uyuyor. Göreceğiz hep beraber yapılan transferi ve alacağı görevi.

Çevrimiçi Samet Demir

geldimi pepe ?
Dünden beri videolarını izliyorum abi. Gelirde form tutarsa sen nickini Pepe1903 yapmak için hazırla kendini.

Çevrimiçi Samet Demir

daha dur acelen ne
Transferi CK yönetiyormuş bu arada. O noktayıda atlamayalım.

Etiketler: