2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 997711 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

Koray Günter ve Zeki Çelik hakkında düşünceleriniz neler?

gelsin başlasınlar, savunma yapabilen türk topçu zor bulunur + ileri hat içim elimiz rahatlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Savaş

Elimizdeki yabancılardan ne kazanırsak kardır. Bir o kadar da kontrattan çıkacağız. Her türlü kazançlı.

Menajer vs falan ne olursa artık. Yanına Amir vs yüksek bir de bonservis koyarsak elimiz rahatlar. Gedson'dan bile çıkabiliriz bence.

Yerliler nolcak bakalım.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Hoca işini çözemeyecekler belli oldu haftaya transfer sezonuda açılacak

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Hoca işini çözemeyecekler belli oldu haftaya transfer sezonuda açılacak
ne farkederki çabucak hoca getirip transferleri yaparlarsa şampiyonmu olacağız giren girdi zaten bu saatten sonra yapılacak tek şey sağlıklı aceleye getirmeden doğru kararları alıp en azından gelecek seneyi kurtarmak hızlı olalım derken gelecek seneyide kaybetmeyelim

Çevrimiçi levitate

https://twitter.com/gokmenozcan/status/1742130414062367053

acil alayım 30 gol 1 asist 12 sarı kart 4 kırmızı kart hazır
bipbipbupbup

Çevrimiçi kartalizma190399

Çevrimiçi kartalizma190399

ne farkederki çabucak hoca getirip transferleri yaparlarsa şampiyonmu olacağız giren girdi zaten bu saatten sonra yapılacak tek şey sağlıklı aceleye getirmeden doğru kararları alıp en azından gelecek seneyi kurtarmak hızlı olalım derken gelecek seneyide kaybetmeyelim

O zaman niye erken secim yaptik niye yonetim gitti? Futbol yapilanmasi en onemli nokta zaten. O zaman niye hazirlik yaptik vs diye o kadar konustular secim surecinde?
Kadro'yu bosaltmak vs eyvallah, ama gelecen sezona bizi en net hazirlayacak sey teknik direktor secimi ve gelecek sene de kadro'da bulunacak oyunculari simdiden transfer etmek veya forma sansi vermek. Bunu yapmayacaksak zaten gelecek sene icin hazirlik yapmis olmuyoruz.

Çevrimiçi Mehmet57

Avrupa Kupası var önümüzdeki yaz. Kendi takımlarında süre bulamayan birçok oyuncu, milli takımlarına girebilmek için devre arasında kiralık gitmeyi hedefleyecektir. Caglar da bu yüzden faydalı olabilir, yarı sezonluk olsa da. Caglar'dan ziyade aynı durumda olan diğer oyunculara da bakmak gerek. Öyle ki "hayır istemiyoruz" deme lüksü de pek yok bu maddi sıkıntılarla.

Çevrimiçi Necmi

Avrupa Kupası var önümüzdeki yaz. Kendi takımlarında süre bulamayan birçok oyuncu, milli takımlarına girebilmek için devre arasında kiralık gitmeyi hedefleyecektir. Caglar da bu yüzden faydalı olabilir, yarı sezonluk olsa da. Caglar'dan ziyade aynı durumda olan diğer oyunculara da bakmak gerek. Öyle ki "hayır istemiyoruz" deme lüksü de pek yok bu maddi sıkıntılarla.
milli takıma oyuncu hazırlamak için oyuncumu alalım ne işimize yarayacak yarım dönem onun yerine esas stoperimizi alıp seneye lige uyum sağlamasını sağlasak daha mantıklı değilmi çağlar getir yarım dönem sonra yazın birde stoper bulmaya çalış neden milli takıma adam hazırlamak için milli takımın oyuncusunun tasası tff de olsun bir zahmet

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/illakisistem1/status/1739668155176202272?t=uvMNQiDsNwTVY5rPU3Gi3g&s=19

RVN gelirse oyun plani ve taktikleri ile ilgili flood. Genesio dan daha fazla heyecanlandirdi beni acikcasi

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Mehmet57

milli takıma oyuncu hazırlamak için oyuncumu alalım ne işimize yarayacak yarım dönem onun yerine esas stoperimizi alıp seneye lige uyum sağlamasını sağlasak daha mantıklı değilmi çağlar getir yarım dönem sonra yazın birde stoper bulmaya çalış neden milli takıma adam hazırlamak için milli takımın oyuncusunun tasası tff de olsun bir zahmet

Yaza kadar bu şekilde devam edersek, yaz aylarında kimse zaten bize gelmek istemeyecektir; her şeyden önce sportif başarısızlık, ekonomik başarısızlık anlamına gelir. Hem oyuncular milyonlar kazansalar da istenilen hedefe ulaştırmıyor, hem de kaybettiğimiz maçlardan dolayı doğrudan zarar görüyoruz. Kısa vadeli bir çözüm gibi görünse de, bence gayet önemli; her şeyden önce alınan oyuncuyu sadece yarım sene oynatma mantığıyla sınırlı kalmamalıyız. Oyuncu buradaki ortamı severse, ortak bir yol bulunabilir ve daha uzun süre kalabilir. Ancak, Avrupa Kupası'na gitmek isteyen oyuncu profiline odaklanmak da önemlidir.

Hollanda + ajax ekolu olabilir hasan baskanin kafasinda ama umarim fener ve cocu nun patladigi gibi patlamayiz

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/illakisistem1/status/1739668155176202272?t=uvMNQiDsNwTVY5rPU3Gi3g&s=19

RVN gelirse oyun plani ve taktikleri ile ilgili flood. Genesio dan daha fazla heyecanlandirdi beni acikcasi
Genesio bana Şenolu hatırlatıyor nedense. :) o yüzden pek istemiyorum ama yerli olacağına genesio olsun kafasındayım.

Çevrimiçi Mehmet57

Gio gelsin, tam aradığımız teknik direktör. Yanında Van Gastel'ı (NAC'ın hocasını) getirmek istiyormuş, o da gelsin. NAC ile bu sezon iyi işler çıkarıyor ve kendisiyle bir pubda sabaha kadar eğlenmişliğim var, iyi adam  :D

Çevrimiçi gokhans

yavaştan lucescu ve perreira haberleri duyulmaya başladı alternatif olarak..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Gio gelsin, tam aradığımız teknik direktör. Yanında Van Gastel'ı (NAC'ın hocasını) getirmek istiyormuş, o da gelsin. NAC ile bu sezon iyi işler çıkarıyor ve kendisiyle bir pubda sabaha kadar eğlenmişliğim var, iyi adam  :D
Hem gio hemde nac'ın hocasını alıp yönetim siz 1 tane istediniz alın size 2 hoca mı diyecek yoksa :)

Çevrimiçi levitate

van nistelrooy daha ilginç geliyo bana keşke o olsa

ruud ruud ruud ruud ruud
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bu herif rangers ile nasıl finale çıktı yaw
bipbipbupbup

Çevrimiçi Mehmet57

Sadece Rangers ile finale çıkmadı, kısıtlı bir kadro ile Feyenoord'u Eredivisie'de şampiyon yaptı.

Çevrimiçi Samet Demir

Finali de glasnere karşı kaybetmiş :)

Çevrimiçi Samet Demir

Etiketler: