2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 997872 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı uğur07

hala önüme kuslu sitede Şenol güneş ne olur geri dön diyen Beşiktaş hesapları önüme geliyor. yani herkesin fikri kendine ama. bu kadar da mal olamazsın kardeşim ya. sen besiktasli misin. bireysel Şenol güneş hayrani misin?

simdi buna da laf eden olacak ama bu da benim fikrim. Beşiktaşa hizmet etmiştir teşekkür ederiz. ama bitti gitti ya. biz Beşiktaşlıyız ve bu forumda bunun için varız. kişilere ne kadar bagimliyiz arkadaş.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Şuan hangi yabancı giderse gitsin bizim için fayfalı. Sadece gedsonun satışını istemiyorum. Onun nedeni de %50 pay veriyor oluşumuz.
omar colleyinde gitmesini istemem daha iyisinide alamayız şu an gerçekci olalım

Çevrimiçi Necmi

Sergen polemiğinden de kurtulduk  :bandit:

https://twitter.com/demarkesports/status/1741466781288415413
feyyaz boş konuşmasa polemikte olmayacaktı en azından hiç ilgilenmediğimiz teyit olmuş oldu
bazıları feyyaz söyledi görüşüyormuşuz diyordu futboldan anlayan hiç kimsenin gündeminde sergen olmaz
sergeni isteyenler onun ağzından kolay laf alacak insanlar olur şimdi bilgi sızmıyor sametten sızmaz o kesin feyyazında
sergen olayından sonra kulağı çekilir

Çevrimiçi Samet Demir

omar colleyinde gitmesini istemem daha iyisinide alamayız şu an gerçekci olalım
Colleyi unutmuşum adam bu sene forvetlerden çok gol attı. Onun yanına Saisin özelliklerinde onu tamamlayacak bir adam şart. Aslında T.Talha gibi Emrecan da tutmuş olsaydı 2 yabancı(Birisi Colley), 2 yerli ve Necip ile stoper rotasyonunu halletmiş olurduk.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sEuL

feyyaz boş konuşmasa polemikte olmayacaktı en azından hiç ilgilenmediğimiz teyit olmuş oldu
bazıları feyyaz söyledi görüşüyormuşuz diyordu futboldan anlayan hiç kimsenin gündeminde sergen olmaz
sergeni isteyenler onun ağzından kolay laf alacak insanlar olur şimdi bilgi sızmıyor sametten sızmaz o kesin feyyazında
sergen olayından sonra kulağı çekilir
O kadar fazla büyütüldü ki Feyyaz Uçar’in açıklamaları dayanamayıp ne demiş diye kendim aradım dinledim ve forumda paylaştım. Halen boş konuştu falan diyorsunuz.

Adam TD için çalışmalarımız devam ediyor 2-3 hoca ile görüşüyoruz dedi. Basın mensupları Sergen Sergen diye sorunca da Sergen Besiktas’in evladı ve tabi ki adaylar arasında vardır dedi ve güldü. O aciklamasi aslında çok şey anlatiyordu ama anlayana. Neyse, Sergen tartışmaları da bitmiş oldu Antalya’ya gitmesi ile. Kendisine bundan sonraki macerasında başarılar.

Çevrimiçi levitate

bir sürü yolcu haberi çıkmış sevindim

göndermek kolay getirmek zor bakalım ne yapacaklar, genesio'ya 5-6 transfer sözü verilmiş deniyordu
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

O kadar fazla büyütüldü ki Feyyaz Uçar’in açıklamaları dayanamayıp ne demiş diye kendim aradım dinledim ve forumda paylaştım. Halen boş konuştu falan diyorsunuz.

Adam TD için çalışmalarımız devam ediyor 2-3 hoca ile görüşüyoruz dedi. Basın mensupları Sergen Sergen diye sorunca da Sergen Besiktas’in evladı ve tabi ki adaylar arasında vardır dedi ve güldü. O aciklamasi aslında çok şey anlatiyordu ama anlayana. Neyse, Sergen tartışmaları da bitmiş oldu Antalya’ya gitmesi ile. Kendisine bundan sonraki macerasında başarılar.
dostum bu kadar dese eyvallah ekledi aslında söylememem gerekiyordu gibi laflar edip işin ciddi olduğunu ima etti zaten sıkıntıda oydu zaten

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ey forum ahalisi herkese yeni yıllar.Umarım şampiyonluklarla dolu sene olur lig gitti de diğer kupaları alalım bari :D

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

hepinize mutlu nice bjkli yıllar
bipbipbupbup

Çevrimdışı zubeyirbaya

Bize uygun değil bence kardeşim. Kapalı savunmada iyi bir rolü olur. Bize bence saisin sağ ayaklısı lazım.

ben böyle sert iyi markajcı bir stoper istiyorum normalde stoperde. ama bu arkadaşın serbest kalması zaten iptal olmuş.

Çevrimdışı zubeyirbaya

Koray Günter ve Zeki Çelik hakkında düşünceleriniz neler?

zeki biraz defansif bir beke dönüştü ama masuaku solda oynamaya devam edecekse böyle bir sağ bek daha iyi dahi olabilir. hocanın oyun tercihine göre. yerli kontenjanı için kıymetli oyuncu olur.

Çevrimdışı zubeyirbaya

bir sürü yolcu haberi çıkmış sevindim

göndermek kolay getirmek zor bakalım ne yapacaklar, genesio'ya 5-6 transfer sözü verilmiş deniyordu

göndermek de normalde kolay değildir. 4-5 kontenjan açabilirsek çok iyi bence.

Çevrimiçi Samet Demir

zeki biraz defansif bir beke dönüştü ama masuaku solda oynamaya devam edecekse böyle bir sağ bek daha iyi dahi olabilir. hocanın oyun tercihine göre. yerli kontenjanı için kıymetli oyuncu olur.
Son milli takımdaki maç performansına bakarsak Onurdan formayı alamaz gibi duruyor. Lille deki halinden eser kalmamış çok geriye gitmiş.

Çevrimiçi Samet Demir

ben böyle sert iyi markajcı bir stoper istiyorum normalde stoperde. ama bu arkadaşın serbest kalması zaten iptal olmuş.
Biz açık oynuyoruz bizde bir sürü defosu olur bu adamın.

Çevrimdışı Sefa Kara

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2024, 02:23:00
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Ravenman

Bireysel Şenol Güneş hayranları Twitter'de yine herşeyi yangına çevirmişler.

"Serdar Gitsin, Şenol Gelsin!

"Hasan Arat, Merhaba. Getirin bize Şenol Baba!"

Bunlar Trabzon lobisinin paralı askerleri olabilir.

(...)

Başarılı olsak onun mühendizliği, bu sezon gibi rezil olsak kabahat onda değil yönetimde.

Çevrimiçi Samet Demir

Daichi Kamada şimdi değilse ne zaman?

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Bireysel Şenol Güneş hayranları Twitter'de yine herşeyi yangına çevirmişler.

"Serdar Gitsin, Şenol Gelsin!

"Hasan Arat, Merhaba. Getirin bize Şenol Baba!"

Bunlar Trabzon lobisinin paralı askerleri olabilir.

(...)

Başarılı olsak onun mühendizliği, bu sezon gibi rezil olsak kabahat onda değil yönetimde.
Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın sözü tam bu topluluk için söylenmiş. O devir bitti. Beşiktaş'ı Beşiktaşlılar yönetiyor artık.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Etiketler: