Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6670534 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı melofaz

yapmasını bilsem bilgisayar programcılığı diye başlık açıp ,sizi oraya davet edeceğim . :lol:anlatacak çokşeyim var da   :lol:

haklısın abi tüm kabahat bende arkadaşın birisi yenimi çıktı o diller dediginde cevap yazmasaydım hiç bunlar olmucak özür dilerim bildigim kadarıyla var zaten konu,teknoloji kısmında @SaLVaDoR kardeşimiz engin bilgilerini aktarıyor orada  :D
Mum Olmak Kolay Degildir..Işık Saçmak İçin Önce Yanmak Gerekir...

Çevrimdışı sağduyu

İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 16 Ekim 2014, 00:20:00
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Gece gece başkanımızın süprizi:)
Bu baret tam açık arttırmalık olmuş şimdi  :evillol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı sağduyu

.

Çevrimdışı Efe

hiç es geçmiyorsun efe kardeşim. :) hepimiz ayrı ayrı rakamlar yazalım elbet birimiz tuttururuz. :lol:
bu rakamları yazmam heyecan düzeyini arttırmak için hee bana göre bu rakamlar bittimi kabada bidetecek tribünler için hareket olsun biraz  :D
[ Son Düzenleme: 16 Ekim 2014, 00:26:00 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

Anıtlar kurulu kapasiteye niye karışsın ki ? :alala:

Yorumu direk buraya kopyaladım valla nedir nasıldır işin aslını bilmiyorum fazla.  :)
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı bjk_mabet

tesadüf kuzen gösterdi karadenizde @bjk_mabet

Bakın BJK stadyum inşaatının forumuna Bjk_mabet denilen bir kişi aracılığıyla stadyum çalışmaları hakkında her gün bilgi alınıyor. Bu kişi stadyum inşaatında çalışan bir çaycı sadece, ama hiç bir muallak kalmadı akıllarında çünkü bütün sorulanları cevapladı. Trabzon da olan medyadan umudu kestik artık, biz uzaktakiler bu yükü sizin üstlenmenizi bekliyoruz ama hiç kimse bu yükün altına girmiyor.
nerede yazmışlar bunu :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Salih A.

mabet tam adresi bilmiyorum kuzen gösterdi ama ama istersen öğrenirim
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı ahmet türker

haklısın abi tüm kabahat bende arkadaşın birisi yenimi çıktı o diller dediginde cevap yazmasaydım hiç bunlar olmucak özür dilerim bildigim kadarıyla var zaten konu,teknoloji kısmında @SaLVaDoR kardeşimiz engin bilgilerini aktarıyor orada  :D
yok değerli kardeşim şaka yapıyorum . :)

Çevrimdışı Efe

ne çaycı ama  :kop: doğalgaz hattının deplase olacağını bile biliyor :kop: :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

yarın okul var malum Herkese iyi geceler :)
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Caner

mabet tam adresi bilmiyorum kuzen gösterdi ama ama istersen öğrenirim

@bjk_mabet  ben de görmüştüm çok önceden şurada yazıyor

http://www.bordomavi.net/forum/showthread.php?p=1919477403

#35277 nolu ileti. Olum o gerçekten çaycı değil la dicektim de sonra dedim amaaan  :D

Çevrimdışı ogcet

kolon var bu akşam numaralıda.yarın tabla eski acıkta ve cumartesi yeni acıkta tabla betonu var :)

:claps: :claps: :claps: abi böyle 3-4 günlük planları sık sık yazsan çok güzel olmaz mı  :tabe:

Çevrimdışı sağduyu

Ruhsatı alınmış stad inşaatının kabası bitme aşamasında iken ve ortaya çıkan yapının da işin sonunda iskanı alındığında ortada fiili bir fiziki kapasite olacak. Inancımız o ki şu anda ortaya çıkmakta olan stadın kapasitesi 41903 den biraz fazla olacak. Şu andaki tartışma aslında bir şeyi değiştirmese de taraftar daha büyük bir kapasiteyi açıkça dillendirebilmek istiyor.  Sonuç bu dillendirirse de dillendirilmese de ortaya çıkan bir kapasite var.
Aslında bu saçma çelişki eski bakanın bizim başımıza öldüğü çorabı kafamızdan çıkarmadan hedefe gitmekten başka bir şey değil.

Hani biraz fazla olduysa mabet te kusura bakmasın..
.

Çevrimdışı melofaz

ne çaycı ama  :kop: doğalgaz hattının deplase olacağını bile biliyor :kop: :kop:

efe abi her zaman demişimdir bir yere işe gireceksen çaycıdan torpil isteyeceksin  :kop: :kop: her yere kolları uzanıyor ALLAH başımızdan eksik etmesin çaycılarımızı..

Çevrimdışı Salih A.

@bjk_mabet  ben de görmüştüm çok önceden şurada yazıyor

http://www.bordomavi.net/forum/showthread.php?p=1919477403

#35277 nolu ileti. Olum o gerçekten çaycı değil la dicektim de sonra dedim amaaan  :D
adam bildiğin çaycı ya üstelik çay da bizden gidiyor :)

Çevrimdışı ALI RIZA

zaten bu ,işi salvador bozdu bilmiyorum dedi ortalık toz duman oldu  :kop: :kop: :kop:
@melofaz

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet abi şu koltuk işini bir dürtsen kim ilgileniyorsa bir anket mi açar gelir bu forumda bir konu mu açar artık bir ses versin.Tabi ki forum olarak genel kanımız komple siyah+ beyaz yazıdan yana  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı melofaz

zaten bu ,işi salvador bozdu bilmiyorum dedi ortalık toz duman oldu  :kop: :kop: :kop:
@melofaz

birde yönetici kartal olucaksın  bir nevi kendine ceza kestin onları yine sen temizliceksin   :kop:  :kop:

Çevrimiçi Necmi

Hocam pardon bu ney? Barut mi?

yok yok plastik patlayıcı arada bir fena patliyor :evillol:

Çevrimdışı bjk_mabet

:claps: :claps: :claps: abi böyle 3-4 günlük planları sık sık yazsan çok güzel olmaz mı  :tabe:
olur vallahide  o zaman ya o plana uyamaz bi aksilik olursa neler olur  :D

Çevrimdışı Salih A.

@bjk_mabet i yakında bordomavi.net te rakı kadehi paylaşımı yapıyorken görürseniz şaşırmayın :)

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet abi şu koltuk işini bir dürtsen kim ilgileniyorsa bir anket mi açar gelir bu forumda bir konu mu açar artık bir ses versin.Tabi ki forum olarak genel kanımız komple siyah+ beyaz yazıdan yana  :)

Çevrimdışı melofaz

@bjk_mabet i yakında bordomavi.net te rakı kadehi paylaşımı yapıyorken görürseniz şaşırmayın :)

hatunların elinden üzüm yeme fotorafları falan  :biggrinking: