Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6670688 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi murat

tesadüf kuzen gösterdi karadenizde @bjk_mabet

Bakın BJK stadyum inşaatının forumuna Bjk_mabet denilen bir kişi aracılığıyla stadyum çalışmaları hakkında her gün bilgi alınıyor. Bu kişi stadyum inşaatında çalışan bir çaycı sadece, ama hiç bir muallak kalmadı akıllarında çünkü bütün sorulanları cevapladı. Trabzon da olan medyadan umudu kestik artık, biz uzaktakiler bu yükü sizin üstlenmenizi bekliyoruz ama hiç kimse bu yükün altına girmiyor.
mabet inşaat bitince işsiz kalmazsın türkiyenin en ünlü çaycısı oldun :evillol:

Çevrimdışı ogcet

olur vallahide  o zaman ya o plana uyamaz bi aksilik olursa neler olur  :D

canın sağolsun deriz  :D

Çevrimiçi Necmi

@bjk_mabet abi şu koltuk işini bir dürtsen kim ilgileniyorsa bir anket mi açar gelir bu forumda bir konu mu açar artık bir ses versin.Tabi ki forum olarak genel kanımız komple siyah+ beyaz yazıdan yana  :)
kendi adına konuş :kop: :kop: forum geneliymiş :bandit: siyah ışığı yansıtmaz ve stadı ne kadar aydınlatırsan aydınlat karanlık görünür hiç kimse boş koltuk görünmemesi için stadı dolduralım demiyor koltuklar siyah olsun diyor :bandit:

Çevrimdışı Salih A.

hatunların elinde üzüm yeme fotorafları falan  :biggrinking:
he valla @bjk_mabet i twitter dan yanlışlıkla yazarken görürürz elbet :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimiçi Necmi

:kop: :kop: :kop: bu çok iyiydi ben de hep o avatara bakarken bana yapıyormuş gibi geliyor

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

:kop: :kop: :kop: bu çok iyiydi ben de hep o avatara bakarken bana yapıyormuş gibi geliyor
:kop: :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı bjk_mabet

hatunların elinden üzüm yeme fotorafları falan  :biggrinking:
hahahahhhaha nası bi hayatım var sanıyorsunuz merak ediyorum:) karnım ağrıdı  :ebebe: :ebebe: :ebebe:
ne üzümü sabah stat akşam forum :)standart Türk ailesini yetiştirdiği bi çocuğum :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimiçi Necmi

Abi sen bir ince verdin yine ama hayırlısı  :evillol: :evillol:
ne incesi kalın bir orta parmak gösterdi :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı bjk_mabet

mabet inşaat bitince işsiz kalmazsın türkiyenin en ünlü çaycısı oldun :evillol:
eski mesleğime döniceğim abi :) basket sahası olayına kadar...yada liverpool a 9 atıcam :)

Çevrimdışı happy_

trabzonluların forumunu dolaştım ve sohbet konularının ne kadar benzer olduğunu gördüm. onlar da inşaatlarının yavaşladığından, kameradan, prekast montajından  şikayetlenip duruyorlar. forumlar arasındaki bir diğer paralellik de Vodafone Arena'nın Akyazı Stadından çok daha iyi olduğu görüşü... yapanların, düşünenlerin ellerine, zihinlerine sağlık.

Çevrimdışı Salih A.

hahahahhhaha nası bi hayatım var sanıyorsunuz merak ediyorum:) karnım ağrıdı  :ebebe: :ebebe: :ebebe:
ne üzümü sabah stat akşam forum :)standart Türk ailesini yetiştirdiği bi çocuğum :)
dün akşam twitter dan attığım mesajı unuttun sanırım @bjk_mabet yanlışlıkla mesaj attığın kaçıncı arkadaştı artık :)

Çevrimdışı melofaz

konya stadı gibi rengarenk olmasında full siyah full beyaz fark etmez benim için yeter ki aynı renk koltuklarda ton farkı olmasın..
Mum Olmak Kolay Degildir..Işık Saçmak İçin Önce Yanmak Gerekir...

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı melofaz

yok abi latife yaptım biz biliyoruz az çok senide adamlar bilmiyormuş seni o yüzden öle yazdım  :kop:

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Salih A.

@bjk_mabet bu arada vodafone 3.lansmanı ne zaman yapılacak ayın yarısı geçti hala ses seda yok

Çevrimdışı FARUK

ne incesi kalın bir orta parmak gösterdi :kop: :kop: :kop:
2 ihtimal var abi birisi senin dediğin diğeri de koltuklarla kartal deseni yapılacağı :)

Çevrimdışı Deniz

2 ihtimal var abi birisi senin dediğin diğeri de koltuklarla kartal deseni yapılacağı :)
bence @Necmi abinin dediği  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı bjk_mabet

dün akşam twitter dan attığım mesajı unuttun sanırım @bjk_mabet yanlışlıkla mesaj attığın kaçıncı arkadaştı artık :)
hala cevap yazıyorum ona :) twitte var twit ve cevaplar bölümünde :)

Çevrimdışı FARUK

bence @Necmi abinin dediği  :evillol: :evillol:
Ben de tam mesaji değiştire tikladim bence necmi abinin dediği ni kastetti yazicaktim Vazgeçtim :)

Çevrimdışı A_Aydin

haklısın abi tüm kabahat bende arkadaşın birisi yenimi çıktı o diller dediginde cevap yazmasaydım hiç bunlar olmucak özür dilerim bildigim kadarıyla var zaten konu,teknoloji kısmında @SaLVaDoR kardeşimiz engin bilgilerini aktarıyor orada  :D
Arkadaşlar özür diliyorum.Bu kadar uzayıp gideceğini düşünmemiştim. :ebebe:

Çevrimiçi Necmi

faruk senin zekana hayranım okuduğunu yorumlama yeteneğin acayip gelişmiş :tabe: :D :D 
bir kılçıkta ben atayım  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı melofaz

Çevrimdışı Salih A.

hala cevap yazıyorum ona :) twitte var twit ve cevaplar bölümünde :)
arkadaş adam marşı hatuna şarkı diye göndermiş ya la :)