Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6670500 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI abi gelmiş bu gece silmek yok sanırım kafama bağlı  :alala: :alala: :alala:
hep buralardayim gozum surekli sitede .. ama muhabete giremiyorum

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet vinç'den net tarih alamadık  ama bir sorum daha var eski açıktaki araç girişi için bırakılan boşluk ne zaman kapatılacak??
üst katlardaki hafriyat artıkları şaft boşluklarından aşağıya indiriliyor ve oradan araçlara yüklenip eski acıktaki o çepten çıkıyor.büyük ihtimal ile o boşluklar bir müddet daha duracak...Bu stat projesinde yapılacak en büyük hata tarih vermektir :)))
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ALI RIZA

:kop: :kop:
sesli güldüm şu an google php ve python yada linux yazıyor ama dreamweaver yazınca hayata küser  :kop: :kop: :kop:
deniz yazılım bende çalışacagım tekrar bıraktım çok ara verdim bilgisayarı bir boşlatayım harici hdd alayım visual studio kurup 2010 var lisanslı var 2012 veya 14 çıktı mı bilmiyorum çalışalım android vs uygularız  geliştiriz şekil şemalı birseyler yaparız :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

:kop: :kop:
bu az bile kalmış kardeşim ,ben hiç bakmıyorum, direk okumadan geçiyorum. :lol:

Çevrimdışı ZEKI

üst katlardaki hafriyat artıkları şaft boşluklarından aşağıya indiriliyor ve oradan araçlara yüklenip eski acıktaki o çepten çıkıyor.büyük ihtimal ile o boşluklar bir müddet daha duracak...Bu stat projesinde yapılacak en büyük hata tarih vermektir :)))

+1903 biz bile ogrendikte tv gorunce konusanlar ogrenemediler

Çevrimdışı Efe

bu arada tribün kabası için son 87 gün  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

neden? :D

metro metrobus ve aralarda cepten bakiyorum okudugumda ise saatler gecmis oluyor...

Çevrimdışı Efe

metro metrobus ve aralarda cepten bakiyorum okudugumda ise saatler gecmis oluyor...

tabi zor metroda metrobüste abi olsun bilgi alıyorsun o yetiyor zaten :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

bu arada tribün kabası için son 87 gün  :icool:
hiç es geçmiyorsun efe kardeşim. :) hepimiz ayrı ayrı rakamlar yazalım elbet birimiz tuttururuz. :lol:

Çevrimdışı Deniz

sesli güldüm şu an google php ve python yada linux yazıyor ama dreamweaver yazınca hayata küser  :kop: :kop: :kop:
deniz yazılım bende çalışacagım tekrar bıraktım çok ara verdim bilgisayarı bir boşlatayım harici hdd alayım visual studio kurup 2010 var lisanslı var 2012 veya 14 çıktı mı bilmiyorum çalışalım android vs uygularız  geliştiriz şekil şemalı birseyler yaparız :)
Yaparız yeter ki zaman olsun  :claps:.vs 2012 kullanıyorum ben çok memnunum.Androidde de şu eğitimlere ekmeden katılabilsem çok süper olacak.şu an proteus isis ares ve codesys üstüne yoğunlaştım bu kadar çok program beyin yakıyor bir yerden sonra android eğitimlerini ekiyorum kovacaklar yakında  :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

@bjk_mabet abi son bir soru benden :evillol:
Proje çizimlerinde paylaştığın numaralı kesitinde aa kesitte (numaralı ortası sanırım)
+14.70 kotunda bir kat daha görünüyor
Ama cc kesitte ( kenara yakın sanırım) o kat görünmüyor
Acaba o fazladan atılacak kat genişliği ne kadar olacak   :)

Çevrimdışı melofaz

dogru diyorsun mabet haklısın tarih konusunda  :ok:
Mum Olmak Kolay Degildir..Işık Saçmak İçin Önce Yanmak Gerekir...

Çevrimdışı ahmet türker

yapmasını bilsem bilgisayar programcılığı diye başlık açıp ,sizi oraya davet edeceğim . :lol:anlatacak çokşeyim var da   :lol:

Çevrimdışı Türkay

Facebook da bi yorum da gördüm.

Alıntı
Kapasite Arttı zaten !!! 50 Sefer yazdım buraya !!! Projede ufak Tefek degişiklerler ve oynamalarla Kapasite Artışı sağlandı !!! Tek Sıkıntı Anıtlar kurulunun Koyduğu Yükseklik ve Kapasite Sınırı !!!
Anıtlar Kuruluyla Görüşmeler Sürüyor !!!!Onay Çıkarsa Kapasite 45-48.000 olarak açıklanacak!!!İzin çıkmassa 42.000 ile açılışı yapacağız , ilerki yıllarda tekrar Başvuru yapıp Artırmaya çalışacağız!!!oda Olmassa Tadilat Adı altında Kapasite Artışı olacak !! Bundan kaçış yok !!! Olması gerekenden 2 Sıra fazla Kiriş çıkıldı !!! Buda Ortalam 5-7.000 Arası kapasite Artışı demektir !!!Benim umudum 45.000 ile Açılışı yaparız yonunde  Herşey Anıtlar kuruluna Bağlı !!!

Bu doğru mudur acaba? @bjk_mabet
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet abi son bir soru benden :evillol:
Proje çizimlerinde paylaştığın numaralı kesitinde aa kesitte (numaralı ortası sanırım)
+14.70 kotunda bir kat daha görünüyor
Ama cc kesitte ( kenara yakın sanırım) o kat görünmüyor
Acaba o fazladan atılacak kat genişliği ne kadar olacak   :)
bilmiyorum  :)

Çevrimdışı sağduyu

dogru diyorsun mabet haklısın tarih konusunda  :ok:
Hani Başkan bir kere tarih vermişti de. Vaka, o yüzden, olsa gerek.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

Gece gece başkanımızın süprizi:)
fikret başkana efe nin selamı var dersin mabet senin gibi stadla yatıp kalkıyor dersin :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Salih A.

Gece gece başkanımızın süprizi:)
tesadüf kuzen gösterdi karadenizde @bjk_mabet

Bakın BJK stadyum inşaatının forumuna Bjk_mabet denilen bir kişi aracılığıyla stadyum çalışmaları hakkında her gün bilgi alınıyor. Bu kişi stadyum inşaatında çalışan bir çaycı sadece, ama hiç bir muallak kalmadı akıllarında çünkü bütün sorulanları cevapladı. Trabzon da olan medyadan umudu kestik artık, biz uzaktakiler bu yükü sizin üstlenmenizi bekliyoruz ama hiç kimse bu yükün altına girmiyor.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Türkay

resmi rakam 41903 :iblush:

Belki anıtlar kuruluna çaktırmadan 3-5 koltuk fazla sıkıştırılır  :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 16 Ekim 2014, 00:18:48
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Facebook da bi yorum da gördüm.

Bu doğru mudur acaba? @bjk_mabet
Anıtlar kurulu kapasiteye niye karışsın ki ? :alala:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,