Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6700527 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

olursa böyle bir şey olur @ahmetx abi paylaşmıştı  :ok: @Necmi

hemen hemen dümdüzde kapatılabilir katkat değilde düz şekilde görünmemesi yeterli bakalım ne düşünmüşler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

olursa böyle bir şey olur @ahmetx abi paylaşmıştı  :ok: @Necmi
görmüştüm aynende :D bizimkiler maliyet nedeniyle yaparmı? kaplama taş gibi duruyor
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı SDemirsoy

hemen hemen dümdüzde kapatılabilir katkat değilde düz şekilde görünmemesi yeterli bakalım ne düşünmüşler
@Armağan Bozkurt Abimin Fikri mükemmel dediği gibi ışıklandırma vs ile çok güzel olur müze gibi yani bi tur attırsın turistleri içeride stadın etrafında bütün prekastların altında olur  :ok:

Çevrimdışı SDemirsoy

görmüştüm aynende :D bizimkiler maliyet nedeniyle yaparmı? kaplama taş gibi duruyor
gözükmeyecek dendi bi şekil yaparlar artık :)

Çevrimdışı TØLGA

gözükmeyecek dendi bi şekil yaparlar artık :)
valla ben en cok emirates stadinin önündeki gibi efsanelerin heykellerinden olucakmi onu merak ediyorum
Cok efsane duruyor o tarz seyler en son spartak moskovada spartacûsün heykelini yapmislar muhtesem ya :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

[Konu Dışı] Günün anlam ve önemi için  :kop: :kop:

Çevrimdışı murat

boşver Mehmetçik sorma bu forumdaki arkadaşlar bu stadın güzel ve simetrik olduğunu iddia ediyorlar  bende tam tersini düşünüyorum  diye demediklerini birakmadilar dediğin doğru  aynen senin cizimdeki gibi olması lazım ama öyle olmayacak eski açık üst kat tamamen stattan bağımsız kendine özgü  bir şekilde olacak ve buda genel görünümü  olumsuz etkileyecek maalesef
stadın ne şeklini ne yerini nede kapasitesini beğeniyorsun. dolmabahçeyle olimpiyatı takas etseler kabul edeceksin.

Çevrimdışı berk_bjk

29 Ağustos - 27 Eylül | Yaklaşık Bir Aylık Genel Değişim (via @yeniinonustadi)

Vodafone Arena İnşaatı Değişimi "gif"leri : http://besiktasarena.com/index.php?topic=890.0

Kardeşim ellerine sağlık çok güzel bir iş yapıyorsun. :ok:
Senden ricam bu giflerin bazılarını mesela bunun için söylüyorum 1 aylıksa öncesi ve sonrası 2 resim olarak yapabilir misin çünkü arka arkaya çok resim olunca karışıyo biraz sanki 1 ay önce neymiş ne olmuş daha net görürüz.
Şimdiden teşekkürler.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tarık_1903

merhaba dostlar abiler kardeşler :)Üyelik çok yeni degil ama ilk mesajım bu ilk sorumda eski açık yada yeni açıkta beton dökğmü olacak mı bı bilginiz varmı acaba

Çevrimdışı umutdogan62

bizim gibi yankee stadyumuda tarihle iç içe bir stat yapı olarak dış cephesi de bizimkine benziyor kolonlar arası boşluklar bu stattaki gibi yapılabilir.
1
9
0
3JK

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Stadın dizaynını eleştiren arkadaşlara bu fotoğrafı gönderiyorum  :D

Çevrimdışı Efe

merhaba dostlar abiler kardeşler :)Üyelik çok yeni degil ama ilk mesajım bu ilk sorumda eski açık yada yeni açıkta beton dökğmü olacak mı bı bilginiz varmı acaba
:hosgeldin bugün olacağını tahmin etmiyorum ama yarın olabilir tablalarda numaralı var bu gece :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ahmet türker

:hosgeldin   :)

Perşembeye kadar iyi bir çalışma olur diye düşünüyorum..

Arkadaşlar bu ring kurulumu ne oluyor bursa stadı gibi içerilere catıyı germek icin demirlermi yerleştirilecek?

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Şansa bak ya :(

Açısı çok iyiymiş,süzerden fotoğraf gönderen hanımefendi bu değilse bunada ulaşmamız lazım farklı açıdan fotoğraf güzel olur.

Çevrimdışı tarık_1903

:hosgeldin bugün olacağını tahmin etmiyorum ama yarın olabilir tablalarda numaralı var bu gece :)

Teşekkür ederim bilgi için abi hoşbulduk bu arada :)

Çevrimdışı tarık_1903

bu arada şahsı fikrim sankı numaralı kapalı tribüne göre daha hızlı ilerliyo gibime geldi 3.kat atılmaya başlandı kapalı daha yavaştı sankı ona göre şu yeni açık bitse bence kaba inşatın gerisi kolay

Çevrimdışı ZEKI

bu arada şahsı fikrim sankı numaralı kapalı tribüne göre daha hızlı ilerliyo gibime geldi 3.kat atılmaya başlandı kapalı daha yavaştı sankı ona göre şu yeni açık bitse bence kaba inşatın gerisi kolay
oncelikle  :hosgeldin
ama soyle dusun, kapaliya gore su anda %75 i yapiliyor. Eski acik numarali kosesine daha temel bile atilamadi. Ama kapaliya gore daha iyi olduklari kesin.

Çevrimdışı tarık_1903

oncelikle  :hosgeldin
ama soyle dusun, kapaliya gore su anda %75 i yapiliyor. Eski acik numarali kosesine daha temel bile atilamadi. Ama kapaliya gore daha iyi olduklari kesin.

hoşbulduk abi onu aslında yazcaktımda iyimser olayım dedim biraz :) ondan yazmadım eski açık bu arada bilyorum bilginiz varmı yada başka bı arkaşımızın nası atılcak oranın temeli yani rampayı nası yapacaklar :)desem:)

Çevrimdışı Efe

malzeme kamyonları gelmiş bu aralar her gece malzeme geliyor acaba bayramda da çalışma görecekmiyiz yoksa geçen bayramda yaşanan malzeme sıkıntısını yaşmamak için stok mu yapıyorlar mabet hafta içi bilgi verir bu konuda :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı berk_bjk

Bir sorum olacak.

Bu resme göre bizim deplasman seyircisi nerede olacak?

Çevrimdışı SDemirsoy

Bir sorum olacak.

Bu resme göre bizim deplasman seyircisi nerede olacak?
sol üst köşede yeni açıkta