Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6700464 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

ben konuya haki değilim .sadece kameralardan bana öyle geldi değerli kardeşim :)
abi problem çok biz önce açarız vodafone arenayı :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

ben bir senedir bakıyorum hep aynı o stad açılana kadar bizim stad eskir :evillol:
:kop:  :kop:

Çevrimdışı BULUT10

Bursa'nın stadı yaklaşık 4 senedir yapılmaya çalışıyor. Bursa Belediyesi kendisi yapıyor TOKİ yapmıyor stadı bu yüzden uzun sürüyor yapımı. Biz onlardan önce stadı açarsak şaşrmam. :lol: :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı ahmet türker

abi problem çok biz önce açarız vodafone arenayı :icool:
sen söylediğine göre doğrudur sevgili kardeşim. :)

Çevrimdışı ahmetx

bursadan önce bitiremeyiz ,bursa çatıyı yapıyor . çimlerle koltukları kaldı kardeşim :)
Stadın içi,koltuklar,çim,timsah kafası falan halen duruyor bu hızda giderlere belli olmaz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı If Else

29 Ağustos - 27 Eylül | Yaklaşık Bir Aylık Genel Değişim (via @yeniinonustadi)

Vodafone Arena İnşaatı Değişimi "gif"leri : http://besiktasarena.com/index.php?topic=890.0
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı TØLGA

15.30 fotoları attık biz Tolga bakmak istersen 4-5 sayfa geride var :)
emeğine sağlık baktım onlara :D mustafa alıştırdı bizi 3 basamaklı sayılara kesmiyor  :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Necmi

abi prekastların arkası gözüküyo ama kolonların arkasından oralarıda piss :D
mabetin demesine göre arkadan prekastlar görünmeyecekmiş
[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2014, 22:14:25 Necmi ]

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

emeğine sağlık baktım onlara :D mustafa alıştırdı bizi 3 basamaklı sayılara kesmiyor  :ebebe:
:D haklısın sende bu arada prekastlar arkadan gözükmeyecekse nasıl olacak  :alala:

Çevrimdışı TØLGA

æ æ€ €€ß€     mabetin demesine göre arkadan prekastlar görünmeyecekmiş
abi duvar flenmi örülcek nasıl gözükmücekmiş :alala: kafam karıştı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

29 Ağustos - 27 Eylül | Yaklaşık Bir Aylık Genel Değişim (via @yeniinonustadi)

Vodafone Arena İnşaatı Değişimi "gif"leri : http://besiktasarena.com/index.php?topic=890.0
kardeşim eline sağlık ,buna göre birbuçuk aysonra numarali testere kirişlerine başlanır ,bu arada eski açık bitecek olursa hep beraber testerelerde çabucak biter ,bana göre sorun yeni açıkta. :tabe:

Çevrimdışı ahmet türker

:kop:  :kop:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Prekastların oraya boylu boyunca Futbol takımının basket hentbol takımının, eski futbolcuların vs poster şeklinde asılması harika olabilir aslında. Dışardan da görünür olur hem.

Çevrimdışı ahmet türker

abi duvar flenmi örülcek nasıl gözükmücekmiş :alala: kafam karıştı
geçende bu forumda bir alman stadının resmini atmiştı bir arkadaş düz bir şekilde kapatmişlardı. :)

Çevrimdışı If Else

@If Else Abi Eline Sağlık  :ok:

Ne demek kardeşim  :ok:

kardeşim eline sağlık ,buna göre birbuçuk aysonra numarali testere kirişlerine başlanır ,bu arada eski açık bitecek olursa hep beraber testerelerde çabucak biter ,bana göre sorun yeni açıkta. :tabe:

Teşekkür ederim abim  :ok: Numaralıda dediğin gibi olur bence de. Ocak ortası gibi numaralı, Şubat başı gibi yeni açığın tribün tarafı bitmiş olur inşallah. Daha geç olmaması tek duamız  :bandit:
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı TØLGA

Prekastların oraya boylu boyunca Futbol takımının basket hentbol takımının, eski futbolcuların vs poster şeklinde asılması harika olabilir aslında. Dışardan da görünür olur hem.
olur olmasınada oraya düzgün birşey yapılmalı çünkü kolonlar, ışıklandırma, tarihi bir havanın içinde oraya koyacaklarını sanmıyorm pankart abest olur biraz  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı TØLGA

@bjk_mabet eski açık duvar dibinden resim atıcaktın abi müsait oldugunda
atana kadar yazcam artık :D :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı SDemirsoy

geçende bu forumda bir alman stadının resmini atmiştı bir arkadaş düz bir şekilde kapatmişlardı. :)
evet onlar prekastlara kaplama yapmışlardı abi

Çevrimdışı mezuroro

Harika fikir!
Alan Walsh

Çevrimdışı Efe

katılıyorum düz bir şekilde kapatsalar yeterli prekast altlarını başka bişeye ihtiyaç yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Burak

+1903  :claps: :claps: :claps: :claps:

Zaten statda tarihi bir doku hakim olacak dışarıdan bakılınca, bir de üstüne eski efsanelerin dev posterleri (tabi resimlerde tarihi dokuya uyum sağlayacak şekilde oynamalar yapılarak) kullanılırsa çok güzel olur  :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

http://galeri.uludagsozluk.com/31/sifo-mehmet_31212.jpg

http://www.fotospor.com/images/userfiles/825c4a09a79fdebc0f52ce92e2169b4872d92015.jpg

Bunun gibi fotolar tabi daha güzelleri. Her biri O prekastların olduğu bölüme tribün eğimine uygun yerleştirilirse, ışıkla güzel duracaklardır. Zamanlada değiştirilir, ezber olmaz. En ucuz çözüm bu. Tabi daha mantıklı işlerde çıkacaktır ama ben efsanelerin her zaman anılmasından yanayım.