Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6698289 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Haldun

Beyler benim bir iddiam var ne kadar katilirsiniz obitas bu tempoyu korursa yeni acik tribün kismi 45 günde bitirir diyorum ben ,adamlar 7 gündebir tablayi sifirdan bitiriyolar ve bunun iiçinde iskele kurumu ,tabla döşemesi demir bağlanması ve betonlamasi da dahil ..
imkansiz oyle bisey 4 ayi var oranin

Çevrimdışı TØLGA

Beyler benim bir iddiam var ne kadar katilirsiniz obitas bu tempoyu korursa yeni acik tribün kismi 45 günde bitirir diyorum ben ,adamlar 7 gündebir tablayi sifirdan bitiriyolar ve bunun iiçinde iskele kurumu ,tabla döşemesi demir bağlanması ve betonlamasi da dahil ..
iddaa ise neyine giriyoz trübünlerin bitmesi sadece 3 ay :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı mehmetcan1903

cam koruma bariyeri butun stadda kolon aralarinda olacak diye biliyorum sadece eski acikta degil  :) yoksa ordan asagi ucar insanlar
anlatmak istediğim tamda bu rüzgarlı zamanlarda falanda içeri hep serinlik alır cam olmazsa üst taraflarda oturan insanlar donar ısıtma falanda kurtarmaz valla zaten takım sakat taraftarda fıtık olmasın :D

imkansiz oyle bisey 4 ayi var oranin
bu stadda gerçek olan tek şey vaat edilen vakitlerin asla denk gelmemesi en az 4 ay ! yaz boyu yatmasalardı şimdi çatı ne zaman hal olur onlar konuşulurdu.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Haldun

bu stadda gerçek olan tek şey vaat edilen vakitlerin asla denk gelmemesi en az 4 ay . yaz boyu yatmasalardı şimdi çatı ne zaman hal olur onlar konuşulurdu.
o vaat isini ben de pek cozemedim ne geregi var erken tarih vermenin kime ne faydasi var boyle birseyin bu stadim 2015 agustostan once acilmayacagi kesin yok 2014 agustos yok 2015 ocak yok 2015 nisan

Çevrimdışı Caner

bu stadda gerçek olan tek şey vaat edilen vakitlerin asla denk gelmemesi en az 4 ay . yaz boyu yatmasalardı şimdi çatı ne zaman hal olur onlar konuşulurdu.

Sonuna kadar katılıyorum. Geçen gün resimle göstermiştim, 1 aylık yeni açık değişimi inanılmaz. 1 ay daha aynı tempoyla gidilse yeni açığın yarısından fazlası son kata ulaşır(tribün). Yani tahmin değil, adamların yaptığı iş ortada. 2 ay sonra ise büyük kısmı, 3 ay sonra ise tamamı. Prekastın kirişlerin başladığını da düşünerek 3 ay diyorum. Ama ne zaman tarih versek olmuyor. Bir yerden bir şey çıkacar yine, uzar gider. O yüzden, içimden gelmese de, ben de trübün kısmının bile en az 4 ay süreceğini düşünüyorum. Obitaş'ın performansına bakarak değil, bu statta olur olmadık şeyleri gördüğümüz için böyle söylüyoruz. Keşkelerin anlamsız ama keşke bu kadar yatmasalardı be.

Çevrimdışı Efe

Buyrun kolon arası camlar, sıcak sıcak :evillol::evillol:
Evt iste bunlar harika duruyorlar heralde bitmiside bu tarz olur :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Yeni açık tribün bitişi için Ocak ayı içerisi diyorum bende :icool:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı SDemirsoy

Buyrun kolon arası camlar, sıcak sıcak :evillol::evillol:
sağlam bir şey olur inşallah kırılmasın aman yada üzerine bir şey yazarız biz tülayy seni seviyorum hesabı olur yaparız abi

Çevrimdışı ahmet türker

ben, aralık ocak arası eski açık numaralı biter ama yeni açık belli olmaz diyorum.  :)

2 skorbordun siparişi verildimi ve hd olacakmı acep :busted_cop:

Çevrimdışı Anıl

Stadin kabasi ocak 20 gibi biter bana gore :)
@Efe abi Numaralı'nın kabası Aralık ayı içerisinde biter değil mi ? Eğer biterse harika olur şöyle ki, Aralık ayında kapalıda çatıyı taşıyacak çelik parçalar monte edilmeye başlanır sırasıyla Eski açık ve Numaralının çelik parçaları monte edilir. Ocak sonunda Yeni açıkta bitince oranın çelik parçaları monte edilir. Eğer çok inanılmaz bir aksama olmazsa çatı halkasının Nisan sonu ya da Mayıs başı havaya kalkmış olacağını düşünüyorum. Yeni sezon içinde geriye 4 ay gibi bir süre kalmış oluyor. Ancak çatı kaplaması, ince işler, drenaj sistemi, çim ve koltuk gibi işlerin hepsi aynı anda yapılabileceği için 4 ay yeter diye düşünüyorum :) 1 hafta boyunca inşaatı yakından izlemiş biri olarak sen ne diyorsun Efe abi :ssss:

Çevrimdışı Caner

ocak ortasına kadar kabayı bitiricez dedi. Bitiricez dediği de, yeni açığın sadece trübün kısmı, arkaları değil. Diğer yerler ise tamamen bitecek dedi. Böylelikle çatıya başlayabileceğiz dedi. ocak sonu hatta şubat ortası ortasında ring kurulmaya başlanacakmış. Mart sonuna kadar germe işlemi tamamlanmış olur dedi. Bunun üstüne de membran kaplama olacak, biraz da o zaman alacak dedi.

Mabet İhsan Çoşkun'un verdiği röportajı yazdığımda şu şekilde düzeltmişti.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Anıl

Mabet İhsan Çoşkun'un verdiği röportajı yazdığımda şu şekilde düzeltmişti.
O zaman benim yaptığım hesap sarkmalar olursa gerçek olur ancak. Mart sonu Nisan başı çatının havaya kalkmış olması harika olur :sevinc :sevinc

Çevrimdışı ahmetx

Bursadan önce bitirelim de,ilk asma germe çatı bizim ki olsun. :super:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Necmi

sağlam bir şey olur inşallah kırılmasın aman yada üzerine bir şey yazarız biz tülayy seni seviyorum hesabı olur yaparız abi
tülay kim  :alala:  :D

Çevrimdışı SDemirsoy

O zaman benim yaptığım hesap sarkmalar olursa gerçek olur ancak. Mart sonu Nisan başı çatının havaya kalkmış olması harika olur :sevinc :sevinc
#BuStatAğustosa yetişir  :bandit:

Çevrimdışı SDemirsoy

tülay kim  :alala:  :D
abi internette bir fenomen vardı da o aklıma geldi tülayy seni seviyorum nolur gitme fala diyordu  :D
Tülay ne olur geri dön Seni Seviyorum :D

Çevrimdışı ahmet türker

Bursadan önce bitirelim de,ilk asma germe çatı bizim ki olsun. :super:
bursadan önce bitiremeyiz ,bursa çatıyı yapıyor . çimlerle koltukları kaldı kardeşim :)

Çevrimdışı WarrChief

bu foto atılmamış galiba sizi bir şaheser ile baş başa bırakıyorum :ok:

bi ara konusulmustu eski acık kulelerin oradaki camlı tavan meselesi yok projdeki gibi değil

Çevrimdışı Anıl

bursadan önce bitiremeyiz ,bursa çatıyı yapıyor . çimlerle koltukları kaldı kardeşim :)
Hiç belli olmaz Ahmet abi :) Bursanın daha stadın içinde ve dışında yapacağı bir sürü iş var stadı açması için :tabe: