Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6700689 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

oyunda öyle değil biri patch yapmış eklemiş

İyi bari,bir video daha görmüştüm oradada öyle olduğu için bu şekilde düşündüm. @Deniz

stadı çok beğenip sahip çıkmışlar ,devletten bizim stadı isterlerse şaşırma sevgili kardeşim. :kop:  :kop:

Abi çok haklısın,stadın her sütunu,her katı yükseldiğinde renkliler çatlıyor ama bir bizimkiler beğenmiyor  :) zaten fatih terim birinci rezervi yaptı milli maçları oynamak için şu stad bitsin,okul gezisi bile olsa kimseyi sokmasınlar içeri zemin bozuluyor sonra  :D  @ahmet türker

Çevrimdışı Deniz

istatistiklere göre amerikadan sonra en cok beyzbol sopasi türkiyede varmis
Bu sporunda yapilmadigini düsünürsek Türkiyede :) :ebebe:
Ahmet:kavga var oglum
Kubilay: tamam beyzbol sopasini kaptigim gibi ordayim :sevinc
Bizde sakat cokkkk...
Valla ne yalan söyleyim benim arabada da var :D .Amerikadan getirdim özel yapım vurdun mu direk kol bacak kırar.Adanadaki dolmuşçular için ideal onlar sana meşe odunu sopayı çektikten sonra sen baseball sopası çekince direk kaçıyorlar :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

Beyler Göksel Gümüşdağ stadı vermiyormuş. kim oluyorsa kendisi?

ben Fikret Ormanın yerinde olsam hiç bunların ağız kokusunu çekmem.. Gazeteye tam sayfa ilan veririm. Bunları da rezil ederim..

ilana aynen şöyle yazarım..

""TÜRK KLUBÜ BEŞİKTAŞ İLE 12 MAÇ STADINI PAYLAŞMAK İSTEYEN KLÜPLER LÜTFEN KLUBÜMÜZLE İLETİŞİME GEÇSİNLER

İMZA BEŞİKTAŞ J.K""

o zaman ses getiririz işte Türkiye de..

Çevrimdışı Deniz

@Karakartalözgü öyle yapsalar bile 1 sezon sonra mecburen Beşiktaşa yapacaklar o stadı bırak 1 sene öyle takılsın  renkliler  :lol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Beyler Göksel Gümüşdağ stadı vermiyormuş. kim oluyorsa kendisi?

ben Fikret Ormanın yerinde olsam hiç bunların ağız kokusunu çekmem.. Gazeteye tam sayfa ilan veririm. Bunları da rezil ederim..

ilana aynen şöyle yazarım..

""TÜRK KLUBÜ BEŞİKTAŞ İLE 12 MAÇ STADINI PAYLAŞMAK İSTEYEN KLÜPLER LÜTFEN KLUBÜMÜZLE İLETİŞİME GEÇSİNLER

İMZA BEŞİKTAŞ J.K""

o zaman ses getiririz işte Türkiye de..

Spekülasyon olabilir başkan TV röpörtajında 3 maçı orada oynayacağımızı belirttiyse bu konu halledilmiştir bence.

Çevrimdışı sallapati

Spekülasyon olabilir başkan TV röpörtajında 3 maçı orada oynayacağımızı belirttiyse bu konu halledilmiştir bence.

adam bugün trt ye çıkmış Beşiktaşa sadece 2-3 maç verebiliriz diyor.. Sadaka veriyor sanki.... çok ağır konuşacağım

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

@Karakartalözgü öyle yapsalar bile 1 sezon sonra mecburen Beşiktaşa yapacaklar o stadı bırak 1 sene öyle takılsın  renkliler  :lol:

Çocukları eğlendirmek şart tabi,avunsunlar biraz  :D @Deniz

Çevrimdışı Deniz

Ulan yanarım yanarım benim vergimle yapılan stadın havasını bana yapıyor ona yanarım  :s20:

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

adam bugün trt ye çıkmış Beşiktaşa sadece 2-3 maç verebiliriz diyor.. Sadaka veriyor sanki.... çok ağır konuşacağım

Görmemişin stadı olmuş işte,olimpiyatta oynadıkları zamanıda biliyoruz.İlk etapta bu devredeki 3 maç sorunsuz şekilde orada oynansın 2.devrede de birşeyler yapılır ben başkana güveniyorum.

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ahmet türker

Ulan yanarım yanarım benim vergimle yapılan stadın havasını bana yapıyor ona yanarım  :s20:
bütün stadlarda bizimde paramız var ,beşiktaşin ve fb nin sadece kendi taraftarının parası var ,helal etmessek mındar gidecekler. :lol:

Çevrimdışı murat

bütün stadlarda bizimde paramız var ,beşiktaşin ve fb nin sadece kendi taraftarının parası var ,helal etmessek mındar gidecekler. :lol:

:kop: :kop:

Vodafone Arena 28.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.100
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Efe

numaralı tabla beyazlaşmaya başladı sabaha kalmadan  bitecek gibi tabla yarında artık yeni açığı bekliyorum  :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Geovani

Kim kime vermiyor stadı seve seve verecekler,g.tlerinden takım yaptılar başakşehir diye benim ödediğim vergilerle futbolcu transfer edecekler,stad yapacaklar sonra falan filan yapacaklar...En fazla 8 9 ay daha,mabedimiz bitsinde bu insan müsveddeleri görecekler...derbiler hariç kesinlikle başakşehir,en kötü gelsin karagümrük stadında oynasın takım..olimpiyattan kurtulduğumuz  an şampiyonluğun en büyük adayıyız.....
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Efe

Vodafone Arena 28.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

bugün harika çalışmışlar yeni açıktada çalışmaa çok net görülüyor eski açık ve numaralıyı söylemeye dahi  gerek  yok beton işleride dün kaybedilen zamanı telafi etti  son 4 diyorum artık tam gaz devam :icool:

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

başkanın ,stad isim sponsorluklarında yüzde yimibeş spor bakanlığına alıyorlar demesinin altında yatanı  pek çok insan anlamadı . stad yaptıklarından alıyorsun, bari kendi stadını yapanlardan alma demek istediğini düşünüyorum. ben 110 milyon dolar para harcıyorum, beş kuruş harcamadan stad sahibi olanla bir tutulmak istemiyorum demek istediğini düşünüyorum. :tabe:

Çevrimdışı lucabrasi41

Stadın dizaynını eleştiren arkadaşlara bu fotoğrafı gönderiyorum  :D

onu hiç gösterme bana zaten Akyazı stadı tam bir fiyasko ve komedi bizim stad onun yanında  barnabeu gibi görünür tahminimce ben Beşiktaş taraftarına en görkemli stadı layık görüyorum hemen benimsemeyip kusur aramam  o sebepten.

Çevrimdışı ALI RIZA

başkanın ,stad isim sponsorluklarında yüzde yimibeş spor bakanlığına alıyorlar demesinin altında yatanı  pek çok insan anlamadı . stad yaptıklarından alıyorsun, bari kendi stadını yapanlardan alma demek istediğini düşünüyorum. ben 110 milyon dolar para harcıyorum, beş kuruş harcamadan stad sahibi olanla bir tutulmak istemiyorum demek istediğini düşünüyorum. :tabe:
Ahmet dayıı :) bizim başkan o kadar detaylı manacı değil, bildiğimiz fikret orman işte kamera gördümü konuşan :) az çok taraftarını da savunsa neyse ağzımı açmayayım

Çevrimdışı ALI RIZA

Emeğine sağlık süper gene  :super:

Çevrimdışı ALI RIZA

sanırım yeni açık numaralı arası betonlanıyor gibi _?

Çevrimdışı manyak1903

her zaman önemli olan bir fikir üretmektir ,beğenilir beğenilmez ama fikir üretmen güzel bir şey değerli kardeşim. :ok:
sağolasın abi, zaten fikir benim de değil ama akla gelebilecek bir şey.ben sadece burada konuşulmuş ,nasıl durur diye görülmesi açısından yaptım.

bu tip basit işlere girmeyelim.. stad klas olmalı.. Necmettin Şeyhoğlu stadından bozma olur o zaman stad   :bandit:
eski stadın içinde duvarları görüyorduk.yaptığım foto işi uyduruk olabilir :evillol:

ama stadın içinde o kısımlar illaki düz bir görünüme getirilecektir.düz boya yerine siyah üstüne o sezon oynayan futbolcular olur ,unutulmaz eski oyuncular olur , en kötü sadece armamız olur , bir şeyler olacaktır.

stat dışından orası görülecek mi orası önemli , ne düşüneceğimiz için.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet dayıı :) bizim başkan o kadar detaylı manacı değil, bildiğimiz fikret orman işte kamera gördümü konuşan :) az çok taraftarını da savunsa neyse ağzımı açmayayı
değerli kardeşim ben hiç bir beşiktaş başkanına yolsuzluk yapmadığı müddetçe  karşi olmam ,başkan camiayı temsil eder ,beceriksizdir seçmeyiz gider .ama fikret orman en zor zamanda klübün başına geldi ,bence stad konusunu çok iyi yönetiyor . çok kurnazca işler yapıyor ,detaycı olmadığını söyleyemem neticede bir iş adamı ve konuşmalarından uyanık olduğuda belli oluyor .biraz  fazla eleştirildiğini düşünüyorum ayrıca eleştiren de eleştirecektir tabi ki bunlar sadece benim fikirlerim değerli kardeşim, birde dayı diye değilde abi diye hitap etsen daha çok sevineceğim... :D

Çevrimdışı manyak1903

o anlatılan haberde %25 alınıp dağıtılması , yok sporcu isim hakkı bedeli ödemesi.bunlar zaten her takıma yapılan şeyler.gören de sanır , sadece beşiktaşa sporcu isim hakkı ödeniyor.bunlar stat olmasa da bizim kendi hakkımız olan şeyler.

sonuç olarak yardım değil , normal de değil , köstek var.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası