Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6700650 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Haldun

Bir sorum olacak.

Bu resme göre bizim deplasman seyircisi nerede olacak?
sol ust basta yarisi numaralidan yarisi yeni aciktan

Çevrimdışı tarık_1903

sol üst köşede yeni açıkta

vav be samet abimde onlıne mış ben tarık abi bayadır görüşemiyoruz nickim bu abi en kısa sürede staddda görüşmek dilegiyle:)
[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2014, 23:33:51 tarık_1903 ]

Çevrimdışı TØLGA

sol ust basta yarisi numaralidan yarisi yeni aciktan
yaw sunun patchini bulup bnim oyuna yüklesem süper olur  :claps:
Adam yapmis resmen
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

BesiktaşArena ahali herkese Hayırlı akşamlar ..

dün akşamdan sonra bizim için ne ifade ettiği daha da cok belirginleşti.

şekli olmasa bile sadece beton tribine  bile razıyız yani..

1 sezon daha cefa Sonra İnşAllah Sefa .. .

Çevrimdışı manyak1903

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Haldun

Adam yapmis resmen
helal olsun kim yaptiysa hakkaten zaten patcmis yamaymis bu tur seyler icin uzaga gitmeye gerek yok oyun piyasaya cikmadan turkce seslendirmeyi cikaran milletden hersey beklenir  :evillol:

Çevrimdışı Burak

prekast saklama modeli  :icool:

Aynen bu tarz görseller ile güzel bir görünüm sağlanabilir, diğer yandan da ekonomik olarak çok uyguna gelir  :icool:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bence boyle bir statta bu tip seyler hiç hoş durmaz hocam.

Çevrimdışı TØLGA

vuuuu :D girisiside saklamisin ama :D yaa siz böyle seyler buluyorsaniz profesyoneller neler bulur kimbilir :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı okansosa

Adam yapmis resmen
benim Fifa da var yama google a fifa 14 plus team yazarsanız çıkar abi
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Haldun

Çevrimdışı TØLGA

benim Fifa da var yama google a fifa 14 plus team yazarsanız çıkar abi
sagol bir arastirayim ben bakalim :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı manyak1903

Aynen bu tarz görseller ile güzel bir görünüm sağlanabilir, diğer yandan da ekonomik olarak çok uyguna gelir  :icool:

bence boyle bir statta bu tip seyler hiç hoş durmaz hocam.

vuuuu :D girisiside saklamisin ama :D yaa siz böyle seyler buluyorsaniz profesyoneller neler bulur kimbilir :ok:
girmeyi verelim :P

benim bunu yapmamdaki amaç, üzerine konuşulmuş , yapılrsa nasıl olur diye fikir edinebilmek için.yapılır yapılmaz bilemem.

daha iyi görseller kullanılabilir ,ışıklandırılır vesaire.hatta reklam alanı olarak bile kullanabiliriz. xxx firmanın görselleri olur  :bandit:

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Fatih

boşver Mehmetçik sorma bu forumdaki arkadaşlar bu stadın güzel ve simetrik olduğunu iddia ediyorlar  bende tam tersini düşünüyorum  diye demediklerini birakmadilar dediğin doğru  aynen senin cizimdeki gibi olması lazım ama öyle olmayacak eski açık üst kat tamamen stattan bağımsız kendine özgü  bir şekilde olacak ve buda genel görünümü  olumsuz etkileyecek maalesef
Turkiye'deki neredeyse hic bir stadta simetrik olay yok ki... Ayrica bu simetri olayina neden insanlar bu kadar cok takilmis anlamadim...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Deniz

bizim gibi yankee stadyumuda tarihle iç içe bir stat yapı olarak dış cephesi de bizimkine benziyor kolonlar arası boşluklar bu stattaki gibi yapılabilir.
Yankee stadyumu bir efsane her yıl orada 3-4 maç izlerim mükemmel atmosferi var.Aydınlatması da bir o kadar güzel bir stadyum.Aydınlatmaya dikkat toki stadındaki gibi kör değil gölgeler bile görünmüyor nerdeyse.benim objektifimden çektiğim bir foto:

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Elestiren arkadaslari ben normal karsılıyorum herkezi memnun etmen imkansiz bizde isterdik
Eski acik alcak olmasin olan bu degistiremiyoruz iste sirf elestiri icin elestiri yapan arkadaslar var
İyi memnun degilsin burda elestirmek dısında ne yapiyosun anitlar kurulunda akraban varsa bağla :alala:
Eski acik icin izin al simetrisi düzgün olsun bizde rahat edelim , yoksada elestirerek eski acik ne uzar ne kisalir sölim istedim :by2:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Yankee stadyumu bir efsane her yıl orada 3-4 maç izlerim mükemmel atmosferi var.Aydınlatması da bir o kadar güzel bir stadyum.Aydınlatmaya dikkat toki stadındaki gibi kör değil gölgeler bile görünmüyor nerdeyse.benim objektifimden çektiğim bir foto:

yankee stadini gördümde bu aksam beyzbol ile ilgili bi film bulduydum onu izliyim  :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

her zaman önemli olan bir fikir üretmektir ,beğenilir beğenilmez ama fikir üretmen güzel bir şey değerli kardeşim. :ok:

Çevrimdışı Deniz

yankee stadini gördümde bu aksam beyzbol ile ilgili bi film bulduydum onu izliyim  :ebebe:
İzle izle ama gaza gelip evde vuruş deneme :D .Ben evde bir iki denedim kapı cam çerçeve kalmadı ..  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Şu oyunu bir düzgün yapamadılar arkadaş neden biz ev sahibi görünmüyoruzda ilk gs'yi yazmışlar anlamış değilim.

Çevrimdışı ahmet türker

Turkiye'deki neredeyse hic bir stadta simetrik olay yok ki... Ayrica bu simetri olayina neden insanlar bu kadar cok takilmis anlamadim...
değerli kardeşim bu forumda simetriye kafayı takmış kimse yok, ayrıca bizim stad simetrik diyen de yok boş ver kafana takma . :)

Çevrimdışı Deniz

Şu oyunu bir düzgün yapamadılar arkadaş neden biz ev sahibi görünmüyoruzda ilk gs'yi yazmışlar anlamış değilim.
oyunda öyle değil biri patch yapmış eklemiş

Çevrimdışı ahmet türker

stadı çok beğenip sahip çıkmışlar ,devletten bizim stadı isterlerse şaşırma sevgili kardeşim. :kop:  :kop:

Çevrimdışı sallapati

bu tip basit işlere girmeyelim.. stad klas olmalı.. Necmettin Şeyhoğlu stadından bozma olur o zaman stad   :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

İzle izle ama gaza gelip evde vuruş deneme :D .Ben evde bir iki denedim kapı cam çerçeve kalmadı ..  :bandit:
istatistiklere göre amerikadan sonra en cok beyzbol sopasi türkiyede varmis
Bu sporunda yapilmadigini düsünürsek Türkiyede :) :ebebe:
Ahmet:kavga var oglum
Kubilay: tamam beyzbol sopasini kaptigim gibi ordayim :sevinc
Bizde sakat cokkkk...
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK