Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6685302 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serti67

tırlarla malzeme geldı suanda sanırsam bu cızelen resımdekı kadar alcalmıcak ınsallhh eskı acık umarımm
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı dorukkaymak

Gercekten O kadar alcak mi olacak eski acik? Alcak olucagini biliyordum ama bu abarti gibi geldi

Çevrimdışı Deniz

Evet o kadar alçalacak,kule seviyesini geçemeyecek  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

bence eski acik okadar alcalmiyacak..en düsük 15 sira denmedimi simdi yapilan ise 16 veya 17 sira..1 2 sira öyle fark etmez sanki..

Çevrimdışı ZEKI

Kulelerinde altina inmis sanki bir parca daha yuksek olacak ama catiyi tasiyacak sistem kolonlara yapisik olmayacak kolonlarla arasinda belli bir mesafe olacak. Daha yukarida olacak 

Çevrimdışı TØLGA

Bura neden yamalı acaba?Yoksa kapalıdaki kiriş gibi yine betonla mı dolduramadılar?Ultrason cihazıyla bu kirişin  kontrol edilmesi gerekiyor öyle kafalarına göre yama nasıl yapıyorlar anlamak güç.

@bjk_mabet abi bu kirişi kontrol etmeden teslim almamanızı rica ediyorum.

teslim almadan önce firmanin adini hatirlamiyorum bir firma kontrol ediyor zaten öyle demisti mabet
Ayrica sirketten kaynaklanan bir durum ise maliyeti i sirket karsiliyordu yanilmiyosam :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

o kadar alçak değil ,kapalıda takılmış  en yüksek prekastlar kadar  olacak , en çok o kadar alçalacak.resimde ğöz yanılması olduğundan çok alçakmış gibi geliyor. sıra sayıları belli. :)

Çevrimdışı Efe

malzeme kamyonu boşaltılıyor demir yüksek ihtimal
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı If Else

24-25 Eylül Eski Açık-Kapalı-Yeni Açık Değişimi

VODAFONE ARENA İNŞAATI DEĞIŞIMI "GIF"LERI
http://besiktasarena.com/index.php?topic=890.0
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı dropoon

forum olarak istihbari hedeflerimiz koltukların bulunduğu depodan foto ve çatı imalatını yapan fabrikalardan fotolar olmalı diye düşünüyorum. elimiz uzanmazmı okadar  :busted_cop:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

forum olarak istihbari hedeflerimiz koltukların bulunduğu depodan foto ve çatı imalatını yapan fabrikalardan fotolar olmalı diye düşünüyorum. eli uzanmazmı okadar  :busted_cop:
iz inşaatla ilgili ava çıktım  :D bakalım sonuçları alabilecekmiyim :tabe:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Aşağı yukarı kırmızıyla çizdiğim gibi olacak :tabe:

Çevrimdışı Efe

gördüğüm kadarıyla 4 kamyon demir boşaltıldı :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Aşağı yukarı kırmızıyla çizdiğim gibi olacak :tabe:

güzel olacak gibi bakalım numaralı tarafından kirişler döndümü yeni açıktan bakarız
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı quentine83

konu dışı biliyorum ama diğer başlıklarda cevap gelmiyor malum...
eskişehir maçının  olimpiyat ta olacağı kesin mi? başakşehirde olma ihtimali varmı ?
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Tolga

konu dışı biliyorum ama diğer başlıklarda cevap gelmiyor malum...
eskişehir maçının  olimpiyat ta olacağı kesin mi? başakşehirde olma ihtimali varmı ?
olimpiyatta oynanacak kesin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı bjk_mabet

forum olarak istihbari hedeflerimiz koltukların bulunduğu depodan foto ve çatı imalatını yapan fabrikalardan fotolar olmalı diye düşünüyorum. elimiz uzanmazmı okadar  :busted_cop:
var zaten :busted_cop:
yayınlamak yasak ;)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı quentine83

şimdi resimleri incelerken aklıma geldi de bilmiyorum daha önce tartışıldımı...eski açık yükselik kule seviyesini geçmeyecek diye şart koşumuştu anıtlar kurulu.
peki ikinci katın açısını küçülterek(daraltarak) arkaya doğru yaslama şansımız yokmuydu .böylece sıra sayısını biraz arttırabilirdik...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı If Else

şimdi resimleri incelerken aklıma geldi de bilmiyorum daha önce tartışıldımı...eski açık yükselik kule seviyesini geçmeyecek diye şart koşumuştu anıtlar kurulu.
peki ikinci katın açısını küçülterek(daraltarak) arkaya doğru yaslama şansımız yokmuydu .böylece sıra sayısını biraz arttırabilirdik...

O zaman o açıyla taraftarlar saha çizgilerini göremezlerdi. Berbat bir görüş açısı olurdu. Yoksa dediğin gibi yaparlardı zaten.
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Anıl

Ama o zaman eski açık en üstte oturanlar sahayı göremezlerdi yani C90 görüş açısını kaybederdik... Zaten hep söylendi orayı kapalı seviyesine getirerek kazanacağımız koltuk sayısı max 800. Zaten 42.000 limiti konulmasa eski açık alçak kalsa bile 48.000'i rahat görürüz :ok: