Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6678373 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı quentine83

dokuzuncu testere kirişten itibaren ayrıldı kardeşim. :)
saol abi o ayrıntı fotolarda görünmüyor.yan profil foto olsaydı görebilirdik.ama sanırım musti o açıya geçemiyor konumdan dolayı.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

26 Eylül Cuma   15   23   GÖKGÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞLI   45   81   Kuzeydoğudan   22
27 Eylül Cumartesi   15   19   KUVVETLİ SAĞANAK YAĞIŞLI   79   92   Kuzeyden   34
28 Eylül Pazar   14   18   KUVVETLİ SAĞANAK YAĞIŞLI   74   93   Kuzeyden   37
29 Eylül Pazartesi   15   20   SAĞANAK YAĞIŞLI   67   75   Kuzeydoğudan   25
30 Eylül Salı   14   22   AZ BULUTLU   55   81   Kuzeydoğudan   14

yağsada ben işlerin etkileneceğini düşünmüyorum her şartta çalışılacaktır ama iş azalır bazı tehlikeli bölgelere izin verilmez diğer işler sürer zaten öyle çok etki gün boyu sürecek yağmurlar olmaz heralde yinede görmek lazım :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

çalışmalar numaralı perdede sürüyor heralde gece betonlanacak  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

heralde gelecek hafta perşembe son çalışma günü olur tam 1 hafta var o güne kadar ben baya yol alınacağını düşünüyorum en az 3-4 tabla betonlaması göreceğiz  :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı levent

çalışmalar numaralı perdede sürüyor heralde gece betonlanacak  :)
beton atarlarken pedede sorun olmuş gibi duruyor

Çevrimdışı Türkay

Abilerim ben çatı olayını anlamadım. Şuan çatı yapılıyormuş. Peki çatı nasıl stadın üzerine konacak? Geçen inşaat şefi NTVSpor da 800 tonluk vinçler gelecek dedi. Anlamadım biriniz aydınlatabilir mi?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 25 Eylül 2014, 18:56:56
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
unutmayalım da mabet gelince şu eski açığı etraflıca soralım nasıl yapacaklar plan program belli mi diye

Çevrimdışı Burak Akay

konu dışı olucak ama UEFA, Finansal Fair-Play çerçevesinde Beşiktaş Kulübü ile ilgili inceleme başlattı. :(
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı WarrChief

konu dışı olucak ama UEFA, Finansal Fair-Play çerçevesinde Beşiktaş Kulübü ile ilgili inceleme başlattı. :(

içiniz rahat olsun sorun yok no problem

Çevrimdışı Burak Akay

içiniz rahat olsun sorun yok no problem
bende olucağını sanmıyorum ama insan tedirgin oluyo
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Türkay

Abiler men falan yemeyiz değil mi? Çok kötü koyar men edilirsek.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 25 Eylül 2014, 19:03:12
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
bir de çiçeklerin numaralı stratejisini ben anlamadım yaklaşık 1/4 'lük bölümün nerdeyse ilk loca katı bitecek ama diğer yarı taraf iki kat geriden geliyor bilen varsa açıklayabilir i ?? :alala: :alala: :alala:

Çevrimdışı Deniz

Finansal fair play isi sakaya gelmez bunu en aci biz tecrube ettik
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Caner

Finansal fair play isi sakaya gelmez bunu en aci biz tecrube ettik

Men yiyecek kadar bi halt karıştırdığımızı sanmıyorum, özellikle Fikret başkan varken. Hem daha sadece bir inceleme, daha detay bile öğrenmedik. Ama en kötü durum olsa bile bence sadece para cezasına çarptırılırız. Ama beklemek lazım tabi hemen karamsar olmaya gerek yok

Çevrimdışı Caner

Bizle beraber şu takımlar da varmış incelemede

Liverpool, AS Monaco FC, AS Roma, Beşiktaş JK, Inter, FC Krasnodar, & Sporting

Çevrimdışı Efe

Bizle beraber şu takımlar da varmış incelemede

Liverpool, AS Monaco FC, AS Roma, Beşiktaş JK, Inter, FC Krasnodar, & Sporting

bişey olmaz o zaman şampiyonlar ligi grubu gibi :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

@Caner hocam karamsar olma meselesi degil daha once basimiza geldi.bu sefer adimlarimizi saglam atmaliyiz.uefa bu gozunun yasina bakmiyor.transfer yasagi koyabilir,men edebilir,gelirlerine el koyabilir(bugun bursaninkilere koydu).saglam adim atmaliyiz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

bir de çiçeklerin numaralı stratejisini ben anlamadım yaklaşık 1/4 'lük bölümün nerdeyse ilk loca katı bitecek ama diğer yarı taraf iki kat geriden geliyor bilen varsa açıklayabilir i ?? :alala: :alala: :alala:

Sebebi net, numaralıya yeni açık tarafından başlandığı için eski açığa yaklaştıkça geride kalan alanın imalatı yapılmış ve bir sonraki katı çıkmak için hazır halde olması.

Çevrimdışı celiker1

Bayramdan sonra son bir aydaki tempoyla ilerledikleri taktirde üst testere kirişler hariç(obitaş ön tarafa odaklanırsa)tüm trübünlerin yapımının bitirilebileceğini düşünüyorum.Bu konuda daha tecrübeli arkadaşların fikri nedir?Eğer Kasım 15 üst testere kirîşleri kalırsa @bjk_mabet e bîr-iki sorum olacak müsaadesiyle. 1-)Çatının bir an önce başlaması için son kat testere kirişlerin yapım hızı çok önemli.Daha önce bahsettiğin gibi bu îşi güvenlik eğitimi alan 15 kişinin yaptığını biliyoruz.Çiçekler numaralı-yeni açık tarafında hep dikine çıkıyor.Acaba burayı son kata çıkıp,yeni bir ekiple numaralı-yeni açık tarafından testere kiriş yapımına başlar mı?Stadın en erken bitme süresi için can alıcı nokta bence...2-)Obitaşın üst testere yapımı için çalıştıracağı,yani güvenlik eğitimi alacak kişi sayısı belli mi?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı WarrChief

Barbaros Bruce ‏@BarbarosBruce  53 sn.
Evet yönetim toplantısı sona erdi ve karar çıktı, Beşiktaş şimdilik ilk yarı derbi ve Avrupa maçları hariç, maçları Başakşehir'de oynayacak

Barbaros Bruce ‏@BarbarosBruce  şimdi
Bu arada UEFA incelemesi için yönetim "endişe edilecek bir şey yok. Sadece UEFA bize sizi izliyoruz mesajı verdi"dedi
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2014, 19:33:12 WarrChief ]

Çevrimdışı yigitcan1903

Evet yönetim toplantısı sona erdi ve karar çıktı, Beşiktaş şimdilik ilk yarı derbi ve Avrupa maçları hariç, maçları Başakşehir'de oynayacak
Karar çıktı da adamlar kabul etti mi? Gümüşdağ yan çiziyodu en son?

Çevrimdışı Tolga

Barbaros Bruce ‏@BarbarosBruce  şimdi
Bu arada UEFA incelemesi için yönetim "endişe edilecek bir şey yok. Sadece UEFA bize sizi izliyoruz mesajı verdi"dedi
iki haberde doğruysa çok iyi keyfim yerine geldi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

ysariusta

• Ziyaretçi

Abilerim ben çatı olayını anlamadım. Şuan çatı yapılıyormuş. Peki çatı nasıl stadın üzerine konacak? Geçen inşaat şefi NTVSpor da 800 tonluk vinçler gelecek dedi. Anlamadım biriniz aydınlatabilir mi?
Bu konu hakkında eski başlıkta bir video vardı. Çatının monte olacağı parçalar betonlara gömülüyor zaten. Sanırım gerilecek parçalar, asılacak parçalar falan sipariş üzerine imal ediliyordur. "İmalata başlandı" sözünden kast edilen o.

Çevrimdışı WarrChief

Karar çıktı da adamlar kabul etti mi? Gümüşdağ yan çiziyodu en son?

devlet desteği su sıralar bizden yana dolayısıyla oynanacaktır... veya olimpiyat dısındaki herhangi bir stadda oynancagı bilgisi sonucta bu basaksehir olur izmir olur eskisehir olur ama oynanmıcak ilk yarı maçlarında orada bazı maçlar bu kesin

Çevrimdışı Türkay

Bu konu hakkında eski başlıkta bir video vardı. Çatının monte olacağı parçalar betonlara gömülüyor zaten. Sanırım gerilecek parçalar, asılacak parçalar falan sipariş üzerine imal ediliyordur. "İmalata başlandı" sözünden kast edilen o.

Teşekkürler abim bilgi için