Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6678384 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Türkay

UEFA'nın resmi sitesinden yapılan açıklamada Finansal Kontrol Komitesi, Beşiktaş, AS Monaco FC, AS Roma, Beşiktaş JK, FC Internazionale Milano, FC Krasnodar, Liverpool FC ve Sporting Lizbon hakkında soruşturma başlatıldığı açıklandı.
Söz konusu 7 takımın 2012-2013 sezonu için gönderdikleri faaliyet raporlarında zararın olması gereken rakamdan fazla olduğunu açıklayan UEFA, Ekim-Kasım aylarında bu kulüplerden ek raporlar istendiğini ve bu raporlar doğrultusunda yapılacak değerlendirilmeler sonrası kararın verileceğini bildirdi.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı yigitcan1903

devlet desteği su sıralar bizden yana dolayısıyla oynanacaktır... veya olimpiyat dısındaki herhangi bir stadda oynancagı bilgisi sonucta bu basaksehir olur izmir olur eskisehir olur ama oynanmıcak ilk yarı maçlarında orada bazı maçlar bu kesin
eskişehir yine olimpiyatta olur ama muhtemelen

Çevrimdışı WarrChief

eskişehir yine olimpiyatta olur ama muhtemelen

onunda bilgisi geldi
bu bilgileri nerden alıyoru bosverin roportaj vermiş yonetimdekiler yani onların agzından cıkan bilgiler bunlar

Barbaros Bruce ‏@BarbarosBruce  şimdi
İlk yarıda sadece iç sahadaki  Sivas, Akhisar ve Kasımpaşa maçları Başakşehir'de oynanacak. 2. Yarı maçları için daha sonra karar verilecek

Çevrimdışı yigitcan1903

onunda bilgisi geldi
bu bilgileri nerden alıyoru bosverin roportaj vermiş yonetimdekiler yani onların agzından cıkan bilgiler bunlar

Barbaros Bruce ‏@BarbarosBruce  şimdi
İlk yarıda sadece iç sahadaki  Sivas, Akhisar ve Kasımpaşa maçları Başakşehir'de oynanacak. 2. Yarı maçları için daha sonra karar verilecek
Anladım teşekkür ederim

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 25 Eylül 2014, 19:49:35
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Sebebi net, numaralıya yeni açık tarafından başlandığı için eski açığa yaklaştı
kça geride kalan alanın imalatı yapılmış ve bir sonraki katı çıkmak için hazır halde olması.

@Sezgin Cengiz abim ya  döndün aramıza hemen belli oluyo gelişin  :super:

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

Hergün kendime bir hafta bu basligi takib etmicegme söz veriyorum ama en fazla 3 saat tutabiliyorum ya kendimi hastami oldum ne..kim ne yazmis cok merak ediyom..özelikle efe abi birsey yazinca aha stat biti diye rahatliyom..kafayi yedim galiba ben  :ebebe:

Çevrimdışı bjk_mabet

Hergün kendime bir hafta bu basligi takib etmicegme söz veriyorum ama en fazla 3 saat tutabiliyorum ya kendimi hastami oldum ne..kim ne yazmis cok merak ediyom..özelikle efe abi birsey yazinca aha stat biti diye rahatliyom..kafayi yedim galiba ben  :ebebe:
bu konuda tek değilsin emin ol :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı quentine83

eren kardeşim inan yalnız değilsin.senin benim gibi yüzlercesi var emin ol.ben aralık ayından beri hergün ama istisnasız hergün saatlerce bakıyorum ,inceliyorum.dışardaysam internet arıyorum.o derece yani ...bitince ne olacak bilmiyorum..
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

beton atarlarken pedede sorun olmuş gibi duruyor

evt dünkü kalıp bozulmuş betonlama sıraasında patladı heralde onla uğraşıyorlar :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Avukat emin aciklama yapmis.inceleme son donemdeki borclarin odenmemesi ve gec odenmesi ile ilgiliymis.Besiktas ceza alabilir diyor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

kafa yemede üstüme yoktur :lol: :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Su uefa mafia nin incelemesi insallah stadi etkilemez.tam hizimizi yukselttik ruzgari arkamiza aldik bir ceza daha kulube buyuk zarar verir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Su uefa mafia nin incelemesi insallah stadi etkilemez.tam hizimizi yukselttik ruzgari arkamiza aldik bir ceza daha kulube buyuk zarar verir.
ben de en çok ondan korkuyorum
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

ağzını ayrı aç deniz tamam çok önemli bişey değil abartmaya gerek yok bu kadar bence  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

ağzını ayrı aç deniz tamam çok önemli bişey değil abartmaya gerek yok bu kadar bence  :bandit:
Abi abartma meselesi deil bu daha 1 sene once basimiza geldi.o zaman da birsey olmaz diyorduk.insallah birsey olmaz.

Çevrimdışı TØLGA

Avukat emin aciklama yapmis.inceleme son donemdeki borclarin odenmemesi ve gec odenmesi ile ilgiliymis.Besiktas ceza alabilir diyor..
fırat günayerde yanlis tercüme var inceleme degil izleme diyor :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

fırat günayerde yanlis tercüme var inceleme degil izleme diyor :bandit:
Firat in ingilizcesi bile yok o ne anlar yanlos ceviri isinden.avukatimiz oyle dememis.umarim badem haklidir

Çevrimdışı Efe

bu saaten sonra stada hiç bişey darbe vuramaz varsın versinler bi  ceza daha en fazla gelecek sezon katılamayız yine zaten stad bitecek o zamana kadar :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Abi abartma meselesi deil bu daha 1 sene once basimiza geldi.o zaman da birsey olmaz diyorduk.insallah birsey olmaz.
yazmiyim diyorumda tutamiyorum..bu sene gs de finansal fairden ceza aldi. Men cezasi vermiyorlar artik. Para cezasi veriyorlar. Zaten bu sene katildigimiz icin inceleme baslattilar. Her sene katilan takimlari incelerler.

Çevrimdışı Caner

Elbetteki insan tırsıyor ama geçen UEFA karar almış men olmuyor artık. Bir de iki sene önce yediğimiz ceza sadece financial play'den değildi, evrakta sahtecilikten men yedik, YD yönetimi yalan yanlış evrak gönderdiği için. Bence içimiz rahat olsun.

Çevrimdışı Deniz

yazmiyim diyorumda tutamiyorum..bu sene gs de finansal fairden ceza aldi. Men cezasi vermiyorlar artik. Para cezasi veriyorlar. Zaten bu sene katildigimiz icin inceleme baslattilar. Her sene katilan takimlari incelerler.
Gelirlere el koyabiliyor hala oynuyorsun ama para odemiyor abi.

Bu kararları Uefa değil Türk düşmanı Platini alıyor, Allah onu bildiği gibi yapsın. Böyle bir sıfatsız adam varken her türlü tehlike söz konusudur.
Galatasaray fransız dostu bir kulüp olduğu için birşey yapmamış olabilirler fakat bize hiç acımazlar.
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2014, 20:48:39 aktar_ismail ]

Eskişehirspor maçı öncesi mangal yakıyor muyuz @Necmi abi?   :eyes

ysariusta

• Ziyaretçi

Elbetteki insan tırsıyor ama geçen UEFA karar almış men olmuyor artık. Bir de iki sene önce yediğimiz ceza sadece financial play'den değildi, evrakta sahtecilikten men yedik, YD yönetimi yalan yanlış evrak gönderdiği için. Bence içimiz rahat olsun.
"Yanlış evrak" hafif olmuş @Caner bildiğin evrakta sahtecilik vardı. Resmi evrakı adamlar kasten yanlış bilgilerle hazırlamış!

Çevrimdışı Anıl

Eskişehirspor maçı öncesi mangal yakıyor muyuz @Necmi abi?   :eyes
Kuvvetli sağnak yağmur diyor @aktar_ismail abi :lol: