Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6685429 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

@bjk_mabet nasılsın :) bu numaralı perde de ne gibi bir sorun oldu dün kalıplanan ve betonu atılan perde bugün yamulmuş gibi hala daha çalıyorlar patladımı :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Eskişehir maçında burada değilim. Beni kazandan düşün. Mengen'e (memleket) gidiyorum. Aşçılık festivaline. 15 gün kadar oralardayım.  Festivali merak edeni bekleriz. 3 saat İstanbul'a. Başakşehir'in orada mangal yapacak yer var mı?  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

Kuvvetli sağnak yağmur diyor @aktar_ismail abi :lol:

önlem alın giderken geçen  sefer iyi ıslanmıştık bu sefer ben yokum ama anıl var hasta olursa yandı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

yazmiyim diyorumda tutamiyorum..bu sene gs de finansal fairden ceza aldi. Men cezasi vermiyorlar artik. Para cezasi veriyorlar. Zaten bu sene katildigimiz icin inceleme baslattilar. Her sene katilan takimlari incelerler.
abi asil senin gibi klübe üye olanlarin konusmasi lazim bizden daha cok isin icindesiniz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Bizim hakkımızda inceleme başlatıldığı ile ilgili haber UEFA nın sitesinde bulamadım.Kulübe direkt mi bildirilmiş bu ?varsa bulan linkini atarsa Türkçeye çevirebilirim yazıyı
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı saricasi

Eskişehir maçında burada değilim. Beni kazandan düşün. Mengen'e (memleket) gidiyorum. Aşçılık festivaline. 15 gün kadar oralardayım.  Festivali merak edeni bekleriz. 3 saat İstanbul'a. Başakşehir'in orada mangal yapacak yer var mı?  :evillol: :evillol:

Vay toprağam bnde mengenliyim. :D
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Deniz

"are set to have their finances investigated by UEFA's financial control body."  izleme falan değil soruşturma,inceleme yazıyor badem yine olmayan ingilizcesiyle farklı bir yorum yapmaya çalışmış.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

önlem alın giderken geçen  sefer iyi ıslanmıştık bu sefer ben yokum ama anıl var hasta olursa yandı
Valla @Efe abi gerçekten ciddi yağmur olursa gidemem heralde, şu dönemde hasta olursam eyvah eyvah :ebebe:

Çevrimdışı Efe

Valla @Efe abi gerçekten ciddi yağmur olursa gidemem heralde, şu dönemde hasta olursam eyvah eyvah :ebebe:
biz iyi ıslandık dikkatli ol :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Bura neden yamalı acaba?Yoksa kapalıdaki kiriş gibi yine betonla mı dolduramadılar?Ultrason cihazıyla bu kirişin  kontrol edilmesi gerekiyor öyle kafalarına göre yama nasıl yapıyorlar anlamak güç.

@bjk_mabet abi bu kirişi kontrol etmeden teslim almamanızı rica ediyorum.

[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2014, 21:32:43 Deniz ]

Çevrimdışı Haldun

Bura neden yamalı acaba?Yoksa kapalıdaki kiriş gibi yine betonla mı dolduramadılar?Ultrason cihazıyla bu kirişin  kontrol edilmesi gerekiyor öyle kafalarına göre yama nasıl yapıyorlar anlamak güç.

@bjk_mabet abi bu kirişi kontrol etmeden teslim almamanızı rica ediyorum.

elf gozlerin ne gormus oyle :D

Çevrimdışı Deniz

UEFA tarafından bugün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Kulübümüz de dahil toplam 7 kulübün, 2012 ve 2013 finansal raporlama dönemleri sonunda açıklamış oldukları denk bütçe açıkları nedeniyle, ilgili kulüpler hakkında resmi inceleme başlatıldığı ve bu Kulüplerden Ekim ve Kasım ayları içerisinde ek bilgi ve belge talep edileceği bildirilmiştir.

Bu husus kulübümüzün halihazırda devam UEFA Avrupa Ligi'nde yarışma hakkına bir engel teşkil etmemektedir.

Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.

Çevrimiçi Necmi

Eskişehirspor maçı öncesi mangal yakıyor muyuz @Necmi abi?   :eyes
meteoroloji yakabilirsiniz diyormu :D @aktar_ismail

Çevrimdışı Haldun

[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2014, 21:55:41 çarşimşek ]

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı dropoon

Küçük enişte
Bariskale instagram

gelde sıyırma şimdi adam özellikle son sıraları boş bırakmış prekast koymamış. şimdi işin yoksa sebebini merak et dur  :s20:

Çevrimdışı Deniz

Vinç küçük enişteyi askıya kaldırmış bu ona yapılmış büyük hakarettir  :D

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 25 Eylül 2014, 22:06:48
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Konu dışı : M.VARDAR: "Ligimizde finansal fair Play kurallarına uyan 1-2 takım var.Bu takımlardan biri de Beşiktaş. Taraftarın içi rahat olsun, ciddi bir durum yok. Aynı soruşturma Galatasaray içinde geçerli.Yani bize özel bir durum değil, rutin işler bunlar. Bizim bir finansal fair Play ihlalimiz yok

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

kapalı ile eski açığın arasında ki o tribün yükseklik farkı belirlginleştikçe moralim bozuluyor gözüm hep oraya takılıyor  :ebebe:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA