Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6685557 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi murat

Oo abi sen yine iyisin bizde bir lamba kapatılacaksa "Deniz sen Elektrik Mühendisi adamsın kalk kapat " dedikleri oluyor  :evillol: :evillol:
Sigortalar atınca elektrikçi çağırmada :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Terzi kendi söküğünü dikemezmiş  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

itiraf ediyorum bende bazen dışarıdan yemek söylüyorum....  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı cgty

Madem eski açık kulelerin boyunu geçemez diyorlar biz de kulelerin boyunu uzatalım.Küfeki taşıyla orijinal gibi olur, hiç farketmezler bile. :tabe:

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı cagdas44

3– 4 Nisan 2014'de Yıldız Teknik Üniversitesinde düzenlenen "7. Ulusal Çatı & Cephe Sempozyumu"nda yer alan bilgilere göre Vodafone Arena @Necmi @bjk_mabet
Vodafone Arena (İstanbul, Türkiye, DB Architects) inşaatı devam eden – 2014 sonunda bitirilmesi planlanıyor – bir futbol stadyumudur (Şekil 8). Türkiye’nin ilk yeşil stadı olarak sunulan yapının çatısı, tribünlerin tamamını örtmek üzere PTFE kaplı, kablo sistemle tasarlanmıştır. Yapıda hafif çatı strüktürü dışında 500 kW/gün kapasiteli FV sistem ile elektrik üretimi, yağmur suyunun toplama, yeşil bina sertifikalı yapı ürünleri kullanımı gibi çevresel sürdürülebilirlik nitelikleri planlanmıştır .
http://www.catider.org.tr/pdf/sempozyum7/15_%20Bildiri%20Orhon%20Alt_n.pdf

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ilhan

Ya  bu yeni açık tarafında manevra yapan de ne?

Çevrimdışı arda

Madem eski açık kulelerin boyunu geçemez diyorlar biz de kulelerin boyunu uzatalım.Küfeki taşıyla orijinal gibi olur, hiç farketmezler bile. :tabe:

Mühendis yaklaşımı  :ok:
 :evillol: :evillol:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

[img width=800 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-25.09.2014-119.jpg[/img]

İlk resim orjinal resim...Ben çizgiyi aşağıdan çizmedim...Zaten kapalı ile eski açık köşedeki kule vincin arkasında eski açıktak son yapılan kirişin boyu belli oluyor...Oradaki yüksekliği baz alıp çizgi çektim sadece...Velhasıl şu an minimum seviyeye düşmüş durumda daha da düşürmeyeceklerse olacak durum maalesef bu...Belki bir çizgi boyu kadar daha yükselebilir...
[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2014, 00:38:23 hsacomtr ]

Çevrimdışı cgty

Adamlar bunun için alçak yaptırıyor demek ki orayı.Boğaz manzarası.

Çevrimdışı Efe

Ya  bu yeni açık tarafında manevra yapan de ne?

dozer girip çıkıyor galiba ortanca enişte :icool: bide büyük kamyonlar geldi onlarda girmiş olabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Adamlar bunun için alçak yaptırıyor demek ki orayı.Boğaz manzarası.

bu çizim çok eğik  ortası daha kaapalı ve düz olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

şu eski açık 3-4 sıra daha yukarda olsaymış keşke böyle çok ilginç oluyor  :iscrewy: .Dış kolonlar durumu kurtarıyor neyse ki
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

şu eski açık 3-4 sıra daha yukarda olsaymış keşke böyle çok ilginç oluyor  :iscrewy: .Dış kolonlar durumu kurtarıyor neyse ki
aynen çok alçak projelerde bu kadar alçak olacakmış gibi durmuyordu :iscrewy:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

aynen çok alçak projelerde bu kadar alçak olacakmış gibi durmuyordu :iscrewy:
olmayacak zaten çizim çok  yanıltıcı ona aldanmayın o şekilde görünmeyecek eski açık daha yüksek ve düz görünecek :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

olmayacak zaten çizim çok  yanıltıcı ona aldanmayın o şekilde görünmeyecek eski açık daha yüksek ve düz görünecek :)
öyleyse güzel o zaman :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmet türker

bir de, resimde uzak kaldığından göz yanılsaması oluyor :)

Çevrimdışı Deniz

O değil de yeni açık en üstten bilet alanlar boğaza karşı maç izleyecek  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı ilhan

Arkadaşlar iyi geceler diliyorum, kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzre hoşçakalın.

Çevrimdışı ahmet türker

mabet kardeşimin bir şey atacağı yok ,herkese iyi geceler. :uyucam:

Çevrimdışı Salih A.

ben mustafanın resimleri gördükçe kombinemi yarı fiyatına satasım geliyor :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimiçi Necmi

yaklaşık böyle olacak kapalıda prekast 16 sıra kondu

Çevrimdışı manyak1903

bu saaten sonra stada hiç bişey darbe vuramaz varsın versinler bi  ceza daha en fazla gelecek sezon katılamayız yine zaten stad bitecek o zamana kadar :icool:
15/16 sezonunda avrupada olmamayı bile normal karşılar olmuşuz.(14/15 sezonundayız)  :alala: :iscrewy:

bu arada diğer başlıklar neden işlemiyor diyorum her şey burada olduğundanmış  :bandit:

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası