Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6678153 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Caner

evet eleman sayısına bağlı kardeşim yeteri kadar eleman varsa ,malzeme akışıda oluyorsa biter  kanaatindeyim . :)

Orası öyle abi, Brezilya'daki statlarda dünya kupasını yetiştiricez diye 2 bin 3 bin kişi çalıştırmışlar koca koca statları 5-6 ayda yaptılar. Ama bu saatten sonra işçi alımı olacağını düşünmüyorum, olsaydı zaten mabet söylerdi herhalde.

Çevrimdışı TURKahvesi

Abi dessoyu kast ediyor sanırım ben de firmayı bilmiyorum bu olabilir http://www.dessosports.com

evet bende bunu farkettim Deniz

google'ya belgium hybrid grass yazınca ilk sırada senin verdiğin link çıktı  :)

ne bileyim ingiliz bir firma diye geçiyordu hatta yanlışım varsa düzeltsin Necmi abi bunu bizzat kendisi söylemişti

neyse kaliteli bir hibrit çim olsun da yeter bizim için.

Çevrimdışı ZEKI

bu arada sitede yeni değilim açıldığından beri takip ediyorum , ilk yorumu şimdi attım , herkese selam abilerim iyi günler
:hosgeldin
oyle sessiz sessiz takip etmek yok :D

Çevrimdışı ahmet türker

@mabetten elektrik işleri..
bir an çamaşır makinesi sandım, konu benden o kadar uzak yani. :)

Çevrimdışı ayayhan

valla mabet darmasın, ben müdürümü çok sevdim, yaşlı başlı adam yanlamı söyliycek yetişir diyosa yetişir. sizde çayçıya inanıyonuz müdürüme inanmıyorsunuz aşk olsun :)))

Çevrimdışı yavvuzz

kombine satış rakamımız foruma göre 11 bin küsür , 13 bin değil . Bu konuda yanıltıcı fikir vermeyelim. Yine de o stad bize yetmez ama en azından ambians olur...

Çevrimdışı riza calli

10 bin kombine 100 loca ile stad durmadan nadil çalışıyor anlamadım. Ciddi Ciddi devletin gizliden yardim yaptığına Inanmaya başladım.

Çevrimdışı ahmetx

ne bileyim ingiliz bir firma diye geçiyordu hatta yanlışım varsa düzeltsin Necmi abi bunu bizzat kendisi söylemişti

desso belçika firması hocam,ayrıca belçikalılar işini iyi yaparlar merak etme Adamlar Doğu veya güney Avrupalı değil yahu  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz Sezgün

başkan iyi gaz vermiş hepsine deli gibi çalışma var son 2 aydır 3 ay sonrayada stadta çatı ve diğer işleri görmek istiyor başkan anladığım kadarıyla bu hızla bu iş olacak ama yinede tarihler gerçekçi değil tabiki kaba için ocak ayı hedef ay oldu artık çatıda aynı ay içinde başlayacaktır
İşler hızlı olunca İhsan beyin açıklamaları bile sıkıntı yapmıyor :) Zaten İhsan bey her zaman 2 ay önden gidiyordu. Ancak gerçek olan şu var bu hızla giderlerse kasım sonuna ikinci kat localar bitmiş üst testere kirişleri takip eder oluruz.

Çevrimdışı yavvuzz

10 bin kombine 100 loca ile stad durmadan nadil çalışıyor anlamadım. Ciddi Ciddi devletin gizliden yardim yaptığına Inanmaya başladım.
@firatgunayer alıntı
Fikret Orman: "Atatürk Olimpiyat'a 50 bin kira veriyorduk..100 bine çıkarttılar..Devlete yük olmadan stat yaptığımız için mi oluyor bunlar" Sizce devlet bize yardım ediyor mudur ?

Çevrimiçi Necmi

bu arada sitede yeni değilim açıldığından beri takip ediyorum , ilk yorumu şimdi attım , herkese selam abilerim iyi günler
:hosgeldin

Çevrimdışı TURKahvesi

alemsin Ahmet abi  :lol:

Çevrimdışı ahmetx

Bir tane daha hibrit çim markası var sistemi biraz farklı oda Fransız şirketi.(natural grass)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Çatı ile alakalı fikrim - Kiev olimpiyat stadı  4 tarafı açık şekildeydi daha sonra 1 tarafını yıkıp baştan yaptılar , yeniden yaptıkları tarafta kaba inşaat devam ederken diğer 3 tarafta çatı montajı başlamıştı bizim statta benzeri bir durum olucağını düşünüyorum.
numaralı ve yeni açıkta çatı işleri başladıktan 2-3 hafta sonra eski açıkta başlar , son olarak kapalı başlar ve kaba inşaatın sonu ile çatı işleri birlikte biter. Benim tahminim mart sonunda membranlar başlar.

Çevrimdışı Tolga

kombine satış rakamımız foruma göre 11 bin küsür , 13 bin değil . Bu konuda yanıltıcı fikir vermeyelim. Yine de o stad bize yetmez ama en azından ambians olur...
zaten orada oynamamız gerektiğini söylüyorum ben de her seferinde sırf bilet satamayacaz diye olimpiyatta oynamak bence akıllı bir iş olmaz ki olimpiyatta zaten bilet satışı taş çatlasa son maçlara bakarak sölüyorum 500-600 adettir.olimpiyatta 500-600 biletten kazanacağımız gelir ile başakşehirde alacağımız bir 3 puanın maddi ve manevi getirisini karşılaştırdığımızda bile hangisinin daha karlı olduğu ortaya çıkıyor zaten.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yakup

@Necmi abi eskişehir maçından sonra vodafone arenadaymışız. ihsan bey öyle söylemiş diyorlar  :alala: :alala: :alala: :alala:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ahmetx

hocam bu söze balıklar bile güler yahu. :lol:<hükumet gölge etmesin başka ihsan istemiyoruz.

Çevrimdışı Deniz

Bu arada biz elektrik panosu dedik ama elektrik hücresi de olabilir @bjk_mabet abi sağından solundan bir de mümkünse içinden foto paylaşsan ?  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

firmanın menşei nedir bilmiyorum ama tüm ingiliz hibrit stadlarını bu firma yapmış hatta buraya görüşme için ingilizler gelmişti bu firma uluslar arası bir firma

Çevrimdışı SDemirsoy

:D :D  Ahmet Abi Alemsin  :icool: :)

Çevrimdışı riza calli

@firatgunayer alıntı
Fikret Orman: "Atatürk Olimpiyat'a 50 bin kira veriyorduk..100 bine çıkarttılar..Devlete yük olmadan stat yaptığımız için mi oluyor bunlar" Sizce devlet bize yardım ediyor mudur ?
degirmenin suyu nerden geliyor peki sirf 70000 kamyon toprak maloz çıkarıldı. Demiri betonu prekast i ciceklere verilen para obitasa verilen para. Say say bitmez.kredi de çekmedik.

Çevrimdışı ahmett.67

Bu borç batağında değirmenin suyu nereden geliyor, insan merak ediyor. Üstelik inşaat giderek hızlanıyor. Gaipten yardım alıyoruz herhalde. :alala:

Çevrimdışı Efe

kurutma makinası  abi   :lol: :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

gizliden yardım eden vardır ama bu devlet değil de devletin çok sövdüğü biri olabilir :D