Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6678248 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

gayet güzel anlattı aslında ve teşvik edici bir konuşmaydı bence başkanla beraber bu konuşmaları yaparak herkesi havaya sokuyorlar şuana kadarda baya verim aldılar şirketlerde buna ayak uydurdu 2 aydır yıl sonuna kadar kabanın bitmemesi için bi neden yok işler iyi düzüye çıktı bu şekilde sürsün yeter bize :)
ben başkanı beğeniyorum ,gs toki arenanın ,açılır kapanır tavanını yapamazken ,bizim başkan 110 milyon dolara stad yapıyor büyüklük böyle olur . :claps:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

senin olan bişey yok kafa kariştırma orasıda devletindi hatta bütün stat devletindi
Oktay kusur bakmada sen kafa karıştırıyorsun:) Herkes biliyor devletin olduğunu ama verecem diyip vermiyor sonra çıkıp bunun reklamını yapıyor verdik diye. Millet bunu dile getiriyor. Hemen devletin yanında olma çabanı da anlamıyorum..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Fatih

araziyi vermediyse stat 25 metre geriye nasil geldi peki
Yeni acik tribunun arkasinda baya bi bosluk vardi bizim kullandigimiz...Takim otobusu, amblans, itfaiye araclarinin girdigi...Sanirim orayi da insaat sahasina dahil edildi...Tam bir bilgim yok fakat tek aklima gelen o oldu..
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Fatih

ben başkanı beğeniyorum ,gs toki arenanın ,açılır kapanır tavanını yapamazken ,bizim başkan 110 milyon dolara stad yapıyor büyüklük böyle olur . :claps:
Ahmet abi, gs suan o cati yuzunden devlete 80 milyon dolar borclu... 2013 yilina kadar catiyi yapma sozu vermisti... Yapmadilar... Medya da bunu dile getirmiyor suan...

Çevrimdışı ayayhan

senin olan bişey yok kafa kariştırma orasıda devletindi hatta bütün stat devletindi
o devlet dediğin benim zaten o arazide benim bu halkın olmayan bişimi var devleti soyan hırsızlar hariç....

Çevrimdışı yigitcan1903

Şimdi kelime oyunu yapmaya gerek yok
Arazi tabii ki devlete ait olacak
Orada bahsedilen iett garajı arazisi-stat arazisi karşılaştırması
İett garajının arazisi verildi mi?Hayır.
İyi ki de verilmedi,ondan da menfaat koparmaya çalışırdı bunlar

Çevrimdışı Oktay

kullanım hakkı dersek sorun olmaz :icool:
sen zaten alacağını almışssın fazlası olsaydı iyi olmazmıysı elbette iyi olurdu bide fenerbahçe gibi bir okulu almak için 3 okul yapcak diyolarya... bizdende o tarz bir istekte bulunsalardı nolurdu diye düşünmeden edemiyorum

Çevrimdışı Factatum

Stad'ın bulunduğu arazi GSGM'ne bağlı. Yani yeni stad yapılırken zaten o araziyi kullanacaksın. Arkasındaki alan İBB'ye, yani yerel yönetime ait. Şimdi hepsi devletindi demek yanlıştır. Zira tüm stadların mülkiyeti GSGM'ne ait. Vodafone Arena yapıldıktan sonra da öyle olacak. Kimse kimseye tapu falan vermedi. Buna karşın ilgili bakanlar, belediye arazisini inşaata dahil ettiklerini bizzat açıkladı. Keza Kadir Topbaş ta öyle.

Çevrimdışı Tolga

Buyrun arkadaslar link burda. Youtube a ben yuklemistim  :D

yalnız arkadaş bugünkünü sordu sanırsam :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aynen 5 sene reklamını yaparlardı. Böylesi daha iyi oldu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

Bakan Kılıç: Yeni BJK Stadı'nın önünde artık hiçbir sorun kalmadı Spor Bakanlığı gerekli desteği verdi. Projeler de onaylandı İlave 8 dönüm araziyi İETT'den alarak, Beşiktaş'a tahsis ettik Yeni stat için ihtiyaç duyulan arazi şimdi daha da büyüdü

bunu diyen bakan  :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi, gs suan o cati yuzunden devlete 80 milyon dolar borclu... 2013 yilina kadar catiyi yapma sozu vermisti... Yapmadilar... Medya da bunu dile getirmiyor suan...
o zaman bizler sürekli dile getireceğiz ,medyaya ulaşana kadar. hem büyük klübüm diyeceksin ,hemde herşeyi bedavaya getireceksin ,bu kadar yardım balıkesirsporuda büyük yapar. :)

Çevrimdışı ayayhan

sen zaten alacağını almışssın fazlası olsaydı iyi olmazmıysı elbette iyi olurdu bide fenerbahçe gibi bir okulu almak için 3 okul yapcak diyolarya... bizdende o tarz bir istekte bulunsalardı nolurdu diye düşünmeden edemiyorum
senin bu klübün doğuda vanda ağrıda yaptığı okullardan haberin yok gailba okulla korkutuyorsun

Çevrimdışı sabriozyurt

Besiktaslisin sen!!   GururLAN

Çevrimdışı Oktay

şu forumda senin zekana hayranım yanlış anlama komplo teorisyenliğinde bir numarasın

Çevrimiçi murat

beşiktaşın veya beşiktaşlıların yaptırdığı çok okul var 3-5 tane daha yapılırdı.

Çevrimdışı Efe

Buyrun arkadaslar link burda. Youtube a ben yuklemistim  :D

yanlız yapılan işi bu videodan daha iyi anlar arkadaşlar bir kütleyi kaldırıp yerine stad yaptık inanılmaz bir değişim :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

başka hiç biyerde olmayan olamicak şu foruma siyaset bulaştırarak wow a çevirmeye başladınız yapmayın

Çevrimdışı SDemirsoy

araziden 3-5 metre bilemedin belki alınmıştır zaten eskiden de orada yanlış hatırlamıyorsam @Necmi Abidaha iyi bilir belediye otobüslerinin de park alanıydı daha da öncesinde gazhane falan da var imiş

Çevrimdışı Fatih

o zaman bizler sürekli dile getireceğiz ,medyaya ulaşana kadar. hem büyük klübüm diyeceksin ,hemde herşeyi bedavaya getireceksin ,bu kadar yardım balıkesirsporuda büyük yapar. :)
gsnin suan vergi borcu 140 milyon tl... Devletten tekrardan umut bekliyorlar vergi affi icin... Batik durumdalar... Bu konu gundeme gelse bile pek fazla etkilemez... Devlette biliyor gs'de hic para olmadigini... Anca Unal Aysal istifa eder bu kadar batakliga surukledigi icin kulubu... Zaten bugun istifa etmesi bekleniyor, kuvvetle muhtemel istifa eder bugun...

Çevrimdışı pascal26

kusura bakmayın ama şu bursayı fazla ciddiye alıyorsunuz stadı onlardan önce bitirsek ne olacak siz ciddiye aldıkça onlar tepemize çıkıyorlar bırakın ne yaparlarsa yapsınlar biz rekabet edeceksek fb ve gs ile olmalı bu.tamam onlar bizi kendilerine rakip olarak görebilir ama bizim için onların diğer anadolu kulüplerinden bir farkı yok.
Aynen. Şu merdiven muhabbetlerine fln da gerek yok. Özel bi gündemi olmamalı bu maçın. Biz abarttıkça futbolcu da şaşırıyor, geçen sene Ersan Gülüm Bursa maçı için derbi mi, ezeli rekabet mi ne demişti hatta..

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 24 Eylül 2014, 16:30:56
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!