Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6678107 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

Bu arada biz elektrik panosu dedik ama elektrik hücresi de olabilir @bjk_mabet abi sağından solundan bir de mümkünse içinden foto paylaşsan ?  :D
pano değil elektirik hücreleri...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimiçi Necmi

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  3 dk.
Fikret Orman:"Olimpiyat Stadı için zaten çim bakım firmasıyla anlaşma imzalanmış..Bizden de bu çim bakımı için 2,5 milyon lira istiyorlar.."

Devlet kimine stad yapar,kimine stad yapıyor diye engeller koyar.
sende ağzını tuvalet kağıdı olarak kullan sanada stad yapsın  :kop:

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar herkese selam. Genelde forumu dışarıdan takip ediyorum pek yazamıyorum ama İhsan Çoşkun'un açıklamalarından sonra bi hatırlatma yapmak istedim. 5 şubatta ntv spora verdiği röportaj:
http://www.ntvspor.net/video-galeri/stat-planlandigi-tarihte-tamamlanacak. Özellikle 6:00 dan sonraki açıklamalarını dinlemenizi tavsiye ederim. Martın sonuna kadar karşıda(numaralıda) hiçbir hafriyat kalmayacak diyor. Kaya çıktığından falan bahsediyor. Martın sonunda başkan Sansar ile o tepede program yaptı))) Olduğu gibi duruyordu.. Şimdi biz bu adama nasıl inanalım))
geçen gün bu açıklama benimde aklıma gelmişti zaten ondan sonra kendisine güvenim kalmadı :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ayayhan

Arkadaşlar herkese selam. Genelde forumu dışarıdan takip ediyorum pek yazamıyorum ama İhsan Çoşkun'un açıklamalarından sonra bi hatırlatma yapmak istedim. 5 şubatta ntv spora verdiği röportaj:
http://www.ntvspor.net/video-galeri/stat-planlandigi-tarihte-tamamlanacak. Özellikle 6:00 dan sonraki açıklamalarını dinlemenizi tavsiye ederim. Martın sonuna kadar karşıda(numaralıda) hiçbir hafriyat kalmayacak diyor. Kaya çıktığından falan bahsediyor. Martın sonunda başkan Sansar ile o tepede program yaptı))) Olduğu gibi duruyordu.. Şimdi biz bu adama nasıl inanalım))
ya adam öyle konuşmak zorunda firmalarla anlaşma yapılmış o tarihler verilmiş şimdi kalkıp tv de yetişmezmi desin o yetişmez derse zaten yüklenici firma hayatta yetiştirmez inşaat işleri böyledir

Çevrimdışı Deniz

pano değil elektirik hücreleri...
Evet abi fotoyu büyünce gördüm detaylarını da paylaştım  :).Hava yalıtımlı hücreler bunlar :super:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

ya adam öyle konuşmak zorunda firmalarla anlaşma yapılmış o tarihler verilmiş şimdi kalkıp tv de yetişmezmi desin o yetişmez derse zaten yüklenici firma hayatta yetiştirmez inşaat işleri böyledir

gayet güzel anlattı aslında ve teşvik edici bir konuşmaydı bence başkanla beraber bu konuşmaları yaparak herkesi havaya sokuyorlar şuana kadarda baya verim aldılar şirketlerde buna ayak uydurdu 2 aydır yıl sonuna kadar kabanın bitmemesi için bi neden yok işler iyi düzüye çıktı bu şekilde sürsün yeter bize :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

gizliden yardım eden vardır ama bu devlet değil de devletin çok sövdüğü biri olabilir :D
Hem bu kadar yardım edip hem de yardım ettiğini söylemeyecek kadar büyük Beşiktaşlı. Başkan bu tarz kişileri camia içine çekerek büyük iş başardı @Necmi abi :)

Çevrimdışı Deniz

sende ağzını tuvalet kağıdı olarak kullan sanada stad yapsın  :kop:
Destek olmadılar bari köstek olmasınlar @Necmi abi .Her fırsatta stada bir engel koyuyorlar.Dandik olimpiyatın kirasına %100 zam yaptılar bir de zeminin parasını bize kakalamaya çalışıyorlar.Bunlar bugün gün yüzüne çıkmaz ama yarın stada konan engeller birer birer ortaya çıkacaktır
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 24 Eylül 2014, 16:02:57
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
ihsan bey'in açıklamalarının linkini bulabilecek bir arkadaşımız var mı çok merak ediyorum arkadaşlar...????

Çevrimdışı riza calli

bir bilinse burdaki en fanatik hükümet yanlıları bile düşman olur boşuna Başkan kitap yazacağım demiyor :bandit: bazı şeyler bu gün dile gelmiyor ama bu yarın söylenmeyecek anlamına gelmez en basiti aylarca belediye arazisini verdik diye seçim propagandası yaptılar ama görüldüğü gibi orda belediye bina yaptı :bandit:
araziyi vermediyse stat 25 metre geriye nasil geldi peki

Çevrimdışı ahmet türker

degirmenin suyu nerden geliyor peki sirf 70000 kamyon toprak maloz çıkarıldı. Demiri betonu prekast i ciceklere verilen para obitasa verilen para. Say say bitmez.kredi de çekmedik.
değerli kardeşim devlet böyle bir yardım yapsa bilboardlara bile reklam asardı . :)

Çevrimdışı Deniz

Bu çizgiye kadar arazi bizimdi arkası devletindi onu verdik dediler son anda vermediler .

Çevrimdışı Anıl

Stadın kendi arazisi sayesinde geri çekildi. Belediye o araziyi vermediği gibi orayı birde kendi araçları için yeniden düzenledi :)

Çevrimdışı Oktay

Bu çizgiye kadar arazi bizimdi arkası devletindi onu verdik dediler son anda vermediler .
senin olan bişey yok kafa kariştırma orasıda devletindi hatta bütün stat devletindi

Çevrimiçi murat

@bjk_mabet twitter hesabından alıntıdır

Anlamayan arkadaşlar için bunlar alçak gerilim dağıtım panoları
kompanzasyon panosu derdik zamanında.şimdi içindeki kontaktörler filan muhtemelen değişmiş başka birşeyler koyuyorlardır içlerine :D

Çevrimiçi murat

ocak ortasına kadar kabayı bitiricez dedi. Bitiricez dediği de, yeni açığın sadece trübün kısmı, arkaları değil. Diğer yerler ise tamamen bitecek dedi. Böylelikle çatıya başlayabileceğiz dedi. ocak sonu hatta şubat ortası ortasında ring kurulmaya başlanacakmış. Mart sonuna kadar germe işlemi tamamlanmış olur dedi. Bunun üstüne de membran kaplama olacak, biraz da o zaman alacak dedi.
ocak ortasına kadar kabayı bitiricez dedi. Bitiricez dediği de, yeni açığın sadece trübün kısmı, arkaları değil. Diğer yerler ise tamamen bitecek dedi. Böylelikle çatıya başlayabileceğiz dedi. ocak sonu hatta şubat ortası ortasında ring kurulmaya başlanacakmış. Mart sonuna kadar germe işlemi tamamlanmış olur dedi. Bunun üstüne de membran kaplama olacak, biraz da o zaman alacak dedi.
ihsan coşkun translate :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

senin olan bişey yok kafa kariştırma orasıda devletindi hatta bütün stat devletindi
bence de Arazi olarak bizim olan bir şey yok zaten kullanım hakkı bizde idi 49 yıllığına

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

acaba dedim siyaset forumunamı girdim en ufak stat dışı ve siyasi yazıları silen necmi abi  bitireceğine dahada körüklüyo gerçi forumu siz kurdunuz ama söyleyeyim dedim

Çevrimiçi murat

kullanım hakkı dersek sorun olmaz :icool:

Çevrimdışı Deniz

kompanzasyon panosu derdik zamanında.şimdi içindeki kontaktörler filan muhtemelen değişmiş başka birşeyler koyuyorlardır içlerine :D
Yok murat abi pano değil hücreymiş ben yanlış gördüm ilk başta :)

Çevrimiçi Necmi

artık kale arkalarımızda eski staddaki gibi bir boşluk görüyormusun belediye arazisi yerinde duruyor görmüyormusun Başkanında açıklaması var neden vermediklerini bilmiyorum diye istediğin yere çek sonuçta çektiğin yer kendi arazin

Çevrimdışı TØLGA

@bjk_mabet abi bugun o bölgeden foto istiyoruz unuttuysan hatırlatıyim dedim :busted_cop: :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı sabriozyurt

ihsan bey'in açıklamalarının linkini bulabilecek bir arkadaşımız var mı çok merak ediyorum arkadaşlar...????

Buyrun arkadaslar link burda. Youtube a ben yuklemistim  :D
Besiktaslisin sen!!   GururLAN