Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688098 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı ahmet türker

"Denetçi sınıfı gücü elinde bulundurabilir ama emekçi sınıfının ilk Kara Kartalı Denizdir"  -Karl Marx :bandit:
  :claps:  :claps:  :claps:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ahmet türker

Birinci benim hala oktay abi emekçi sınıfın lideriyim  :evillol:
en yaşlıların birincisi de benim ,hemde emekçi sınıfından ortak bir yanımız var deniz kardeşim. :lol:  :lol:

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ahmetx

BUNLARDA PLAYBOYA BENZİYORMU :)
obitaşçıların başkomutanını çiçekler tribününe koymuşsun.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı bangelero torpedo

hocam çatıyada izin yoktu daha önce görsellerle göstermiştim ortaya çıkan çoğu görselde eski açıkta çatı yoktu daha sona izin alındı ki tüm tribünler kapalı dendi hatta orada sütun sayısı bile azalıyor diğer tribünlere göre bunun
araya birşey koymak için yeni bir izin alınması gerekir diye düşünüyorum

İzin kısmını bilmiyorum, ilk projede çatı olmadığını da bilmiyordum. Ama nihai durumda kuleleri geçmiş durumdayız. panolar stadın iç kısmı etkileyecek bir düzenleme, dışarıdan görünmeyecektir. Bana güzel bi fikir gelmişti oysa ki  :iscrewy:
BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞLI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN...

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmet türker

ahmet abili ve ali rızalı versiyon  :ok:
tabi tardeşim forumun en yaşlı kartalı olmadan olmazdı zaten. :tabe:

Çevrimdışı Serkan7738

İzin kısmını bilmiyorum, ilk projede çatı olmadığını da bilmiyordum. Ama nihai durumda kuleleri geçmiş durumdayız. panolar stadın iç kısmı etkileyecek bir düzenleme, dışarıdan görünmeyecektir. Bana güzel bi fikir gelmişti oysa ki  :iscrewy:

nihai durumda kuleleri geçmedik sınırımız tribün bitişiydi şuan kule seviyesinin altında tribünler eski açıkta

Çevrimdışı Başkan

selam gençler,
aranıza hoş buldum yaşlı bir Beşiktaşlı olarak ...

Çevrimdışı Abdullah

ahmet abili ve ali rızalı versiyon  :ok:
İsmail abinin daha farklı fotoğraflarını kullansak daha güzel olur bence  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı Serkan7738

selam gençler,
aranıza hoş buldum yaşlı bir Beşiktaşlı olarak ...

Fikret Orman gizliden foruma üyemi oldu yoksa  :hosgeldin Başkan

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Abdullah

@Deniz forzanın yaş ortalaması kaç
Türkiye'nin yaş ortalaması en yüksek forumu biziz herhalde.  :bandit:

İsmail abinin daha farklı fotoğraflarını kullansak daha güzel olur bence  :evillol: :evillol:
ismail sürekli resim değiştiriyor bunu yakaladım bu güzel

Çevrimdışı Abdullah

Fikret Orman gizliden foruma üyemi oldu yoksa  :hosgeldin Başkan
:kop: :kop: Başkan ziyaretçi olarak takılıyor

Çevrimdışı Serkan7738

@Deniz forzanın yaş ortalaması kaç
Türkiye'nin yaş ortalaması en yüksek forumu biziz herhalde.  :bandit:

@Abdullah emekli avcıların forumu var oraya hayatta yetişemeyiz :D

Çevrimdışı Abdullah

ismail sürekli resim değiştiriyor bunu yakaladım bu güzel
Bu kadar emin olma abi daha güzelleri vardır belki  :bandit:

Çevrimdışı Necmi

obitaşçıların başkomutanını çiçekler tribününe koymuşsun.
bakma obitaşcı olduğuna kombinesinide çiçeklerden aldı  :D