Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688352 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

selam gençler,
aranıza hoş buldum yaşlı bir Beşiktaşlı olarak ...
:hosgeldin birde yaşını ekleseydin doğum tarihi bölümüne :D

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı ALI RIZA

selam gençler,
Başkan  :hosgeldin :hosgeldin

Çevrimdışı Başkan

Çevrimdışı ahmet türker

selam gençler,
  :hosgeldin kardeşim benim yanımda kendini genç hisset necmi kardeşim gibi. :lol:

Çevrimdışı Sedat

handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Deniz

@Deniz forzanın yaş ortalaması kaç
Türkiye'nin yaş ortalaması en yüksek forumu biziz herhalde.  :bandit:
Forzada 79 yaşında üye bile var +50 yaşında 4000den fazla üyesi var @Abdullah sen orayı hiç karıştırma  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Başkan

1974 İnönü stadından içeri ilk girişim.BJK-Adanaspor maçı..Mabedi de tanırım aynı zamanda stad da emeğimizde  :bandit: vardır

Çevrimdışı ahmet türker

Fikret Orman gizliden foruma üyemi oldu yoksa  :hosgeldin Başkan
başkanımız 46 yaşında serkan kardeşim. :)

Çevrimiçi murat

selam gençler,
hoşgeldin başkan :icool:

Çevrimdışı Başkan

1974 İnönü stadından içeri ilk girişim.BJK-Adanaspor maçı..Mabedi de tanırım aynı zamanda stad da emeğimizde  :bandit: vardır
hoşgeldiniz başkan abi

Çevrimdışı Abdullah

Forzada 79 yaşında üye bile var +50 yaşında 4000den fazla üyesi var @Abdullah sen orayı hiç karıştırma  :evillol:
:utan Kim dedi forzadan daha yüksek ortalamadayız diye ya ben demedim başkasıyla karıştırıyorsun sen kardeşim  :bandit:

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

gördüğüm kadarı ile iki tane emekçi var  biri @alirıza diğeri de mustafa... ikisinide tekrar tşkler

Çevrimdışı Başkan

Mabet haftaya stada Ytongları kontrole gelcem çayın varmı içeriz :ok:

Çevrimdışı ahmett.67

selam gençler,

Tıp'ta biz yaşlılığı 65 hatta 70 üstü olarak kabul ediyoruz. Bu yüzden 65 yaş altı şahıslar ; lütfen kendinize yaşlı demeyiniz... Fakat  forumda 30 yaş altı çok arkadaş olduğundan göreceli bir durum var tabii ki. :icool:

http://www.mgm.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=BASAKSEHIR#sfB

Allah' yardımcımız oluyor pazar günü başakşehirde yağmur yok abilerim,yaşıtlarım, kardeşlerim  :ok:

Çevrimdışı Deniz

O değilde yakında forumda torun torba muhabbeti yapılacak  :kop: :kop:

@aktar_ismail romatizma bölümünü açabilirsin  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

gördüğüm kadarı ile iki tane emekçi var  biri @alirıza diğeri de mustafa... ikisinide tekrar tşkler
biz teşekkür ederiz @yoksul  :super:

Çevrimdışı Abdullah

Tıp'ta biz yaşlılığı 65 hatta 70 üstü olarak kabul ediyoruz. Bu yüzden 65 yaş altı şahıslar ; lütfen kendinize yaşlı demeyiniz... Fakat  forumda 30 yaş altı çok arkadaş olduğundan göreceli bir durum var tabii ki. :icool:
Abi bence bu forumdan daha çok Türkiye şartlarına baktığımızda 65-70 üstüne yaşlı dersek yaşlı diyecek kimseyi bulamayız neredeyse  :D

Çevrimdışı asi_kartal

En üst orta kısımda tribün ile çatı arasında boşluk olacak mı yoksa çizimde ki gibi boşluksuz mu olacak (Umarım boşluksuz olur daha boğucu gözüküyor :D)

BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

O değilde yakında forumda torun torba muhabbeti yapılacak  :kop: :kop:

@aktar_ismail romatizma bölümünü açabilirsin  :evillol: :evillol:
Herkes hissettiği yaştadır bu abilerimiz genç kartalllar dimi necmi abi

Çevrimdışı Abdullah

En üst orta kısımda tribün ile çatı arasında boşluk olacak mı yoksa çizimde ki gibi boşluksuz mu olacak (Umarım boşluksuz olur daha boğucu gözüküyor :D)

Hocam orada boşluk var ekran görüntüsünü alt tribünden aldığım için boşluk yok gibi gözüküyor.  :bandit: