Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6687963 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

Yok mu bir fikri olan   :s20:

hocam eğer eski açık en üst ile çatı arasındaki boşluğu kastediyorsanız oraya herhangi birşey koyamıyoruz tribün bunun için alçak kaldı zaten
eğer yükseklik sıkıntısı olmasa tribünle kapatırdık o arayı

Çevrimdışı Fatih

Bu prekastlar pislikten leş gibi görünüyo yaa
Pislikten degil, islak olmasindan dolayi sanirim...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmetx

:ok: bomba az sonra :)

herkes kaçsın,dünkü penaltı videosundan sonra dayanacak gücüm kalmadı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı guney_k

Çevrimdışı Deniz

deniz birinci olamıyınca :evillol:
Birinci benim hala oktay abi emekçi sınıfın lideriyim  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

Birinci benim hala oktay abi emekçi sınıfın lideriyim  :evillol:
Orda haklısın bak :ok:

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı bangelero torpedo

hocam eğer eski açık en üst ile çatı arasındaki boşluğu kastediyorsanız oraya herhangi birşey koyamıyoruz tribün bunun için alçak kaldı zaten
eğer yükseklik sıkıntısı olmasa tribünle kapatırdık o arayı

Tribunler eski kuleleri geçmeyecekti, anıtlar kurulunun istediği buydu. Bu istek de yerine getirildi zaten. Çatı da kuleyi geçiyor biliyosun, bu konuda bi itirazı yok anıtların. Orada anlamsız bi boşluk olmasındansa ışıklı bir pano güzel olacaktır.
BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞLI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN...

Çevrimdışı WarrChief

satılamaz

simdiye kadar dillendirilmeyen hiç lafı edilmeyen sey simdi konusuluyor yazılıyor çiziliyorsa buda coktan operasyonun basladıgı anlamı tasır...medyada işler böyle yuruyor:))üniversite yapılacagından vakıfta kurulacak bunlar hepsi üst üste geliyorsa bence  dusunmek gerekir:))

Çevrimdışı Sahaf Murat

nihayet çözdüm üye olma işini. neredeyse kaba inşaat bitecek...

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı FARUK

Tribunler eski kuleleri geçmeyecekti, anıtlar kurulunun istediği buydu. Bu istek de yerine getirildi zaten. Çatı da kuleyi geçiyor biliyosun, bu konuda bi itirazı yok anıtların. Orada anlamsız bi boşluk olmasındansa ışıklı bir pano güzel olacaktır.

hocam çatıyada izin yoktu daha önce görsellerle göstermiştim ortaya çıkan çoğu görselde eski açıkta çatı yoktu daha sona izin alındı ki tüm tribünler kapalı dendi hatta orada sütun sayısı bile azalıyor diğer tribünlere göre bunun
araya birşey koymak için yeni bir izin alınması gerekir diye düşünüyorum

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Deniz

O değil de forumun yaş ortalaması her geçen gün artıyor bu sevindirici birşey eski kartallardan öğrenilecek çok şey var  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

beyler benimki çok acemice oldu kusura bakmayın
her emek takdir edilmeye değerdir üstelik çok güzel olmuş kardeşim. :)

Çevrimdışı Serkan7738

beyler benimki çok acemice oldu kusura bakmayın

Of abi bunu görmez olaydım keşke  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

her emek takdir edilmeye değerdir üstelik çok güzel olmuş kardeşim. :)
Sağol ahmet abi seni ve diğer arkadaşlarım eklemeyi unuttum kimse kusura bakmasın tüm prekastlar bitince herkesi ekleyecem

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı ahmet türker

Sağol ahmet abi seni ve diğer arkadaşlarım eklemeyi unuttum kimse kusura bakmasın tüm prekastlar bitince herkesi ekleyecem
dert ettiğin şeye bak ,ben yazdığımda o yoktu zaten. :)