Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688371 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kartal14

Sütunların önüne ve girişlere süper olur...

Çevrimdışı FARUK

@Efe bugünki fotolara göre numaralıdaki o fazla kat önde testerelere bağlanmayacak gibi görünüyor
 ortada kalıp çakmışlar öne doğru basın tüneli çıkışı için sadece orada bağlanacak sanırım

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

görmek nasip olmadan stad bitsin de hepimiz rahatlayalım. :D
Forumda beyaz kartaldı herkes ilk bu ünvanı ben aldım  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

şu çok iyiymiş beşiktaşlı santçılarımız yapsınlar işte bir daha fırsat yakalayamazlar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı ALI RIZA

Kendi mesajını silme özelliği neden kaldırıldı ?  :alala:
siz silmeyin diye...! @Deniz

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Necmi

Bu arada vodafone arena hala kendi elektriğimizi kendimiz üretecez diye reklam yapıyor.Panellerin çatıya konma işi olmamıştı en son  :alala:
çatıya panel koymazsak elektrik üretemezmiyiz belki ufak bir nükleer reaktör kuracağız  :D

Çevrimdışı quentine83

paint terk kardeşlerimden ricam ful siyah koltuklar .ve arlarda beyaz boşluklar birde yeşil saha .bide öyle görseydik fena olmazdı hani... :ok:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ahmetx

çatıya panel koymazsak elektrik üretemezmiyiz belki ufak bir nükleer reaktör kuracağız  :D
çatı işinde çok ciddi sürprizler bizi bekliyor,menfi ve müspet her ikisi de.

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA abi biraz geciktirdi  :D ama sonunda kavuştum ünvanıma  :bandit:
Şucu bana atma ben hiçbir seyi ieteyerek zorla yapmadım...! Herşey sizin istekleriniz doğrultusunda gerçekleştirildi...! @Abdullah

Çevrimdışı Necmi

Forumda beyaz kartaldı herkes ilk bu ünvanı ben aldım  :bandit:
sen hala beyaz kartalsın :alala:

Çevrimdışı Oktay

Yasaklı Link[/member] kasımpaşa maçını niye batı tribünden almadınız hepimiz ordayız :alala: :alala:

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ahmetx

şu konfigürasyonu koltuklarla yapabilir miyiz?

Çevrimdışı Necmi

Forumun 25. Karakartalıyım  :clever: :bigstar:
yanlız Ali Rıza silmeye başlayınca gene beyaza inersin :evillol: :evillol: @Abdullah

Çevrimdışı riza calli

Stada süleyman seba adi verilecekti noldu o is.

Çevrimdışı WarrChief

bu konuda benim de bir fikrim var.. keske her bir loca benzersiz olsa ve ulke genelinde sanatcilara bir yarisma ile dizayn ettirilseydi.. akabinde isimleri dahi dizayn ettigi localara verilebilirdi.. ne bileyim soyle salvador dali konseptli bir loca gibi mesela.. her bir loca bir sanat eseri kivaminda olsaydi hem cok ses getir hem de benzersiz olurdu...

cok güzel bir fikir bunu simdi değilde ileriki donemdede yapabilirler birkaçının sozlesmesi bittiğinde çevrilebilir bu sekilde güzel mantık

Çevrimdışı Necmi