Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688325 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı WarrChief

Satarsak ki aklınızın ucundan bile geçirmeyin bence  Süleyman Seba'nın kemikleri sızlar.Bizim başkan bence futboldan anlamıyor ama bu inşaat işleri vs tam ona göre. Benim her zaman bir hayalim var...METİN-ALİ-FEYYAZ  şu kulüpte bir görev alsada  futbolu futbolcular yönetse...

simdi ben yazmıs olayım tarihe duser buda bizim siteye ozgu olur

..satılacak....

beyler benimki çok acemice oldu kusura bakmayın

Çevrimdışı Deniz

"Denetçi sınıfı gücü elinde bulundurabilir ama emekçi sınıfının ilk Kara Kartalı Denizdir"  -Karl Marx :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

beyler benimki çok acemice oldu kusura bakmayın
Abi sen ne yaptın  :kop: .Bill gates görse painti windowstan kaldırır yemin ediyorum  :kop: :kop:

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Abi sen ne yaptın  :kop: .Bill gates görse painti windowstan kaldırır yemin ediyorum  :kop: :kop:
he he he canım sıkıldı  :lol:

Çevrimiçi murat

simdi ben yazmıs olayım tarihe duser buda bizim siteye ozgu olur

..satılacak....
satılamaz

Çevrimdışı ALI RIZA

onlar gazoz kapağımı :D
:evillol: :evillol: :evillol: @Necmi abi

Not: Bugün abartılmadığı sürece silme işlemi yapmayacağım...  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Serhat Akkaya

he he he canım sıkıldı  :lol:
Uzaktan bakınca kartallar playboy tavşanına benziyor  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı bangelero torpedo

Yok mu bir fikri olan   :s20:

Arkadaşlar günaydın,
Uzun zamandır yazamadım ama takipteydim.
Sabah sabah fikrim geldi...
Genel bir eleştiri var eski açığın sıra sayısının diğer tribunlere göre daha az olmasıyla ilgili... Acaba diyorum ve bjk_mabede soruyorum: Eski açıkta, kapalı tarafından başlayan, tribün ortasında artan ve numaralıya yaklaştıkca yine azalan, çatıyla tribun üst sırası arasındaki boşluğa (tanım biraz karışık oldu evet) bir led ekran, daha dogrusu led pano koyulabilir mi. Hem skorboad işlevi görür, hem reklam alınır, hem de ütopik olcak belki ama, gollerden sonra kanatlarını açan kartal figürümüz getirilir ekrana. maliyeti bilemiyorum tabi. Ancak o boşluğun bu şekilde değerlendirilebileceğini düşünüyorum.

Teşekkürler.
BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞLI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN...

Alınmadın inşallah abi şaka yaptım  :)
Uzaktan bakınca kartallar playboy tavşanına benziyor  :D
hehe delisiniz siz
alınmadım kardeşim  :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Bugün başka bir paint çalışmasını daha kaldırmaz bu forum  :busted_cop:

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimiçi murat

hehe delisiniz siz
alınmadım kardeşim  :evillol:
performans düşüşü gözlemledim panky :biggrinking:

Çevrimdışı ahmetx

Yok mu bir fikri olan   :s20:

çimlerin hava alması ve sesin uğultuya neden olmaması için o bölge kapanmayacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mehmet92

Bu prekastlar pislikten leş gibi görünüyo yaa

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı ahmetx

yönetici kadromuza unutulmaz paint ve mesaj bölümü açılmasını öneriyorum. :kop:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

Bu koltuk paintinden sonra stadın koltuksuz açılmasına karar verilmiş :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

Bu prekastlar pislikten leş gibi görünüyo yaa
pislikten değil yağmur suyunu emince öyle oluyor.