2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1202678 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı c3c2k

Bu konuda haklısın. Milli takımdaki son senesinde oyuncuların hepsi maksimumdaydı. Düşüşte oyuncu yoktu. Bu nedenle dünya kupasına gidemiyoruz sanırım.

Yav Allahını seversen EPL de oynuyan kaç tane oyuncu Şenol Güneşi tanır ya. Gitsin o torun falan sevsin.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam Gomez'de bilmezdi Şenol hocayı ama adamı yeniden milli takıma yolladı..Ki bunun gibi örnekleri var Şenol hocanın..İsmail'le devam edelim o zaman bu şekilde..Her maç nasıl bı takım çıkacak diye düşünelim..Kabul etmek lazım ki İsmail hoca büyük takım hocası değil..İkinci yarı 39 pas yapabilmişiz.. Küme düşmemeye oynayan bir takım değiliz biz.bu takım 10 kişi 3-1den 4.atacak bı takım

Çevrimiçi Samet Demir

Hocam Gomez'de bilmezdi Şenol hocayı ama adamı yeniden milli takıma yolladı..Ki bunun gibi örnekleri var Şenol hocanın..İsmail'le devam edelim o zaman bu şekilde..Her maç nasıl bı takım çıkacak diye düşünelim..Kabul etmek lazım ki İsmail hoca büyük takım hocası değil..İkinci yarı 39 pas yapabilmişiz.. Küme düşmemeye oynayan bir takım değiliz biz.bu takım 10 kişi 3-1den 4.atacak bı takım
Ben yoruldum artık size laf anlatmaya.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı beno1903

ne şenolu biri gelicekse sergen gelsin bari. yeni yönetimde gelsin tabi

Çevrimdışı KadirA

ne şenolu biri gelicekse sergen gelsin bari. yeni yönetimde gelsin tabi

Sergen mi…….

Çevrimdışı DieForYou1903

ligin 3.haftası oynanıyor stoperde halen necip var.Orta saha yok kanat yok.İyi ki santrafor aldık transferi tamamladık.Yazık vallahi bu taraftar bunu haketmiyor.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı doganay

Bu son detaylar bitene kadar daha cok kivraniriz.

Çevrimdışı Akil Emre

Bu son detaylar bitene kadar daha cok kivraniriz.
Della aliden bağımsız olarak , takımın hala stoper almamasına inanılır gibi değil, birde sivastan aldığımız kerem nerede imzaladık da ben mi kaçırdım.

Çevrimdışı Okan1903

delenalli işi olmazsa bu olur bence
Alli den cok daha mantikli olur

Çevrimiçi Samet Ç

Akşam maçtan sonra herkes bitti der Dele Alli'ye olası puan kaybında gündem değiştirmek için bekletiyorlardır hocaya yönetimde güvenmiyor çünkü şu şartlarda şampiyon olursa bu adam sadece kendisine yazar.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ne alacağımız belirsiz olan Dele Ali yerine yüz defa Morgan Sanson'u tercih ederim.
Dün hayranlıkla izlediğimiz Bardhi'nin upgrade edilmiş versiyonu ve performans güven aralığı daha net.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

PL’e bu kadar odaklanip PL gecmisli oyuncular almamiza ragmen neden free olan Kouyate’e yonelmiyoruz. Gecen sene Palace’in onemli parcasi idi. Hem 6 hem stopper, lider vasifli. Saiss-Kouyate top gecer, adam gecmez.
topun geçmesi kötü ama o top geçince direk ersindende geçiyor 🥺

Çevrimiçi Necmi

Della aliden bağımsız olarak , takımın hala stoper almamasına inanılır gibi değil, birde sivastan aldığımız kerem nerede imzaladık da ben mi kaçırdım.
stoper almayı düşünüyorlarmı acaba

Çevrimiçi Necmi

Akşam maçtan sonra herkes bitti der Dele Alli'ye olası puan kaybında gündem değiştirmek için bekletiyorlardır hocaya yönetimde güvenmiyor çünkü şu şartlarda şampiyon olursa bu adam sadece kendisine yazar.
geçen hafta dele ile değiştirdiler gündemi bu hafta yemez ortaya başka isim atmaları gerekir

Çevrimiçi umutow

Şu takıma lütfen türk sağ stoper / dele alli/ sağ sol açık oynayabilecek kanat alın.

Çevrimdışı Okan1903

Tolga Cigerci hala bosta. su mac yedekten girse ilac gibi gelirdi

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Herkes dalga geçtiğini sanabilir ama bence gerçekçi bir hamle olur. Çok ucuza kapatsınlar . Kulübede adam yok adam.

Çevrimiçi sEuL

Sahsen ikilemdeyim, Kartal ile Berkay tam olarak hazir degiller ama rotasyonda kullanabilecegimiz isimler. Josef bireysel ve topla calismalara baslamis, bir bilemedin iki haftaya takimla beraber olur. Ustune Atiba’da (hala ust seviyede 30-40 dakika cikarabilecegini dusunuyorum) takima katilinca o bolgede bir siskinlik olacak. Tolga fena bir sezon gecirmedi sanirim gecen sezon ama yedekten Berkay/Kartal/Ege yerine Tolga girerse genc oyuncularin hevesini kirmis oluruz. Suan icin pek hazir bulmasamda Kartal/Berkay ve iyilesince Ege’nin yavas yavas rotasyonda kullanmaya devam etmeliyiz bence. Ama dedigin gibi 2. yari Kartal yerine Tolga girmis olsaydi- orta sahamiz bu kadar kolay gecilmezdi.

Çevrimiçi Samet Demir

Evet yönetim şimdi top sizde? Transferler nerede?

Bugün iyi vurduk.. :D

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı annoca

Sahsen ikilemdeyim, Kartal ile Berkay tam olarak hazir degiller ama rotasyonda kullanabilecegimiz isimler. Josef bireysel ve topla calismalara baslamis, bir bilemedin iki haftaya takimla beraber olur. Ustune Atiba’da (hala ust seviyede 30-40 dakika cikarabilecegini dusunuyorum) takima katilinca o bolgede bir siskinlik olacak. Tolga fena bir sezon gecirmedi sanirim gecen sezon ama yedekten Berkay/Kartal/Ege yerine Tolga girerse genc oyuncularin hevesini kirmis oluruz. Suan icin pek hazir bulmasamda Kartal/Berkay ve iyilesince Ege’nin yavas yavas rotasyonda kullanmaya devam etmeliyiz bence. Ama dedigin gibi 2. yari Kartal yerine Tolga girmis olsaydi- orta sahamiz bu kadar kolay gecilmezdi.
atiba 20-25 dk eskisi gibi oynasa yeter. takım 70. dk dan sonra başka yerlerden nefes alıp veriyor, atiba topu alıp kalçayı koydumu ne güzel saklardı topu kralı gelse alamazdı.
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2022, 00:14:02 annoca ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Mehmet57

Dele Alli konusunda kafam karisik. Bence bize lazim olan oyuncu degil. Evet, Wout’in performansini arttirir. Nasil Kane’in etrafinda oynadiginda etkili olmus oldugu gibi. Ama Alli 8den daha fazla bir 10. Bize bizi 6’siz oynatabilecek, ceza sahasi kosulari yapan bir 8 lazim.

Yabanci siniri bizi bir hayli zorlayacak. Gedson’un performansini elestirenler var, ama bu oyunda orta sahaya yazilacak her daim ilk isim.

Etiketler: