2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1205970 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet57

Everton'dan yanlis oyuncu ile ilgileniyoruz. Bizim asil almamiz gereken bu insan azmani. Fernandes ile ayni orta sahada dusunemiyorum  :D

Çevrimdışı DieForYou1903

sivasspor dia sabayı almış kerem atakan boşa çıkmış oldu.Adamlar oraya yetersiz gördüğü için başka birini alıyor biz onlar yetersiz gördüğünü alıyoruz.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1561667220635357184
Yarından itibaren Kerem benim gözümde en iyi orta sahadır. Gelsin hayırlı olsun başarılı olsun inşallah

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Çağrı Öz

Delle Ali’yi bağlasalar durmaz bu saatten sonra.

Çevrimdışı Mehmet57

Berkan Kutlu haberlerinin dogruluk payi var mi?

Kosu mesafesi ve fizigi disinda gram yetenegi yok.

Çevrimdışı DieForYou1903

Berkan Kutlu haberlerinin dogruluk payi var mi?

Kosu mesafesi ve fizigi disinda gram yetenegi yok.

yoktur muhtemelen kerem atakan ve delle alliyi aldık orta saha transferini kapattık kanat ve stoper var şimdi sırada.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

alli yarın geliyor diyorlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı DieForYou1903

kartal kayra ümraniyeye kiralanmış.yarın imza için gidiyormuş.

Kerem atakan kesgin sivasın alanya ile olan maç kadrosuna alınmamış.Muhtemelen bize geldi.

Delle alli yarın geliyor diyorlar.

Can Bozdoğan hollandada 2 asist yapmış keşke alaydık. https://www.transfermarkt.com.tr/can-bozdogan/profil/spieler/406609

Çevrimdışı Talisca1903

kartalı ümraniyeye kiralıyormuşuz benim merak ettiğim biz bu kiralama işlerinden para kazanıyor muyuz?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

kartal kayra ümraniyeye kiralanmış.yarın imza için gidiyormuş.

Kerem atakan kesgin sivasın alanya ile olan maç kadrosuna alınmamış.Muhtemelen bize geldi.

Delle alli yarın geliyor diyorlar.

Can Bozdoğan hollandada 2 asist yapmış keşke alaydık. https://www.transfermarkt.com.tr/can-bozdogan/profil/spieler/406609
biz alsaydık hollanda da 2 asist yapamayacaktı.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi COB

Kartal'ın kiralanması çok içime sinmedi. Bu yıl bence kalmayı hak ediyordu ve en kötü sezonda 15 maç falan oynardı. Kendi gitmek istediyse ona birşey diyemem.

Çevrimdışı Nazım Ar

Ben olsam Kartalı kiralamam. Sakatlık, yerli şartı, ceza derken (hakemler leblebi gibi kart gösteriyor bize) aynı anda Salih ile Atakan'ın ilk 11 çıkacağı maçlar olacak, yedekten Berkay dışında kim girecek? Ayağı düzgün çocuk Kartal bu sene bizde illa ki şans bulurdu.

Çevrimdışı Talisca1903

Kartal'ın kiralanması çok içime sinmedi. Bu yıl bence kalmayı hak ediyordu ve en kötü sezonda 15 maç falan oynardı. Kendi gitmek istediyse ona birşey diyemem.
doğru karar bizim seviyemizden çok uzak Berkay kençtemur var altta ona veririz o şansı

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimiçi sEuL

Yabanci kurali kalktida bizim mi haberimiz yok anlayamadim.
Savunmaya Isak, orta saha ve kanatlar icin Dembele, Dele Alli falan - Avrupa'da zaten yokuz bu oyunculari nasil oynatacagiz merak ediyorum.

Savunmayi Rosier - Isak - Saiss - Masuaku yaparsak diger iki yerliyi ileri uctaki oyuncularda kullanmamiz gerekecek. Yada Masuaku'yu kesip sol bekte Oguzhan/Umut ikilisine yonelecegiz.

Josef takimla calismlara baslamis ve Sivas mac kadrosuna buyuk ihtimalle alinir, Ghezzal geldiginde Muleka'ya klube yolu gozukecek. N'Koudu'yu bu formuyla kesmek zor olacak, ileridede Weghorst var zaten.

Salih formunu korursa oynamaya devam eder ama hadi orta sahayi Josef - Gedson - Dele ile kurduk diyelim.

Sol kanatta N'Koudu/Dembele, sag kanatta da Ghezzal/Muleka (pek kanat oynamasini istemesemde) ve ileride Weghorst (Cenk) var.

Salih'i oynatmadigimiz denklemde, ozellikle savunmaya ismi gecen yabanci stoperlerden biri gelirse diger 2 Turk oyuncuyu nasil nerede kullaniriz bilemiyorum. Lanet olasica sacma kural  :s20:

Etiketler: