2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1203240 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sezgin1903

Şimdi bu haberi ve bundan önceki transfer haberlerini kim piyasa veriyosa ya bilerek veriliyo fiyat 7-8 uygundan basliyo taraftar gazı alınıyor aaa ucuz felan derken yavaş yavaş gerçek değerine çekiliyor yada Everton üzerinden kulübümü öpuyonuz yada fiyat yükseltiler ama biz istediğimiz fiyata aldık demeyemi getiriyonuz adam çat çat alıyo ne fiyat iniyor ne çıkıyor akılda deli sorular bırakmanın ne anlamı var zaten ortam gergin 41 yaşındayım bize özgü transfer stareteji geliştirme ye çalışmayın sözüm ona transferler %80-90 kampta olacaktı hersene aynı şeyleri yaşamak zorundamiyiz.

Çevrimiçi Necmi

Şimdi bu haberi ve bundan önceki transfer haberlerini kim piyasa veriyosa ya bilerek veriliyo fiyat 7-8 uygundan basliyo taraftar gazı alınıyor aaa ucuz felan derken yavaş yavaş gerçek değerine çekiliyor yada Everton üzerinden kulübümü öpuyonuz yada fiyat yükseltiler ama biz istediğimiz fiyata aldık demeyemi getiriyonuz adam çat çat alıyo ne fiyat iniyor ne çıkıyor akılda deli sorular bırakmanın ne anlamı var zaten ortam gergin 41 yaşındayım bize özgü transfer stareteji geliştirme ye çalışmayın sözüm ona transferler %80-90 kampta olacaktı hersene aynı şeyleri yaşamak zorundamiyiz.
ingilizlerle pazarlık zordur ama bir kere tamam dediklerinde sözlerinden dönmezler yani öyle fiyat arttırdıklarını daha görmedim

Çevrimdışı DieForYou1903

Beşiktaş, Eyüp Aydın'ı transfer etmek istiyor. (Sky Sports)

https://twitter.com/mufcMPB/status/1560654328204894211

Dış basına göre amadı kiralamışız Man united taraftarı ateş püskürüyor neden verdiniz diye.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı DieForYou1903

Delle alli böyle olmaz inşallah.

Çevrimdışı Sezgin1903

ingilizlerle pazarlık zordur ama bir kere tamam dediklerinde sözlerinden dönmezler yani öyle fiyat arttırdıklarını daha görmedim

Doğru söylüyorsun abi de hep bizde bir problem sıkıntı varmış algısı yapılıyor diğer kulüplerde ben atlamış olabilirim ama olduğunu görmedim anlaştı aldı getirdi oluyor bizde olmuyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Doğru söylüyorsun abi de hep bizde bir problem sıkıntı varmış algısı yapılıyor diğer kulüplerde ben atlamış olabilirim ama olduğunu görmedim anlaştı aldı getirdi oluyor bizde olmuyor.
Dikkatini çekmemiş bence. Geçen sene renkli takım ghezzal ve rosier diye bir oyuncu alacaktı. Ellerinden kaptık. Sonra bir renkli takımın rüyalarını süsleyen Gedsonu aldık. Aklıma ilk gelenler

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tuncaboylu

Delle alli pazarlıkla 10 milyon+kiralama bedeline yükselmiş diyorlar.iş yatmak üzereymiş.
Hahaha

Çevrimdışı Sezgin1903

Dikkatini çekmemiş bence. Geçen sene renkli takım ghezzal ve rosier diye bir oyuncu alacaktı. Ellerinden kaptık. Sonra bir renkli takımın rüyalarını süsleyen Gedsonu aldık. Aklıma ilk gelenler

Ghezal ve rosier bizde kiralık oynadıkları için birşeyleri benimsemiş olmalılar ki Beşiktaş da kaldılar bu sebepden saymadım.

Gedson evet başarılı transfer doğru ben bunu kastetmedim.

Avrupa'dan ilk bizim alacağımız oyuncularda suni parasal problem yaratılıyor demek istedim.sonra bakıyorsun kulübün istediği şartlar oluştuğunda alındığı açıklanıyor.Birileri alkış mı yoksa kendini gösterme çabası içinde mi oluyor diyorum.

Çok uzadiginda transferin pozitif enerjisi taraftar üzerinde düşüyor buna gerek yok diyorum.

Çevrimdışı beno1903

Everton adilik yapma işte. Dediklerine göre oyuncuyla anlaşmışız dediklerine göre evertonlada anlaşmışız. Zaten bedavaya almışsın. Sal gitsin adamıda ayıp (gelmek istiyorsa tabi)
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2022, 21:46:50 beno1903 ]

Çevrimiçi Necmi

bizimkilerin ağzı torba olmadığı için büzemiyoruz malesef bunuda gaz almak için panikle erken açıkladılar yoksa böyle transferleri bizde basına adı düştüğü gün yada engeç ertesi gün uçak iner renklilerdede oluyor biz onların gündemini fazla sallamadığımız için dikkat çekmiyor

Çevrimiçi Necmi

Everton adilik yapma işte. Dediklerine göre oyuncuyla anlaşmışız dediklerine göre evertonlada anlaşmışız. Zaten bedavaya almışsın. Sal gitsin adamada ayıp (gelmek istiyorsa tabi)
emin ol kulüp ve oyuncuyla anlaştıksa gelmeme sebebi onlar değil bizizdir başkan sever imza atarken tekrar pazarlık yapmayı dele transferinde bir aksilik olursa öyle rakamlara mecbur kalırlarki bu saatten sonra döndürmemek için

Çevrimiçi doganay

bir transfer bitmeden bitmis gibi haber yapmalarindan sonra bizlere gunlerce sancili bekleyise sebep oluyorlar. Ilgileniyor diye haber yapin, gercekten bitince ondan sonra transfer bitmistir deyin.

Çevrimdışı DieForYou1903

bir transfer bitmeden bitmis gibi haber yapmalarindan sonra bizlere gunlerce sancili bekleyise sebep oluyorlar. Ilgileniyor diye haber yapin, gercekten bitince ondan sonra transfer bitmistir deyin.

Sercan dikme karıştırıyor ortalığı daha önce bir oyuncuyu sızdırmış iş bozulmuş.İçerden bilgi sızdıran var o köstebek bulunmalı.

Çevrimdışı aunt minnie

Kerem Atakan baya vasat oyuncu.Bizde süre bile alamazsa şaşırmam.Hiç manası olmayan bir transfer olacak
Delle Ali de iptal olmuş sanırım.
Transferi kapayalım bence bu TFF-MHK insanda heves bırakmıyor.

Çevrimiçi doganay

Kerem Atakan baya vasat oyuncu.Bizde süre bile alamazsa şaşırmam.Hiç manası olmayan bir transfer olacak
kim diyor Dele Alli iptal diye , ben oyle ciddi bir haber goremedim ?

Çevrimiçi Samet Demir

Bütün yabancı kaynaklarda Dele Alli işinin bittiği yazdı bugün. İptal olduğu nerede yazıyor. Onun kaynağı kim.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı DieForYou1903

Bütün yabancı kaynaklarda Dele Alli işinin bittiği yazdı bugün. İptal olduğu nerede yazıyor. Onun kaynağı kim.

Sercan dikme iptal değilde zora girmiş 6-7 den bonservis bedeli 10'a cıkmıs kiralama bedeli istemezken istemişler filan.

Çevrimdışı Mehmet57

Iptal falan degil.

Çevrimiçi tolga1903

Delle ali'nin gelmemesine üzülmem pl veya avrupa'da kimsenin riske girip almaya tenezzül etmediği adamı alamadık diye karalar bağlayacak kadar transfer sapığı olmamak lazım. Düşer elbet birileri çok takılmamak gerek

Çevrimdışı celiker1

Maalesef kadro mühendisliğinde 3 yerli oyuncunun mevkiini belirleyemeyerek hata yaptık.Yerli oyuncuların mevkiini yedeğide Türk olacak şekilde belirlemeliydik.Şu an kimi oynatırsan oynat hep sahada bir bölge eksik kalıyor.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Bence Muleka muhakkak sahada ve en önde olmalıdır.Arkasında ise yerden ve havadan sırtı dönük top alıp pasörlük yaptıktan sonra ceza sahası koşusu atabilen Weghorts.Bu takımın en ideal on birinde Muleka,Weghorts,Ghazzal,Rosier,Gedson,Josef,Saiss önce tahtaya yazılır,sonra kalan 1 yabancı ve 3 Türk oyuncusunu ekleyerek sahaya çıkacak takım kurulur ve bunlara en uygun sistem belirlenir.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Alt yapının en çok ışıldayan oyuncusu Berkay Kençtemur ile profesyonel sözleşme imzalanmış.Öteki sene A takıma çıkmasını bekliyorum.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı BlackEagle16

Bence Muleka muhakkak sahada ve en önde olmalıdır.Arkasında ise yerden ve havadan sırtı dönük top alıp pasörlük yaptıktan sonra ceza sahası koşusu atabilen Weghorts.Bu takımın en ideal on birinde Muleka,Weghorts,Ghazzal,Rosier,Gedson,Josef,Saiss önce tahtaya yazılır,sonra kalan 1 yabancı ve 3 Türk oyuncusunu ekleyerek sahaya çıkacak takım kurulur ve bunlara en uygun sistem belirlenir.
Kafamda deli sorular . Aslında bu takım en iyi 3-4-3 oynarda 3-4-3 te takımın en iyisi ghezaldan verim alamadık ona aklım basmıyor
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı aunt minnie

Tyler Boyd,Kenan Karaman,Necip Uysal ve Montero’nun süresiz kadro dışı bırakıldığını görsem yeni transfer gibi sevinirim.Bu adamların Beşiktaş’a en ufak katkı vermeleri mümkün değil.Bunların futbolcu olduğu bile şüpheli.Akıbetleri Oğuzhan,Ljajic,Lens gibi olacak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hala pürüz varmış gibi yazıyorlar. Yönetimin pazarlık aşkı bizi bitiriyor.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1560803871324340230

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: