2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1202680 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı DieForYou1903

Biraz Everton forumuma Dele Alli ile alakali yorumlara goz attim. Adamlar gitsin diye dua ediyor , burda yazamayacigm kufurleri ediyorlar gitmesi icin , bugun yine yedek kulubesinde gitmedi mi hala lanet olasi falan.. adamlar maasinin bir kismindan kurtulsak bile kardir durumundalar, nasil nefret ettiyseler.

Firorentina taraftarı da gomez için aynı şeyleri diyordu :)
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı doganay

e tabi adamlar kendi ligi icin degerlendiriyor. Turkiye'de premier ligten gelen adamin olusu bile her turlu is yapar . Gelsin hele birde hayirlisiyla

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı doganay

Çevrimiçi tolga1903

e tabi adamlar kendi ligi icin degerlendiriyor. Turkiye'de premier ligten gelen adamin olusu bile her turlu is yapar . Gelsin hele birde hayirlisiyla

Katılmıyorum. Michy batsuayi diye bir karadelik izledik geçen sene hiç de ölüsü iş yapar denecek durum yok iş yapmıyorsa yapmıyor yani. Elemanın futbol oynamaya hevesi kalmamış ondan sövüp duruyor taraftarları geçen seneki kısa da olsa oynadığı maçlardan kolaj yapmışlar aynı adem ljajic gibi olmuş topu ayağında tutmuyor geldiği gibi çıkarıyor sorumluluk almıyor ljajic'in gıcık leş gibi bir oyunu vardı ya son sene aynı öyle olmuş. Hala çok mesafeliyim bu transfere haksız çıkmayı çok isterim gelsin şampiyon yapsın ama böyle bir kumarı oynamaya mecalimiz mi var bizim?

Çevrimdışı Okan1903

batshuayi veya pjanic icinde diyorlardi. onlarinda sonu malum.

dogru bir bakis acisi degil bence bu.

ayrica bu gelince nasil nerede oynaticaz benim kafam pek almiyor. sadece ismi buyuk diye heycanlaniyor herkes ama o mevkiye bizim ihtiyacimiz var mi dusunmuyor kimse.

Çevrimdışı doganay

Katılmıyorum. Michy batsuayi diye bir karadelik izledik geçen sene hiç de ölüsü iş yapar denecek durum yok iş yapmıyorsa yapmıyor yani. Elemanın futbol oynamaya hevesi kalmamış ondan sövüp duruyor taraftarları geçen seneki kısa da olsa oynadığı maçlardan kolaj yapmışlar aynı adem ljajic gibi olmuş topu ayağında tutmuyor geldiği gibi çıkarıyor sorumluluk almıyor ljajic'in gıcık leş gibi bir oyunu vardı ya son sene aynı öyle olmuş. Hala çok mesafeliyim bu transfere haksız çıkmayı çok isterim gelsin şampiyon yapsın ama böyle bir kumarı oynamaya mecalimiz mi var bizim?

Ljajic ile soyle bir fark var . Ljajic'i gondermek istedigimizde hic bir takima gitmedi, yattigi yerden para kazanmayi tercih etti. Dele Alli 'de Everton'da sozlesmesi bitene kadar yatarak tikir tikir maasini almayi tercih edebilir. Bize gelmeyi tercih ediyorsa ,daha cok para da veremeyecegimizi dusunursek, hala futbol oynamaya niyet var diye umudum var.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu Bayern II deki Eyüp Aydın kimdir, necidir?
İzleyen var mı?

Çevrimiçi sEuL

Emirhan ile Ridvan bizde kalsalardi buyuk ihtimalle  forma sansi pek bulamayacaklardi. Gittikleri takimlarda surekli oynamalari ne kadar dogru karar verdiklerini gosteriyor. Bravo cocuklar.

Bu arada, bi stoper alamayan yonetim. Sizi bi yerlere havale ediyorum vicdansizlar, yine Necip ile cikacagiz maca anlasilan.

Çevrimiçi Kartal Ç

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1560951014156640256

monteroyu da 750 bin euro ve sonraki satıştan a.madride yuzde 50 pay şeklinde almıştık galiba.
bakalım kaça gidecek.

Çevrimiçi tolga1903

Ljajic ile soyle bir fark var . Ljajic'i gondermek istedigimizde hic bir takima gitmedi, yattigi yerden para kazanmayi tercih etti. Dele Alli 'de Everton'da sozlesmesi bitene kadar yatarak tikir tikir maasini almayi tercih edebilir. Bize gelmeyi tercih ediyorsa ,daha cok para da veremeyecegimizi dusunursek, hala futbol oynamaya niyet var diye umudum var.

İnşallah dediğin gibi olur

Çevrimdışı beno1903

Alli oynamıyor everton satmak istiyor rüzgar bize doğru eserken problem oluyor. Ya biri ortalığı karıştıyor ya everton fiyat arttırıyor ya alli fazla istiyor. Yada yönetim beceremiyor :D

Çevrimdışı doganay

Alli oynamıyor everton satmak istiyor rüzgar bize doğru eserken problem oluyor. Ya biri ortalığı karıştıyor ya everton fiyat arttırıyor ya alli fazla istiyor. Yada yönetim beceremiyor :D
yada sadece son evrak isleri hallediliyor   :lol:

Çevrimiçi Necmi

yada sadece son evrak isleri hallediliyor   :lol:
iş evrakta olsa takım kadrosuna yazılmaz

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Biraz Everton forumuma Dele Alli ile alakali yorumlara goz attim. Adamlar gitsin diye dua ediyor , burda yazamayacigm kufurleri ediyorlar gitmesi icin , bugun yine yedek kulubesinde gitmedi mi hala lanet olasi falan.. adamlar maasinin bir kismindan kurtulsak bile kardir durumundalar, nasil nefret ettiyseler.
Benfica taraftari da talisca icin kurtulduk diyordu
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı BlackEagle16

CENGİZ ünderi 1 sene kiralasak yok mu oluru acaba ??
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Enis Bardhi tam bizim ihtiyacımız olan adammış.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Morgan Sanson bu sene maç kadrosuna dahi girememiş.
Eğer sakatlık falan yoksa orta saha için çok iyi seçenek olabilir.

Çevrimdışı DieForYou1903

Isak Hien'i, her türlü Samy Mmaee'ye tercih ederim.

videolarını izledim ben tercih etmem açıkcası çok kayarak müdahale ediyor müdahaleleri başarısız oluyor çok kırmızı sarı görür biz zaten bol bol kart görüyoruz.Sammy de kötü isakda.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı Mehmet57

PL’e bu kadar odaklanip PL gecmisli oyuncular almamiza ragmen neden free olan Kouyate’e yonelmiyoruz. Gecen sene Palace’in onemli parcasi idi. Hem 6 hem stopper, lider vasifli. Saiss-Kouyate top gecer, adam gecmez.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

PL’e bu kadar odaklanip PL gecmisli oyuncular almamiza ragmen neden free olan Kouyate’e yonelmiyoruz. Gecen sene Palace’in onemli parcasi idi. Hem 6 hem stopper, lider vasifli. Saiss-Kouyate top gecer, adam gecmez.

Nottingham Forest'a gitti.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi umutow

Takımda en az 3 tane eksik var fakat hala yaprak kımıldamıyor. 

Çevrimdışı levitate

Morgan Sanson bu sene maç kadrosuna dahi girememiş.
Eğer sakatlık falan yoksa orta saha için çok iyi seçenek olabilir.
delenalli işi olmazsa bu olur bence
bipbipbupbup

Etiketler: