2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1205968 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet57

Stopperi Denswil olan takim sampiyon oldu gecen sene ligde. Koray yeter de artar lig icin.

Çevrimdışı BlackEagle16

2 haftadır duran toptan 2 gol attık bir tane wegorst direkte patladı atsa 2 maçta 3 duran toptan gol atacaktık duran top çalıştığımız belli duran toplar bizim ligde çok önemli kapanan savunmalara karşı.
Kesinlikle katılıyorum. Duran toplarda futbolcuların ceza sahası içinde hareketleri konumu hakikaten bu takım duran top çalışıyor diyor .
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı BlackEagle16

Stopperi Denswil olan takim sampiyon oldu gecen sene ligde. Koray yeter de artar lig icin.
Al benden de o kadar bu lig hücum Ligi kaldıki emrecan gibi bir yatırırımımız var. Ben stoper bir şekilde halledilir DİE düşünüyorum. Biz acilen kaleciyi değiştirip. İleriye gerekli takviyeleri yapmamız lazım. Takım bu kadar istekli aç oynarken dele alli acaba gelirde takımı bozarmı diye düşünmüyorda değilim.

Çevrimiçi Samet Demir

Koray, D.Alli, kanat ve sağ bek olarak 4 transfer daha lazım.

Weliton ve montero gidebilir.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı BlackEagle16

Başakşehir in bernart  traore bize iyi bir alternatif olabilirdi

Çevrimdışı DieForYou1903

Kerem atakanı almasak keşke o çocuk bizlik deği 1.4 milyon € sokağa atacağız.Welinton stopere geçirip Necipi ön liberoya atabiliriz biri hocaya söylemeli necip orjin mevki önlibero diye.
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2022, 10:54:49 DieForYou1903 ]
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı DieForYou1903

Al benden de o kadar bu lig hücum Ligi kaldıki emrecan gibi bir yatırırımımız var. Ben stoper bir şekilde halledilir DİE düşünüyorum. Biz acilen kaleciyi değiştirip. İleriye gerekli takviyeleri yapmamız lazım. Takım bu kadar istekli aç oynarken dele alli acaba gelirde takımı bozarmı diye düşünmüyorda değilim.

Delle alliyi sadece 10 numara olarak düşünmemek lazım 10 numara kadar 8 numara da oynamış. 172 maç 10 numara 108 maç 8 numara 42 maç da sol kanat oynamış her türlü iş yapar bizde.Orta sahaya bir adam şart.

Çevrimdışı BlackEagle16

Cengiz Ünder kesinlikle yoklanmalı tam bizlik süper olur takıma

Çevrimdışı DieForYou1903

benim de aklıma geldi gs yokluyormuş araya girip bizde yoklayalım elimizi rahatlatır.

Çevrimiçi annoca

nkoudou çizgi, ghezzal oyun kurucu, cengiz uzaktan şut tehditi olan içe kat eden kanat. Alternatifli kanatlarımız olmuş olur güzel olur.

Çevrimdışı Mehmet57

Cengiz'in 28-29 yasina girmeden buralara gelecegini sanmiyorum.

Çevrimdışı BlackEagle16

nkoudou çizgi, ghezzal oyun kurucu, cengiz uzaktan şut tehditi olan içe kat eden kanat. Alternatifli kanatlarımız olmuş olur güzel olur.
Şu an moral olarak düşük bu yaşta onu buralara getirecek aksilikler üzerinde var. Keşke denense çok iş yapar bizde.

Çevrimdışı celiker1

Yalnız "Koray mı?Ayhan mı?,Necip mi yoksa Emrecan mı? " filan diyoruz da düşünseseniz Saiss'in yanına onun kalitesinde duvar gibi birini alıp önlerinde de Josef olduğunu? 💪 Yerli olacakta mecburen kale+Salih+Umut Meraş veya Oğuzhan yaparım.Hatta direk Oğuzhan yaparım
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı BlackEagle16

Yalnız "Koray mı?Ayhan mı?,Necip mi yoksa Emrecan mı? " filan diyoruz da düşünseseniz Saiss'in yanına onun kalitesinde duvar gibi birini alıp önlerinde de Josef olduğunu? 💪 Yerli olacakta mecburen kale+Salih+Umut Meraş veya Oğuzhan yaparım.Hatta direk Oğuzhan yaparım
Abi masuaku çok çok dengeli üst düzey top oynuyor nazar değmesin ben Şok beğeniyorum asla kesilemez. Ortalama bir Türk stoper zaten josef gelince orayı çok çok tamamlar. Bizim ileriye alternatif oyuncu almamız laızm Kanatlar için olur orta daha İçin olur. Kerem Atakan keskin muhtemel orta saha alaternatifi olacak. Bizim Cengiz ündere ihtiyacımız var nkoudu resmen alev alev yanıyor ama cvsi ortada 3 hafta sonrasının garantisi yok kesinlikle bi kanat transferi şart ve bu isim Cengiz olsa efsane olur. Birde her ne kadar soru işaretler olsada bu hafta içi dele allinin geleceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı celiker1

Abi masuaku çok çok dengeli üst düzey top oynuyor nazar değmesin ben Şok beğeniyorum asla kesilemez. Ortalama bir Türk stoper zaten josef gelince orayı çok çok tamamlar. Bizim ileriye alternatif oyuncu almamız laızm Kanatlar için olur orta daha İçin olur. Kerem Atakan keskin muhtemel orta saha alaternatifi olacak. Bizim Cengiz ündere ihtiyacımız var nkoudu resmen alev alev yanıyor ama cvsi ortada 3 hafta sonrasının garantisi yok kesinlikle bi kanat transferi şart ve bu isim Cengiz olsa efsane olur. Birde her ne kadar soru işaretler olsada bu hafta içi dele allinin geleceğini düşünüyorum.
Yerli kuralı+Masuaku'nun şu an için verdikleri+takımın en cok ihtiyacına bakaraktan Berkay-Josef,Oğuzhan-Masuaku tercihinde çok rahat Josef diyebiliyorum
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Bizim N'Kodou kalitesinde,hatta ondan daha iyi bile diyebileceğimiz sprinter bir oyuncu daha almamız lazım.İki kanatta da oynayabiliyorsa bu oyuncu dahada iyi olur.N'Koudou'yu her zaman beğendik ama sakatlıktan dolayı bir türlü gerçek anlamda faydalanamadık.Yinede Sergen Yalçın ile şampiyonlukta büyük katkısı oldu.Bu sene kontratinin son senesi.O yüzden alacağımız oyuncu idare edecek oyuncu değil N'Koudou'dan daha kaliteli diyebileceğimiz oyuncu olması şart.
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2022, 12:39:40 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı beno1903

Hemen gaza gelmeyelim beyler daha bu işin federasyonu hakemleri var. Sen al Dele’yi ortasahaya, Dembele yada Dialloyu sola at. Bitane defans bitanede kaleci. Gerisi artık ismailin elinde.

Trabzon yalan bu sene şu fener yorulur ama federasyon desteği onlarda. Bu (...) gsye dikkat gene son dakkalarda atıyolar 1-0 1-0 atamasalarda klasik penaltılarla finale kadar ittirirler fetocuları.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Defans konusunda oyuncu alınması gerekiyor ama şerhimi düşeyim Emrecan o formayı alacak. Birkaç haftaya görecek herkes bunu. Şu maç onun sahneye çıkması için en ideal maçtı, geçen hafta kaybedilen puandan çok o kırmızı karta üzülmüştüm.
Atılana kadar harika oynuyordu. İlk onbirin değişmezi olabilir bence de.

Çevrimdışı DieForYou1903

Çokta harika oynamıyordu.2 tane sol ayaklı sıkıntı yaratır ayrıca.

Çevrimdışı BlackEagle16

Bizim N'Kodou kalitesinde,hatta ondan daha iyi bile diyebileceğimiz sprinter bir oyuncu daha almamız lazım.İki kanatta da oynayabiliyorsa bu oyuncu dahada iyi olur.N'Koudou'yu her zaman beğendik ama sakatlıktan dolayı bir türlü gerçek anlamda faydalanamadık.Yinede Sergen Yalçın ile şampiyonlukta büyük katkısı oldu.Bu sene kontratinin son senesi.O yüzden alacağımız oyuncu idare edecek oyuncu değil N'Koudou'dan daha kaliteli diyebileceğimiz oyuncu olması şart.
Başakşehirin son transferi bizim için biçilmiş kaftandı. Olmadı şu an tam zamanı olan bir Cengiz ünder var iyi bir opsiyonla kiralamak İçin müthiş bir zaman.

Çevrimdışı BlackEagle16

Hemen gaza gelmeyelim beyler daha bu işin federasyonu hakemleri var. Sen al Dele’yi ortasahaya, Dembele yada Dialloyu sola at. Bitane defans bitanede kaleci. Gerisi artık ismailin elinde.

Trabzon yalan bu sene şu fener yorulur ama federasyon desteği onlarda. Bu (...) gsye dikkat gene son dakkalarda atıyolar 1-0 1-0 atamasalarda klasik penaltılarla finale kadar ittirirler fetocuları.
2. Paragrafa katılmak ile birlikte birinci paragrafın çok lüks olduğunu düşünüyorum sadece lig için bu kadarına gerek yok. Kerem Atakan keskin ve dele alli olduğunu düşünürsek bizim alacağımız Maks. Bi stoper olur.

Çevrimdışı BlackEagle16

Bende çok beğenmiştim. Umarım değişilmeli olur oranın yaptığımız yatırımın kat be kat karşılığını alırız.

Çevrimdışı DieForYou1903

Çevrimdışı Mehmet57

Seko Fofana hep bizimkilerin altina yorum atiyor. Udinese’de oynarken adimiz gecmisti. Keske, ama o tren artik kacti gibi

Çevrimdışı matias_27

Başakşehirin son transferi bizim için biçilmiş kaftandı. Olmadı şu an tam zamanı olan bir Cengiz ünder var iyi bir opsiyonla kiralamak İçin müthiş bir zaman.

Cincon sinsi sinsi yürütüyor o transferi bi an önce onlardan önce el atmalıyız ya da buz alamiyorsak en azından onlara aldırmamiz lazim
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Etiketler: