2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1222561 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi umutow

Ayıpp olan nedir saydığım isimlerde Beşiktaş forması giyen ama haketmeyen başka oyuncular değilmiydi, onların formayı giymesi ayıppsa kenan salih umut boyd muleka emrecan keny ayıpp değilmi. Ben transfer etmedim en nihayetinde Beşiktaşın paralarını saçan ayıpp ediyor, serzenişimde kendisine.
Muleka? Emrecan? Ok...

Çevrimdışı tuncaboylu

En kötü plan plansız olmaktır ben on yıldır beşiktaşın planı olduğunu görmemiştim ilk defa bir plan çerçevesinde haraket ediyoruz hiç bir transferde menejer kokusu almıyorum bence bu bile başarıdır
Abi plan nedir tam olarak?

Haftaya lig başlıyor, sistemin en kritik 2 mevkiisi sol kanat bek ve sağ stoper yok.

Biz ise o esnada Bandırmaspor'dan yabancı santrafor kovalıyoruz.

Rıdvan'ın satılacağı bir aydır belli, yerine hala bir aday belirlenmemiş.

Kaleci satılacak mı, sözleşme mi yenilenecek, giderse bir plan var mı, yoksa arayış mı olacak belli değil.

Yerli kontenjanı kullanmak için hangi mevkiller düşünülüyor, o da belli değil.
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2022, 09:33:40 tuncaboylu ]

Çevrimiçi umutow

Burada bazı kişilerin başkan düşmanlığı ve şenol yancılığı çok can sıkmaya başladı.

Çevrimdışı underworld

Hoca yeni gelmedi ağalar...
Geçen senenin sonunu es geçmeyelim.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hoca yeni gelmedi ağalar...
Geçen senenin sonunu es geçmeyelim.

Geldiği takımda kendi oyununa uygun oyuncu var mı yok mu ona baktı.
Şu an geçen seneki kadro ile bu seneki kadro ne kadar benzeşiyor?

Çevrimiçi terapati

hahahahaha

çoğunluk iki senede bir şampiyon olmaya alıştı. mevcut ortamı davulla zurnayla lige girmeye yeğlerim, yüksek beklenti bizde sakil duruyor. yine de bu kadar karamsarlığa uzun süredir rastlamamıştım, namağlup şampiyon olursak şaşırmam.
Okurken vallahi aynı şeyleri aklımdan geçiriyordum, benden çok yaşayacaksın dostum.

Uzun zamandır okurum forumu, ilk defa bu sene acayip karamsar bir hava var hayırlısı artık.

Geçen sene halbuki nefis olacaktı, ezip geçecektik herkesi. CL’de sıfır çektik, ligde tam bir orta sıra takımı olduk. Şu an ise “bu sene ligden düşeriz” diyen bile gördüğüme eminim. Bazı okuduklarımı o kadar anlamlandıramıyorum ki; acaba totem falan mı yapıyor forum? Hayır söyleyin de yazılanları ona göre okuyalım.

Çevrimiçi Samet Demir

Okurken vallahi aynı şeyleri aklımdan geçiriyordum, benden çok yaşayacaksın dostum.

Uzun zamandır okurum forumu, ilk defa bu sene acayip karamsar bir hava var hayırlısı artık.

Geçen sene halbuki nefis olacaktı, ezip geçecektik herkesi. CL’de sıfır çektik, ligde tam bir orta sıra takımı olduk. Şu an ise “bu sene ligden düşeriz” diyen bile gördüğüme eminim. Bazı okuduklarımı o kadar anlamlandıramıyorum ki; acaba totem falan mı yapıyor forum? Hayır söyleyin de yazılanları ona göre okuyalım.
Abi hoca fenerdeki gibi isimli birisi olsaydı kimse ortalığı bu derece yangın yerine çevirmezdi.

Hoca sistemi oturtmaya çalışırken aynı zamanda eldeki oyuncuları kullanmaya çalışıyor. Kimse bu yönüne övgü ile bahsetmiyor. İlk defa alt yapıdaki oyuncuların isimlerini bir çok insan öğrendi. Buda hoca sayesinde.

Menejerler sosyal medyada insanları gazladı. Taraftarda ortalığı yangın yerine çevirdi. Bir yönden durumun böyle olması iyi oldu. Kadroda ki eksik bölgeler bir an önce tamamlanacak.

Birde şu var. Neymiş ilk defa bir hocaya eksiksiz kadro teslim edilmiş. O yüzden mi oğuzhan akgün sol bek, rosierde stoper oynadı.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

yeni trend bu galiba hocayı istemeyenler menajer yancısıymış ben kendi adıma istemiyorum kardeşim çünkü hiç ışık vermiyor menajer felanda tanıdığım yok hatta hiç kimseyi tanıdığım yok sıradan bir taraftarım
,
valerien Ismaeli savunacağız diye akla hayale gelmedik şeyler duymaya başladık hava sıcak ,zemim kötü, kadro eksik, rosier kafa kırık uyumsuz, ghezzal geç form tutuyor ,şimdide menajer yancısı bahaneler bitmiyor bitmeyecek
 ne kadar zor ya takımın sahada oyun namına gösterdiği birşey yok demek;  yok yani biz var deyince oyun mu olacak aklımızla dalga geçme seviyesine geldi işler

Çevrimiçi gokhans

Valerian İsmael’in twitter’ına girip, yazılanları okuyan var mı? Neden bu kadar eleştiri 🤦‍♂️
Hocanın kişisel sayfasına eleştiri ve hakaret yazan kim varsa, net Beşiktaş düşmanıdır. Hazırlık sürecinde hocanın gitmesine uğraşan, baskı altına almaya çalışanlarda net düşmandır.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

yeni trend bu galiba hocayı istemeyenler menajer yancısıymış ben kendi adıma istemiyorum kardeşim çünkü hiç ışık vermiyor menajer felanda tanıdığım yok hatta hiç kimseyi tanıdığım yok sıradan bir taraftarım
,
valerien Ismaeli savunacağız diye akla hayale gelmedik şeyler duymaya başladık hava sıcak ,zemim kötü, kadro eksik, rosier kafa kırık uyumsuz, ghezzal geç form tutuyor ,şimdide menajer yancısı bahaneler bitmiyor bitmeyecek
 ne kadar zor ya takımın sahada oyun namına gösterdiği birşey yok demek;  yok yani biz var deyince oyun mu olacak aklımızla dalga geçme seviyesine geldi işler
Abi hazırlık maçları hep kötü sonuçlar oldu eyvallah. Şimdi ilk 5 maç 5 galiyet alınca ne diyeceksiniz?

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Abi hazırlık maçları hep kötü sonuçlar oldu eyvallah. Şimdi ilk 5 maç 5 galiyet alınca ne diyeceksiniz?

böyle büyük takım olmaz bu takım bu futbolla kaosa gire yarın raşit rosier gedson suçlu olur daha bunu göremiyor hoca ilk eksik orta saha

Çevrimdışı İsmail Özyurt

,
Takımıyla birlikte canla başla "hazırlık dönemi" geçiren hocamızı savunmak zorunda kalmak üzüntü verici gerçekten. Ben Beşiktaş'ta hazırlık dönemi hoca gitsin olayını hatırlamıyorum. Bizim böyle bir adetimiz yok. Kendi adıma çok can sıkıcı buluyorum.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Samet Demir

böyle büyük takım olmaz bu takım bu futbolla kaosa gire yarın raşit rosier gedson suçlu olur daha bunu göremiyor hoca ilk eksik orta saha
Soruma cevap vermiyorsun ki. 5 te 5 yaparsak hoca haklıymış, biz bilmiyormuşuz diyebilecek misin?

Çevrimdışı Orhan_

Beşiktaş 4lü sisteme dönüyor diye haberler çıkıyor  :ebebe:

Çevrimdışı KadirA

:lol: :lol: simdi o gercek Beşiktaş taraftarını çok merak ediyorum.

Çevrimdışı Orhan_

!?

4lü sisteme geçtik diye Nkoudu kalacaksa vay öyle planlamaya. Adam sakat. 3lü 5li 10lu fark etmez. Bu adam sakat... Yılda 3-4 maç katkı veriyor sonra yok.
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2022, 11:41:26 Orhan_ ]

Çevrimdışı Nazım Ar

Soruma cevap vermiyorsun ki. 5 te 5 yaparsak hoca haklıymış, biz bilmiyormuşuz diyebilecek misin?

Ben kendi adıma konuşayım, ne diyeceğiz eğrisi doğrusuna denk geldi helal olsun deyip alkışlıyacağız, sevineceğiz. Ha ama 15 puan kesmez beni takım hep yarışın içinde olacak sonunda şampiyon yapacak.

4 kuşak Beşiktaşlı, ölmüşlerinin mezar taşlarında  bile arma bulunan adamları Beşiktaşın başarı ihtimali ile mi korkutacaksınız :):):)

Çevrimiçi Samet Demir

Ben kendi adıma konuşayım, ne diyeceğiz eğrisi doğrusuna denk geldi helal olsun deyip alkışlıyacağız, sevineceğiz. Ha ama 15 puan kesmez beni takım hep yarışın içinde olacak sonunda şampiyon yapacak.

4 kuşak Beşiktaşlı, ölmüşlerinin mezar taşlarında  bile arma bulunan adamları Beşiktaşın başarı ihtimali ile mi korkutacaksınız :):):)
Nerede o zaman hep destek tam destek. Sizden öğrenmedik mi bu argumani :D

Çevrimdışı underworld

Ortadoğu coğrafyasında plan olmaz.
Rüzgar ne taraftan eserse

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Alışık olduğumuz topa sahip olan ve oyunu domine eden Beşiktaş'a dönmeyeceksek 3'lü defans 4'lü defans 5'li defans pek birşey farketmiyor açıkçası. Problem sahadaki dizilişte değil. Hatta Sampdoria maçında 433 denemek yerine hocanın bildiği, inandığı dizilişi kullanmasını tercih ederdim.

Ben henüz hiçbir resmi maç oynamadan hocayı gönderme yanlısı değilim, kendisine zaman ve şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum ama oynamaya çalıştığımız oyunun gelecek adına umut verici olması lazım. Maalesef bunu pek göremedik şimdiye kadar oynanan hazırlık maçlarında.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Orhan_

Ortadoğu coğrafyasında plan olmaz.
Rüzgar ne taraftan eserse

Beşiktaş Avrupa'da (:

Çevrimdışı BlackEagle16

Hoca nın Sistemi değiştirmeyi düşünmesi iyimi oldu kötümü şimdi anlamadım gitti Aslı varmı acaba yarın olsada şu hazırlıkları başlasa
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Nazım Ar

Nerede o zaman hep destek tam destek. Sizden öğrenmedik mi bu argumani :D

Beşiktaşa hep tam destek zaten. Hocanın gönderilmesi tabii ki yanlış ve komik olur şu ortamda, ama hocanın en azından  bende kredisi yok. Neden yok? Kariyeri sönük, istikrarlı şekilde bir yerde kalıp başarılı olamamış, liginde Beşiktaş kadar iddialı bir takımla (tek hedefi şampiyonluk beklentisi olan) çalışmamış. Camianın içinden de değil (bu şart veya tek başına yeterli bir özellik değildir ama kariyer yoksa bu da önem kazanır Sergendeki, Rızadaki gibi).

E şimdi bunlar olmayınca insan sahaya bakıyor, bu sefer hızlı sonuç görmek istiyor. 4 pas üst üste yapamayan, hadi bu taktik gereği diyelim, rakip kaleye tehlikeli şut çekemeyen takım görünce haliyle üzülüyoruz ve eleştiriyoruz. Beşiktaş için de genel hayat görüşüm de sevinmek için sevmedik arabeskliği değil benim, armayı ve değerleri seviyoruz ama her zaman da en yukarıyı hedeflemeliyiz. Beşiktaş geleyim, bu sene planlama yapayım, geçen sene zaten batırdık, bu sene de sistem oturturum, oturmazsa da artık seneye şampiyonluğa oynarız takımı olarak göremem.

İnşallah yanılırız da Ismael bizim Contemiz olur, hücumda taşlar yerine oturur ligin içinden geçeriz. Şu ana kadar gördüğümüz futbol aklı ve kariyeri malesef o hissiyatı veremedi. Taraftar olarak bizi be şeyine takan olmaz da zaten korkum bu kadar çok çalışmaya saha içi başarı gelmez ve herkesin perfprmansı düşerse ilk önce oyuncu grubu hocaya cephe alır. O Weghorst denen adam hırslı ve dominant karakterli, king kong ile godzilla gib birbirlerine girerler maazallah arada Rosier ezilir :D

Çevrimiçi levitate

Beşiktaş 4lü sisteme dönüyor diye haberler çıkıyor  :ebebe:
kendi isteği/düşüncesiyle değil telkinle olduysa bir şey çıkmaz
bipbipbupbup

Çevrimdışı autopsy

Takımın rakip kaleye gidemiyor oluşunun sebebi bence diziliş değil oyun mantalitesiydi ancak diziliş ile birlikte hücum planlarımızda da farklı şeyler deneyeceksek işte şimdi umutla beklerim ben ilk maçları. Benim sistemim budur, oyuncu sisteme uysun hocalarıyla bu bütçelerle iş yapmak çok zor siz ister kabul edin ister etmeyin. Biz kısa vadede Atalanta falan olamayız, bu kocaman bir hayal. Pragmatik bir teknik direktör istiyorum ben Beşiktaş'ın başında. Deneyen, arayan adama hiç bir zaman hayır demem ben. Gerekirse de 10 maç değil 1 sezon bile sabrederim. Yeter ki inanacağımız bir ışık yakalayalım. Umarım bu değişikliği yönetim baskısıyla değil kendi isteğiyle gerçekleştiriyordur.

Bu arada hoca yönünden de baktığımızda Beşiktaş adamın kariyerinin dönüm noktası çok net. Başarılı denebilecek Lask ve Barnsley maceralarından sonra ligin şampiyonluk adaylarından West Brom'a gidip sonra kendi inatları yüzünden yaşadığı travmatik düşüş burada da sürerse kariyeri aşağı yöne dönmüş olacak. Değişime açık olmak iyidir. Kendisi için de çok ciddi bir fırsat bu. Elinde zaafları olsa da bu lige rahat rahat yetebilecek bir kadro ve arkasında büyük bir camia var. İnatlarından vazgeçerse yürüyüp gidebilir. Umarım da öyle olur.

Etiketler: