2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1236348 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Gedson'un yanına Barkley tarzı adam lazım stoperede Emrecan'ı bir şekilde bitirip birde Boyd'u gönderip Amartey çözersek çok güzel olur.

Çevrimdışı celiker1

😳 haberim yoktu
Sen geçen haftayı pas geçmişsin😂Zaten tahminimce Texeira kontratımdan çıkıldığı için Muleka'nın bonservisini almaya yöneldiler.Yoksa kiralık,opsiyonlu almaya çalışıyorduk.Teixeira elimizi çok rahatlattı.Ayrıca bununla beraber Weghorst'un olmasıda elimizi çok rahatlattı.Weghorst olmasa misal Sorloth veya vaşka bir santrafor i icin binservis ayirmaları gerekcekti.1 haftadır her şey ďüşeş geldi bizim açımızdan.Ayrıca bu düşéşlerden sonra bence yönetim "Rıdvan'ı satmayalalım mı?" düşüncesine kapıldı.Bende Rıdavan'ı beğenmiyorum,her an sakatlanacakmış gibi geliyor ama belki bizi yanıltır diyede ümit etmiyor değilim.Tabiiki sözleşmesini uzatmak şartı ile.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

belkide genç pepe yi satıyorlardır 🤔
Ümit vaad ediyor çocuk ama abi.Aklı başında,kendisini geliştirmeye çalışan bir çocuk.Kendisinin ve hocasının saha içi ile ilgili röportajlarından da anlaşılıyor bu.Istanbulspor'a da bir şey diyemeyiz.Sonuçta önlerinde Zeki örneği var.Zamanında 1 milyon vermek çok gelmişti Zeki'ye.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Gedson'un yanına Barkley tarzı adam lazım stoperede Emrecan'ı bir şekilde bitirip birde Boyd'u gönderip Amartey çözersek çok güzel olur.
Güzel ne kelime muhteşem ötesi olur.Yabancı kontenjan sıkıntımız yok galiba ama?Ben Boyd ile beraber 12 sayıyorum şu an
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Güzel ne kelime muhteşem ötesi olur.Yabancı kontenjan sıkıntımız yok galiba ama?Ben Boyd ile beraber 12 sayıyorum şu an
Evet 12

Çevrimdışı celiker1

Evet 12
21 yaş altı üçüncü oyuncuyu hangi bölge için baksak acaba diye düşünüyorum?Hasiç,Ghazzal'ı yedekler diye dusunursek,bir tane daha genç almislardi o cocukta sol öndü galiba.Alacakları oyuncu forvet deniliyor ama ben Rosier ile değişmeli oynayacak birini tercih ederim.Şimdi gostersinler işte scoutluklarını,stres yok,risk yok
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Orhan_

Yarım sezonda 2 kere adele sakatlığı yaşamış, Gökhan Zan çıkma ihtimali daha fazla.

Nereden biliyorsun? Hemen hemen her işe bu kadar olumsuz yaklaşmak da ne bileyim!
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2022, 23:17:34 Orhan_ ]

Çevrimdışı celiker1

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1544769933506224130
Şu an takım ile birlikte kampta olan U19 oyuncusu Aytuğ'ya güvenmeliyiz sol stoperde.Ayağı iyi,sıçraması iyi.Montero kontratından çıkıp Emrecan-Aytuğ olmalı bence sol stoper planlaması.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Tüm takımlara sahada 2 tane 21 yaşaltı kendi alt yapısından yetişmiş Türk oyuncusu,yedek kulübesinde de 2 tane zorunluluğ getirilse hiç bir başka kurala gerek yok aslında.Bakın o zaman nasıl futbolcu yetişiyor.Bizim sorunumuz alt yapı eğitimi+oynatamamak
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ardiles

Keyif almak isteyenlerin sayısı artarsa ego tatmincilerin oranı bayağı düşer :D.
Muleka da hem ofansif hem defansif olarak çalışkan bir oyuncuymuş mesela. Ana hedefi ileride yoğun baskı yapmak olan bir takım için hedefe yönelik iyi transferler olarak görünüyor. Kampa da yetiştiler. Cidden son senelerde çok görmediğimiz bir plan var ortada ve Sezar'ın hakkını Sezar'a vermek lazım.

Sosyal hayattaki gereklilikler insanların davranış ve konuşmalarına sirayet eder. Mesela forumda yazan bir eğitimciye ego tatmincisi diyebilirsin veya oto tamir ustasıdır hem çırak yetiştiriyor hem akşama kadar müşterilerin sorularına cevap veriyordur forumda yazsa egocu sanabilirsin. Diğer taraftan oto galerici pert aracı sana kilitlemek için yumuşak yumuşak konuşur, çıtır hasarlı bel altı boyalı duymak istediklerini söyleyebilir... Bugün paylaştığın videoyu hazırlayan kişi işte gerçek egocu o. egosunu tatmin etmek takipçi kasıp etkileşim almak için Weghorst sağ ayağıyla yarım adım atmışmış stoperi sırtına almışmış yok efendim ofsaytta gir çık yapmışmış... bir sürü zırva.

*Forumda engelleme özelliği var. Kendinize özel yapabilirsiniz.
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2022, 23:30:53 ardiles ]

Çevrimdışı ardiles

Muleka gibi 22 yaşındaki bir forveti 3 milyon Euro bonservis ve 1 milyon maaşla almanın nesi pahalı?

Asıl pahalı olan Saiss, şu ana kadarki en mantıklı transfer Muleka.

Mulekanın yaşı ve geçmişi sır. Futbol eğitimi şüpheli. Mental sorunlu futbolcu bizde yapamaz. Bonservissiz alıp bir yıl denemek gerekirdi. Rastgele işler sinirimi bozuyor. Bence net kötü transfer

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu an takım ile birlikte kampta olan U19 oyuncusu Aytuğ'ya güvenmeliyiz sol stoperde.Ayağı iyi,sıçraması iyi.Montero kontratından çıkıp Emrecan-Aytuğ olmalı bence sol stoper planlaması.
Emirhan ve Emrecan birbirinden farklı tip oyuncular. Birbirinin alternatifi olarak düşünüldüğünü sanmıyorum. Ayrıca Emirhan için kiralama konuşuluyordu. Bence Emirhan kalsa bile Emrecan gibi ilk 11 için de düşünülmüyordur.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ardiles

Emrecan uzunhan mert müldür yapalım ben fitim başka oyuncu istemem ön tarafı bozmamak için arkaya iyi yerli gerekiyor alex kalırsa bu sene ondan ümitliyim kamp yiyip girecek sezona geçen seneki kadar zayıf olmaz

Bende Emrecan ve Müldüre fitim en azından defansı toparlamış oluruz. İleride Cenk ve Ghezzala güveniyorum. Weghorst izlediğim maçlarını Süperlig+Beşiktaş için convert ettiğimde yine net kötü transfer. Uzayda kapladığı hacim sayesinde elbette bize verebilecekleri var ama attığımız taş ürküttüğümüz kuşa değmeyecek cinsten.

Çevrimdışı murat

Rosiere 5 veriyorlarsa hemen satarım yerine ne yapar eder Mert Müldürü alırım
Mert için 7 milyon istiyorlarmış . Gerçekten harika oyuncu
mert  müldür sağ stoper sağ bek kırması. Rosier sağbek-winger..bence aynı tip oyuncular depil. Birbirini ikame etmez. Mert müldürü kaan ayhanla kıyaslauabiliriz. Mert 7.5 alır benden kaan 6.rosierin yerinde oynarlarsa 1 puan daha kırarım.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Emrecan transferi yatarsa üzülürüm. Potansiyeli yüksek oyuncuların geldiği bir transfer sezonuna şöyle bir yerli oyuncuyla geometrik büyüme yaşatılabilir.

Mert Müldür'e de hiç ihtimal vermiyorum. Olursa eğer çok şaşırırım.

Çevrimiçi Necmi

Emrecan transferi yatarsa üzülürüm. Potansiyeli yüksek oyuncuların geldiği bir transfer sezonuna şöyle bir yerli oyuncuyla geometrik büyüme yaşatılabilir.

Mert Müldür'e de hiç ihtimal vermiyorum. Olursa eğer çok şaşırırım.
biz dillendirelimde belki karpuz kabuğu kaçar birilerinin kulağına

Çevrimdışı worns

Üç yerli kuralından dolayı kadro planlamasında kale ve stoperlerden birinin yerli olacağı %100.Üçüncü yerliyi ya bir stoper daha,yada dortlunun soluna yapacağız.Iki yerlinin defans için yetersiz kalacağını düşündüğümden ne olursa olsun dörtlünün solunu yerli yapmalıyız planlamada.A klas bir sağ stoper bulup,solada Emrecan yapıp alt yapıdan Aytuğ ile yedekleyip Montero'yu göndermek doğru olur bence.Ayrıca orta sahaya ERNST müdahili birini katabilirsek kadro çok iyi oluyor.Kafada tek soru işareti  şampiyon olmak için değil  "Acımasız"  olmak için  kale ile dörtlünün solunun ne vereceği olur

üçüncü yerliyi, sağ stoper-emirhan-cenk üçlüsünden birini rakibe-form durumuna göre kullanmak gibi bir seçenek de düşünülüyor olabilir. ben de kafadan tümü yerli rotasyonuyla kurulmuş 3 pozisyon olsun isterim ama şu dörtlünün solunu yerli yapma konusuna da olumlu bakamıyorum. bizim oyun yapısı içerisinde gerek atletik gerek mental açıdan kuvvetli bi oyuncu isteyen pozisyon. türk rotasyon oyuncusu bulunulur ancak güvenilir seviyede kimse yok. oraya yabancı gerekecek.

Çevrimdışı worns

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1544769933506224130

emre can bitse bile bence de sağ rotasyonu için bir türk oyuncu gerekecek. asıl alınacak oyuncu yaşlıydı kaçtı ama yine de potansiyele yatırım yapılıyorsa hayır denmez.

Çevrimdışı worns

zor durumda umut meraş da üçüncü sol stoper olarak düşünülebilir. bence de montero'ya yabancı sınırı nedeniyle yer kalmıyor.

Çevrimdışı mrred

Muleka gibi 22 yaşındaki bir forveti 3 milyon Euro bonservis ve 1 milyon maaşla almanın nesi pahalı?

Asıl pahalı olan Saiss, şu ana kadarki en mantıklı transfer Muleka.
pjanic ve bats için demiştim.

Muleka için yaşayalım ve görelim.
The great gig in the sky

Çevrimdışı worns

rosier'i çoktan gözden çıkarıp mert müldür'e ikna olmuşuz fakat bu sassuolo baya baya oynattığı ve hatırladığım kadarıyla da iyi de oynayan bu arkadaşı 6lara 7lere veriyor muymuş? ben sanmıyorum öte yandan 4.8 verip aldığımız ve bence yapıya-sisteme uygun, uzun süre verim alacağımız rosier'i konuşulan 5-6 için satmayı da hiç akla yatkın görmüyorum. oynasın işte çocuk. herkesi satmak zorunda mıyız?

Çevrimdışı Orhan_

Sosyal hayattaki gereklilikler insanların davranış ve konuşmalarına sirayet eder. Mesela forumda yazan bir eğitimciye ego tatmincisi diyebilirsin veya oto tamir ustasıdır hem çırak yetiştiriyor hem akşama kadar müşterilerin sorularına cevap veriyordur forumda yazsa egocu sanabilirsin. Diğer taraftan oto galerici pert aracı sana kilitlemek için yumuşak yumuşak konuşur, çıtır hasarlı bel altı boyalı duymak istediklerini söyleyebilir... Bugün paylaştığın videoyu hazırlayan kişi işte gerçek egocu o. egosunu tatmin etmek takipçi kasıp etkileşim almak için Weghorst sağ ayağıyla yarım adım atmışmış stoperi sırtına almışmış yok efendim ofsaytta gir çık yapmışmış... bir sürü zırva.

*Forumda engelleme özelliği var. Kendinize özel yapabilirsiniz.
Sosyal hayattaki gereklilikler davranisa ve konusmaya sirayet edebilir ancak davranis ve konusmanin tumunu olusturmaz. Aksi halde burasi fazlaca yapaylik akan bir forum olurdu. Halbuki klavye arkasinda olmanin verdigi rahatlik bu soylediginin aksi imkani verir insana. Yani bir kisiye gundelik gerekliliklerinin otesinde belki daha naif belki daha agresif olma sansini sunar sana. Sadece bu platformda degil hemen hemen tum sosyal medyada gorebilirsin bunu. Tabii bunun da dogalligi muamma.
Bir egitimci kibir agziyla konusuyorsa egitimci olmasindan bagimsiz kibirlidir. Ego tatminini sosyal ve mesleki olgularin arkasina saklayamazsin. Burada bahsettigim bir dil problemi degil, tavir problemi.
Kisisel olarak once anlamaya calisiyorum yoksa engelleme fonksiyonundan haberdarim merak etme :).

Etiketler: