2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1235374 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mrred

Ah josefimmmm ahhhh

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oha şuna artık emin oldum transferlerin hepsini hoca ve ekibi yapıyor. Hoca başarısız olsa bile inanılmaz iyi oyuncuları

bize miras bırakacak. Laidouni  çok iyi oyuncu. Adamda stamina 20 üzerinden 20 falan. Yorulmuyor  topla

ilişkisi de çok iyidir. İNŞALLAH OLUR. BUGÜN DUA EDİCEM
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2022, 19:32:51 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı Orhan_

Oha şuna artık emin oldum transferlerin hepsini hoca ve ekibi yapıyor. Hoca başarısız olsa bile inanılmaz iyi oyuncuları

bize miras bırakacak. Laidouni  çok iyi oyuncu. Adamda stamina 20 üzerinden 20 falan. Yorulmuyor  topla

Bu sene seni daha mutlu gördüm :D

Çevrimiçi Necmi

bildiğim kadarıyla ismael hiç baş üstü takım çalıştırmadı ilk kez şampiyonluğa oynayacak aç insanı severim aldırdığı oyuncularda aç elit seviye çizgisine gelmiş ama çizgiyi geçecek şansı bulamamış oyuncular

Çevrimiçi Necmi

şu anda tuncaboylu hariç transferlerden mutlu olmayan yoktur bence 😂

Çevrimiçi Samet Demir

Tanıdığım oyuncu değil fakat videosunu izleme gereği duymadım. Dış görünüşü ne kadar kuvvetli olduğunu gösteriyor. Ayrıca 1 tane Fenerli yorumcuda hakkında yorulmak bilmez bir 6 numara v.s yazmış. Pasör özelliği de 6 numaraya göre iyi diyor. Yani bizim için aranan kan.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Orhan_

bildiğim kadarıyla ismael hiç baş üstü takım çalıştırmadı ilk kez şampiyonluğa oynayacak aç insanı severim aldırdığı oyuncularda aç elit seviye çizgisine gelmiş ama çizgiyi geçecek şansı bulamamış oyuncular

Valla abi şimdi Weghorst'un analizlerini izledim. Milyonlarca parayı bırakıp hırs yapıp futbolcu olmuş. Muleka hırs yapmış, İngiltere'yi reddetmiş bize geliyor (Rosier vakası), Cenk kendini toparlarsa kötü bir yedek olmaz, aldığımız stoper çocuk öbür uğraştığımızdan daha iyi, daha ucuz, daha gençmiş. Hoca bariz bir hırs göze çarpıyor. Saiss için şef-komutan-general stoper diyolla. Gedson zaten iyi oyuncu. Bir de önemli transferlerin hepsi kampa katılabiliyor. Uzun zmandır böyle bir şey yaşamamıştık. Umutlanmayalım da taşa mı dönelim.

Çevrimdışı Orhan_

şu anda tuncaboylu hariç transferlerden mutlu olmayan yoktur bence 😂

Hesap kitap işlerini biraz daha farklı yaptığı için mutsuz gibi görünüyor ama bence tuncaboylu da mutludur :D

Çevrimiçi Samet Demir

Abi sende fark ettiriyorsun bu mutluluğu :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Orhan_

Abi sende fark ettiriyorsun bu mutluluğu :)

Kendime engel olamıyorum  :lol:

Çevrimdışı Orhan_

Bir de konu dışı olacak ama yaklaşık 380 tane ziyaretçi var. Niye yazıp ortama renk katmıyorsunuz? Siteyi açtığımda 10-20 sayfa geriden okuyarak geldiğim günleri özledim.

Çevrimdışı levitate

eline ilk kez adam gibi bütçe ve imkan geçti

barnsley'de kadroyu kendisi kurmamış, west bromda sadece daryl dike'a devre arasında 8 milyon vermişler onun dışında gelenlerin hepsi boşta olan adamlar, lask'ta en pahalı transferi 500 bin euro konya'dan 450 bine adam falan almışlar

wolfsburg döneminde ciddi paralar harcanmış ama o dönem geçici hoca gibi bir şey olduğu için transferlerde payı olduğunu düşünmüyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bu arkadaş nasıl abi?
Sanırım Josef 'in bölgede oynuyor. Gedson ile güzel bir ikili olurlar mı?

Çevrimdışı Okan1903

bir tane de iyi bir defans alirsak acaip bir transfer sezonu gecirmis olacagiz gercekten.

Çevrimdışı mrred

Bu arkadaş nasıl abi?
Sanırım Josef 'in bölgede oynuyor. Gedson ile güzel bir ikili olurlar mı?
Fiziği ve atletizmi çok ideal mücadele gücü çok yüksek  180 üzerinde boyu var. Dayanıklı topla ilişkisi iyi

Pjanic alex enkazlarından sonra seversiniz bu adamı. Göze öyle aşırı hoş gelen oyunu yok ama mesela gedson josef ile

taş gibi orta saha olur. Bir kere orta sahamızın boy ortalaması 185 falan oluyor. Santrafor zaten tank ve kule

Duran toptan çok gol atarız.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

eline ilk kez adam gibi bütçe ve imkan geçti

barnsley'de kadroyu kendisi kurmamış, west bromda sadece daryl dike'a devre arasında 8 milyon vermişler onun dışında gelenlerin hepsi boşta olan adamlar, lask'ta en pahalı transferi 500 bin euro konya'dan 450 bine adam falan almışlar

wolfsburg döneminde ciddi paralar harcanmış ama o dönem geçici hoca gibi bir şey olduğu için transferlerde payı olduğunu düşünmüyorum
Bu adama ve scout ekibine kulübün anahtarını verelim adamların daha önce çalıştığı kulüplerde bir tane boş transferleri yok
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Sözde isim ve mıymıntı oyunculara yıllık 3.5 veya 4 maaş vereceğimize böyle oyuncular alalım.

Muleka ve gedson hariç bu seneki transferler şu an için iyi gidiyor.

Muleka f/p açısından çok pahalı Gedson da aynı şekilde.
The great gig in the sky

Çevrimdışı sEuL

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1544743515065925635

Sinir oluyorum su haberlere, klubuyle anlasiyoruz - oyuncu ile anlasiyoruz ama hicbirsey imzalamiyoruz.
Sonra birden klubunun cani sikiliyor ve bize ekstradan sunlari verin mi diyor - sacma sapan haber yapip duruyorlar.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı celiker1

Bir de konu dışı olacak ama yaklaşık 380 tane ziyaretçi var. Niye yazıp ortama renk katmıyorsunuz? Siteyi açtığımda 10-20 sayfa geriden okuyarak geldiğim günleri özledim.
"Bir daha yazmayacağım" dediğım foruma 5-6 ay sonra ilk kez giriş yapıyorum.Hep ziyaretçi olarak takip ediyordum.Bana gore bazı kişiler kendi egolarını Beşiktaş'ın önuñe koyuyorlar.Forumda Beşiktaş nasıl daha iyi olabilir" diye kafa yormakla beraber,ilerisi için şampiyonluk hayalleri kurmak,keyif almak için bulunuyoruz.On yorumdan sekizi kişisel tatmin için birilerine sallamakla geçiyor.Bu yuzden çoğu kişi forumda yazmak yerine dışarıdan takip etmeyi tercih ediyor maalesef.Geçen gün birisi Weghorts'un hocanın sistemine uygun olmadığını yazıp salladı daha ne diyeyim ki?Şu ş sebepten hocanın sistemine uymuyor dersin anlarım.Maddi olarak dünyada alabileceğimiz 3-5 oyuncudan biridir heehalde Weghorts hocanın sistemine uyan.Maçın hiç bir dakikasında oyundan düşmez,sürekli ön alanda baskı yapar,duvar olur,gerektiğinde defansa yardım eder,gol atar.
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2022, 21:48:44 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı murat

Sözde isim ve mıymıntı oyunculara yıllık 3.5 veya 4 maaş vereceğimize böyle oyuncular alalım.

Muleka ve gedson hariç bu seneki transferler şu an için iyi gidiyor.

Muleka f/p açısından çok pahalı Gedson da aynı şekilde.
hiçbir oyuncuyu oynamadan f/p açısından değerlendiremeyiz.şöyle bir denklem kurabiliriz altyapıfan çıkmış 10000 tl ye oynayan genç kenan karaman kadar katkı veriyorsa f/p si yüksek diyemeyiz.
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2022, 21:56:51 murat ]

Çevrimdışı tuncaboylu

her zaman beşiktaşla ilgili güzel konuşur yanlış bir konuşmasını duymadım
Etliye sütlüye karışmadan, içi boş yorumlar yapan bir adam.

Etiketler: