2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1235131 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Tabii onu söylemeye gerek yok. Ama malesef böyle durumlarda kurunun yanında yaş da yanar. Hoca gönderilse bile Ghezzal de bir daha bu takımda iflah olmaz.

Aramızda hala son döneminde Quaresma'nın "hocaya rağmen" maç başı 20 orta açtığını ve buna rağmen hocanın onu oynatmaya devam ettiğini sanan ve bugün bile arkasından küfredenler var.  Aynı şekilde Talisca'nın savunmaya yardım etmemesini bahane edip gittiğinde sevinenler vardı. Güya yerine getirilenlerle uçup kaçacaktık, gerçek ofansif ortasaha performansı görecekti gözümüz.

Taraftarın çoğu yanlış taktikler ile oynatılan kaliteli oyuncu ile beceriksizliği karıştırıyor. Hatta beceriksiz adam yalandan iki pres yaparsa beceriksizliği mazur bile görülüyor da yıldız futbolcu iki top fazladan  kaptırmıyagörsün üzerine kabus gibi çökerler.

Kısacası yazık olur Ghezzal'e.
Yıldız oyuncunun performansını düşüren sistem olmaz olmamalı bizim taraftar suçluyu hep başka yerde aradığı için talisca pas oyununu bozar pres gücünü düşürür diye mızmızlanır ondan sonra diaby boydlarla oynamaya başlayınca anlar hanyayı konyayı
mesela Weilnton gayet iş gören bir adam ama kimse beğenmez Abdülkerim gibi anadolu topçusuna takaslamak ister
yanına pas atamayan Can gibi orta sahayı çok koşuyor genç diye yere göğe sığdıramaz Atibayı yaşlı diye beğenmez 29 yaşında İsveçli oyuncuya bonservis vermek ister uzar gider böyle
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2022, 11:43:52 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Talisca1903

Yönetim gayet iyi transferler yapıyor ama bu Fasnacht felan gibi adamlara para düşüreceğine Taliscayı zorlaması lazım.Bu ligde kilit açacak oyuncuya her zaman ihtiyaç var alınabilirliği varsa ki olduğunu düşünüyorum mutlaka alınmalı
Ghezzal dan başka şapkadan tavşan çıkaracak 2. bir adamımız yok kapanan takımlara karşı

Çevrimdışı worns

ben ghezzal'in forvet arkasını kotarabileceğini düşünüyorum. hatta 30larında zaten çok da yüksek olmayan top sürme hızı daha da düşeceğinden on numaravari bir rolle daha rahat bile edebilir. merkeze kırılarak oynamayı seven kenar oyun kurucu tiplemelerinin on numarada başarılı olduğunu çok gördük. ghezzal konusunda endişeli değilim 343ün sağını da 3412nin no10unu da becerebilecek kalitede.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Muleka mükemmel transfer.

Çevrimdışı worns

mulekayı ismael getirdi diye dış kaynaktan çeviri haberler var. doğruysa 3412 muhabbetinde yanılmadığımıza işaret ediyor denebilir. ben hocanın bilindik 343 rol dağılımında sol taraf için mulekayı isteyeceğine pek ihtimal vermemiştim. orada daha merkeze kırılarak oynayan on numaramsı bir oyuncuya daha çok ihtiyaç var gibi  görünüyordu. muleka daha çok weghorst'la çift forvet oynayabilecek meziyetleriyle öne çıkıyor. hoca ülkeyi analiz ettiği sekiz haftalık dilimde ligin savunmalarının bugunun çift forvet olabileceğini düşünmüş olabilir. ülkenin yüzde doksanı klasik 4231 dizilip benzer biçimde hücum ettiğinden santrafor yetenekleri olan iki oyuncuyla karşılaşan savunmalar zorlanabiliyor. bu durum rosier'e de bence zarar vermez, sol tarafa da yabancı bakmak lazım. atletik meziyetlerinden ve taktik yeterliliğinden emin olmalıyız sol kenar bekinin. ortalama bir oyuncu kesmez. gerekirse çok ahım şahım teknik olmasın ama dört ciğerli olsun. verilen taktik görevlere bağlı olsun. kalas da olabilir.

Çevrimdışı Orhan_

..Araştırman çok kötü. Sorgulamak zor gelmiş...

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Te Allah'ım ya  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Bilal Bahadır

Orta dortlunun solu icin hala Yusuf Erdogan hamlesi bekliyorum. Yerli rotasyonu icin ideal oyuncu o mevkide.

Bence Halil Akbunar daha doğru bir isim ama Westerlo'ya gidiyor sanırım.

Çevrimdışı Bilal Bahadır

Bence Halil Akbunar daha doğru bir isim ama Westerlo'ya gidiyor sanırım.
Sivas'taki Erdoğan Yeşilyurt da olur.

Çevrimdışı Talisca1903

Sivas'taki Erdoğan Yeşilyurt da olur.
hiçbiri olmaz büyük takım oyuncusu değil bunlar

Çevrimiçi gokhans

can bozdoğan, kanatbek için evrilebilir bence. Hızlı, dayanıklı, güçlü. Yaşı daha genç, pozisyon ve orta konusunda özel geliştireceksin miss. Yada kerim çalhanoğlu, adamın orjinal mevkisi sol kanat bek zaten. Çok ucuz bir maliyete alınabilir. Gurbetçi olarak ekin çelebi'de var.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı sEuL

can bozdoğan, kanatbek için evrilebilir bence. Hızlı, dayanıklı, güçlü. Yaşı daha genç, pozisyon ve orta konusunda özel geliştireceksin miss. Yada kerim çalhanoğlu, adamın orjinal mevkisi sol kanat bek zaten. Çok ucuz bir maliyete alınabilir. Gurbetçi olarak ekin çelebi'de var.
Can bizlik bir oyuncu degil bence, gecen sene fazlasi ile forma sansi buldu ama bekleneni verdigini dusunmuyorum. Kendi mevkiisinde bekleneni veremiyorken alisik olmadigi bir pozisyonda ve oynamak istedigimiz oyun formatinda pek basarili olabilegini dusunmuyorum.

Çevrimdışı Orhan_

Bizim yeni santrfor değişik bir adammış..

Çevrimdışı mellfred

Alp Pehlivan'ın ne kadar zoruna gitmiş Wego transferi.
Fena oyuncu değil falan diyor ama ilk maçta içinizden geçmeye başladığında nasıl oyuncu olduğunu anlarsınız.
bildiğim kadarıyla beşiktaş taraftarı

Çevrimiçi Necmi

bildiğim kadarıyla beşiktaş taraftarı
her zaman beşiktaşla ilgili güzel konuşur yanlış bir konuşmasını duymadım

Çevrimiçi Özgür Gültekin

her zaman beşiktaşla ilgili güzel konuşur yanlış bir konuşmasını duymadım

dün Wego transferi ile ilgili konuşmasını dinleyebilirsin.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mellfred

ersin gömülürken takıma monte edildiği günü de unutmamak lazım
karius gibi  milyonluk bir eşek duracağına 150k kazanan kendi çocuğumuz dursun, yiyecekse de o yesin diye koyduk. o da hiç fena ilk sezon geçirmedi
yaşının en değerli oyuncusu daha çok da genç
evet bazen basit goller yiyor yan toplarda kötü  ama mesela bire birlerde olağanüstü  yetenekli. rakibin ayağından topları çok temiz alabiliyor ben penaltıya sebebiyet verdiğini de hatırlamıyorum
defans arkasına atılan topları da keza iyi zamanlama ile çıkıp süpürebiliyor altay ya da uğurcan kadar atletik değil ama olmak zorunda da değil
 iyi yer tutmayı biliyor
courtois de kedigillerden değil mesela
ersin daha çok genç ve daha iyi olacağına ben inanıyorum

Çevrimdışı mellfred

karius gibi  milyonluk bir eşek duracağına 150k kazanan kendi çocuğumuz dursun, yiyecekse de o yesin diye koyduk. o da hiç fena ilk sezon geçirmedi
evet bazen basit goller yiyor yan toplarda kötü  ama mesela bire birlerde olağanüstü  yetenekli. rakibin ayağından topları çok temiz alabiliyor ben penaltıya sebebiyet verdiğini de hatırlamıyorum
defans arkasına atılan topları da keza iyi zamanlama ile çıkıp süpürebiliyor altay ya da uğurcan kadar atletik değil ama olmak zorunda da değil
 iyi yer tutmayı biliyor
boyko kazmasına 3,5 m avro verip 5 maç sonra bedelsiz gönderdiğimizi de hatırlatayım

Çevrimdışı annoca

Bizim yeni santrfor değişik bir adammış..
fena gaza geldim. sol tarafa da bouanga gelirse hücum hattı çok çok iyi olacak.

Çevrimiçi Necmi

iyi yer tutmayı biliyor
dediklerinin hiç birini ben ersinde göremiyorum önemlide değil hoca verecektir doğru kararı bu takımı kuran hoca elindeki en iyi gördüğü kaleciye formayı verecektir unutmayalım emrede alt yapımızdan gelme kaleci dahada önemli olan konu biz beşiktaş taraftarıyız beşiktaşı kim başarıya götürecekse sahaya o çıkar şu anda dört kalecimiz var hepside türk ve bizim kalecimiz bunu anlamak gerekiyor bu sistemde utku başarılı olursa onu kucaklarım benim için farketmiyor yeterki taraftar istiyor diye hak etmeyen birini kalede tutmasınlar biz taraftar takıntısı yüzünden hak etmeyen çok oyuncuya katlandık hak eden çok oyuncuyuda harcadık her kaleci hatalı gol yer bazen üçer beşerde yer bu ölçü değil ben öndeki savunmanın güveneceği bir kaleci istiyorum savunmanın güvenmediğini hissettiğim anda o kaleci benim için kötüdür
Ben beşiktaşlıyım benim için beşiktaşı hedefe götüren oyuncu değerlidir

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Bu arada Abdullah Aydın için ne düşünüyorsunuz

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: