2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1235354 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Sözde isim ve mıymıntı oyunculara yıllık 3.5 veya 4 maaş vereceğimize böyle oyuncular alalım.

Muleka ve gedson hariç bu seneki transferler şu an için iyi gidiyor.

Muleka f/p açısından çok pahalı Gedson da aynı şekilde.
Muleka gibi 22 yaşındaki bir forveti 3 milyon Euro bonservis ve 1 milyon maaşla almanın nesi pahalı?

Asıl pahalı olan Saiss, şu ana kadarki en mantıklı transfer Muleka.

Çevrimiçi Necmi

Hay sokacam bonuslarına, sanki genç Pepe'yi satıyorlar.
belkide genç pepe yi satıyorlardır 🤔

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Tahminim Muleka'nin daha cok gol atacagi yönünde.
Lig baslasin artik :D

Çevrimdışı celiker1

Bu arkadaş nasıl abi?
Sanırım Josef 'in bölgede oynuyor. Gedson ile güzel bir ikili olurlar mı?
FOOTBALLİA internet sitesi var futbolcuların geçmiş maçlarının bazılarının 90 dakikasının yüklü olduğu.Weghorts'un 10 a yakın maçını,Muleka'nın Standart'ta yüklü 3 maçını,Fassnacht ın 6 maçını,Cabral'ın 4 maçını,Bounga'nın 4 maçını,bu akşam haber düştükten sonrada Laidouni'nin şu ana kadar 2 maçını izledim.

Weghorts ligde minumum 30 maçta 20+ asist-golü geçeceğine eminim

Muleka  golün her türlüsünü atıyor ve ön alan baskısı ile defansa yardımı çok iyi.Weghorts ile uyum yakalarlarsa efsane ikili olabilirler (Nihat-Kovacavic)

Fassnacht ön taraf için uygun oyuncu değil bence.Iç sahada bazı maçlarda Rosier'in yerine dörtlünün sağında ancak düşünülebilir soldan gelen akınlarda sürekli ceza sahasına girebildiği için fakat defansını çok zayıf buldum,yumuşak oyuncu.

Cabral'ın bireysel yetenekleri iyi,soldan içe kar edip kaleyi bulabiliyor.Birebirde adam eksiltebiliyor ama defansı hiç yok.Bizim tempolu oyunda olmaz.

Laidouni şu ana kadar izlediğim şampiyonlar liginde Celtig ve milli takımda Burkino Faso maçlarında gördüğüm pozisyon almayı bilmiyor,rakibi takip etmiyor.Artı gördüğüm tarafı aldığı topları iyi yönlendiriyor.Bizim takıma ekstra bir şey katacağını düşünmüyorum.Daha iyisini bulmalıyız.

Özetle en çok istediğim Weghorst ve Muleka transferleri çok iyo oldu.Fernandes'i saymıyorum zaten yılın transferi.Saiss'i de izlemedim.Oyuncuların 90 dakika maçlarının izlenebildiği bu siteyi 10 gün önce keşfettiğim için.Bence Fassnacht,Cabral ve Laidouni transferleri umarım gerçekleşmez.Daha iyilerini bulup "Acımasız" olmamız lazım
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Muleka gibi 22 yaşındaki bir forveti 3 milyon Euro bonservis ve 1 milyon maaşla almanın nesi pahalı?

kasımpaşada 14 maçta 12 gol 5 asist yapmış bir kaç maç daha oynayabilseymiş yarım sezonda attıklarıyla gol kralı olacakmış 🤔

Çevrimdışı Eray_Steiermark

+1903

Muazzam transfer cidden.

Çevrimdışı Orhan_

"Bir daha yazmayacağım" dediğım foruma 5-6 ay sonra ilk kez giriş yapıyorum.Hep ziyaretçi olarak takip ediyordum.Bana gore bazı kişiler kendi egolarını Beşiktaş'ın önuñe koyuyorlar.Forumda Beşiktaş nasıl daha iyi olabilir" diye kafa yormakla beraber,ilerisi için şampiyonluk hayalleri kurmak,keyif almak için bulunuyoruz.On yorumdan sekizi kişisel tatmin için birilerine sallamakla geçiyor.Bu yuzden çoğu kişi forumda yazmak yerine dışarıdan takip etmeyi tercih ediyor maalesef.Geçen gün birisi Weghorts'un hocanın sistemine uygun olmadığını yazıp salladı daha ne diyeyim ki?Şu ş sebepten hocanın sistemine uymuyor dersin anlarım.Maddi olarak dünyada alabileceğimiz 3-5 oyuncudan biridir heehalde Weghorts hocanın sistemine uyan.Maçın hiç bir dakikasında oyundan düşmez,sürekli ön alanda baskı yapar,duvar olur,gerektiğinde defansa yardım eder,gol atar.

Keyif almak isteyenlerin sayısı artarsa ego tatmincilerin oranı bayağı düşer :D.
Muleka da hem ofansif hem defansif olarak çalışkan bir oyuncuymuş mesela. Ana hedefi ileride yoğun baskı yapmak olan bir takım için hedefe yönelik iyi transferler olarak görünüyor. Kampa da yetiştiler. Cidden son senelerde çok görmediğimiz bir plan var ortada ve Sezar'ın hakkını Sezar'a vermek lazım.

Çevrimiçi Samet Demir

Abi 1 tane transfer de pahalı olsun birşey olmaz. Adamın da kalitesi ortada ayrıca. Bu sene yönetim kafasına göre adam almıyor en azından. Mevkilere bakılan adamlarda aynı tip adamlar. Yani kafamıza göre adam da bakmıyoruz. İnşallah takımın kimyası tutar. Hoca güzel işler yapar.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Orhan_

hiçbir oyuncuyu oynamadan f/p açısından değerlendiremeyiz.şöyle bir denklem kurabiliriz altyapıfan çıkmış 10000 tl ye oynayan genç kenan karaman kadar katkı veriyorsa f/p si yüksek diyemeyiz.

Valla çok katılıyorum. Bir de performans-potansiyel aralığı Smayl Köybaşı gibi 3 ila 5 arasında değil ki bu kadar erken karar veresin.

Çevrimiçi Necmi

Emrecan uzunhan mert müldür yapalım ben fitim başka oyuncu istemem ön tarafı bozmamak için arkaya iyi yerli gerekiyor alex kalırsa bu sene ondan ümitliyim kamp yiyip girecek sezona geçen seneki kadar zayıf olmaz

Çevrimdışı Orhan_

belkide genç pepe yi satıyorlardır 🤔

Bu çocuğun ayaklar iyiymiş. Pepe değil de Hummels olabilir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu çocuğun ayaklar iyiymiş. Pepe değil de Hummels olabilir.
Yarım sezonda 2 kere adele sakatlığı yaşamış, Gökhan Zan çıkma ihtimali daha fazla.

Çevrimiçi Samet Demir

Emrecan uzunhan mert müldür yapalım ben fitim başka oyuncu istemem ön tarafı bozmamak için arkaya iyi yerli gerekiyor alex kalırsa bu sene ondan ümitliyim kamp yiyip girecek sezona geçen seneki kadar zayıf olmaz
Çok mütevazisin abi :)

Emrecan - Sais - M.Müldür güzel olur yanlız

Alex hangi alex abi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Ceyhun kazancıya çok laf edildi biraz yüzler kızarmıştır sanki 😂 kampa yetiştireceğim dedi yetiştirdi hep ilk tercihlerimizi aldı fiyatlarda bence makul bizi zıplatacak ne fiyat nede oyuncu oldu çok uzun zamandır ilk kez lazım olan her yere iyi oyuncu transferi oldu tek zayıf yerimiz kale şu anda vardır bir bildikleri diyelim onada

Çevrimdışı celiker1

Keyif almak isteyenlerin sayısı artarsa ego tatmincilerin oranı bayağı düşer :D.
Muleka da hem ofansif hem defansif olarak çalışkan bir oyuncuymuş mesela. Ana hedefi ileride yoğun baskı yapmak olan bir takım için hedefe yönelik iyi transferler olarak görünüyor. Kampa da yetiştiler. Cidden son senelerde çok görmediğimiz bir plan var ortada ve Sezar'ın hakkını Sezar'a vermek lazım.
Gecen sene sozon bittikten sonra Sergen ile anlaşmayı gereksiz uzatmaları, hakemler sahada ezerken takıma sahip çıkamamaları,kriz anlarını yönetememeleri en büyük hatası oldu ýönetimin.Ama geldikleri günden beri transferde tarih yazıyorlar bence.Bunu geçen sene içinde söylüyorum özellikle
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Ne Alex'i abi🤔Kimden bahsediyorsun?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Orhan_

FOOTBALLİA internet sitesi var futbolcuların geçmiş maçlarının bazılarının 90 dakikasının yüklü olduğu.Weghorts'un 10 a yakın maçını,Muleka'nın Standart'ta yüklü 3 maçını,Fassnacht ın 6 maçını,Cabral'ın 4 maçını,Bounga'nın 4 maçını,bu akşam haber düştükten sonrada Laidouni'nin şu ana kadar 2 maçını izledim.

Weghorts ligde minumum 30 maçta 20+ asist-golü geçeceğine eminim

Muleka  golün her türlüsünü atıyor ve ön alan baskısı ile defansa yardımı çok iyi.Weghorts ile uyum yakalarlarsa efsane ikili olabilirler (Nihat-Kovacavic)

Fassnacht ön taraf için uygun oyuncu değil bence.Iç sahada bazı maçlarda Rosier'in yerine dörtlünün sağında ancak düşünülebilir soldan gelen akınlarda sürekli ceza sahasına girebildiği için fakat defansını çok zayıf buldum,yumuşak oyuncu.

Cabral'ın bireysel yetenekleri iyi,soldan içe kar edip kaleyi bulabiliyor.Birebirde adam eksiltebiliyor ama defansı hiç yok.Bizim tempolu oyunda olmaz.

Laidouni şu ana kadar izlediğim şampiyonlar liginde Celtig ve milli takımda Burkino Faso maçlarında gördüğüm pozisyon almayı bilmiyor,rakibi takip etmiyor.Artı gördüğüm tarafı aldığı topları iyi yönlendiriyor.Bizim takıma ekstra bir şey katacağını düşünmüyorum.Daha iyisini bulmalıyız.

Özetle en çok istediğim Weghorst ve Muleka transferleri çok iyo oldu.Fernandes'i saymıyorum zaten yılın transferi.Saiss'i de izlemedim.Oyuncuların 90 dakika maçlarının izlenebildiği bu siteyi 10 gün önce keşfettiğim için.Bence Fassnacht,Cabral ve Laidouni transferleri umarım gerçekleşmez.Daha iyilerini bulup "Acımasız" olmamız lazım

Sanırım Fırat Günayer'in analiz videosuydu, Muleka ve Bats için defansif aksiyon karşılaştırması yapmış. Neredeyse 2 katı kadar daha iyi gibi bir sonuç vardı ortada. Weghorst için pressing monster diye makale yazılmış. Hocanın oynatmak istediği oyunun ana planı için çok iyi transferler. Bir de bu adamlar  iyi şut çeken ve gol rakamları iyi adamlar. Bu iki transferi saha içinde görmeden eleştirmek için biraz fazla önyargılı olmak gerekir.

Çevrimiçi Necmi

Çok mütevazisin abi :)

Emrecan - Sais - M.Müldür güzel olur yanlız

Alex hangi alex abi

bu yaşa geldiğinde insan mütevazi oluyor 🤔
Texsiera

Çevrimdışı mrred

hiçbir oyuncuyu oynamadan f/p açısından değerlendiremeyiz.şöyle bir denklem kurabiliriz altyapıfan çıkmış 10000 tl ye oynayan genç kenan karaman kadar katkı veriyorsa f/p si yüksek diyemeyiz.
Kenan Karaman kötü transfer değil:) Pjanic berbat transfer hala fikirlerimin arkasındayım :)

3.5 milyon çarptı gitti bizi. Katkı 0

Kenan katkı 0 ama 700 bin çarptı bizi belki bu sene iyi oynayabilir hala o ihtimal var. O zaman satabiliriz elden çıkarabiliriz vs.
The great gig in the sky

Çevrimdışı celiker1

Sanırım Fırat Günayer'in analiz videosuydu, Muleka ve Bats için defansif aksiyon karşılaştırması yapmış. Neredeyse 2 katı kadar daha iyi gibi bir sonuç vardı ortada. Weghorst için pressing monster diye makale yazılmış. Hocanın oynatmak istediği oyunun ana planı için çok iyi transferler. Bir de bu adamlar  iyi şut çeken ve gol rakamları iyi adamlar. Bu iki transferi saha içinde görmeden eleştirmek için biraz fazla önyargılı olmak gerekir.
Şutları iyi değil her ikisininde ama özellikle kafa ile çok gol atarız bu sene.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mrred

Rosiere 5 veriyorlarsa hemen satarım yerine ne yapar eder Mert Müldürü alırım
Mert için 7 milyon istiyorlarmış . Gerçekten harika oyuncu
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı celiker1

bu yaşa geldiğinde insan mütevazi oluyor 🤔
Texsiera
Sòzleşmesi karşılıklı olarak feshedildi abi.Herhalde arap yarımadasından teklif aldı ki hiç sorun çıkarmadı.Sadece bu seneki alacaklarını aldı.Ayrıca Mert olursa direk dörtlünün soluna atar sağ stopere hızlı bir A klas oyuncu alırım.Ayrıca alırım değil %100 almamız lazım.Saiss ağır oyuncu çünkü
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2022, 22:34:11 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Sòzleşmesi karşılıklı olarak feshedildi abi.Herhalde arap yarımadasından teklif aldı ki hiç sorun çıkarmadı.Sadece bu seneki alacaklarını aldı.Ayrıca Mert olursa direk dörtlünün soluna atar sağ stopere hızlı bir A klas oyuncu alırım.Ayrıca alırım değil %100 almamız lazım.Saiss ağır oyuncu çünkü
😳 haberim yoktu

Çevrimdışı celiker1

Üç yerli kuralından dolayı kadro planlamasında kale ve stoperlerden birinin yerli olacağı %100.Üçüncü yerliyi ya bir stoper daha,yada dortlunun soluna yapacağız.Iki yerlinin defans için yetersiz kalacağını düşündüğümden ne olursa olsun dörtlünün solunu yerli yapmalıyız planlamada.A klas bir sağ stoper bulup,solada Emrecan yapıp alt yapıdan Aytuğ ile yedekleyip Montero'yu göndermek doğru olur bence.Ayrıca orta sahaya ERNST müdahili birini katabilirsek kadro çok iyi oluyor.Kafada tek soru işareti  şampiyon olmak için değil  "Acımasız"  olmak için  kale ile dörtlünün solunun ne vereceği olur
Hayatta Beşiktaş

Etiketler: