Bu arkadaş nasıl abi?
Sanırım Josef 'in bölgede oynuyor. Gedson ile güzel bir ikili olurlar mı?
FOOTBALLİA internet sitesi var futbolcuların geçmiş maçlarının bazılarının 90 dakikasının yüklü olduğu.Weghorts'un 10 a yakın maçını,Muleka'nın Standart'ta yüklü 3 maçını,Fassnacht ın 6 maçını,Cabral'ın 4 maçını,Bounga'nın 4 maçını,bu akşam haber düştükten sonrada Laidouni'nin şu ana kadar 2 maçını izledim.
Weghorts ligde minumum 30 maçta 20+ asist-golü geçeceğine eminim
Muleka golün her türlüsünü atıyor ve ön alan baskısı ile defansa yardımı çok iyi.Weghorts ile uyum yakalarlarsa efsane ikili olabilirler (Nihat-Kovacavic)
Fassnacht ön taraf için uygun oyuncu değil bence.Iç sahada bazı maçlarda Rosier'in yerine dörtlünün sağında ancak düşünülebilir soldan gelen akınlarda sürekli ceza sahasına girebildiği için fakat defansını çok zayıf buldum,yumuşak oyuncu.
Cabral'ın bireysel yetenekleri iyi,soldan içe kar edip kaleyi bulabiliyor.Birebirde adam eksiltebiliyor ama defansı hiç yok.Bizim tempolu oyunda olmaz.
Laidouni şu ana kadar izlediğim şampiyonlar liginde Celtig ve milli takımda Burkino Faso maçlarında gördüğüm pozisyon almayı bilmiyor,rakibi takip etmiyor.Artı gördüğüm tarafı aldığı topları iyi yönlendiriyor.Bizim takıma ekstra bir şey katacağını düşünmüyorum.Daha iyisini bulmalıyız.
Özetle en çok istediğim Weghorst ve Muleka transferleri çok iyo oldu.Fernandes'i saymıyorum zaten yılın transferi.Saiss'i de izlemedim.Oyuncuların 90 dakika maçlarının izlenebildiği bu siteyi 10 gün önce keşfettiğim için.Bence Fassnacht,Cabral ve Laidouni transferleri umarım gerçekleşmez.Daha iyilerini bulup "Acımasız" olmamız lazım